Partyflock
 
­ Nederland
Wie was dat geweldige mens?
MC Nova
en later MC Francois..
 
Where the hell was dat gekreun van nova voor nodig? hehe
Ik vind haar achteraf gezien vet irritant, maar toen was ik helemaal happy dus vond ik het wel cool........
sorry maar de volgende keer mag ze van mij weg blijven, wat irritant ! volgens mij kan ze beter bij menno buch gaan werken.
Artiest {SHOWLIST artist 48346, 59806}
Tja vond haar in het begin van de set van Astrid wel aardig nog, maar daarna begon het inderdaad irritant te worden. Wist trouwens niet dat Nova zo'n mooi vrouwtje was :lief:
MC's zijn gewoon heel irritant. Moet je eens luisten naar een set van Sander Kleinerberg, daar wordt zo'n vrouwelijke MC helemaal gek: "Listen to the sound ... of Saaaaaaaaaander Kleiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinenbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerg"

Hoezo irritant?
 
MC's moeten gewoon een muil houden..zijn alleen maar irri :s
Die mc van Qlimax was goed (weet de naam niet) Later kwam François daar bij toen pavo ging draaien. Die zijn echt goed en Marxman is ook vettt!!!
Qlimax stond bij ons op de achtergrond op de radio aan.

Ik weet niet hoe het daar was, maar het leek erop dat er veel te veel geluld werd. Hoorde ik goed dat Nova weer ging zingen?
wat een kutwijf was dat zeg! verneukte alle platen!
AHahahha zij kan geeneens Qontact spellen :P luister maar naar de set van de Alpha Twins op de eerst Qontact in de HMH :D
Ja ik vond dat gekreun vet irri vorig jaar was ze echt cool met QOntact maar nu, nu mocht ze haar mond echt wel dicht houden