Partyflock
 
­ Nederland
Enige reden dat ik dit schrijf omdat ik alleen maar ajax zie staan en daar word ik een beetje ziek van eigenluk.

Dus bij deze staat mn cluppie er ook
FEYENOORD ROTTERDAM!!!!!!!!
 
1. Ajax 33 21 7 5 70 71 - 34
2. PSV 33 20 7 6 67 75 - 30
3. Feyenoord 33 19 6 8 63 68 - 29



nuff said :-)
Dortmund doe wat je moet doen!
Feyenoord wordt UEFA Kampioen !!!!!
 
Feyenoord is mijn cluppie!!!!
Ik als support van een andere club (dus geen feyenoord) hoopt dat feyenoord die UEFA Cup binnen haalt, ik gun het ze van harte
 
Ik als Vitesse supporter hoop dat Feyenoord de UEFA CUP wint. Dat is toch fantastisch voor het Nederlandse voetbal?
 
kennen ze dit forum(sport en gezondheid niet ophelderen ofzo??
kamikaze, je bent toch niet VERPLICHT het te lezen??
blijf lekker op algemeen, dj`s en andere forums plakken als je het niet wil lezen
VIEZE KAKKERLAKKEN DAT ZIJN UT DIE R#TTERD#MMERS!!!!!!!!!!!
 
en het niveau hier daalt weer tot een nieuw dieptepunt.....
 
2 jeffrey ajoh man kap nou een keer joh altijd maar bluffen met ajax is de beste en feyenoord dit dat, Ik ben voor den haag en ik ga elke thuiswedstrijd, maar deze site heet partyflock, als je met je club wilt bluffen ken je dat toch ook op msn doen ofzo...
Dat is mijn mening maar ik zal me niet meer bemoeien met deze forums alleen als je mij club afkraakt...
'later
 
ja wie weet gaan wij het ook waarmaken dit jaar, en jij beweert dus dat hagenezen het niet waarmaken??
2Prhyme

Hoe ken jij voor die Duitsers zijn man das toch niet helemaal gezond.


Feyenoord wint gewoon de UEFA cup dat zou toch bizar zijn voor Nederland en natuurlijk ook voor ROTTERDAM
roxxx<<<grote kans dat je de finale niet eens gaat kijken
Transucks, jij kent mijn haat tegen kakkerlakken niet.
Ik hoop van ganser harte dat die moffen winnen.
Nu ineens hoor je de @J@##ES mannekes weer opkomen overal, nu ze na enkele jaren weer eens een prijsje pakken.

Maar ook al verliezen we de finalë:

Whe Shall Not Be Moved !!!!
2prhyme

leg je haat dan es ff uit. vind je het echt verdient dat ajakkes kampioen word, en wees es ff heel eerlijk
Goden zonen worden kampioen zondag!!!!!
Ajax rulezzzzzzzz
Juist Aspirity goed gezegd!!!!
Naast me meissie, en muziek, is Feyenoord me lievie :D
 
IK BEN EEN AJACIED MAAR HOOP WEL DAT ZE DE UEFA CUP0 WINNEN ,
2Ilovehardhouse


Kijk dat vind ik nou een goede instelling!
Ik hoorde van iemand dat als Feyenoord de Cup wint, Nederlandse clubs een quotient hoger komen en Ajax dus ook. En dus krijgt Ajax minder moeilijke teams in de CL.
Iig komt het erop neer dat Ajax het makkelijker krijgt als Feyenoord de Cup wint, dus hoop ik dat Feyenoord de Cup wint :D
kamikaze ????? jij leest dingen wie er niet zijn ouwe.
heb ik OOIT gezegd dat hagenezen iets niet waarmaken ????
lees de post den haag gaat promoveren dit jaar, dan lees je wat ik er van vind.
klaar !
Quote: "2prhyme

leg je haat dan es ff uit. vind je het echt verdient dat ajakkes kampioen word, en wees es ff heel eerlijk"

-> Hou niet van mensen die afspraken niet nakomen, niet van moordenaars, van mensen die alleen met wapens vechten, enz, enz. (verder ga ik hier niet op in)

Quote: "Nu ineens hoor je de @J@##ES mannekes weer opkomen overal, nu ze na enkele jaren weer eens een prijsje pakken."

Moet een kakkerlak zeggen. Waar lopen alle meelopers nu weer achteraan nu ze eindelijk eens iets bereiken? Juist ja, jullie echte supporters hebben voor een groot deel niet eens kaarten voor die finale door dat soort sukkels.

Oh Alex, wat jij zegt klopt niet helemaal. Volgend seizoens hebben we zelfs een plaats minder te verdelen. En dat komt weer door een aantal andere clubs die verzuimd hebben om ook maar iets te presteren internationaal.
Nee hoor, echte FEYENOORDERS hebben altijd een kaartje voor de finale.

