Partyflock
 
­ Nederland

Voidd Sessions 1 jaar
12 keer doorgehaald op dinsdag

anoniem gepubliceerd op
Voidd Sessions 1 jaar
15 november 2007
FeestVoidd Sessions 1 jaar · 12 keer doorgehaald op dinsdag
Datumdinsdag 27 november 2007
WinactieVoidd Sessions 1 jaar actiegesloten
LocatieWinston Kingdom Site
Het maandelijkse dinsdagavondfeest in de Winston Kingdom, de Voidd Sessions, bestaat één jaar en dat moet gevierd worden! Waarom is het alleen maar in het weekend feest terwijl er nog 5 andere dagen zijn? Dat is al een jaar lang de mening van het dance platform Voidd en daarom nu de eerste enige echte officiële Amsterdamse allnighter op dinsdag! Ja je hoort het goed, vraag maar alvast vrij de dag erna, want het feest gaat tot woensdag 7 uur ’s ochtends door. Je tas met frisse kleren en tandenborstel in de garderobe parkeren kan natuurlijk ook! Voidd heeft als altijd een dikke line-up geregeld, wat dacht je van Alexander Koning, Michael “Ille Bitch” Von L., Amsterdam Assholes (Sandrien & Wouter Hisschemöller LIVE) en natuurlijk alle Voidd dj’s en live-acts.

Voidd Sessions is een clubavond van het dance platform Voidd wat elke laatste dinsdag van de maand in de Winston Kingdom plaats vindt. Voidd is van mening dat er in een wereldstad als Amsterdam ook doordeweeks de gelegenheid moet zijn om uit te gaan naar een kwalitatief hoogstaande (semi) underground clubavond met goeie muziek en een intieme vibe. Iedere maand is de line-up van Voidd Sessions weer een uitdaging voor je oren en benen. In deze dj-speeltuin worden naast de Voidd residents ook gast-artiesten uit de gehele Nederlandse dance-scene gevraagd om een dj-set of live-performance weg te geven. De muzikale lijn die aangehouden wordt is breed: van vette house tot minimal, techhouse & pro-tech tot aan electro en alles ertussen in.

Na de knallende twaalf uur durende officiële Voidd kick-off party tijdens het Amsterdam Dance Event staan de residents te popelen om iedereen weer een daverende avond, nacht en ochtend te bezorgen. De oprichters van Voidd Mr. Manoah en Steady Douglas zullen samen met hun partners in crime: Esther Dune, Moritz en Gruis & Luxaflex iedereen weer verrassen met hun frisse en diverse sound. Daarnaast hebben ze om het feest compleet te maken vier toppers uit de Nederlandse house-scene uitgenodigd.

De eerste gast is Alexander Koning en kan met recht één van de top-dj’s van Nederland genoemd worden door zijn gigs in Duitsland (Watergate,Berlijn), Zweden, Portugal, Noorwegen en Engeland. Daarnaast zet zijn eigen succesvolle organisatie Eye on the Future met regelmaat de omgeving van Haarlem en Amsterdam op zijn kop met haar feesten. Op het 1-jarig bestaan van “Voidd Sessions” zal dit niet anders zijn en kan er een dikke dj-set verwacht worden van de man die eerder de dansvloer van de Voidd Dinner Show heeft laten exploderen. Eindelijk is dan het zover: Michael Von L. op de line-up van Voidd Sessions en dan ook nog eens op het 1-jarig bestaan. Dit belooft een bijzonder optreden te worden van de man die ook als Ille Bitch door het (uitgaans)leven gaat. Hij werd vooral bekend als dj-koppel met een andere graag geziene gast op de Voidd feesten: De Man Zonder Schaduw. Als Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw stond hij dit jaar op het Welcome to the Future festival en het Amsterdam Dance Event feest van Cocoon. Verder is hij resident van bijzondere concepten als Gasten Zonder Grenzen, R3korder en Upstruct. Michael’s stijl is divers en kan het beste omschreven worden als house minimal met progressive, house, techno en electro invloeden. Kortom deze gast is gemaakt voor een dj-set op deze bijzondere “Voidd Sessions”. De derde en vierde gast zijn niemand minder dan Sandrien en Wouter Hisschemöller als de inmiddels bekende live sensatie: Amsterdam Assholes. Bewapend met twee laptops, midicontrollers en de Korg Electribe zullen zij het publiek trakteren op hun eigen rollin’ trippy AA sound. Deze Assholes brachten in juli van dit jaar hun eerste 12” uit, genaamd Boormachine, die o.a. wordt gedraaid door Josh Wink en Martin Eyerer. Op 27 november zullen zij de Winston door de Warmoesstraat laten rollen!

Kortom, met al deze dj’s en live-acts belooft de verjaardag van Voidd Sessions een spektakel te worden dat ook nog eens duurt tot in de vroege uurtjes op woensdagochtend. Voor 6 euro kan iedereen zich de hele avond, nacht en ochtend uitleven op de vette Voidd sound.

2 opmerkingen

COOL!

Heb een aantal keer op dinsdag mogen aanschuiven en is werkelijk errug leuk! Druk, warm, gezellig.

Ben erbij:)

----------------

P.S. heren organisatie "Verder is hij resident van bijzondere concepten als Gasten Zonder Grenzen" GZG is geen concept...alsjeblieft zeg. Ten overvloede: het is een house-organisatie en die geeft feesten, geen concepten.
laatste aanpassing
Werkzaam bij Firma Beatmuziek
Artiest {SHOWLIST artist 46030, 53120, 66573, 33922}
Voidd respect hoor, zeeuwse tech in Amsterdam is altijd goed!