Partyflock
 
­ Nederland
 
Ik ben bang voor de gevolgen van deze aanslag. Als het blijkt dat het een buitenlander was dan gaat het heel erg mis...
onthoud 1 ding

De aanhangers van Pim Fortyn zijn over het algemeen de meer extremere groep van de mensen.

En ik denk dat der veel wraak willen
Wat een IQ heeft die dader..

Want wat lost dit op... HELEMAAL NIETS!!
Mellie 6 mei 2002 19:20
nou...als het en buitenlander is geweest dan bewijst dit wel weer dat Pim gelijk had!!!!
------
Wat dan? Spijt me echt dat ik dit moet zeggen, maar door dit soort opmerkingen gebeuren dit soort aanslagen.
Pim was helemaal niet tegen buitenlanders.
Het ging om het beleid, niet om de tollerantie.
Op Janmaat is toen ook een aanslag geweest, maar ik vind dat die gast veel radicaler was in zijn opvattingen. Pim was geen racist en dus bewijst het niks als het een zwarte was. Alleen dat het een heel ziek en dom persoon is geweest, die waarschijnlijk de opvattingen van Pim Fortuyn niet eens goed kende.
idd tolerantie vermindering, maar oorlog, rellen ofzo, neuh.
Op 11 september dacht iedereen ook dat de 3e wereldoorlog direct zou uitbreken. De gevolgen zouden in ons dagelijks leven zichtbaar blijven, ook dat bleek heel erg mee te vallen.

Wat verwachten jullie dan voor 'n gevolgen?
Hebben jullie nu de neiging de straat op te gaan en een allochtoon in elkaar te meppen? Denk dat de meeste Nederlanders wel zullen inzien dat dat soort acties totaal geen nut heeft.
Als het een buitenlander is dan blijft het echt niet rustig hoor , want wat er net gebeurd is daar was Pim fortuyn juist tegen en tjah ik denk dat nu NOG meer mensen gaan stemmen op Pim of op zn opvolger.
En ik bedoel je bent gewoon ziek als je dood leuk 6 kogels op iemand af kan schieten en dan bedoel ik ook doodleuk want anders kan je niet zo goed richten.

Ik zei al in het andere topic van niet alle buitenlanders zijn fout.
Maar 99% wel klaar
Wat ik wel erg vind is dat de verkiezingen misschien worden uitgesteld en dat in een land met een demissionair kabinet :-S
2 Hardstyle addict: dat slaat echt nergens op :bah:
Ik denk dat er best wel rellen gaan uitbreken nu.. Vooral als blijkt dat de man onder de bass ball pet een buitenlander is.. Ik bedoel.. Je kan zeggen wat je wilt.. Maar meer dan de helft van de Nederlanders denkt op zijn minst wel eens slecht over buitenlanders..
De helft van de Nederlanders denkt zeker weleens slecht over buitenlanders (de andere helft is buitenlander :-p), maar niet de helft van de Nederlanders gaat zomaar lopen rellen tegen willekeurige buitenlanders.
Ik hoop dat er een goede opvolger komt die ook zijn bek open durft te trekken, want hij was de enige in de Nederlandse politiek die dat echt durft
 
TE SCHANDALIG gewoon dit! kan er echt niet over uit!

moet maar rekenen dat de eerste kogel al in zn hoofd zat en dat hij daarna gewoon op een liggende pim heeft ingeschoten!
Emilio 6 mei 2002 19:39
TE SCHANDALIG gewoon dit! kan er echt niet over uit!

moet maar rekenen dat de eerste kogel al in zn hoofd zat en dat hij daarna gewoon op een liggende pim heeft ingeschoten!
-----

Details maken volgens mij niet zoveel uit lieverd
 
Ik snap niet hoe mensen nou nog steeds kunnen ontkennen dat er o.a. in Amsterdam en zelfs indorpjes/stadjes groepen allochtonen of kinderen van allochtonen een thug-life leven in Nederland!!!

Er zijn ook NL'ers die dat doen maar de bovengenoemde groep voert de boventoon!
Snowwhite 6 mei 2002 19:35
2 Hardstyle addict: dat slaat echt nergens op
--------------------------------------------------
wat jij ervan vindt maakt me niet uit ik vindt dat het zo is en dat is mijn mening
http://www.doogoston.com/ condoleance register....
 
Ik en vast veel meer mensen hebben dit al lang zien aankomen.

Hopelijk is het WEL een buitenlander ze gooien alsmaar hun eigen ruiten in en dit kan misschien de doorslag geven.

Ik ben kwader + verdrietiger dan ooit.

