Partyflock
 
­ Nederland
 
Lijst fortuyn of leefbaar Nederland krijgt nu zeker mijn stem..
Op wie stemmen jullie nu, na de moord op PIM R.I.P.
 
Ik ga stemmen op de partuij die na deze aanslag het beste (menselijk) op reageert, maar geen PvdA ofzo hoor.
 
lijst fortuyn natuurlijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zat net ff Barend & van Dorp te kijken. Daar riep Harry Mens, goede vriend van Pim, op om juist NIET op lijst Fortuin te stemmen maar op VVD of CDA. Volgens hem zitten er bij lijst Fortuin geen mensen die Pim volwaardig kunnen opvolgen en was Pim zelf ook totaal niet tevreden met de kandidaten op zijn lijst, hij had ze alleen maar als 'opvulling'.
Precies Taub.. Ben trouwens benieuwd of partijen nog 'misbruik' gaan maken door bv. nu in 1 keer lof over Pim Fortuyn te spreken om zo stemmen te winnen :vaag:
 
ik reageer niet emotioneel, die stem hadden ze al voor zijn dood, maar nu helemaal...ANTI PAARS!
 
spijt me zeer taub, maar jouw reactie vind ik pas hersenloos. alsof ln of lijst pf geen serieuze stem is.

trouwens ik zou voor 80% zeker al vvd stemmen, dus dont you dare to go there!

*pissed mode een niveau lager gezet*
denk nog maar even na over wat ik getypt heb. Ik zeg breng een serieuze stem uit (kan ook zeker op lijst pim fortuyn en leefbaar nederland hoor) maar breng geen stem uit op 1 van die 2 partijen omdat forutyn neergeschoten is, stem op die partijen omdat je hun ideen steunt en niet om de dood van hun (ex) leider.........
 
Je stemt toch niet alleen voor pim op zn partij?????? zn partij zegt door te gaan dus stem je gewoon LF als je dat wilde doen!
ik zit er zwaar over na te denken om NIET te gaan stemmen. al die loze beloftes die er in dit land worden gemaakt, en dr komt geen moer van terecht. Geef mij maar een enkeltje naar de maan.................
 
ok taub, dan trek ik het deels terug, misschien had je er tussen haakjes erbij moeten zeggen dat lpf en ln niet werden afgekraakt
FoRTUyN !

en anders stem ik nie, hij was de man.
khoop dat ze door kunnu gaan, dat ze t redden!
Mijn stem hebbu ze.
ik kraak niemand af (tenzij de simpelheid er echt vanaf druipt) en om eerlijk te zijn heb ik er ook aan gedacht lpf te stemmen voor de moord, maar nu twijfel ik weer
 
Nog steeds hetzelfde als voor z'n dood: LPF!!!!
LPF

LPF

LPF

LPF

LPF

LPF

!!!
 
was mijn eerste reactie... waar moet ik nou op stemmen :O
Tja de vraag is in hoeverre het nog zin heeft om op LPF te gaan stemmen nu.. Ik denk echt niet dat het zo 'rechts' blijft als dat het uberhaupt was.. Als je je stem serieus wilt benutten, zou ik gewoon weer eens alle partij programma's door gaan lezen en dan pas een oordeel vellen.
 
ik stem (zoals ik voor dit trieste gebeuren ook al zou doen!) op lijst Fortuyn!
 
LPF zonder pim = los zand. Na de verkiezingen valt dat toch uiteen.. stem dan op LN ofzo, want anders gooi je je stem eigenlijk gewoon weg....
Ik ga gewoon voor Lijst Fortuyn!!! Beter maken wij zijn werk af, waar hij mee begonnen is. Een vette aardverschuiving in de politiek!!!
bamb 6 mei 2002 22:42
LPF zonder pim = los zand. Na de verkiezingen valt dat toch uiteen.. stem dan op LN ofzo, want anders gooi je je stem eigenlijk gewoon weg....
-----
Nee dat is niet waar. Tuurlijk was Pim goed in het uiten van de ideeen van zijn partij, maar de partij zal zeker zoveel mogelijk die ideeen gaan naleven.

