Partyflock
 
­ Nederland
Element Black Hole Recordings is niet algemeen zichtbaar!

Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
Kort nieuws van de KNIP-dienst
6 december 2006
OrganisatieBlack Hole Recordings Site
ArtiestenJean Site
Mark Norman Site
LabelBlack Hole Recordings
LocatieOff_Corso Site
LidIrEeNtJe
· Inhoud



· Opmerkelijk


Zou Sinterklaas ook op Awakenings geweest zijn :o ;)

· Draaiorgelcore - Het vervolg

Naar aanleiding van het filmpje van het draaiorgel dat happy hardcore speelde kregen we een mailtje van de maker van het filmpje. Deze willen we jullie niet onthouden!
Hallo Partyfock,

Dat filmpje van draaiorgel core (happy hardcore orgel) is van mij!
Ik vind het echt enorm cool dat mijn filmpje op z'n groote site is gevonden,
spontaan trok ik binnen een paar dagen 5000 extra bezoekers! Heel erg bedankt ervoor!

Hier nog wat meer:
Boten Anna- Basshunter : http://www.youtube.com/watch?v=-K1SgwEmkUQ
No Limit- 2 Unlimited http://www.youtube.com/watch?v=tSRFmplHg6A
Jumpstyle en hits http://www.youtube.com/watch?v=rvkjEQ9oUXU
Sing a Song - Nakatomi- draaiorgel core http://www.youtube.com/watch?v=6EaHdSwrGmE

Hebben jullie ook nog wat meer leuke titels van nummers (niet té extreem, dat kunnen draaiorgels niet aan) misschien in de toekomst even wat laten maken! zulke reactie's van het "publiek" kan ik niet laten gaan, daar verdienen we tenminste onze nieuwe muziek aan! publiek wat geld doneerd!

mazzlll!
Robin (die orgeljonge die je op dat filmpje ziet)

Dus mocht je nog leuke (herkenbare) suggesties hebben zet ze dan maar onder de KNIP en misschien hoor je Robin en zijn orgel ooit wel eens je suggestie spelen!

· Filmpje

Mocht je sip en depressief voelen dan raden we je aan om dit filmpje even over te slaan :aai:


· Column

Toeval? · Altijd laconiek en nuchter dacht ik bij mezelf dat het maar toeval was; “het lot” bestaat voor mij niet. Ik (als nuchtere Hollander) kan niet zo'n mooi voorbeeld vinden om nou te laten zien dat “het lot” écht bestaat. Voor anderen bestaat “het lot” wel, zij zien het hoogstwaarschijnlijk als iets wat er altijd is en wat je nooit kan veranderen.

· Recensies

Mark Norman - Colours · Mark Norman presenteert na twee jaar wachten hun nieuwe album 'Colours' op het legendarische Magik Muzik van Black Hole Recordings.

· Fotografen

Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!



