Partyflock
 
­ Nederland

Nobody likes house

anoniem gepubliceerd op
Nobody likes house
4 december 2007
Klup Koel is al nu exact een jaar lang elke maand het gezicht geweest van clubbin Enschede op de inmiddels bekende lokatie Le Monde. Omdat Klup Koel zich kan voorstellen dat mensen house een beetje zat worden is er een nieuw concept bedacht. Een concept voor alle mensen die niet van House of Techno houden. Nobody Likes House/Techno is de naam van dit feest waar je door te komen je standpunt maakt dat je niet van House/Techno houdt.

Na een niet geslaagde editie van Nobody Likes Techno waar de organisatie met een te goed bezochte editie heeft laten zien dat de bezoekers echt niet van Techno houden en ook zeker niet van Bart Skils. Het is nu dan ook tijd om jou afkeer jegens house te tonen naar Brian S op vrijdag 7 December in Le Monde, Enschede.

Brian S die tevens zijn verjaardag viert zal rond de klok van 00.00 beginnen met een verschrikkelijke set waar de bezoeker daarna meteen genezen is van house en aanverwante muziekstijlen. Deze Rush Resident is een gewilde DJ zowel om zijn DJ sets als zijn looks en zal vrijdag ervaren dat, Nobody Likes House. Mocht e als bezoeker nog niet overtuigt zijn over hoe afschuwelijk de set van een van Nederlands beste house DJ`s Brian S was dan kunnen wellicht de volgende DJ`s je op andere gedachten brengen.

Niemand minder dan Wiebthroat, bekend van Expornstar, zal deze avond ook zijn afkeer laten horen. Deze DJ/producer is inmiddels flink in house land bezig om zijn producties aan de man te brengen en met succes! De release van zijn remix van Erick E - Boogie Down is een goede binnenkomer geweest en deze symphatieke DJ zal dan ook nog veel van zich laten horen in de toekomst. Mocht het nog niet genoeg zijn deze avond en je toch nog twijfels hebben of je niet van house houdt. Dan zullen de residents JR-Dallas & Moro Malo je definitief doen besluiten dat je echt niet van house houdt. Deze jongens inmiddels regionaal bekend als Klup Koel residents zijn ook deze avond aanwezig. Met een sound van electro, techno en een flinke dosis funky tech house gaat iedereen om deze avond en zal iedereen wellicht overeen zijn gekomen dat, Nobody likes House.

Buiten een vuige line up is er zeker ook aan de visuals gedacht. Een talentvolle VJ jmkk zal zeker bijdragen aan een gehele afkeer van house. Funky images en stylish video`s met een edge dat is hoe de organisatie het beste kan omschrijven. Met een aankleding van VJ schermen zullen de visuals je zeker niet ontgaan! Ben je al vroeg overstag en weet je eigenlijk al voordat je binnen bent dat je niet van house houdt. Dan kan jij je laten knippen door het kappersteam Maurits Hair & Cosmetics. Twee topkappers die zeker tot de Nederlandse kappers top behoren zullen gratis bijpassende haircuts verzorgen dat nobody likes... Dus watch out voor dit feestje dat niemand leuk gaat vinden. Watch your hair. Kortom het feest voor niet house liefhebbers en iedereen die ook maar een enigszins gezonde afkeer heeft tegen het genre muziek. Op vrijdag 7 december is het zover en kan jij je afkeer tonen op het nieuwe concept binnen clubbin enschede, nobody likes house!

4 opmerkingen

 
Nou geweldig..:S
 
(N)
Artiest {SHOWLIST artist 72093, 31761}
doe mij toch maar gabberhouse:/