Partyflock
 
­ Nederland
 
Telkens als de feesten die ik bezoek zijn afgelopen en iedereen gaat naar buiten zie ik hoe verrot iedereen er uit ziet. Zelf zie ik er dan natuurlijk ook niet helemaal normaal uit maar ik merk de laatste tijd steeds meer dat ik me erger aan al die verrotte koppen.
Helemaal als ze dan nog hard gaan lopen schreeuwen en druk gaan doen.

Hebben andere mensen dit ook??
 
Wat mij altijd opvalt is dat de mensen die dit soort dingen roepen vaak niet even de moeite nemen om zelf ook in de spiegel te kijken ;)

Wat Koenie zegt, daar ben ik het wel mee eens. Ik heb daar zelf ook last van. Ik ben meestal zo fit als een hoentje, tot ik me bed zie.
jah verrotte koppen horen er gewoon bij. Als je een hele nacht hebt gefeest dan ben je nooit op je helderst (om het zo maar uit te drukken).
 
Dan moet je toch mijn tekstje nog even goed doorlezen he uK!
 
NEE.

ik erger me op een feest gruwelijk aan van die zeurlui die zich aan alles lopen te ergeren of chagi lopen te doen

dát is vervelend
 
ligt er aan of ze zat zijn :P

maarruh ik zie er gewoon normaal al bleek uit dus na een feestje is het nog erger


me the vampire hahahahaha gonna walk the day DAY-WALKER!!!
 
Lekker belangrijk hoe andere mensen eruit zien, zeg!
 
2 Emilio, en jij de mijne. Zie de knipoog erachter.
Ook als iemand helemaal niets op heeft, kan hij/zij er niet meer mooi uitzien na 10 uur :bounce: Dus wat maakt dat nou uit!

Je stapt toch ook niet je bed uit s'morgens met het hoofd van een opgemaakte filmster!
 
Het ergste vind ik is dat werkelijk IEDEREEN strak staat!

Al die uitpuilende ogen...

DAT vind ik geen gezicht.
En hoe ik eruit zie zou ik niet weten, kijk na een tijdje niet meer in de spiegel ;)
Dat van dat strak staan vind ik ook niet altijd relaxed. Soms zie je aan iemand dat ie echt helemaal naar de klote is en dat ie alleen overeind wordt gehouden doordat hij nog wat drugs in zijn lichaam heeft. Helemaal bleek en verdwaasd en enorme doppen.

Soms zeg ik ze wel eens voorzichtig met zichzelf te zijn, maar meestal wordt dat niet gewaardeerd:)
 
Is goed uK! :)

Precies wat Partysista zegt : de strakheid van iedereen!! Daar erger ik me aan!

Zit je in de metro tegen over iemand met zn zonnebrilletje half over zn neus en dan zn grote doppen er boven en intussen een bek die alle kanten opgaat! Zet dan at least die bril ff normaal op! lijkt wel of ze het tof vinden om te laten zien dat ze strak staan!
 
als je daar aan ergerd dan moet je niet naar feesten gaan, want cker 80% feest met iets op namelijk
 
Nou Jossa zo'n groot probleem is het ook weer niet hoor! :P
het maakt toch niet uit als mensen verotte koppies hebben het gaat erom dat ze het lekker naar hun zin gehad hebben!
:)
 
2 Missparty--> Precies... helemaal mee eens!
Tja ik zelf zie er ook niet op mijn best uit na een feest. Aan mij zie je heel goed wanneer ik gebruikt heb, en na uren feesten zit mijn haar en zo ook niet meer zoals ik het graag zou willen hebben. Maar ja het hoort er nou helemaal bij, en vind het eerder grappig hoe iedereen er bij loopt dan dat ik me er druk over kan maken.
 