· In de spotlight : IrEeNtJe

Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst.
01. Nick: IrEeNtJe
02. Echte naam: Irene
03. Leeftijd: 26
04. Woonplaats: Utrecht
05. Relatie: :YES: Stiekem wel o:) T is nog fris en fruitig 8)
06. Dark of Light? Dark all the way!!! :cheer: Werkt als een zonnebril na t stappen b)
07. Wat doe je voor werk naast het flocken? Ik werk als filiaalmanager bij een bekende telecomketen. Stappen is inmiddels ook een parttime bezigheid, geldt dat ook als werk? ;)
08. Hoe heb je partyflock ontdekt? Oei.....jaren geleden eens een profieltje aangemaakt en er vervolgens niets mee gedaan.Later werd me zó vaak gevraagd of ik op flock zat dat ik mn inlog gegevens er maar weer eens bij heb gehaald :D
09. Wat gebruik je het meest op Partyflock? De agenda, het forum, albumfoto's en PBtjes.
10. Waar stoor je het meest aan op Partyflock? Mag ik namen noemen? :9 Ignorant people dus :[
11. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was? Minkukels van flock bannen en eens zien wat er allemaal aan péébéé's word verstuurd :devil:
12. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom? Jeeez zeg! Ik vind elke week opnieuw dat juist dát feestje het meest geweldig is 8) Maar als ik er ééntje moet noemen is dat Nature One :lief: Omdat....alles daar klopte;Het enige weekend zomerzon van dit jaar, fantastische muziek, leuke medeflockers, gekke Duitsers, een camping die nooit slaapt en een halve liter bier/cola voor een prikkie. Ottaviani die de laatste dag afsloot terwijl de zon vanachter de bunker weer opkwam :cheer: :lief: :kwijl:
13. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn? DJ,er mogen wel wat meer stoere chickies achter de tafels :yes:
14. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"? Dat is voor mij schwingg. Bij deze ook gelijk een :kusje2: want heb m al veel te lang niet gesproken en gezien ;)
15. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen? Trance!!!!! Ik was altijd meer een rock/pop type maar kwam op Lowlands al veel techno en experimentele shit tegen. Van de Techno naar het wat zachtere trance was een kleine stap. Tegenwoordig is het een warboel van verschillende muziek op mn pc. Bezoek toch nog steeds voornamelijk trance en techno feestjes:yes:Ik houd van alle muziek die met liefde en aandacht is gemaakt 8)
16. Heb je ooit een strafpunt gehad en zo ja, waarvoor kreeg je die? :bloos: Ja, 1tje iets met een flockje dat ik had gemaakt, snap nog steeds niet wat ik nou heb gedaan dat niet mocht :cry:
17. Wat zou je graag anders zien op flock? Weinig eerlijk gezegd, misschien een musicplayer boven/onderin je schermpje tijdens het flocken.
18. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock? Yes! Kaartje voor een feest waarvan ik allang vergeten was dat ik erheen zou gaan. :bloos: Las het dus ook te laat :frusty:
19. Wat is de verste afstand die je ooit heb moeten rijden voor een feest? Geen idee hoeveel kilometer maar dat was Kastellaun dus voor Nature One. Het vóelde alsof we naar Timboektoe gingen omdat we in een bus zaten waarin urenlang hardcore, schranz en terror werd gedraaid :cry: (en dát kan ik dan weer net wat minder waarderen :bloem: )
20. Schuw of fotogeil? Allebei :D
21. Ben je donateur en waarom? :yes: Omdat ik nóóit meer zonder flock kan!!! :no:
22. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest? Uhmmmm.....1.5 jaar geleden?!:o Ik ga nooit naar de kapper. Creatief met schaar en verf ben ik zelf wel ;p
23. Panda's of Kevers? Een Oldtimer kevertje is lief :lief: maar de nieuwe Fiat Panda is ronduit geil :kwijl:
24. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven? Een dikke 9
25. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen? Moeilijk :/ Maar ik ga in elk geval voor dan aan Kim72 want ik mis d'r als ze niet op de dansvloer staat. En dat ik snel dichterbij kom wonen :D Ennnn aan Quick, gwoon omdat ie :lief: en :kwijl: is :D :bloos: En aan bloesem omdat ze één van de mooiste en liefste mensen is die ik ken :lief:

We bedanken IrEeNtJe voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

· Uit de oude doos

Deze zangeres is geboren in Stockholm. Haar vader was een drum-percussionist uit Sierra Leone. Haar Amerikaanse stiefvader was een invloedrijke jazz musicus. Zij stopte met school en verhuisde naar Londen; dit is een van haar eerste hits uit 1988.


· Anekdotes (voorheen opmerkelijk..)

jullie bewaren trouwns ook echt alles onie. pas nu wel op met wat ik stuur naar admins..
haha

O:)


Halo ik wou me graag opgeven als artiest!, ik weet niet precies wat ik moet sturen. maar ik wou me met de naam opgeven DJ Mitchel of gewoon mitchel! want ik geef namelijk otpredens met jumpen... en anders zit ik soms wel te mixen op een radio! dus ik wou me graag opgeven met als artiest naam DJ Mitchel of mitchel
en ohjah.. ik ben 13 jaar en zaterdag 14 alweer! :)

(l)


Dit is mijn hondje....