Tenminste als ze als FEYENOORDER een goldcard of silvercard hebben.
Dan ga je ook naar de uitwedstrijden kijken.
Dus die mensen hebben eerst een kaartje kunnen kopen, daarna pas de seizoenkaarthouders.
Dus van de 15000 finale kaarten zijn er 8000 verkocht aan gold en/of silvercard houders, de overige 7000 aan de seizoenkaarthouders (34000).

Dus eerlijker kan niet !!!
Eerlijker kan niet?

Als ik jou nou zeg dat een groot aantal van jullie wel alle uitwedstrijden voor C.L. en Uefa heeft bezocht en geen gold- of silvercard houder is en nu geen kaarten heeft of een heel aantal niet iig.?
Lang niet alle echte supporters hebben een gold- of silvercard. Het is net als bij ons. Ik heb bijv. geen voorrangsuitkaart en die hoef ik ook helemaal niet. Ik zo vaak mogelijk los naar wedstrijden. Heb ook een losse kaart voor op de nec-tribune voor zondag, maar door al dat geouwehoer rondom die wedstrijd vraag ik me af of ik er wel in kom. Sowieso zijn we met heel veel mensen, maar zoals het er nu naar uitziet zie ik de wedstrijd misschien wel helemaal niet. En dat terwijl er wel andere gasten zijn die vaak niet gaan, maar nu lekker weilig met de combi zijn.
Sorry hoor... iedereen zal wel zoiets hebben van "wijf houdt je muil", maar kan het toch niet laten om 1 keer te reageren op dit gedoe.

Je woont met z'n alle in Nederland. Wanneer er een Nederlandse ploeg uitkomt tegen het buitenland, is het dan niet beter om gewoon samen die ploeg te steunen?? Samen ben je toch een stukkie sterker.. :)

Dat er een dode moet vallen voor een voetbalploeg vind ik echt ... is met woorden niet te beschrijven hoe triest ik zoiets vind...!! Dat je van je club houdt .. ala.. en dat wanneer ze onderling tegen elkaar uitkomen, je elkaar het licht in de ogen niet gunt. Kan ik ook nog wel inkomen, maar dat vechten erom heen... Kap daar nou toch eens mee...!!

Begrijp de reden van de haatgevoelens echt wel. Maar is 1 vrouw met kind, zonder echtgenoot en een moeder die haar zoon verloren is, op een gruwelijke wijze niet genoeg leed?? En om WAT??? voor reden? Voetbal??

Ergens moet er toch eens een eind komen aan dit soort zaken?? Leven en laten leven... :)

Sorry hoor... :) niet om kwaad bloed te zetten of wat dan ook, maar dit lag even op 't puntje van me vingertoppen. Hoop niet dat ik hier iemand mee kwets; dan bij deze oprechte excuses...
 
Ik ben voor PSV dan (toch niet de enigste?) maaruh, Feyenoord mag (moet) van mij de UEFA winnen, anders hadden ze PSV maar moeten laten winnen... :)

Jah, de kompetitie winnen zal er denkik voor PSV niet meer inzitten... Dus dit jaar AJAX... (tenzij ze zondag verliezen)

Achjah, als het maar gezellig is!!!
Wat zielig...


echt, dat jullie je nog steeds zo laten leiden door een bepaalde stad ...

Ik ben een geboren Rotterdammer, en een Feyenoorder. Ik woon sinds mijn 0e levensjaar op 15 KM van Amsterdam af. Dat je een beetje staat te provoceren enzo begrijp ik best, maar jezus, op een forum een beetje tegenelkaar in gaan, dat is echt te zielig voor woorden.. Doe dat lekker in de ArenA of in de Kuip ofzo, daar heb je er tenminste goede redenen voor! ja toch?

En trouwens, ik als Feyenoorder vind dat Ajax verdiend landskampioen wordt, aangezien wij het gewoon hebben weggegeven!
Hopelijk niet voor niets, dus dat wij 8 mei ons cupje meepakken!...


Owja, phryme, ik hou ook niet zo van mensen met wapens en moordenaars...
Moet je me toch eens uitleggen wat die gasten daar deden in dat weilandje. IEDEREEN had wapens, ook de ajacieden. Het had net zo goed andersom kunnen gebeuren, als er 1 feyenoorder omsingeld was, had carlo ook doorgeschopt tot ie niet meer bewoog. Ontken dat maar is, als je niet van moordenaars en mensen met wapens houdt, houd je niet van elke hooli, niet alleen die van Feyenoord... beetje oppervlakkig weer
Ik had al aangegeven dat ik er verder niet op in wilde gaan. Geef alleen mee dat dat een dergelijk oordeel over Carlo totaal verkeerd is en dat vooralsnog fey*&%oord de enige die moorden heeft gepleegd... 2 welteverstaan.

