Partyflock
 
­ Nederland

De Clash van het jaar: A champagne Clash

gepubliceerd door , op
De Clash van het jaar: A champagne Clash
19 december 2007
FeestThe Opera · A Champagne Clash '08
Datummaandag 31 december 2007
WinactieThe Opera actiegesloten
LocatieOpera Site
Maandag 31 december is het zover, De clash van het jaar, A Champagne Clash wel te verstaan! De dagen worden korter en kouder, de nachten langer en donkerder oud & nieuw komt razendsnel dichterbij. Tijd om het jaar goed af te sluiten met een spetterend feest. The Opera zal alles uit de kast trekken om je een memorabel afsluiting van het jaar te geven. De bezoekers zullen zich wanen in Luxury, een Booming Soundsystem, en een uitzinnige decoratie. De Cocktail & Champagnebarren zullen zeker niet ontbreken, de Champagne zal daarom rijkelijk vloeien en voor fabuleuze momenten zorgen, wanneer de lucht van Den Haag verlicht wordt met vuurwerk en de feestende menigte klaar wordt gestoomd om los te barsten.

Speciaal voor dit feest zijn er veel, heel veel Haagsche dj's gehaald om samen met jullie de overgang van 2007 into 2008 mee te maken. Billy the Klit, Jamie Westland, Fetish Verdi, David Wagemaker & Jordi Bouman om er maar een paar te noemen. Dit allemaal samengevoegd met wat nationale en internationale Dj's, 3000 partypeople in 3 verschillende Area's, zijn alle ingrediënten in huis gehaald om er een knallende uiteinde van te maken van het grootste oud & nieuw feest van Den Haag. De avond zal om 10 uur van start gaan en zal tot in de vroege uurtjes doorgaan.

This night will be the start of a wonderfull sparkling Clash'08 New Year

V.I.P.
Wil jij met je vrienden deze avond geheel in stijl beleven? Dan geeft The Opera je de kans om een VIP tafel te bemachtigen. Een tafel voor 8 personen is voorzien van een aantal flessen sterke drank, champagne, hapjes en andere heerlijkheden en is alleen te bestellen via info@nye-theopera.nl.

Lineup
Cris Cuoghi Italië, Billy the Klit, Marc Benjamin, Quintino, Wood Nox, Jordi Bouman, David Wagemaker, Jamie Westland, Fetish Verdi, Bassjackers, R3HAB, Sam Rafael, Marvelous K, Rishi Romero, Dansa, Funkfactor 8, Mark Junior, Jeremaine S, BigBoominBart, Eric Santana, Ratha, Damion, [dj=41711]{Artiest met ID 41711 bestaat niet!}, Realistik, Le Mar, Fano, D-Angie, Cheryl Sinto, Hosé Mendez, David van Ansem, Posh E. Hosted by Mc Issy & Shabby Mc

Presale is inmiddels in volle gang bij onder andere www.easyticket.nl.

3 opmerkingen

 
dagen worden niet langer en nachten niet korter, gaan nu weer lengen 21 dec kortste dag van het jaar, nu om de zoveel dagen weer eerder licht
 
Nieuwe lokatie , goed initatief , lekkere line up.. Hoop dat het wat wordt , Den Haag lan wel wat frisse wind gebruiken..!
 
lekker dichtbij huis..

wordt knalluhhhhhh