En dat van die eventuele rellen roep ik al zo lang als wat.
Er moet nu echt iets veranderen
Dat er iets moet veranderen is al heel lang bekend. Maar rellen lijken mij niet echt een zinnige manier.
En hoe zien jullie dat voor je dan die rellen? Nederlanders die zich gaan groeperen en buitenlanders in elkaar gaan meppen?? En welke buitenlanders ga je dan meppen? Allemaal? Of alleen islamieten of ook chinezen? En alleen mannen of ook vrouwen?
Die rellen zie ik echt niet snel gebeuren, maar ben geloof ik de enige hier :-S
 
2 Snowwhite: Wat vind je van wat ik net zei?

Er komen geen rellen, maar wel worden we aan het denken gezet of we niet te tolerant zijn geweest. Ik denk dat veel Nederlanders graag zien dat het vreemdelingenbeleid strenger wordt.
 
het heeft gevolgen er is haat en woeden ontstaan en dat word op den duur geuit.

en als het z`n ........ is gaat het heel mis.
2Kolaas: Jij geeft tenminste zinnige reacties. Denk zeker dat we aan het denken gezet worden, als we dat niet al deden.
Woon zelf in Amsterdam in een allochtone buurt en heb het daar niet altijd even makkelijk, maar krijg nou echt niet de neiging buitenlanders in elkaar te gaan slaan. Denk idd dat het beleid flink aangescherpt moet worden en dat dat door een gebeurtenis als deze alleen maar duidelijker wordt.
Denk ook dat de discussie rond het beleid ten aanzien van bijzonder (islamitsch/ hindoestaans etc.) onderwijs wel weer op zal laaien.
Maar of er ook echt daadwerkelijk directe gevolgen zullen komen, dat betwijfel ik. De politiek in Nederland is nou eenmaal slappe hap die erg van compromisjes houdt :-(
als het zon vieze kanker buitenlander is gaat het heel mis
----------------------------------------------

Hier ben ik dus bang voor:-S (Voor zulke reacties dan!!!)
2 sweetdrug: Wil je aub op je woorden passen. Die dingen hebben hier niks mee te maken. Het is trouwens helemaal niet zeker dat het een buitenlander is.
Ik hoor trouwens net dat Pim al vreeste voor zijn leven en vandaag meerdere keren bedreigd is en de politie dit wist.
Ik denk dat dit idd flink zal escaleren.
 
Ik hoop wel dat er strenge regelingen zullen komen want hoe je het ook wendt of keert, en ik zeg het nog maar een keertje:

Er is in Nederland een groep mensen (vaak Nederlandse kinderen van buitenlandse mensen) die gewoon vogelvrij bezig zijn.
(denk aan: bedreigen, stelen and so on...)

Bij deze groep is godsdienst denk ik ook van verwaarloosbare invloed: als je zoveel zondigd moet je je niet met godsdienst beschermen want dan betekent het ook NIETS voor je!

2 snowwhite: ik woon in een schattig dorpje waar gewoon een wijk geterrorisseerd wordt! Daarnaast zit ik in Amsterdam op school en heb ik vaak irritante ervaringen. (gelukkig niet erg omdat ik altijd gewoon denk van 'laat ze' en dan loop ik weg.)
Dus toch rellen :dood:
't volk is dommer dan ik had verwacht :-(
 
Maakt niet uit of het een buitenlander heeft gedaan denk ik ik denk dat bij voorbaat de pim-aanhangers nu zeker iets hebben tegen buitenlanders kijk maar op tv je ziet het nu al in den haag!
 
nou ik denk niet aan oorlog maar dit is apsoluut niet het einde !!! dit wordt echt wel vervolgd
 
moet je die KANKUH buitenlanders
nu eens zien op de tv...

...en maar feesten.

stelletje KANKUH leiers..
ik was al helemaal klaar met ze maar nu heb ik het helemaal gehad met ze..
dit topic heb ook meteen ze charme kwijt omdat t dus kennelijk een nederlander was geweest.....

:( dit is een zwarte dag voor politiek nederland.
 
Het veranderd maar heel weinig: het is niet zo dat waar Pim voor, sorry TEGEN, streed met hem het graf in gaat. Het is er nog steeds.

En als het echt zo is dat er op tv feestende 'buitenlanders' (kan je nooit met zekerheid zeggen he duncan, maar OK ik snap wat je bedoelt) te zien zijn geweest dan had net zo goed een van hen de moordenaar kunnen zijn.
DUNCAN<<< is het waar.....heb je dat gezien.........godver de godver........hoe durven ze... pff als het echt zo is.[ ik hoop het laat ze maar feest vieren]..het feit dat er mensen zoooooo onbeschoft kunnen zijn.....terwijl ze te gast zijn.....in ons land

maar prachtig dit...zo gaan d'r nog meer mensen irritatie krijgen....heel erg mooi....wil wel eens zien over 4 jaar.....volgende verkiezingen hoe rechts nederland dan is...

slimmerikken zijn het hoor....
Uhm...even tussendoor hoor...de verdachte is geen buitenlander...maar oerhollands net als jullie...moeten we jullie nou ook helemaal verrot gaan schelden ofzo??? Kom op hee...die man is overleden en jullie lopen te discussieren over wie jullie hopen wie de dader is...alsof iemand daar wat aan heeft????
Wat wil je daarmee zeggen?
ok....en ik weet nu al dat ik dreigberichten ga krijgen, maar wat the fuck.

Die gasten die aan het feesten zijn, snappen geen fuck van de politiek en wat er leeft onder de 'echte' Nederlandse burger.

