Partyflock
 
­ Nederland

The Good, the bad and the ugly
A gun, a skirt and a pair of boots in the search for gold

anoniem gepubliceerd op
The Good, the bad and the ugly
23 november 2007
FeestThe Good, the bad and the ugly · A gun, a skirt and a pair of boots in the search for gold
Datummaandag 31 december 2007
LocatieDe Hollandsche Manege Site
Na la Bohème (2004), Eyes Wide Shut (2005) en Dracul (2006) organiseert conceptbureau Lloyd & Acardi in samenwerking met actrice Alwien Tulner voor de vierde keer op rij een theatraal dance event. Dit jaar is het thema The Good, the Bad and the Ugly, gebaseerd op de gelijknamige spaghetti western. De klassieke Hollandsche Manege op de overtoom in Amsterdam zal dit jaar het decor vormen voor deze combinatie van theater en dance. Het thema is dit jaar gebaseerd op de klassieke spaghetti western The Good, the Bad and the Ugly van Sergio Leone (1966). De essentie van de film wordt bepaald door de gemeenschappelijke zoektocht naar goud en geluk en het trotseren van alle ontberingen op de weg daar naar toe.

Cowboys & Golddiggers
The Good, the Bad and the Ugly NYE 2007 is een nacht voor gelukzoekers, golddiggers en bounty hunters. De Hollandsche Manege verandert tijdens oud & nieuw in één grote western extravaganza compleet met saloon’s, duels, ruige mannen, dames van vertier, casino, rodeo en nog veel meer.

Entertainment
Een theatraal dance event betekent dat dj’s, acteurs, live-performers en een overweldigende decoratie het thema zullen uitbeelden met als kernwoord interactie. Er zullen verschillende muziekstijlen worden gedraaid verdeeld over twee zalen door dj’s ondersteund met live instrumentatie. Half november wordt de muzikale en theatrale programmering met alle dj’s, muzikanten, performers, acteurs en betrokken indianenstammen bekend gemaakt.

Locatie
Rijksmonument De Hollandsche Manege op de Overtoom vormt het decor van The Good, the Bad and the Ugly NYE 2007. De centraal gelegen manege is één van Amsterdams meest bijzondere locaties en is nooit eerder voor een event als dit gebruikt. Het in Renaissance stijl opgetrokken gebouw dateert uit 1882 en is daarmee de eerste rijschool in Nederland. Tijdens The Good, the Bad and the Ugly worden meerdere ruimtes in het gebouw gebruikt waaronder de klassieke rijbak, de historische foyer en de overdekte toegangspoort.

Agenda informatie
Tijd: 22.00 - 05.00 uur. Vanaf 1 december gaat de reguliere voorverkoop van start bij Kinki Kappers Overtoom, Rob Peetoom, Café Brix, Café Oslo, Forno en Café Zouk. Kaarten zijn tevens online te koop via: www.goodbadugly.nl Zoals elk jaar zal er een online test worden ontwikkeld. De feestgangers zullen dit jaar getest worden hoe ver zij gaan in hun eigen zoektocht naar geluk. De test is vanaf 1 december te doen via www.goodbadugly.nl.

Dresscode
Cowboy, golddigger, hoerenmadam, farmer, oplichter, outlaw, gringo, indiaan, verleidster, sherrif, North & South, Clint E, Butch C, Dolly P, bull, medicijnman, bounty hunter.

Historie
Lloyd & Acardi is gespecialiseerd in concepting voor zowel het bedrijfsleven als de evenementenbranche. Alwien Tulner is een actrice voor theater, film en televisie. Zij verwierf bekendheid als Finette in Rozengeur & Wodka lime en in ziekenhuisserie Hartslag. Vanaf januari 2008 is zij te zien in de nieuwe VARA thrillerserie Deadline.

1 opmerking