Partyflock
 
­ Nederland

Laatste Boulevard 2007 @ The Powerzone

gepubliceerd door , op
Laatste Boulevard 2007 @ The Powerzone
20 december 2007
Het is alweer de laatste BLVD van het jaar. en dat het ook nog een Kersteditie is, maakt het natuurlijk extra speciaal. Dus laten we 2007 afsluiten in stijl. Speciaal voor deze editie heeft The BLVD crew alleen aanstormend talent uitgenodigd om het publiek te laten zien en horen wat Nederland nog meer te bieden heeft de komende jaren. Let wel, ze hebben het over aanstormend talent, maar deze dj's hebben al meerdere producties achter hun naam staan en zijn erop gebrand om tijdens The BLVD het publiek op meerdere hoogtepunten te trakteren.

Cris Cuoghi geboren in Ferrara (Italië) is voor vele een onbekende, maar geloof maar dat jullie van deze man in de toekomst veel meer gaan horen. Hij staat wekelijks in Italië voor duizenden uitzinnige Italianen te draaien. Speciaal voor The BLVD zet hij voor het eerst voet op Nederlands bodem. Kom en ervaar allemaal wat deze man wel niet met muziek kan doen.

Zoals gezegd is er voornamelijk ruimte voor aanstormend housetalent ingeruimd en wie dan zeker niet mag ontbreken is Quintino. Deze jongeling is onder meer bekend als resident van Nope Is Dope en gaat bovendien touren met niemand minder dan Laidback Luke himself tijdens zijn Rockin’ With The Best tour! Daarnaast heeft deze man het al gepresteerd om met een remix op de cd van de enige echte Roger Sanchez te verschijnen. Kortom, dit talent is terecht van de partij tijdens de komende editie van The BLVD.

Met Rishi Romero in de line up weet je dat je iets onverwachts kan verwachten, hij heeft al overal in Nederland gespeeld en heeft onlangs ook het buitenland aangedaan. Met zijn filtered en tribal house sound heeft hij al meerdere residenties afgedwongen zoals Ritmo, Sexy Motherfucker en Zoetzaligheid.

Hardwell.. In 2007 releasde hij zijn 2de, 3de en 4de Eclectic Beatz album. Maar hij heeft meer gedaan in 2007! Hardwell heeft een aantal vette remixes gemaakt, o.a de remix van Gregor Salto & Dj Chuckie - Toys Are Nuts, samen met R3HAB. De remix stond een aantal weken op de nr1 positie van Dance-Tunes.com! Ook zijn remix van Sidney Samson & Skitzofrenix - Work It, heeft some real damage to the dancefloors gedaan. Hardwell produceerde samen met Dj Chuckie "Guess What!". A massive hit die overal ter wereld wordt gedraaid door de big boys in the business. Steve Angello was zo onder de indruk van deze track en releasde het op The Ministry of Sound compilatie album Sizeism. Bij The BLVD zal Hardwell op verzoek van himself b2b staan met eerdergenoemde Dj R3HAB.
Marc Benjamin.. Hij komt uit Amsterdam, was resident DJ van Nope Is Dope en hij komt op 26 December naar The The Power Zone. Zijn jonge en enthousiaste uitstraling maakt het publiek gek, maar voornamelijk zijn muziek brengt het publiek naar extase.

Michael Mendoza is een upcoming dj die de afgelopen maanden furore maakte op diverse feesten zoals RUSH, Housedate, Hypnotiq & Addict, hij zal op de Kersteditie van The BLVD zijn funkybeats ten gehore brengen en The The Power Zone op zijn grondvesten doen schudden.

Ook Bassjackers zullen deze editie achter de wheels plaatsnemen. Bekend van de dance hit “Beat Cut” en vele boekingen op gerenommeerde feesten is dit een goede combinatie van routine en talent. Onlangs is er een contract getekend bij Sneakerz Muzik dus hou Bassjackers in de gaten.

MC Choral behoort ondertussen tot de elite onder de (vrouwelijke) MC’s. Een plezier voor het oog en een stem waar je ‘U’ tegen zegt! Zij weet van elke line-up a spectaculair one te maken, zij zal tijdens The BLVD iedereen betoveren met haar prachtige en perfect getimede stemgeluid..

Ratha, Mark Junior, [dj=41711]{Artiest met ID 41711 bestaat niet!}, Ambition, Marvelous K, Duyvo & Eric Carmeo! voor sommigen onbekend en voor anderen een zekerheid in hun agenda, zullen ook hier laten zien waarom ze in de categorie best talents behoren. Dit alles met de vrolijke klanken van Jethro Angkotta on percussions, beloofd dit weer een lekkere laatste BLVD van 2007 te worden.

Tot slot zal ook Benny Royal van de partij zijn. Bekend van Keep On Movin en de vele grote namen waar hij mee heeft gewerkt (Chuckie, Gregor Salto, DJ Madskillz) is hij geen onbekende in de scene en met een upcoming release bij Azucar belooft deze man nog hoge ogen te gaan gooien in de toekomst.

Kortom, op 2de Kerstdag is er voor de echte houselovers maar één plek te bedenken om Kerstmis 2007 af te sluiten, en we hebben voor iedereen die binnenkomt een leuk kerstcadeautje!
See you at The The Power Zone for some sexy Boulevard House Music

Ticketsale is in volle gang en zijn verkrijgbaar bij www.easyticket.nl, www.thepowerzone.nl en bij Most Wanted - Haarlemmerdijk 180 Amsterdam, Concerto - Utrechtsestraat 52-60 Amsterdam en Primera de Jongens - Waterlooplein 169 Amsterdam

lineup
Cris Cuoghi Italië, Marc Benjamin, Quintino, Rishi Romero, Hardwell, R3HAB, Marvelous K, Ambition, Duyvo, Mark Junior, Bassjackers, Michael Mendoza, Benny Royal, [dj=41711]{Artiest met ID 41711 bestaat niet!}, Ratha, Eric Carmeo
Jethro Angkotta on percussions. Hosted by MC Choral

6 opmerkingen

ik heb de eerste opmerking :)
En ik de 2e :)
 
en ik de 3e:p en ik ga er heen:banana:
 
4de
Nee, ik ga er niet heen B)
 
5de en blijf lekker thuis :jaja:
citeer 21 december 2007 17:09
ik heb de eerste opmerking

The Chosen One.­ citeer 22 december 2007 14:10
En ik de 2e

MIRA* citeer 22 december 2007 18:39
en ik de 3e en ik ga er heen

!DK.­ geaaaaaaaaak citeer 22 december 2007 20:15
4de
Nee, ik ga er niet heen

H.S citeer 25 december 2007 17:28
5de en blijf lekker thuis

is dit een sport ofzo