Dus kunnen deze foto's uit haar album worden verwijderd?

Groetjes!

Een hond met een flockaccount??? :vaag: Het moet niet gekker worden hier .. :X


Kort nieuws van de KNIP-dienst waar blijt die?, zit er al de hele dag op te wachten ;)

Elke woensdag om 19:00 is het weer zover! Dus op woensdag om 18:53 duurt het nog maar 7 minuten en dan is het tijd voor totale bevrediging :flower:


bedankt voor het mailtje wie jullie ook zijn noops

kut lul

Als dat je reactie is op het 'welkom op Partyflock, hier is je wachtwoord'-mailtje, weet je wat jij dan kan doen? Slotje, ban, sterf :dood:


ehhh wtf kickn jullie mij eraf joh

stelletje tringlijers

Tring, tring, tring ..... nee sorry we nemen niet op O:)



User:
ze draagt lonsdale en dat is racisties

Admin:
En hoe kom jij aan deze onzin? :)

User:
GRPAJEEE MAN!!

Admin:
Kietel me eens, misschien dat ik dan mee kan lachen...

User:
kietel kietel..
nee, dat kwam omdat ze mij daar ook een keer op gepakt had..
en nu ik haar.. haha maar lukt niet echt..!
we zijn vriendinnen duss.. was gewoon voor de grap

doagg!

Admin:
Leuke vriendin ben je dan ;)



sssooo slaat helemaal nergens op hoor maja dze com spaced tog niej ikkk tsss>>>

:rot:


· Geen heden zonder verleden

  • 1919 - De eerste vrouw wordt in het Britse parlement gekozen: Lady Nancy Astor.
  • 1942 - Een brand in de nachtclub Coconut Grove in Boston doodt 491 mensen.
  • 1963 - Cape Canaveral, de ruimtevaartbasis in Florida, wordt hernoemd tot Cape Kennedy.
  • 1994 - In een referendum in Noorwegen wordt voor de tweede keer Nee tegen het lidmaatschap van de Europese Unie gestemd.
  • 2000 - Het Nederlandse parlement stemt in met een wetsvoorstel om euthanasie te legaliseren; Nederland is daarmee het eerste land ter wereld waar hulp bij zelfdoding onder bepaalde voorwaarden niet meer strafbaar is.
  • 2000 - Achtste druppel valt in Het Pek-druppel experiment.



· Nieuwsberichten

Dj Jean komt met eigen label
Dj Jean komt met een eigen platenlabel. Dat meldt de 39-jarige dj, die eigenlijk Jan Engelaar heet, op zijn website. Royal Dutch Skull Records wordt begin januari gelanceerd. Op zijn site vraagt hij producers die een album willen uitbrengen op het label te reageren. De voormalige IT-dj, die hits scoorde met nummers als 'The launch', 'Love come home' en 'Every single day', bracht zelf eerder albums uit bij onder meer de labels Mo Bizz, Universal en ID&T.
Bron : Nu.nl





Weinig klachten politie dansfeesten
Bij de website www.tolerantie.nu komen weinig klachten binnen over het politieoptreden bij grote dansfeesten. Tot nu toe hebben agenten bij de ingang van verschillende feesten honderden mensen staande gehouden op verdenking van drugsbezit en –handel. Sinds de start van de website afgelopen mei zijn er ongeveer honderd klachten binnengekomen, meldt Jaap Jamin van het preventieteam van Jellinek. “Teleurstellend. Van die honderd hebben er slechts zo’n vijftien daadwerkelijk een klacht ingediend bij de politie of burgemeester.” Volgens hem schrikken mensen van de rompslomp die het indienen van een klacht met zich meebrengt. “Maar dat is je kop in het zand steken. Burgemeesters zeggen dat ze geen klachten krijgen, dus is er niets aan de hand.” Hoewel de hoeveelheid klachten tegenvalt, maakt Jamin zich zorgen over de inhoud van de klachten. “Zo heeft een jongen een klacht ingediend bij het korps Gelderland-Midden. Hij had geen drugs bij zich, maar moest meekomen vanwege een verdachte handeling. Hij wist niet waar het om ging en de politie wilde dat niet zeggen.” Toch moest de jongen zich volledig uitkleden en bukken zodat agenten hem konden controleren op drugs. “Schrikbarend”, aldus Jamin. De afgelopen weken blijft het echter zeer stil op tolerantie.nu. “We doen dan ook niet aan actieve promotie zoals flyeren op feesten. ”



