Partyflock
 
­ Nederland
Iemand nog interessante ervaringen met interessante drug die wat minder bekend zijn?

DMT kun je lekker roken als je van een korte high houdt, dat ephederia ofzo lijkt me ook wel lachen maar er zijn vast tegenwoordig nog veele drugsen die ik lekker zal vinden. LSD, bruin, wit paddo's, mdma, mdea, weed, hash, olie, dmt, opium, alles gesnoven en gwerookt maar ik zoek ff wat nieuwtjes hellup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????
Bruin en opium? Tjee, je gaat er wel voor zeg.

Waarschijnlijk ken je deze wel, maar toch:
http://www.ephedra.demon.nl/uitjebol
oh ja die kende ik al en lachgas en poppers was ik ook vergeten te melden. en ik heb t niet allemaal regelmaatig gebruikt maar eens
 
NOU IK ZAL JE ZEGGEN IK HAD ZATERDAG OP SHOCKERS VOOR HET EERST MDMA-POEDER GEBRUIKT ,MAAR HET IS ECHT THE FUCKING BOMB WAT EEN LEKKER SPULLETJE ZEG EEN AANRADER VOOR DEGENBE DIE HET OOIT NOG EENS WILLEN PROBEREN HA HA :):):)
 
ik zoek al zo'n 2 jaar naar de PURE vorm van DMT (de christalen dus)

cen joe help mie ? :-)
nee die pure dmt heb ik ook nog niet gevonden predjee. moet er wel zijn vooral in de States
 
ja inderdaad :< ik kan zoveel mensen die de pure vorm van DMT zoeken, echt een gouden handeltje, maar goed, niemand wilt het dus meenemen uit de states :)
 
to bad:@
uhm kzal wel weer stom klinken maar wtf is dmt.
 
ik had ooit eens in de nieuwe revu gelezen dat als je een heel strippie DAROLAN(anti kriebelhoest kapsules) opvreet dat je heel erg vaag word dus ik de dag erna een strip van 10 stuks gehaald voor 12.50gulden en opgevroten nou ik ken je vertellen dat ik 2 dagen lang gewoon helemaal van de kaart ben geweest echt vet om een X mee te maken hoor hehehehehehehehehehehhe

niet aan te raden vaker te doen want het effect is best wel hevig namelijk ;)
Heb misschien nog wat geestverruimende t(r)ips voor je..
De eerste is salvia.. Droge bladeren (waren voorheen bij de smartshop te verkrijgen, maar ben daar al een paar jaar niet meer geweest dus..) die je moet roken in een pijp. Wat je dan gebeurt wil je niet weten. Nog nooit zo'n brute trip gehad. Het duurt dan gelukkig ook maar 60 seconden ofzo. Maar ik vind het geen leuke drug. Je kent dat lollige aan trippen wel (ik ken zelf alleen paddos en datura - kom ik zo op terug ), dat zit er bij die trip dus absoluut niet in. Het is gewoon enorm beeldvertekenen en er is verder niets grappigs aan. Toch zeker iets wat je wel een keer moet hebben geprobeerd hebben als ik zo naar je lijstje kijk.. maar niet echt voor herhaling vatbaar.
Een andere tip die ik je kan geven is datura. Dat is een plant die heel veel mensen in de tuin hebben staan. Je moet de bloemen daarvan opvreten (ff doorbijten, want ze zijn echt ranzig en helemaal niet klein. je moet ze ook nog eens vers eten). Je moet er 3 van eten voor een harde trip. Zelf heb ik er nog maar 2 geprobeerd en het was al wel vrij hard, maar had alles nog wel onder controle. Twee vrienden van mij hebben er ooit drie gehad. Ze hadden gesprekken met lantaarnpalen, schilderijen enzovoorts. Ze hadden constant (niet echt bestaande) mensen om zich heen en hadden daar hele gesprekken mee. Een van de twee was thuis en dacht serieus dat er inbrekers waren, en heeft toen de politie gebeld. Toen ze hem aantroffen hebben ze hem naar zn broer heen gebracht. Die had ook nog wel wat smeuige verhaaltjes. Geen drugs voor beginners dus..
Als je echt serieus op zoek bent naar nieuwe trips dan wil ik misschien wel een keer met een paar bekenden van me gaan praten. Die hebben er een hobby van gemaakt geestverruimmende planten te verzamelen. Samen hebben ze er al meer dan 300..
cool j doe ik kom er nog wel even op terug klinkt erg leuk
 