Een turks meisje wat vandaag meeliep in de stille tocht kon het niet beter onderbouwen:

" Die jongens springen en vieren alleen maar feest, omdat diegene die hun geloof achterlijk noemt dood is. Ze hebben geen enkel idee waar Pim voor stond. Laat die zielige gasten, ze stellen niets voor."

Hier hoef ik niets aan toe te voegen, laat die gasten lekker. En hou dan ook die extreme uitspraken voor je van: 'al die kankerbuitenlanders', want dat is een reactie uit woede die nergens over gaat. De dader is blank, wat hebben buitenlanders daar nu mee te maken. Er is nu niemand die reageert dat het een blanke is. Als het een zwarte is, dan is de wereld te klein en zijn het 'kankerlijers', maar nu is het een blanke en dan is dat ineens niet meer relevant... ZWAK HOOR...

Pim was een vredelievende man, laten wij (het volk) dit idee doorleven alsjeblieft..

GRtz isios
Met jou kan ik praten isios;)
wat ben jij ook nog laat op ;-)

Ik ga nu maar eens slapen...ik kijk morgen wel, wat de reacties erop zijn..

grtz..Isios
 
lol
ja
echt boeren zijn het ... bewijst het weer eens maar dat was me allang duidelijk
toch wel een (k) voor die zielige typetjes hier

(K)
 
Mijn mening: het maakt niet uit wie het is geweest:

Als zij lekker feestje zitten te vieren willen ze hem dus net zo graag dood. Dan maakt het dus niet uit of het een OER-hollandse jongen is die de fatale schoten heeft gelost.
Kolaas, er is een GIGANTISCH verschil tussen het iemand dood wensen of ook echt iemand dood maken.
(ps. wie zijn 'zij'??) noem eens getallen

Je bent verder te kortzichtig om mee in discussie te gaan...
 
Kolaas, daar gaan we weer. :(

Ongelofelijk hoe jij het weer voor elkaar weet te krijgen om toch buitenlanders bij de moord te betrekken. Slaat werkelijk nergens op!

"Het maakt niet uit wie het is geweest" :frusty:
 
2 isios:

Haha, als jij zegt dat ik kortzichtig ben, dan moet je iets meer dan 2 posts naar boven lezen om te zien dat ik schreef:

En als het echt zo is dat er op tv feestende 'buitenlanders' (kan je nooit met zekerheid zeggen he duncan, maar OK ik snap wat je bedoelt) te zien zijn geweest dan had net zo goed een van hen de moordenaar kunnen zijn.

En dat ik dus geen aantallen kan noemen...

2 Peter 1960:

Hoe je het wendt of keert: mensen die feest vieren om een dode zijn er blij om dat het is gebeurd.

Verder geef ik toe dat het een beetje cru is uitgedrukt.
 
2 iosios:

En als jij na 2 posts op een internetforum (wel PF, dat is waar..) al concludeert dat ik kortzichtig ben, dan getuigt dat van kortzichtigheid.
 
isios zit hier alleen al wel wat langer dan jou kolaas, dus ga pleas nie zeiken over dat ie pas posts heeft, mayb is ie wel een lezer ipv een nutteloze poster als jij...

greetz oz
2 Ozzie_O thanx mate :-D

2 Kolaas:

Ik vind je denkwijze kortzichtig over de feestende buitenlanders, dat had ik misschien iets duidelijker moeten vermelden.

Ik ga nu uit, misschien dat ik morgen nog hier verder op in ga
 
2 ozzie:

ik bedoel dat hij al na 2 van MIJN posts de conclusie trekt. misverstand. Ik denk dat bijna iedereen hier langer zit dan ik op PF dus wat dat betreft ben ik groentjuh..

2 isios:

OK dat accepteer ik.
let's cut the crap about this whole thing...’t is ietsje verder doorgedraaid dan ik oorspronkelijk bedoelde. Maar ik blijf van mening dat als aan het feesten bent om een dode dat je errug blij bent dat ie dood is. (Dan ben je inderdaad geen moordenaar, maar je zit er wel tegenaan.)à dat geldt ook voor feestende milieuactivisten!!!!

Verder is mijn mening over een ‘groep’ allochtone mensen (of het NL’se nageslacht ervan) gebaseerd op ervaringen. En ik weet dat ze lang niet allemaal zo zijn. (Ik ken namelijk ook hele aardige mensen waarmee je dik kan lachen en alles gezellig is.)

Wat ik bedoel met ‘groep’: de alom bekende mensen die hun gouden ringen o.a. van hun WAO financieren, en iedere dag :frusty: irritant in de metro zijn en op straat iedereen, van politie tot bejaarde homo’s, zitten lastig te vallen.
 
Wat ik bedoel met ‘groep’: de alom bekende mensen die hun gouden ringen o.a. van hun WAO financieren, en iedere dag irritant in de metro zijn en op straat iedereen, van politie tot bejaarde homo’s, zitten lastig te vallen.
--------------------------------------
en toch blijf je dom over komen, ook al probeer je moet luxe woorden te smijten :-S
 
laat maar... luxe woorden? financieren? nageslacht?

nvm