Christenen willen verbod op housefeest in kerk
De fractie van de ChristenUnie/SGP in de gemeente Westland wil een verbod op het houden van muziekfeesten in de Oude Kerk in Naaldwijk. Dat stelt de partij woensdag naar aanleiding van een houseparty afgelopen weekeinde in de monumentale kerk.

Volgens fractievoorzitter Arie van Heteren heeft de Oude Kerk schade opgelopen door geluidstrillingen van de muziek. Bovendien zouden wildplassers de muren hebben aangetast. De christelijke partij zegt daarover "zeer geschokt en bedroefd" te zijn. Een kerk is volgens de fractie niet geschikt voor het houden van een dansfeest "waarbij muziek ten gehore wordt gebracht die in schrille tegenstelling staat tot de psalmen en gezangen tot Gods eer".






Platenverzamelaars gezocht!!!
Draai jij tegenwoordig op cd en mp3? Of nog ouderwets met het vertrouwde vinyl?
Zaterdag 1 december is je kans om voor weinig geld weer een hoop hits en niet meer verkrijgbare tracks in te slaan, of oude voorraden te kopen van winkeliers. De platen worden al aangeboden vanaf € 1 !!! Hoe meer je koopt hoe hoger bovendien de kortingen. Er is keuze uit duizenden 12"es en LP's.
Het zal een bescheiden editie worden, maar met een groot aanbod van diverse stijlen waar verschillende platenverzamelaars en -handelaars hun waren aanbieden tegen dumpprijzen. Naast een groot tweedehands vinyl- en cd-aanbod zal er ook nieuw materiaal worden aangeboden. Alle muziekstijlen zullen vertegenwoordigd zijn. Vooral house, techno, hip hop, italo, disco, drum 'n bass, club, funk, enz.

Zelf verkopen?
Als je interesse hebt om zelf platen te komen verkopen? Dat kan en het kost niets. Maar er is beperkt ruimte. Dus reageer zo snel mogelijk. Je kunt al met één platenbak komen staan. De beurs is geschikt voor handelaren, particulieren, distributeurs, enz. Je kunt per mail informatie opvragen via info@musikatremenda.nl.

Facts
Lokatie: Off_Corso, Rotterdam
Entree: Gratis entrée
Openingstijden: Zaterdag 1 december; 14.00 - 20.00 uur
Meer info: www.remf.nl
Standhouders info: info@musikatremenda.nl

· Nieuws wat moeilijk te geloven is

Kerstman personage uit bijbel
Ruim elf procent van de Nederlanders denkt dat de Kerstman een personage uit de bijbel is. Dat blijkt woensdag uit een onderzoek van de website Vergelijk.nl onder ruim 2700 respondenten. Commercieel concurrent Sinterklaas vindt zijn herkomst volgens bijna twee procent in de bijbel. Meer dan de helft van de ondervraagden meent dat de Kerstman oorspronkelijk is gebaseerd op Sinterklaas. Een kwart heeft geen idee waar de Kerstman vandaan komt en de rest zegt dat hij is verzonnen door Coca Cola. Vermoedelijk is de Kerstman een afgeleide van Sinterklaas, die Nederlandse kolonisten in de 17e eeuw meebrachten naar Amerika. Het uiterlijk van de Kerstman is in verregaande mate bepaald door de Amerikaanse frisdrankfabrikant Coca Cola.
Bron : Nu.nl




·Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist

Uit de PvdK van vorige week is gebleken dat van alle KNIP-rubrieken, Anekdotes (voorheen opmerkelijk) het leukste wordt bevonden door jullie als lezers :)


KNIP - jaargang 2 - nr.48

93 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 29841, 22933}
Vette Knip weer!!!
Dus mocht je nog leuke (herkenbare) suggesties hebben zet ze dan maar onder de KNIP en misschien hoor je Robin en zijn orgel ooit wel eens je suggestie spelen!