ja ik erger me er meestal aan als ik op het eind van de avond nog op een feest loopt en als het licht door de ramen komt dan zie je hoe lelijk iedereen eruit ziet, iedereen ziet er minder uit natuurlijk maar je ziet duidelijk het verschil aan iemand die aann de drugs heeft gezeten dan iemand die alleen heeft gezopen, bij de mensen die a/d drug gezeten hebben schrik ik me altijd kapot...
En dat mensen druk doen richting de trein vind ik altijd wel gaa dat doe ik zelf nl ook altijd en altijd lullen met mensen die in de trein zitten kikke man
ik erger me dr niet aan, maar ik schrik soms wel'ns van die koppen, vooral die van jou Emilio zo rond een uurtje of 5.30 op Shockers ;)
hahahaha ik kijk nooit in de spiegel als ik thuis kom maar wet je waar ik me aan erger dat als je rond deze tijd ergens uit een tent ofzo komt wandelen dat de fucking zon al schijnt of dat je je ouders in de huiskamer tegen komt en ze al vrolijk aan de koffie zitten en ze aan je gaan vragen van hoe was t jongen??? heb je t leuk gehad??? blablabla dat is pas erg :-)
 
hahaha neej hoor, erger ik me helemaal niet aan...
Maar toen ik op 't einde van shockers naar buiten liep, zag ik zo'n kerel van de security naar al die koppies kijken en 't was net alsof hij dacht: "hmmzz volgens mij hebben we toch niet zo goed gefouilleerd":D whehehe

maar 't boeit me echt totaal niet hoe verrot iedereen eruit ziet...ben zelluf denk ik ook niet echt de rustigste na afloop :S
 
Op sensation word het licht net als op shockers :D :D op het eind

zie je allemaal alliens en gedrochten dansen:P:P
ik weet wel dat als ik alleen zou zuipen ik erg nog veel beschetener uit zou zien dan normaal. Mensen die te veel gezopen hebben zien er boers uit (sorry voor de vage formulering), en boersheid is bijna het enige wat ik nie hebben kan.

grtz
nee, totaal niet! ik kan er wel om lachen.

Zoals er al werd gezegd, ik kan me alleen ergeren aan mensen die hun best doen om zich overal aan te ergeren. simpel toch?

greetz
lol
volgens mij zie ik er ook nooit lekker uit op het einde :)

ik merk altijd weinig van anderen :)

lol
ik merk het meestal niet eens en volgens mij zie ik er na een feest ook al niet te fris uit ik loop meestal gelijk naar parkeerplaats en klets / ouwehoer dan nog wat met anderen of bij een benzinestation heb t altijd heel gezellie :D
Artiest {SHOWLIST artist 48346, 59806}
Ik word niet gek van al die verrotte koppen op het eind hoor! Erger me niet zo snel en zeker niet aan dingen als dat! Waar ik me tijdens een feest weleens aan erger is die gasten met van die bezwete lichamen die tegen je aan 'dansen'.

:)
heb jij dan zo'n aantrekkingskracht op jongens da_renzo? ;)
brrrrrrrrr ranzigggggggg
 
ik erger me absoluut niet aan de verotte koppen. Soms loop ik er zelf ook zo bij, soms niet. Maar ik weet hoe het voelt, dus vind het altijd wel grappig. Zolang zij zich maar goed voelen! ja toch?
waar ik me wel onwijs aan erger zijn schreeuwende mensen! Dan ben ik echt in staat om iemand ff keihard te slaan ofzo, midden in zn kruis te trappen.. hou je mond! Maar ja wat begin ik als meisje zijnde nou tegen boze jongens.. want het zijn echt zelden meisjes! dus loop ik mezelf alleen maar op te fokken :S
Vaak zijn ze er nog trots op ook: wij hebben lekker iedereen wakkergehouden in de trein! nou wees er trots op... ik kots echt op die figuren! bezorg een ander geen overlast! ik snap dat écht niet..
hahaha neej hoor, erger ik me helemaal niet aan...
Maar toen ik op 't einde van shockers naar buiten liep, zag ik zo'n kerel van de security naar al die koppies kijken en 't was net alsof hij dacht: "hmmzz volgens mij hebben we toch niet zo goed gefouilleerd":D whehehe
---------------------------------------

ghehehe, ik zou zn kop wel willen zien:)
 
