Partyflock
 
­ Nederland
door die *CENSUUR* cohen is het een zooitje geweest in amsterdam.
hij had de huldiging gewoon op het leidse moeten laten door gaan daar hoort het thuis.
He mop,
daar ben ik het helemaal mee eens,
wat een bloedhond die kerel, en ons maar in de media afschilderen als een stuk tuig, terwijl er in de ME net zulk tuig rond loopt die het feest weer moesten verzieken,die zo nodig traangasbommen in onze kroeg moesten gooien en moesten laten zien wie de macht in handen had,
wat een tuig!!
Volgende week wel ;p
He Druifje van me,
Ik sluit me helemaal bij jullie twee aan.
Ik heb er helemaal niks meer aan toe tevoegen.
Aleen dat het een stelletje teringlyers zijn die ME.
Volgende week gaan we weer lekker feesten!!!!!!
Ik vind het gebruik van kanker in dit verband erg ongepast. Had jullie nivo toch wat hoger ingeschat, helaas. Ben het er wel mee eens dat het gewoon op Leidseplein had gekund. Toch was feessie op P2 ook leuk.
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
idd ik verzoek hierbij wederom om het taalgebruik op een voor iedereen acceptabel niveau te houden s.v.p.
zhorz > volgende week vreeburg denk ik, of de oude gracht in utreg m`n stadsie
hahahahahahhahaa

Zieluggggggggggggg

Als die domme ajax supporters gaan rellen en je gaat cohen de schuld geven. Hahahahahha

Beeeeeeeeeetje zielug

Cohen kan der niks aan doen dat jullie als echte supporters geen feest kunnen vieren. Ik heb als PSV supporter me helemaal dubbel gelegen rond de tv. Beetje in je eigen stad gaan rellen. Gebeurt ook atlijd de domste als eerste (eerst feyenoord, nu ajax) hahahahahhahahahahahahaha


Een echte supporter weet wat feesten is. En als de huldiging in timboektoe is, ga je naar timboektoe. Als je een domme *PIEP* supporter ben, ga je ergens anders feest vieren en breek je je eigen stad af.

HULDE VOOR DE AJAX SUPPORTER


[klapt in ze handen]*klap* *klap* *klap* *klap* *klap*
En ehh ajax partygirl.

ME die gaat rellen??? Misschien jullie eigen domme fout. Bij PSV zie je het niet hoor. Als wij kampioen worden gaan we feesten, niet rellen. Alleen DOMME supporters gaan hun vreugde uiten door te gaan rellen.
To Damien,
ben jij er bij geweest??
We waren wel aan het feesten, het was supergezellig!!!
Er waren een paar hele KLEINE incidenten,
waardoor de ME zo overdreven hard ingreep(als voetbalsupporter moet je dat toch weten!!) dat vervolgens idd het hele plein op z´n kop stond,
vind je het gek!!
Het is erg jammer dat de supporters altijd de schuld krijgen, en dat tuig wat er bij de ME rond loopt, lekker hun gang kunnen gaan!!!!
To Damian
Enne..... JIj lach dubbel van het lachen bij de tv?
Wij lagen krom van het lachen, want wij zijn kampioen geworden en jullie niet!!!!!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
En als je graag ergens over mee wil praten moet je eerst op de hoogte zijn, want we waren wel aan het feesten!!!!!
Enne het feest heeft zich over geplaatst naar het Rembrandts en daar was het toppie.
Ik liep binnen in het centraal station en daar waren ze ook erg lekker bezig :S
 
2 damien>

joh... Waarom er hier rellen waren?!
a) dit is de (hoofd)stad, lopen altijd zoveel toeristen rond (buitenlanders + andere stadsgangers) dus lopen altijd wel mensen die zonodig onrust moeten zaaien
b) een huldiging van AJAX - AMSTERDAM trekt altijd veel bekijks van andere clubjes.. (utrecht, die stad in het zuiden, en eindhoven) dus mot zal je altijd hebben.
c) Ajaxieden hebben zowieso altijd al een naam gehad, dus denkt de ME bij een klein ongevalletje.. What de fuck, naam hebben ze toch al.. en zij krijgen de schuld..heel simpel, maar bewijst toch weer iets..
d) AJAX rulez :D Fuck PSV, Fuck Feyenooit & alles wat erbij hoort :-)

Ajax Nmr 1 Campi-joden !
Amsterdam heeft gesproken
haha, partyqaasj

Jij blijkt wel weer een echte ajax supporter te zijn want je weet niet eens hoe je dingen moet schrijven
Ajaxieden :) De meeste mensen schrijven dit als Ajacieden