Tjah LN die stem ik zeker niet meer. Ik heb me verdiept in hun punten en het lijkt nergens meer op. Sorry maar sinds Pim bij LN weg is zijn ze zeer zacht geworden en al zou je nu op LN gaan stemmen terwijl je daarvoor LPF wilde gaan stemmen ben je stom bezig. Hun ideeen stonden op het laatste moment bijna tegenover elkaar.
Trouwens wat die Henk Westbroek allemaal over Pim heeft gezegt gaat ook te ver.
 
Nut.. moet jezelf weten, maar ik denk dat je de groep mensen die het aanhangsel van pim vormden sterk overschat en de enorme moeite die het kost om een groep waarvan de leider is weggevallen onder controle te houden onderschat. Maar goed.. LN/LPF is mij toch lood om oud ijzer.
 
Met 't gevoel wat ik nu heb.... (vul zelf maar in)

Maar lijst Fortuyn wordt nummer 1, alleen al uit respect en mijn afkeer tegen paars!

En anders VVD.
 
VVD :)
 
heb je die wel eens over hun drugs beleid gehoord ik stem lekker links!!
 
is drugs het enige in je leven of zo? denk ff wat breder (zucht)
Ik stem lekker nog steeds op lijst pim fortuyn!
de andere mensen in de partij hebben zker dezelfde ideeen als pim, anders zouden ze niet in zijn partij hebben gezeten!!
 
Taub 6 mei 2002 22:18
en dit is precies de reactie die te verwachten is na die aanslag.........

nu krijgen zijn ideen alleen maar meer aanhangers doordat de (simpele) mensen nu niet nadenken en hem idealiseren

het is zeker geen goede daad maar, doe niet zo overhaast en brenge een serieuze stem uit(no offence)
-------------------------------------------
Iedereen die hier commentaar op had.. lees nog maar eens goed door. Dit is inderdaad te verwachten. Met alle respect richting Pim Fortuyn en zijn organisatie overigens.
 
the undutchable 7 mei 2002 00:48
heb je die wel eens over hun drugs beleid gehoord ik stem lekker links!!
-------------------------------------------------

Goed excuus voor mij om te stoppen :P
 
ik was van plan om op pim te stemmen.....

maar ik heb nog een week om te bedenken wat het nu word.
eigenlijk zou ik uit principe nog steeds pim stemmen. maar laten we reeel blijven.... het is een beetje onzinnig om te stemmen op iemand die net een paar uur geleden vermoord is.

ik heb nog een week.

en miech KNEUS doe eens niet zo gevat.
Gewoon op de LPF, had ik anders ook gedaan! Blijf Pimmetje trouw, hij was de enige die zei wat de rest van Nederland dacht!
Alleen daarom al stem ik op hem
 
harry mens nog gehoord vanavond? hij was een goeie vriend van prof. pim en vertelde dat pim hevig twijfelde aan de kwaliteiten binnen zijn lijst... pim had zelfs in vertrouwen gezegd dat hij 10 dagen geleden op het punt heeft gestaan om het bijltje er bij neer te gooien, omdat hij zo'n beroerde, onervaren club bij elkeaar had gezocht.

ik wil je zeker geen stemadvies geven, maar het is wel iets om over na te denken
 
zorry to snowwhite: ik zie nu pas dat je deze reply ook zo'n beetje letterlijk had geplaatst ;)
ik wil het liefst hem opvolgen...voor zijn partij

maar pim was de man........maar stemmen moeten we aankijken wat er gaat gebeuren
Op degene waarop ik al van plan was om op te stemmen. Maar ik weet niet of ik nog wel ga stemmen, omdat het gezichtsbepalende figuur van deze verkiezing is weggevallen.
 