Ik zou zeggen, koop eens een oude happy hardcore cd van vroeger :)

Of, ga live op Thunderdome on stage staan, ondersteund door een dikke pompende bass B)
Uitspraak van DennisvandenBroek.nl op woensdag 28 november 2007 om 19:02:
Ik zou zeggen, koop eens een oude happy hardcore cd van vroeger

Of, ga live op Thunderdome on stage staan, ondersteund door een dikke pompende bass

ga jij nou maar lekker met je cameratje spelen he
:bye:
(Y)

Frozen Flame, geweldig!
Alsof het een paar eeuwen geleden al in de kroegen werd gedraaid. :D

Het 2e nummer, Patrick Jumpen - Holiday, klinkt op deze manier iig vele malen beter dan het origineel (hoe kan het ook anders...). :D :respect:

Schitterend die nieuwe shit op zo'n draaiorgel!
laatste aanpassing
Artiest Neo-C
jullie bewaren trouwns ook echt alles onie. pas nu wel op met wat ik stuur naar admins..
haha

sta je er nu weer in Koen? 8)
Artiest {SHOWLIST artist 66688, 115763}
Uitspraak van Vage Nico op woensdag 28 november 2007 om 19:06:
Schitterend die nieuwe shit op zo'n draaiorgel

Dit is de toekomst!!! :roflol:
Uit de PvdK van vorige week is gebleken dat van alle KNIP-rubrieken, Anekdotes (voorheen opmerkelijk) het leukste wordt bevonden door jullie als lezers

:yes: :D
Halo ik wou me graag opgeven als artiest!, ik weet niet precies wat ik moet sturen. maar ik wou me met de naam opgeven DJ Mitchel of gewoon mitchel! want ik geef namelijk otpredens met jumpen... en anders zit ik soms wel te mixen op een radio! dus ik wou me graag opgeven met als artiest naam DJ Mitchel of mitchel
en ohjah.. ik ben 13 jaar en zaterdag 14 alweer!

:roflol: :roflol: :roflol:
 
again een vette knip ! :d
Artiest {SHOWLIST artist 42991, 62042}
:respect:
 
Uitspraak van DennisvandenBroek.nl op woensdag 28 november 2007 om 19:02:
Dus mocht je nog leuke (herkenbare) suggesties hebben zet ze dan maar onder de KNIP en misschien hoor je Robin en zijn orgel ooit wel eens je suggestie spelen!

Jiieeehaaaa! :bounce:
hahah die orgel :D:D:D :respect:

verders weer super knip hoor:)
 
neneh cherry,superwijffie

leuke knip ook weer

die orgel jeeez
tja als je niks geleerd heb,dan word je dat???
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
ze smelten de paashaas !
wel n beetje vroeg .. t is pas eind nov :p
 
superknip! :respect:
Mocht je sip en depressief voelen dan raden we je aan om dit filmpje even over te slaan :aai:

neeeeeeeeeee :O
Artiest {SHOWLIST artist 27545, 53495}
haha ik had ook al een artiesten profiel op men 14e :lol:
maarja dan wel echte feestjes he;)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
Dat filmpje van de paashaas is echt geweldig :jaja:
Erg goed dat paashazenfilmpje:respect:
Werkzaam bij Relive Events
Artiest Arno
Degene die dat paashaasfilmpje heeft bedacht is echt briljant :respect:

Zou Sinterklaas ook op Awakenings geweest zijn :o ;)

Zie niets?:S Verder wel leuke KNIP!:D
laatste aanpassing door een beheerder
ze hebben loedel gesmolten :cheer:
 
goeie knip weer:D

masterlijk filmpje van die paashaas, ziet er vet raar uit hoe die smelt vooral die laatste
IIIIRRRRRRRREENTJE! :woepwoep:
Kan die draaiorgel geen wekelijks item worden in de knip? :D
 
Een hond met een flockaccount??? Het moet niet gekker worden hier ..