Maar ik zal kappen met mierenneuken


Voor de rest van jullie leuke reactie's

Ik ben bij kampioensfeestje PSV geweest. Daar is der ook ME aanwezig. Daar is de ME net zo streng. En ja, daar grijpt de ME ook in. (ja, 2 jaar geleden heb ik ook klappen gehad van de ME (omdat ik op het station wou gaan slapen na het kampioensfeest (ja, wij gaan door tot tijden dat der geen treinen meer rijden, wij gaan niet om 6 uur 's middags naar huis)


En ehh, je denk toch niet dat de rellen zijn ontstaan omdat er toeristen in a'dam rondlopen. Wat denk je, allemaal toeristen, denken, ajax word kampioen, laat ik een bushokje slopen?? Neej, dat doen jullie toch echt zelf.

En ehh, Dan nog iets, ik Feliciteerd jullie allemaal. Ik vind niet dat ajax het dit jaar heeft verdient, maar PSV en Feyenoord hebben het ook zeker niet verdient.



En nog een klein dingetje. Ajacieden die een naam hebben gehad??? Kom op zeg, je wou toch niet zeggen dat der iemand onder de indruk is van de harde kern van Ajax. Als je een club heb waar 60% van de NL fan van is en toch heb je een harde kern die zwakker is dan die van Den Haag of Utrecht. Kom op zeg. Ajax's supporters een naam, Got To Be Kidding Me
Ti`z gewoon dom en onsportief gedrag.
helaas zijn er zulk soort domme mensen,

ik liep int c.s. gister, komt er zo`n gek aan "JODUH JODUH" roepen en met zo`n toeter recht naast m`n oor toeteren dus ik ram um tegen de grond en dan geeft ie nog een grote bek ook :(
ik als Amsterdammer schaam me ervoor dat er zulk soort domme "mensen" bestaan,
elders wel gezelligheid (P2) maar op een andere plek wel gaan lopen rellen :( en dan ook nog anderen de schuld geven.

sorry dit valt niet goed te praten,
blijkt dus dat er ook verstandige ajaxsupporters zijn!
PartyQaasj je loopt gewoon onzin uit te kramen, je zegt dat zo'n kampioenschap meer bekijks trek dan dat van PSV, maar hoe komt het dan dat er maar 15.000 (whehehehe, wat een aanfluiting, de rest zat zeker via de teletekst mee te kijken) man aanwezig was en vorig jaar in Eindhoven en het jaar daarvoor waren er toch echt zo'n 50.000 man, maar das maar 3 keer zo veel hoor. En inderdaad wat Damien zegt, wij gaan niet meteen naar huis, wij vieren de hele nacht feest. Misschien dat jullie dat ooit nog zullen leren.
 
Phoolie als jij eerst nou leert lezen voordat je begint te mekkeren. Waar heb ik gezegd dat ze meer bekijks krijgen?
Er lopen verschillende soorten mensen rond .. dat was mijn punt. Touristen enzo.. dat heb je minder in eindhoven. Wat valt er in godsnaam in Ehv te zien.. de lamp van philps die kapot gaat? :/
Hee Damien....volgende keer graag commentaar voor je als je nie eens weet wat er gebeurd is!!!

Het was een gewelidig feest en zoals altijd moesten die Calimero's weer es overdreven hard ingrijpen!!!
Op de tv was het idd alleen maar over die rellen en niet het "echte" feest!!! De media doet er gewoon alles aan om de boel te verneuken!!!
helemaal mee eens Q-dance2002! die damien kan vast niet wennen aan het idee dat de beste club van nederland weer eens kampioen is geworden en terecht!!

en uuhh partyqaasj, sterke opmerking van die philips lamp daar is ie ff stil van!!!

Ajax gwoon de Beste
Ja zo gaat dat echt elke keer!!! Alles wat negatief is wordt meteen met grote koeienletters in kranten gezet en op nieuws gebracht!!! Pffff...
 
Het was een groot feest op het leidseplein totdat die kut ME zich er weer eens mee wilde bemoeien. En als AJAX gewoon gehuldigd zou worden op het Leidseplein dan zou het feest tien keer groter geweest zijn. En iedereen kan lulle wat die wil AJAX is gewoon de beste!!!
damien jij bent wel erg slim jij snapt t allemaal erg goed wat een sukkel ben jij met je praatjes. als je het niet snapt houd je muil lekker voordat je m opentrekt. en om je nou met zinnige argumenten eronderdoor te gaan lullen daar pas ik voor DOMBO dat ben jij !

en maar roepen over anderen altijd, mensen die druk bezig zijn met anderen(andere supporters, andree mensen , andere weet ik veel wat) die zijn zelf zeeeeeeeeeeeeeeeer ONinteressant.

