Partyflock
 
­ Nederland
 
Ik zie altijd dat zoveel mensen per se voor bepaalde dj's naar een feest gaan.

Tuurlijk vind ik het cool als mijn favo dj's draaien maar ik heb het over die lui die de hele nacht bijhouden wie er draait enzo

Vraag me af of ik nou de enige ben die daar niet op let en die niet per se voor bepaalde dj's komt, maar gewoon voor de sfeer??
je zal vast nie de enige zijn, maar ik ken me in sommige opzichten best voorstellen dat mensen dat doen, ik zelf vind t wel altijd leuk om te weten wie er draaien!! Vooral op hardcore gebied verschilt dat heeeeeeel erg in stijl!!! Als er een standaard MOH line up staat, hoef ik er niet heen, ik weet dan precies wat er gedraaid gaat worden en dat vind ik niet echt super!!

Staan er djs als Armageddon project of Catscan op de line up, dan ga ik veel liever heen, die hebben een totaal andere stijl!!
 
Nee hoor, ik weet vaak voor en na een feest niet eens wie er gaan draaien of gedraaid hebben!!

Je ben absoluut niet de enige!

En ik ga meestal met een groep van ongeveer 10 man en die gaan voor de soort muziek die er gedraaid word en absoluut niet voor de dj's, want die kunnen tegen vallen!!
 
joh, ik zit wat dat betreft met jou op dezelfde lijn. Boeit me echt geen ruk wie er komt. Al zie ik de line-up (waar ik zelden de moeite voor neem om die te bekijken) en ik zie veel goede dj's zal ik er zeker wat over zeggen. Maar zal echt niet voor bepaalde dj's naar een feest gaan.

Ik ken de helft nieteens, omdat 't me tegenwoordig niet interesseert. Afgelopen zaterdag ook, Bas en Ram, dj Wag...wist niet eens dat zij hardsyle draaiden....had weleens van ze gehoord, maar meer niet...

nature one ken ik ook maar een paar dj's, maar ik had al kaartne besteld voordat de line up bekend was.

PS. let op, nu gaat iedereen vertellen dat ze niet voor bepaalde dj's naar een feest gaan...:)
 
maar wat vind jij standaard diehaghtgap???

Valt me gewoon op dat veel mensen zo lopen te mauwen over die dj's

nou ben ik vaak ook wel te waus om mee te krijgen wie er draait :S %) maar oke
 
ja precies creamfields,

zo mauwden sommige van shockers, klote line up blablabla

Nah als ik denk dat het een LEUK feest word ga ik toch wel hoor
ik weet meestal oowk niet zow wie er moeten draaien en al helemaal niet waneer

maar als armageddon project :K of zow op de line-up staat ga ik er al zeker heen, en dan oowk veel meer voor de muziek dan bij bv moh

er zijn oowk vaak mensen die precies weten welke platen er zijn gedraaid, dat onthoud ik oowk nooit ;)
nou standaard line up zie ik als: buzz fuzz, dana, neophyte, masochist, promo!!! Niet dat ze allemaal slecht draaie, maar ik hou wel van een beetje afwisseling!! Als ik naar masters of hardcore ga dan weet ik precies wat ik die hele avond ga hore qua muziek en ik wor liever verrast!! Thunderdome vorig jaar was echt 1 grote verrassing ( ik wist zelfs de line up niet van te voren maar wist zeker dat deze speciaal zou zijn)!! Ik hoor leiver onbekende nummers dan vijf keer de gehele nieuwste moh cd!!
Ik ben wel iemand die echt voor de dj's gaat. Weet ook altijd precies wie, hoe laat, waar draait. En heb vaak wel in me hoofd wie ik wil zien. Gaat niet altijd goed omdat iemand anders onverwacht wel is goed kan draaien, of iemand erg tegenvalt. Maar ik ga toch echt meestal om de dj's naar een feest.

Ga bv ook naar Sensation Black omdat Chris Liebing daar draait en ik echt fan ben van hem.
 
ja da's waar ja das wel beetje standaard diehaght maar ja promo is mijn favoriete dj dusssss :D
Nja, ik wil meestal wel weten welke dj's er komen om te zien wat er gedraaid gaat worden.