...een heel strippie DAROLAN(anti kriebelhoest kapsules)...

>>What the f*ck?!:S Kriebelhoestcapsules? Huh, klinkt wreed als'k 't verhaal zo's lees;) vanwaar dan toch 'n btje die afrader a/h einde??
Doet me er aan denken dat je ook wel een flesje Natterman (Hoestdrank) op kan zuipen om wazig te worden.. Krijg je een beetje een stronken effect.. en in het donker zelfs een beetje trippen.. (alleen kleuraccenten.. je kent dat wel dat je peuk net iets langer nagloeit dan dat ie eigenlijk hoort te doen)
Ja ik heb een keer Dampo hoestcapsules genomen (stond ook in de revu dus zal wel het zelde zijn)
Ik heb in 1,5 uur 20 van die dingen naar binnen gewerkt, en het was echt vet. Ik heb hem zeker lang gespaced daarop, terwijl je voor anderen heel normaal lijkt..

Wel had ik heb ik het gevoel dat ik het geen 2e keer wil doen, ik weet niet waarom maar 1 keer was genoeg...

dus als je eens iets wilt expirimenteren moet je dit maar eens proberen :D
 
Zo wreed!?!:D Klinkt echt tè gek gwoon, wee nie wa'k lees... maar jij had dus ook al 't id da je 't nie weer wilde doen na die ene keer? Hmm, vaag, echt geen id waar dat gevoel vandaan komt dan joh? Nah, ga dit wel ff uitproberen denk'k, ben nu toch wel errug bnieuwd:S
ja ik weet niet, het was echt gewoon een rare ervaring, maar echt te space...
we hadden het gelezen, en op een een middag gachten we kom laten we aan de dampos...

ik denk ook dat ik toen die keer daarna, die avond ervoor aan de ritaline was geweest...
ik voelde me niet heel wakker...
een vriend van me was die dag ervoor ook mee, en bij hem was het niet zo goed gevallen..
je moet dus heel uitgerust zijn, je lekker voelen en er echt de tijd voor nemen..

dan gaat het erg goed :)
ritaline is een medicijn tegen ADHD (dat je erg druk bent). Je hoort het te slikken..

maar als je het fijn stampt en het daarna gaat snuiven, space je hem ook :)
je word dan heel wakker (je kan er makkelijk een nachtje mee doorhalen) en je bent heel sociaal. Je moet het ook nooit alleen nemen..

dit is nog een aanrader voor de expirimenteerders onder ons...
/sters :D
Vind je dat niet eng? Ik bedoel met andere, wat bekendere, drugs kan je je van te voren een beetje inlezen en weet je wat de risico´s zijn en wat voor effecten je kunt verwachten. Experimenteren op basis van wat je in de Revu leest lijkt me niet echt relaxed.
mmmmm piote,een cactus die je 3 jaar moet kweken,en dan in plakjes snijden en dan op eten men zegt dat het beter is als lsd,plumia(ofzo)een heel bekend huis tuin en keuken plantje met een zeer groote geest veruimende werking (zegt men)
dat in de revu was een artikel van iemand die zelf ging expirimenteren met verschillende drugs (die je gewoon legaal kan kopen omdat het medicijnen enzo waren)
hij was samen met een vriend en een medisch iemand, zodat als er iets fout zou gaan er snel iemand bij was...

ik vertrouwde het wel...