en rellen zijn er altijd en overal al reeds 30 jaar dus doe niet alsof het nieuw is enzo malle je weet niks jij
 
maar sommige mensen moeten toch altijd iets te zeuren hebben? :S

over 10 jaar hoor je ze nog zeiken over dingen die er gebeurd zijn. Je kan zo de politiek in met dat gebrabbel over niets damien :D
dat is iets teveel, je bedoelt je kan zo lid worden van de vereniging van boerenhuisvrouwen uit de jaren 50 hahahhaahhahahahahhahahahahahha
 
hehehe :-)

......vroeger mn jong

;)
 
Ja geef Cohen er maar weer de schuld van. Hij is de aanstichter van al het geweld. Het is zijn schuld dat de sfeer grimmig werd. beetje omgedraaide wereld. De ME had groot gelijk dat ze ingrepen en alle arrestanten moeten een stadionverbod voor het leven krijgen. Stelletje mongolen. Je hoort een feest te vieren, niet de boel te slopen.

Leggen jullie (ajax hooligans of andere mensen die vinden dat het niet de schuld is van ajax gekken) maar eens uit aan alle oud-verzets strijders, oud- soldaten en andete overlevenden van 40 - 45 waarom zei gevaochten hebben voor onze vrijheid. Zodat een stelletje niet beister intelligente lieden op (GODVERDOMME) bevrijdingsdag de boel gaan lopen slopen.


EN dan de giller van de dag: waarom slopen ze??? Omdat ze gewonnen hebben!!! Kijk ik snap dat domme mensen als ze boos zijn, niet met die gevoelns van woede om kunnen gaan en deze op een heel primaire wijze uitten, maar als je blij zijn omdat ze gewonnen hebben?? Dan moet je nog dommer zijn dan gewone hooligans (en die zijn al heeeeelll erg dom)
 
achja het is gebeurt en als ajaxied schaam ik me voor de actie's van die debielen van de ME jongens wat kunnen die provoceren eikels
maar we hebben gelukkig niet het zelfde gedaan als f'noord sukkels dortmund nr1
depijpislijp

Intelligentie straalt van je af als je gelijk gaat schelden :)

En ehh, ja, ik ben erg goed in een reactie uitlokken. Fijn dat jullie allemaal happen en gelijk beginnen te schelden en zeggen dat ik dom ben.

Intelligentie straal je zelf uit.

Ik snap dat je je aangesproken voelt als Ajacied. Maar ja, je moet je alleen aangesproken voelen als je zelf ook mee heb lopen te rellen in de binnen stad.

En dan nog iets, als je me zo graag een dombo wilt noemen, onderbouw dat dan en kom ook met een verhaal. Ik vertel mijn verhaal over hoe ik over ajax denk als ik 's ochtends 5 min wakker ben. Nu mag jij hier een intelligent onderbouwd verhaal opschrijven waarin je goed beargumenteerd waarom IK de dombo ben.



En dan de P.S.

Als het bij PSV was gebeurt was ik ook pissig geworden. Vriend van me die Ajacied is in hart en nieren die werd ook pissig toen hij hoorde dat de Ajax-"supporter" was gaan rellen.
Sommige mensen kunnen niet hun vreugde normaal uiten, gelukkig zijn der 99% van de mensen die het wel kan. Der zijn atlidj rotte appels
en ehh, deze opmerking

----------
HousePinda - PartyQaasj 6 mei 2002 16:34
maar sommige mensen moeten toch altijd iets te zeuren hebben?

over 10 jaar hoor je ze nog zeiken over dingen die er gebeurd zijn. Je kan zo de politiek in met dat gebrabbel over niets damien
-----------

Dank U, gebrabbel over niks, das toch het mooiste wat der is. En ehh, als ik brabbel over niks, waarom reageren jullie dan allemaal zo agressief :)

En ik zeg nog als je het goed leest

GEFELICITEERD

Ik feliciteer jullie. En ik gun het jullie ook. Al had ik liever gehad dat PSV kampioen werd, maar ja, het leven zit niet altijd mee. Ik vind het niet erg dat jullie kampioen zijn.
Ook al ben ik 110% anti-ajax
Sjit het artikeltje uit het F-side blad "Dapp're Strijders" staat nergens online, maar voor sommigen zou het wel eens goed zijn om dat eens goed door te lezen...zal nog even goed zoeken en desnoods schrijf ik em over...