Lijst Fortuyn, onveranderd
In ieder geval niet LPF, en ik stem ook niet ergens anders op vanwege wat er is gebeurd, dat zou een emotionele reactie zijn, en stemmen moet je niet uit een emotionele reactie doen, maar lang over nadenken.
 
Ik blijf LPF stemmen.
Staat Pim er nog op, dan kies ik postuum op Pim.
Anders op de 2e man van zijn lijst.
Ik weet niet of ik nog op lpf ga stemmen en dat is domweg, omdat de persoon waarom het draait weggevallen is, want departij was het bezit van Pim.
En dat is met de nadere partijen niet zo.
Ze zullen wel doorgaan, maar ik denk op een gematigde manier, waardoor de ideeen van Fortuyn uiteindelijk toch op een andere manier benaderd zullen worden.
Ik wil persoonlijk eerst weten wat voor een persoon de rol van fortuyn gaat overnemen en hoe hij daar mee omgaat.
Ik denk daarom persoonlijk om de verkiezingen uit te stellen, zodat het volk de nieuewe man van fortuyn leert kennen, want anders zouden het geen rechtvaardige verkiezingen zijn, omdat je met de LPF nou niet meer precies weet op wie je stemt.
 
ik stem denk ik op Groen Links
Paul Rossenmuller was de enige waartegen Pim geen weerwoord had alle andere partijen zijn uitgekakt door hem, bij dat Debat liep Pim dus weer voor de zoveelste keer weg nadat Rosemuller hem op zijn plek had gezet!!!! maar ja een goed gebekd iemand is natuurlijk niet alles, hij moet wel met goede punten komen .
p.s ik vond Pim wel oke maar niet om op te stemmen , hij sprak natuurlijk wel aan om zijn markante vertoning en ik respecteer hem om wat ie heeft gezegd.
HousPauzinnetje JE MOET WEL JE HUISWERK GOED DOEN!!!!!!!!! Pim liep weg bij een debat??? Dat was geen debat. dat was het zwartmaken van Pim F. Kan je dat een debat noemen?? En PS: Pim loopt niet weg voor een discussie en kennelijk heb je niet het hele verhaal gehoord van wat dr allemaal gebeurde daaro bij dat "DEBAT" Je moet niet alleen naar die sensatieprogramma's kijken!!Ze hebbe maar de helft uitgezonden van wat dr allemaal gebeurde(zwartmakers!!) De media is Links net zoals die mooie rozemuller van jou.
'Pim' heeft mijn stem. Al is ut maar om niet te stemmen op al die andere gluiperts. Want o wat vinden ze ut erg. pffffffff
 
go joris!
NNP.....of NVU
wat een onzin MankE

zodra Pim een beetje gas tegen kreeg in diverse debatten/interviews, dreigde hij met t afbreken/stoppen, met als zielig (& erg lachwekkend :D) hoogtepunt dat incident met Rosenmöller
een goeie politicus moet gewoon een discussie kunnen aangaan zonder allemaal rare fratsen uit te halen om zn gelijkje te krijgen!
 
Rosenmöller kan mooi frondsen met zijn wenkbrauwen;)

Maar hij zal mij nooit (kunnen) overtuigen!!!!!!
 
Ik hoop dat de hele verkiezing tot een drama lijdt, en dat lijst fortuyn uit medeleven de grote winnaar wordt. Is er geen lijst fortuyn meer dan stem ik niet!
Ik denk niet dat ik LPF blijf stemmen... Zonder Pim is t niet t zelfde...En ik denk niet dat ze het zonder hem redden... Ik denk dan eerder VVD of CDA.... GEEN PVDA!!!!! Maar in mijn hart stem ik op Pim!
een collega van mij is actief bij leefbaar nederland en hij wist te vertellen dat de Party van pim zijn kies lijst behoudt . Dus er kan gewoon op Pim gestemd worden, al is het alleen maar om je stem niet naar de Paarse Puinhoop te laten gaan !!