Als ik zie dat er dj's komen die niet mijn stijl draaien, weet ik dat het geen feestje voor mij is.
ik wil nog steeds een keer naar een feest waar Dr Macabre op treed!!! was gvd laats in duitsland een feest Resident E waar hij een live act verzorgde, en ook armageddon project, catscan, miro en nog meer vette artieste traden daar op!! Daar haddik graag heen wille gaan, vanwege de djs! maarja, duitsland is teverweg, en k had geen geld..
Het bepaald voor mij niet of ik wel of niet naar een feest ga. Ik weet er ook te weinig vanaf om aan de hand van de namen goed te kunnen zeggen of het tof wordt. Maar als ik er dan ben houd ik het wel goed bij. Ik vind het gewoon leuk om te weten wie het is, en ik wil het onthouden voor de volgende keer.
Zeker zoals op grote feesten als Shockers met meerdere zalen boeit het me niet. Ik loop lekker rondjes en waar het goed klinkt en gezellig is blijf ik steken. Als het echt heel goed is vraag ik aan iemand wie het is om later wat samples te downloaden.
Maar je bent iig niet de enige hoor Davina.
promo is ook zeker wel goed hoor, mij hoor je niet zegge dat die slecht is!! hij draait ook veel armageddon stijl!! Echt tegek is dat!
 
Ja snap wel dat je naar een bepaalde stijl muziek gaat maar zo geef ik eigenlijk nix om trance en ging ik meer mee naar trance energy omdat jurgen dat toen vroeg

maar er hing zo'n goeie sfeer dat ik het echt heel erg naar mijn zin heb gehad toen
jah natuurlijk ken dat, maarja, ik heb zowat geen cent te makke, dusse ik moet kieskeurig me feessies uit kieze snappie??
Als ik een flyer onder ogen krijg, kijk ik eerst naar de style(n) die er gedraait wordt. Dan kijk ik naar de locatie en dan pas naar de dj's die er optreden. De dj's zijn natuurlijk wel het belangrijkste van de avond, zij maken de muziek en de sfeer. Maar als ik geen enkele dj ken of van gehoord heb zou ik er minder snel heen gaan dan dat er "bekende" dj's optreden
 
nog een voorbeeldje:

over de line-up van laatste hq in hmh hadden ook heel veel mensen wat te zeggen en gingen toen naar dat andere feest (weet ff niet meer welke).

Ik moet zeggen, die line-up zei mij niet veel, maar ik weet dat hq een goed feest is en dus ga ik gewoon...
Ik wist op Qontact niet eens wie er kwamen draaien enne het beviel me erg goed Qontact beter dan Shockers
 
ik meestal wel wat er draait maar soms ook niet boeit me voor geen meter
ik dans toch wel :P
to creamfields crew rdam: ik ben het daar niet geheel mee eens!! Ikzelf ben niet op hq geweest, maar de line up was niet echt oldstylehardcore gericht vond ik! Dus hoorde ook achteraf dat er veel oldschool van voor die tijd werd gedraaid en zelf nog oudere shit!! Ik ben een liefhebber van oldstyle, maar ik hoef echt geen house uit de jare 80 te hore, ik wil begin jare negentig en ook wel eind tachtig!! Misschien draaide ze dat ook wel, maar de line up was daar niet op gericht!
nee hoor je bent niet de enige...aan mij oet je echt niet gaan vragen welke dj's er op een avond hebben gedraaid want dat weet ik echt niet....ik vind de mensen met wie je bent en de sfeer erg belangrijk voor een leuke avond
Ik ga vaak zelfs naar feesten en dan hoor ik daar pas wie er draaien! Interreseerd me totaal niet! Als ik maar kan :bounce:
 
Meestal wordt hier besloten om wel/niet naar een feestje te gaan al voor dat er überhaupt gekeken is naar de line-up. Dus ik kan gerust zeggen dat ik niet speciaal voor de DJ's kom. Sinds Sensation vorig jaar ben ik wel een beetje in de gaten gaan houden wie er draaien of gedraait hebben. Maar daar laat ik mijn keuze om te gaan niet vanaf hangen.
 
