Partyflock
 
­ Nederland
 
Ik zou graag van jullie weten wat jullie vinden van de situatie nu rond Pim Fortuyn nu hij is neergeschoten?
Mijn mening hierover is dat het niet moet kunnen want we leven in een land met vrijheid van meningsuiting, en dat hij in principe mag zeggen wat hij wil ook al heeft hij veel verkeerde opvattingen, en loopt hij domme dingen te zeggen. Maar politiek gezien heeft hij niks verkeerd gedaan en gaat/ging hij helemaal volgens het boekje. Nederland moet zelf laten zien of ze hem aan de macht willen hebben of niet, ik zou dat niet willen in ieder geval.
Wanneer dit zo door zal gaan zullen we in dezelfde situatie komen als in Amerike en dan zal het leven een stuk onveiliger worden. Op deze manier zullen er misschien ook mensen hier in Nederland komen die denken van “goh laat ik eens in een school in het wilde westen gaan schieten.
Dit is mijn mening erover en ik ben benieuwd wat jullie hier op te zeggen hebben.
Groeten Kippie
ook al is het niet allemaal goed wat ie zei.. DIT MAG GEWOON NIET GEBEUREN!!! waar gaat het met nederland heen.. ben benieuwd wat voor gast het was die hem heeft neergeschoten. Stel het is een buitenlander.. dan gaan nog meer mensen denken dat alle buitenlanders slecht zijn, dat ze weg moeten.. men werkt zichzelf zo erg tegen met dit soort domme acties..
ik ben diep in shock
Hmmm, ik ben in shock. Niet omdat ik stond achter zijn ideeen, maar omdat een MENS op beestachtige wijze is neergeschoten. Dit is gewoon heel absurd, maar waar houd dit strakjes op dan? dat is wat er nu door mijn hoofd spookt.
ze gaan gewoon door zonder pim
Ik vind ook dat een ieder vrij mag en moet zeggen wat hij denkt !!!

Ik was een grote aanhanger van Pim,.... zoals meerdere mensu al aangaven is HIJ de man die zegd wat HALF nederland denkt !!
Ben echt benieuwd of dit nu juist meer en minder aanhang zal gaan krijgen....

Eerst diep rouwen ..... dan kijken we wel verder,..ik verwacht wel dat de verkiezingen uitgesteld gaan worden

:(
ze gaan idd door.. maar ben benieuwd of de verkiezingen volgende week al doorgaan

jemig ik kan hier zo boos om worden
 
mijn mening op mijn topic...sorry ik stop er even mee......
Er wordt nu op tv wel heel hard geroepen dat dit grote impact gaat hebben. Maar als strakjes de verkiezingen zijn geweest gaat alles weer zoals altijd, lekker voortkabbelen met compromisjes in de politiek.
Je kan veel kritiek hebben op Pim z'n opvattingen, maar hij zorgde wel dat de politiek in Nederland wat levendiger werd en dat mensen er weer bij betrokken raakten. Dat is nu dus voorbij :-(
ben ook bang dat er geen opvolger van Pim komt,.... zo is er maar één !!!!!!
 
Belachelijk voor woorden!!

En net zo belachelijk vind ik de mensen die nu ineens huichelen (melkert *kots*).

Het was een goede man en GEEN EXTREEM RECHTSE.

Hij had GOEDE opvattingen en ik kan wel janken dat ie dood is :(
 
Idioot gewoon, Iemand neerknallen omdat hij zegt wat hij vindt, ik had best verwacht dat hij wel eens flink door een stel buitenlanders zou worden inelkaargeslagen.
Maar een kogel door zn hoofd vind ik wel erg drastisch! Ach ja dit soort dingen hou je niet tegen. Er zitten altijd idioten bij! Kijk maar naar de moord op JFK. Ging echt niet om zn besluiten als president hoor! Gewoon een lunatic die obsessed raakt van zo'n machtig iemand!

Wij hebben hier tenminste al strenge wapenwet! Zie het als +punt!