Partyflock

Little Sexmachine

Little Sexmachine

gepubliceerd door , op
De baile funk, fidget house en blacktro nacht Little Sexmachine loopt zo voor op alle andere muziek soorten en clubs dat ze het jaar alvast afsluiten in november. De sound van Little Sexmachine is opwindend, opzwepend, broeierig, energiek en vooral ook smerig als je vieste onderbroek. De muziek is een mengelmoes van stijlen, wereldmuziek voor de 21ste eeuw, wereldmuziek zonder stoffig te zijn. Denk aan de nieuwste geluiden uit Londen, Baltimore, Berlijn, Johannesburg en Sao Paolo, denk aan sterren als M.I.A., Bonde Do Role, Diplo, Buraka Som Sistema, Yo Majesty en Switch, aan schudden met de voor- en schuren met de achterbips! Dat is Little Sexmachine.

De datum is donderdag de 29ste, plaats des delict is Flexbar, de coole ruimte op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam, verdachten van feeststichting zijn de feestaannemers van Meubel Stukken. Dat instant feestbedrijf Meubel Stukken heeft besloten op de laatste Little Sexmachine van dit jaar de joker in te zetten: uit Sao Paolo komt exclusief voor Nederland de Braziliaanse ster Edu K. invliegen voor een spetterend optreden. Edu K. heeft afgelopen april Paradiso al eens plat gekregen, nu, in deze veel intiemere ruimte, zal het dak er zeker veel malen af gaan. Edu K. is een muzikale duizend poot die altijd op de voorgrond van de braziliaanse tropische punk heeft gestaan, producer, muzikant, zanger en vooral ook charismatisch performer, Edu K. is een superster. Zijn tracks worden gebruikt voor Cocal Cola en Sony Erickson reclames, en zijn nieuwe nummer Gatas Gatas is een regelrechte club hit met ubercoole remixes van onder andere Baltimore’s Scottie B. En Milano’s Crookers. Hoezo hip?!

Verder staan de resident dj’s en performers Wannabeastar & Miss Behave en Joost van Bellen hun uiterste best te doen hun enthousiasme in toom te houden, want al vele jaren hebben ze niet zo geloofd in een club avond als deze Little Sexmachine. Komt dat zien en komt dat horen, weg met de november depressie, niet te missen deze laatste Little Sexmachine van dit jaar.

2 opmerkingen

Is het nou in BG of in de Flex :S
Vally
Artiest Faux
in de flex...­