Over het algemene plaatje.. dan zou ik een levenslopen en gevoelens moeten beschrijven.. lijkt me geen goed idee...
Vraag ik ook niet om...

Ik probeer alleen maar wat duidelijk te maken.
2El Beertje


Inderdaad, als het maar gezellig is, lekker voetballen en niet ouwehoeren.
nou jah, die voetbaldiscussies kom je ook overal tegen, volgens mij zelfs nog in de kerk op zondag ochtend tijdens de preek ofzo, zelf heb ik 1 jaar een seizoenskaart gehad van Feyenoord (geweldige ervaring btw), nou ben ik lang niet zo fanatiek supporter als mijn broer en volg het alleen op TV, de laatste wedstrijd waar ik geweest bne is volgens mij Feyenoord-Utrecht (vorig seizoen)...

Voetbal is natuurlijk allang geen spelletje meer, maar een echte industrie..... mmmm ik ben de draad van mijn eigen verhaal een beetje aan het kwijtraken geloof ik.....

oh jah, wat ik eigenlijk wou zeggen is: waarom wordt hier zo frusti gereageerd op elkaaar, het is tenslotte een PArty site (voor party:D) dus als je elkaar wilt gaan afzeiken ga dan naar het www.hooligan.com forum waar je je oerlusten kunt botvieren!
2 Prhyme

Bemoei je lekker met je eigen zaken gozer ... hou je lekker bij je eigen cluppie en verziek onze Topic nie :boos: want ik kots echt werkelijk van jou .. joh praat jij lekker mee over dat ajax van je ... ik hoop dat je der blij mee ben ... Het is gewoon goed voor het nederlands voetbal dat we die cup binnen halen .. Zow ik ben echt pissed :s
 
Maten van me zijn voor ajax, andere voor feyenoord en rbc...

Ik heb er een kratje plam op gelegd dat psv kampioen zou worden... Ik ga me kratje dus denkik verliezen, maar we gaan um samen opzuipen...

En zo moet da ook kunnen...
Kijk dat vind ik nu ook .. ik ga op feesten ook met vrienden die ik hier heb leren kennen lekker stampen .. zoals jossa Jos en indian en weet ik veel ... die zijn ook voor ajax en ik voor feyenoord wat maakt het uit ??? Niks toch
Gelukkig ben jij degene die zijn mening ten aller tijden perfect onderbouwt Boef (sarcastisch dus). Ook stop je, als het je even te moeilijk wordt, direct met praten of ga je direct off-topic reageren.
Ik kan soms wel met gasten van andere clubs heel goed praten. Ze moeten echter geen onzin uitkramen en gewoon respect hebben voor wat de ander doet.
Ik vind gewoon dat je iedereen in z´n eigen waarde moet laten en nie meteen kakkerlakken of joduuuh moet gaan roepen. Kijk beide clubs hebben goede en slechte dingen. Je moet voetbal zien als vermaak en nie als strijd .. Tuurlijk is het leuk als je eigen club kampioen wordt en ben ook blij voor jullie dat jullie hem winnen dit jaar .. laat ons dan blij zijn dat wij em kunnen winnen... is alleen maar goed voor het nederlands voetbal ..

En als ik nie meteen reageer op een antwoord van jou of iemand anders ... Ik doe meer dingen op mijn pc en hou nie altijd bij dat er weer een nieuwe Replay bij is gekomen vandaar Greetzz
 
juist boef buiten het stadion vrienden en in het stadion rammen
Neu in het stadion lekker voetbal kijken .. heb het nie zow op rellen ..
wel elkaar lekker op jutten enz ...
Kampioenen !!!!
 
Ik kreeg als NEC fan, Nijmegenaar zijnde dus, gewoon dik vet kippevel.

Van harte, vanuit Nijmegen !!!
Inderdaad kampionen kampionen ole ole ole, daar boven op het hilton ....
 
Hand in hand, kameraden, hand in hand, voor Feyenoord 1, geen woorden maar daden, leve Feyenoord 1. YOU NEVER WALK ALONE !!!!!!!!!

Eindelijk Feyenoord heeft mijn jaar weer opgevrolijkt, damnz die dag van gisteren was niet normaal, kreeg bijna een hartstilstand daar.

Iedere Feyenoord fan GEFELICITEERD...de UEFA CUP is binnen, DAN GA IK 6JULI MAAR EVEN EEN FEESTJE VIEREN IN DE ARENA
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D:D:D:D