Ehmmm, ik ben ook een hond... Als je nog een keer lelijk doet bijt ik in je kuit (of willekeurig ander lichaamsdeel) :P
 
Heerlijk weer!
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Uitspraak van X-Field op woensdag 28 november 2007 om 20:16:
Erg goed dat paashazenfilmpje

Die is behoorlijk het haasje idd.
 
leuke knip weer :D (Y)
en de rest zegt dat hij is verzonnen door Coca Cola.

grappig :)
Dit is mijn hondje....

Dus kunnen deze foto's uit haar album worden verwijderd?

Groetjes!

Een hond met een flockaccount??? Het moet niet gekker worden hier ..

Hahahaha :lol:
 
dat filmpje van die konijn :x jesus! hahaha
 
konijtjes zijn lief :lief:
Ireentje in de spotlights geweldig! Hoop je gauw weer te zien meid is altijd gezellig met jou:)
Als dat je reactie is op het 'welkom op Partyflock, hier is je wachtwoord'-mailtje, weet je wat jij dan kan doen? Slotje, ban, sterf

:lol:

racisties

nieuw ABN?!?! :rot:
HO IS kerel,... orgel jump da nieuwe shity :respect:
 
Uitspraak van Leown op woensdag 28 november 2007 om 20:50:
om nog meer in de sinterklaas stemming te komen (mischien ook wel leuk filmpje voor de volgende KNIP)

http://www.youtube.com/watch?v=WQSXa13jj80

:respect:

Halve Bart Smit in laten pakken en 'm dan nokken omdat je geen portemonnee bij hebt :roflol:
suggestie: first rebirth op orgel...
 
Mocht je sip en depressief voelen dan raden we je aan om dit filmpje even over te slaan

Volgens mij is diegene die dit filmpje gemaakt heeft een beetje gefrustreerd door chocolade paashazen 8)
Royal Dutch Skull Records

Valt me nog mee dat het geen Royal SKILLS Records is geworden ;)


Nee hoor,

JEAN is een topper - iemand die echt wel zijn steentje heeft bijgedragen wat mij betreft.
Halo ik wou me graag opgeven als artiest!, ik weet niet precies wat ik moet sturen. maar ik wou me met de naam opgeven DJ Mitchel of gewoon mitchel! want ik geef namelijk otpredens met jumpen... en anders zit ik soms wel te mixen op een radio! dus ik wou me graag opgeven met als artiest naam DJ Mitchel of mitchel
en ohjah.. ik ben 13 jaar en zaterdag 14 alweer! :)

^^
 
Draaiorgel :lief:
 
bedankt voor het mailtje wie jullie ook zijn noops

kut lul

Als dat je reactie is op het 'welkom op Partyflock, hier is je wachtwoord'-mailtje, weet je wat jij dan kan doen? Slotje, ban, sterf

:roflol:
bedankt voor het mailtje wie jullie ook zijn noops

kut lul

hahaha heel erg goed dit.... :-)
laatste aanpassing
Werkzaam bij JP dance events
Artiest {SHOWLIST artist 40343, 66932}
De fractie van de ChristenUnie/SGP in de gemeente Westland wil een verbod op het houden van muziekfeesten in de Oude Kerk in Naaldwijk

Dan komt er een keer volk van onder de 85 in de kerk.. is het weer niet goed! :nocheer:
 
Vorige week Duckie, nu Ireen, het kan niet op!

volgende week Göbb? ;p
Haar vader was een drum-percussionist uit Sierra Leone. Haar Amerikaanse stiefvader was een invloedrijke jazz musicus.

En haar broer is musicus Eagle Eye Cherry :)

Vond dit nummer van Neneh vroeger zo vet :lol: Golden oldie :)

Paashaas :O :'( RIP :nocheer:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 53869, 28332, 25709}
Naar aanleiding van het filmpje van het draaiorgel dat happy hardcore speelde kregen we een mailtje van de maker van het filmpje. Deze willen we jullie niet onthouden!

