Partyflock
 
­ Nederland

Back to the energy
The early edition

anoniem gepubliceerd op
Back to the energy
14 november 2007
Iedereen kent het nog wel, de goeie ouwe tijd, de kale koppen en aussie’s en niet te vergeten de gabbers. De tijd waarmee het allemaal is begonnen met de oldschool, hardcore, happy hardcore. De tijd waarin namen zoals Buzz Fuzz, Paul, Dano, Weirdo, The Prophet bijna niet op een feest te missen waren, de opkomst van een tijdperk die nog steeds voort leeft en uitgegroeit is tot een ware scène, waar ieder houseliefhebber nog wekelijks de deur voor uit gaat. We hebben het hier over niks minder dan de “hardcore-scène”.

17 november zal daarom ook in het teken staan van de “goeie ouwe tijd” waarmee het allemaal is begonnen. The Energy Events heeft een nieuwe concept weten te lanceren waarmee de ouwe rotten uit het vak bij jullie terug willen brengen en de “gabbers” en “die-hards” meenemen in de tijd van vroeger. Dus de aussie’s en cavello’s mogen weer uit de kast worden gehaald en de nike air max kunnen we weer opgepoetst worden voor een portie luid horende early hardcore en oldschool.

Voor deze historische avond zal alles uit de kast worden getrokken om iedereen weer in hogere sferen te brengen, zoals men dat vroeger heeft ervaren. Ook zal er gedacht worden aan de jonge nieuwe generatie om kennis te maken met deze super tijd om dit zeker mee te beleven. Om meteen met de deur in huis te vallen zal 25% of the Dream Team zeker niet ontbreken op zo'n historische avond, we hebben het hier over niemand minder dan Dano. Deze ouwe rot in het vak staat vanaf het begin af aan al achter de decks vanwege zijn daverende techniek en goeie producties uit die tijd. En wat zeker niet mag ontbreken is zijn carrière als dj, al in 1984 begonnen toen de meeste nog in de luiers zaten.

Wat er op deze legendarische avond ook zeker niet zal ontbreken zijn de, afkomstig uit het noorden, mannen van Triple Six of te wel hoe de meeste hun kennem onder de naam G-Town Madness. Deze Groningse groep heeft vanaf 1995 hun act weten te bestempelen in de scène, en zijn in 2003 begonnen onder de naam Triple Six. Deze set zal o.a. bestaan uit een gedeelte het G-town concept met als toevoeging van andere bekende hits uit die tijd. de over bekende Lil' Kasper zal hem bij staan om het tot een compleet afgeronde set te maken en zijn legendarische klanken tot gehoor te brengen.Voor de rest van de deze historische avond zullen Rayzor, The Villain, Lenn, Cyro, Terrex, D-Noize en Bad-smile de andere acts en set opvullen om deze avond tot een onvergetelijke avond te bezorgen. Dit alles word spectaculair aan elkaar geknoopt en zal gehost worden door niemand minder dan Drip, ook wel bekend van de inmiddels weer terug gebrachte 7 gates to Hell feesten.

Over de rest van avond kunnen we verder kort zijn, er zal alleen deurverkoop zijn en de schade tot de poorten van de goeie ouwe tijd bedraagt € 12,50. Er kan jammer genoeg niet meer met de overgebleven guldens worden betaald maar dat mag de pret niet bederven. Het geluid zal optimaal worden afgestemd om ouwe klappers van toen duidelijk hoorbaar over te laten brengen. De deuren zullen open gaan om half 9 en zullen gesloten worden om een nachtelijke 2 uur.

We Take You Back To The Old Energy!

15 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 13438, 76468}
,klinkt lekker
Beter, het komt steeds dichterbij Leeuwarden.
Nog even en we hebben dit soort feesten gewoon weer in Leeuwarden.
Uitspraak van Marlin op woensdag 14 november 2007 om 11:26:
Nog even en we hebben dit soort feesten gewoon weer in Leeuwarden

waar dat dan? toch niet in roumers dan wel:P :rot:
Uitspraak van halvar op woensdag 14 november 2007 om 14:50:
toch niet in roumers dan wel

Mwah is wel de meest realistische maar goed daar is ook al e.e.a. verkloot op dit gebied.
 
Uitspraak van Marlin op woensdag 14 november 2007 om 11:26:
Beter, het komt steeds dichterbij Leeuwarden.
Nog even en we hebben dit soort feesten gewoon weer in Leeuwarden.

Nou liever niet rumours niks meer aan, altijd het zelfde kwa aankleding en geluid, ook kwa entree prijs (20 euro pff) is ook BS
Uitspraak van verwijderd op woensdag 14 november 2007 om 19:04:
Nou liever niet rumours niks meer aan, altijd het zelfde kwa aankleding en geluid, ook kwa entree prijs (20 euro pff) is ook BS

Ik vermaak me dr anders prima o:)
Lekker veel bekenden,lekker gezellig :D
Maar hoe kom jij bij die entree van €20,- ??
Dat heb ik daar nog nóóit betaald namelijk :s :rot:
Naar watvoor feestjes ga jij dan?
Porno feestjes zeker als ik zo naar je naam kijk ;) (grapjeeeee)
 
Uitspraak van * Liquid-E * op woensdag 14 november 2007 om 19:37:
Ik vermaak me dr anders prima o:)
Lekker veel bekenden,lekker gezellig :D
Maar hoe kom jij bij die entree van €20,- ??
Dat heb ik daar nog nóóit betaald namelijk :s :rot:

idd
 
ckr van de partij :D!
Er kan jammer genoeg niet meer met de overgebleven guldens worden betaald maar dat mag de pret niet bederven

Shit! nja dan gaat het over :P doe het alleen voor guldens :9

zeker bot zin in!! :bounce:
laatste aanpassing
Jaaawiis.. wieger :D
Bin blied dok die eem wer sjuh ;)
Heerlijk on tour :bounce:

WopWopWop..
Bin ek blied dok die wér sjuh poppert!!

on tourrr

WopWopWop ut gas deroppp;p
Artiest {SHOWLIST artist 142992, 5562}
foto's staan op www.nxshardcore.com