Sjonge Merijn wat een gezwam weer!!! Jij hebt zeker alleen maar Tv gekeken...blijkt wel uit je reactie :s:s:s Eikel!!! op tv laten ze alleen maar de negatieve dingen zien!!!! En daar schilderen ze supporters altijd af als de boosdoeners en de aanstichters van die rellen!!! Maar de andere kant wordt nooit bekeken...beetje vaag, niet??? Wat denk je dat het voor indruk maakt als er 100 man Calimero's op een plein staat...Laat die jongens gewoon feesten op het Leidseplein dan is er niks aan de hand, maar nee die klerelijers moesten zonodig weer eens hun "machtsvertoon" laten zien dmv traangasbommen in cafe's en met een waterkanon op mensen gaan schieten!!!! En ook nog eens op mensen, die er vaak niks mee te maken hebben, gaan lopen inhakken met die kloteknuppeltjes van ze!!! Sjonge ik wordt daar gewoon echt kotsmisselijk van!!! En tuurlijk heel nederland gelooft wat er op tv gebracht wordt :s:s:s:s Later was het ook lekker druk op het Rembrantplein en ik heb geen politie-agentje gezien. En het was er heel gezellig en nisk aan de hand verder...Het kan dus wel hoor!!!

Er zullen ook zeker wel figuren geweest zijn die idd aan het slopen waren, maar dat zijn dus geen Ajax supporters, maar gewoon hersenloze kneusjes.

Dus loop nou nie dom te oordelen terwijl je de andere kant niet eens kent!!!!
Daar kan ik helemaal niets meer aantoevoegen!!
 
Inderdaad Q-dance: het zijn hersenloze kneusjes die aan het slopen waren, met een hele hoop pillen op, geen ajax-shirt (of iest) aan en ook nog eens een boers cq. "buitenlands" accent hadden.

Ik heb er genoeg gehoord/gezien bij de cafés...
6 mei 2002: Mobiele eenheid bezoekt café



De mobiele eenheid heeft zich gisteren weer eens van haar slechtste kant laten zien. Op Bevrijdingsdag werd het Leidseplein en omgeving tot oorlogsgebied verklaard. Honderden me-ers legden een kordon rond het Leidseplein en breidden hun gebied steeds verder uit. Daarbij werd veelvuldig gebruik gemaakt van traangasbommen, die lukraak in de mensenmassa (of in café's) geschoten werden. Niet alleen de supporters waren vogelvrij verklaard, maar ook toeristen, buurtbewoners, ouders met kinderen en bejaarden. Eén van de dieptepunten was het onzinnige optreden van een groep me-ers die de Heinekenhoek binnenvielen en rake klappen uitdeelde. Hierbij werd niets of niemand ontzien. Wat dit met ordehandhaving te maken heeft... Ook het gebruik van de wapenstok werd niet geschuwd. Vele supporters en voorbijgangers kregen zonder enige aanleiding rake klappen. Maar goed, dat lukraak meppen de passie is van de mobiele eenheid, dat wisten we al.
Huldiging Amstel Cup wél op Leidse

Als Ajax zondag de finale van de Amstel Cup wint dan wordt de ploeg maandagavond gehuldigd op het Leidseplein. Burgemeester Cohen heeft dat maandag besloten na overleg met de politie.
Zondag liep het 'alternatieve' huldigingsfeest op het Leidseplein uit op ongeregeldheden. De huldiging was zondag niet op het plein vanwege de festiviteiten rond 5 mei, daarom werd uitgeweken naar een parkeerplaats bij de ArenA, tot onvrede van veel fans.
De huldiging is niet op zondag omdat de spelers te laat terug zijn uit Rotterdam. Hoe laat het eventuele huldigingsfeest begint, wordt deze week besloten
Tja...het is wel weer duidelijk wat een "binding" de burgemeester met Ajax heeft he...:s:s:s
 
Dit doen ze alleen maar als goedmakertje. Eerst iedereen opzadelen met een tocht naar p2, helpen het uit de hand te laten lopen op het Leidse en dan 1 dag na die gebeurtenissen doodleuk verkondigen dat er nog een huldiging aan kan komen: OP HET LEIDSE.....

Ik viel van mijn stoel toen ik het gister op AT5 hoorde.

Maar ja, gezelligheid kent geen tijd....

.... en Cohen zal wel een hele hoop klachten hebben gehad over de ME van: Senioren, Moeders, Vaders, Kinderen, Toeristen, goedwillende Ajacieden, Ondernemers etc. etc. etc.

Gelukkig zijn er onderzoeken ingesteld naar aanleiding van het optreden van de ME. Niet dat daar veel uit komt, maar de hand wordt in ieder geval ook eens in eigen boezem gestoken.
COHEN IS EEN FEYENOORDFAN
:P
COHEN ALLEEN JE NAAM IS JOODS!!!!!!!