Hier heb ik wel respect voor.. stukje nederlandse cultuur wat in leven word gehouden.. :respect:
 
Uitspraak van Rob Koopmans op woensdag 28 november 2007 om 19:21:
Dit is de toekomst!!!

Zeker weten:D supervet!


Sinterklaas bij Awakenings... ik zie niks!
laatste aanpassing door een beheerder
het valt me wel een btje op dat de mensen die in de spotlight worden gezet toch elke keer iets aan de oudere kant zijn terwijl de meeste mensen hier een toch wel iets lagere leeftijd hebben.

zou mischien leuk voor de volgende keer zijn want dan kan je je mischien is een btje met iemand associeren ;) ipv van iemand die al weer 6 jaar ouder is.....
Artiest {SHOWLIST artist 40738, 60156}
meesterlijke knip weer :woop: b)
 
Uitspraak van [SF] Karel's ½ :bier: op donderdag 29 november 2007 om 11:03:
Hier heb ik wel respect voor.. stukje nederlandse cultuur wat in leven word gehouden..

Vinnik ook! :jaja: (Y)

Uitspraak van Karian op donderdag 29 november 2007 om 10:45:
Paashaas RIP

:'( inderdaad nogal depri filmpje :/
Hey Mensen :P

Hier is de uploader *die jongen die het mailtje had gestuurd*

Ik zal de redactie van partyflock regelmatig op de hoogte houden van nieuwe nummers op draaiorgels!

jammergenoeg is het zo duur om arregementen (muziek) te maken voor draaiorgels...
maarja als je liedjes hebt!
stuur maar een berichtje, ben lid nu van deze site!

owja, en ik las trouwens een reactie van: "die orgel jeeez
tja als je niks geleerd heb,dan word je dat???"

Ik zit nog op school :P en op zaterdag ben ik draaiorgeljongen in de stad..

en de meesten draaiorgelmannen (ook vrouwen zijn er) hebben er gewoon een beroep naast ;)

Groeten
Robin (vragen en ideën mogen altijd)!!
@ Robin de Orgelman, doe maar 'first rebirth'
of wonderfull days van Charlie Lownoice & Mental Theo lijkt me ook een mooie :D
Mooi bezig btw, you made my day!
laatste aanpassing
Uitspraak van Technoqueerik op donderdag 29 november 2007 om 13:55:
of wonderfull days

winderfull day's is volgens mij gewoon een oud normaal liedje, met hardcore beat erin? of heb ik het fout?
http://www.bandorgan.com/documents/Klinker.mp3

(speel hem in een snel tempo af, en je hebt hem :P)

ps. volgendjaar zullen we gaan kijken wat we een beedje kunnen maken, nu gaan draaiorgels volop sinterklaas en kerst muziek draaie..

Maar stuur me prive berichtje of hier en typ je surgestie's!
 
Ik hou niet zo van draaiorgels enzo, maar dit is dus toch wel ff dikke shit he :D (y)

Vooral Fireball & Sinclair - What i want :respect:
 
Halo ik wou me graag opgeven als artiest!, ik weet niet precies wat ik moet sturen. maar ik wou me met de naam opgeven DJ Mitchel of gewoon mitchel! want ik geef namelijk otpredens met jumpen... en anders zit ik soms wel te mixen op een radio! dus ik wou me graag opgeven met als artiest naam DJ Mitchel of mitchel
en ohjah.. ik ben 13 jaar en zaterdag 14 alweer!

Mitchell.. bij deze nog.. GEFELICTEERD!
 
Uitspraak van Jesse Digital Skills op woensdag 28 november 2007 om 19:05:
ga jij nou maar lekker met je cameratje spelen he

:roflol:
Uitspraak van Mister ?? op donderdag 29 november 2007 om 11:44:
zou mischien leuk voor de volgende keer zijn want dan kan je je mischien is een btje met iemand associeren ;) ipv van iemand die al weer 6 jaar ouder is.....