Ik ben nooit verrot :)
Ik trek me niks aan van verrotte mensen

Dus heb van niks last :P
Ah ja dat hoort erbij he.
ja maar je wil toch niet zeggen dat ze errug hun best doen op t foelleren toch sjinees?
Ik erger er me niet echt aan ofzo, zie er zelf ook niet al te best meer uit na een nachtje stampen, ook al gebruik ik geen drugs. Ik probeer net als Koenie het gezellig te houden tot ik in m'n bed lig, dus in de trein nog een beetje lol hebben enzo. Meestal ben ik heel fit in de trein (in tegenstelling tot het laatste uurtje op t feest), en loop ik zelf heel irritant heen en weer te springen :D
dat foullieren is eg een lachertje ik heb een keer gehad dat er iemand aan me zak liep te graaien gelukkig was t een vrouw want anders had ik niet voor mezelf ingestaan ;-) maar ja als je shit naar binnen wil nemen zijn er toch altijd wel manieren maar het is goed dat die mannen en vrouwen er staan in verband met wapens
 
Verrotheid is het resultaat van Uitleven
PULZY> Ja, dat is inderdaad het belangrijkste, want je weet nooit wat voor idioten er rondlopen en straks neemt iemand een mes of zoiets mee naar binnen!
 
Als je niet verrot en naar de tering bent heb je het volgens mij niet goed gedaan op een party.

Greetz Cootje
 
Hahahahh Goede WarezGuy! :)

Moet zeggen dat dat echt wel meeviel hoor! ik heb namelijk regelmatig ff mn knarretje gechecked of het niet te erg was!


Ja Gold En Pulzy, volkomen gelijk, ik vind het altijd een prettig idee dat her iig geen wapens aanwezig zijn!
toch vind ik dat ze de dames maar is voor de halve prijs naar binnen moeten laten gaan op party's want toch is het meestal wel t geval dat er meer mannen rond lopen :D
 
wij moesten nog helemaal terug met de trein vet 3 uur onderweg geweest ofzo (verkeerde trein genomen) maar hoelanger we onderweg waren hoe wouzer iedereen werd ik moet er eigenlijk wel vet om lachen :)
ik gebruik zelf niks..
PULZY> Haha inderdaad! Ik ben wel eens op een terror-feestje geweest waar de dames op 2 vingers te tellen waren :).
 
ja ach... mooi is anders, maar om je er nou aan te ergeren.
tjaaaaaaaaaa best wel minder mag graag kijken naar een mooie dame strak in haar kleding
Ziek........ HELLO, die lui (wij!) hebben anders wel ff zo'n 10uurtjes gestampt hoor bij wijze van spreken.. dan is het ook niet zo verwonderlijk..

Ik zie er dan ook uit als een zombie ondanks ik niet :xtc:
Dus waar hebben we het over zeg..
ik vind het best wel gruwelijk. iedereen heeft zoveel uur lopen stampen,vind je het gek dat je er een beetje naar de klotuh uitziet,als je het erg vind ga dan naar een r&b tent .,......,,,.....,,,....,,,....,.,.,,,,.,.
mijn hoofd ziet er zowieso nie uit dus dat scheelt:p maar nee het is nie gek dat je na een feest er een beetje anders uitziet dan aan t begin van een feest en als je t nou nie leuk vind ga je toch eerder weg!!!
ik vind sommige gasten op feesten heel irritant die zwaar naar de klote zijn en je al 5x gevraagd hebben of je wat te koop heb, of zig 10x voorstellen... of met hun stink bek een of ander verhaal in je oor staan te heigen waar je geen moer van verstaat... brrr echt irri is dat
Ik vindt het alleen maar humor, al die geragde hooffies en de vetrokken kaken. Als ik zelf heb gebruikt dan zet ik bijna altijd een zonnebril op zodat ik er niet op het eerste gezicht strak uitzie. Kom je ook iets relaxter over dan dat je met pupillen zo groot als je irrisen naar iemand staat te staren.

--------------------------------------------

gepost door Beertjuh:
ik vind sommige gasten op feesten heel irritant die zwaar naar de klote zijn en je al 5x gevraagd hebben of je wat te koop heb, of zig 10x voorstellen... of met hun stink bek een of ander verhaal in je oor staan te heigen waar je geen moer van verstaat... brrr echt irri is dat
-------------------------------------------

tjah dat is idd heel vervelend maar het probleem zoafentoe is dat je dan zelf niet in de gaten hebt dat je zeg maar overlast veroorzaakt. Ikzelf probeer altijd in de gaten te houden hoe ik erbij loop en of ik uit me bek stink of naar zweet meur ofzow. En of ik mensen irriteer.