:looser: gast geef je op dan ipv te mekkeren 8)
Artiest {SHOWLIST artist 2483, 63717}
Uitspraak van Screamcore op woensdag 28 november 2007 om 19:22:
dat filmpje met die chocolade haas

geniaal

Eerder belachelijk. Dit soort crab moet je gewoon negeren... Ieder zijn ding maar ik zie de lol er niet zo van in, eerder oersaai en overbodig.
 
Ik blijf die anekdotes geweldig vinden (L)
Artiest {SHOWLIST artist 58712, 46661}
'Draai jij tegenwoordig op cd en mp3? Of nog ouderwets met het vertrouwde vinyl? '

Vertrouwd zeker maar ouderwets wil het het niet noemen..
Uitspraak van Technoqueerik op donderdag 29 november 2007 om 13:55:
Robin de Orgelman, doe maar 'first rebirth'

http://www.youtube.com/watch?v=GqIHVJX8HRU

dit nummer?
Heeft iemand hier misschien een ".mid" (midi) bestand van toevallig?
laatste aanpassing
Ireen! :knuf:

Wat een lieve woorden... :bloos:
Uitspraak van Brett-Attack op donderdag 29 november 2007 om 18:12:
Eerder belachelijk. Dit soort crab moet je gewoon negeren... Ieder zijn ding maar ik zie de lol er niet zo van in, eerder oersaai en overbodig.

gelukkig is het nog altijd een kwestie van smaak he ;)
Uitspraak van verwijderd op donderdag 29 november 2007 om 00:45:
http://nl.youtube.com/watch?v=WQSXa13jj80

die is goed idd 8)

Uit de PvdK van vorige week is gebleken dat van alle KNIP-rubrieken, Anekdotes (voorheen opmerkelijk) het leukste wordt bevonden door jullie als lezers

zeer waar :yes:
 
Uitspraak van Svensation B) op woensdag 28 november 2007 om 21:26:
Kan die draaiorgel geen wekelijks item worden in de knip?

:yes: graag, geweldig dit
Uitspraak van Robin de orgelman op donderdag 29 november 2007 om 13:43:
op zaterdag ben ik draaiorgeljongen in de stad..

(Y) uitstervend beroep he ;) top dat je t in leve houdt :D

Vermoedelijk is de Kerstman een afgeleide van Sinterklaas, die Nederlandse kolonisten in de 17e eeuw meebrachten naar Amerika. Het uiterlijk van de Kerstman is in verregaande mate bepaald door de Amerikaanse frisdrankfabrikant Coca Cola.

Dat stelletje amerikanen kan ook nooit iets zelf bedenken he :S
Ireen? 26? YEAH RIGHT :d
Uitspraak van JipTriPP op vrijdag 30 november 2007 om 12:13:
uitstervend beroep he top dat je t in leve houdt

Dankje, ben de jongste die het (nog) doet!
leuk weer :D
Uitspraak van Cicatrix op woensdag 28 november 2007 om 19:17:
Irene in de spotlight, leuk!

Uitspraak van *** O:) Miss Guardian Angel O:) *** op woensdag 28 november 2007 om 20:59:
Ireentjuuuuuhhh

Ja?:)


Uitspraak van poemma op woensdag 28 november 2007 om 21:17:
IIIIRRRRRRRREENTJE!

Jaahaaaa?:D

Uitspraak van anjunian op woensdag 28 november 2007 om 23:06:
Ireentje in de spotlights geweldig! Hoop je gauw weer te zien meid is altijd gezellig met jou

Tot snel lieverd;)
Uitspraak van bloesem op donderdag 29 november 2007 om 20:43:
Ireen!

Wat een lieve woorden...

Die zijn voor een lieve dame;)

Uitspraak van Mister ?? op donderdag 29 november 2007 om 11:44:
oudere kant

Oud....?:cry:;p

Uitspraak van pimpieboy op vrijdag 30 november 2007 om 12:20:
Ireen? 26? YEAH RIGHT

Huh?! Zeg je nou dat ik niet kan tellen?!:o
Artiest {SHOWLIST artist 45555, 71383, 25959}
(Y)