Wat dan saiwin?
 
op shockers kon ik maar 3 dj's dave clarke en warmduscher en dana, die wilde ik alledrie wel ff zien maar ik vond luna goed draaien dus dan weet je ook weer dat die goed is en het is toch beter als je de dj's een beetje kent want dan kan je je een beetje voorbereiden, aan de andere kant is het ook leuk als je ze niet kent want dan is het vaak een verassing
 
ik zie soms een line up, en dan denk ik, JA!! daar moet ik heen!!! vervolgens vragen ze me wie er komen, kom ik nooit verder dan 2 of 3 djs...

op de meeste feesten zijn er natuurlijk altijd wel een paar die je ZEKER wil zien, maar om nou de wekker erop te zetten, nah... als je het zat ben in de ene zaal kijk je op je klokkie & kijk je wie er draaien... meestal :)


ohw, en ik ga naar een feest voor het feest, bijv. als er een onbekende line up staat ga ik nog net zo goed...
 
ligt er helemaal aan wie er komen draaien. Als er 'n paar dj's draaien die ik eg niet wil missen, dan kijk ik wel ff hoelaat ze aan de beurt zijn, zodat ik ze niet mis.....
Maar op feessies zoals Multigroove en Hardbass en Back 2 School boeit 't me totaaal niet, dan zie ik wel waar ik terecht kom.

Ik ga sowieso altijd op de 1e plaats voor de muziek naar een feest!
tuurlijk kijk ik wie er draaien op een feest. ik ga heen voor de muziek.
en als er ergens een kut-line up is, dan ga ik daar dus niet heen.
ik ben op een feest zelf altijd te vaag om te weten wie er wanneer draait. maar er zijn altijd mensen om me heen die zeggen dat die en die in de andere zaal draait. dan waggel ik daar weer es heen. meestal luister ik gewoon welke muziek in welke zaal me het meeste bevalt. (ik herken de meeste dj's ook niet eens van gezicht, alleen de hele bekende. maar ik ben in de leer.... :-) )
line-up is best wel bepalend voor mij of ik naar dat feest ga , maar als ik daar eenmaal ben, dan ga ik meestal toch wel waar ze het meest mijn stijl draaien, bij sommige djees kan ik wel net zo lang zeiken tot iedereen daar gaat staan ! :D
( dana, pavo, liebing of rush :D)



hu waarom is mijn tekst zwart?
Ik kijk in de eerste plaats naar de lokatie en datum. Dan kijk ik naar de DJs en de prijs, kijk ik ga natuurlijk niet 30 euro betalen voor alleen DJ's uit het lokale buurthuis :D. Verder boeit het me niet echt superveel, alhoewel je van sommige DJs gewoon weet dat ze een vet sfeertje neerzetten, neem nou een liveact als Neophyte of een DJ als Dark Raver. En verder vind ik het ook altijd wel leuk om bekende DJs die ik nog nooit heb zien draaien een keertje te zien... Ik zit dus een beetje in tussen mensen die puur voor het feest gaan en mensen die puur voor de line-up gaan.
Ik heb ook geen idee wie wat draait.. Sommige dj's wil ik wel graag zien.. Voor de rest waar het lekker klinkt sta ik!!
 
Ik vind het echt wel belangrijk welke dj er draait..want dan weet ik tenminste welke stijl het is en dak nie in ene op een feest kom waarze slome techno ofzo draaien..
maar kga eg nie bijhouden wie er precies hoe laat draait...als ik maar weet welke stijl het is :)
En kga toch eg me geld nie uitgeven aan een klotuh dj..vink zonde..
Kijk, het is ook lang niet altijd zo dat bekende DJs beter draaien dan onbekende... laatst was ik op een hardcore feest met 2 zalen, waar DJ Isaac in de ene zaal draaide en DJ Mad vs. Psycho (???) in de andere zaal. Nou, ik wist wel waar ik stond na ze allebei even gehoord te hebben... en dat was niet bij ome Roel :D.
Artiest {SHOWLIST artist 48346, 59806}
De tekst van iedereen is zwart hoor HOND!

Ik wil altijd wel weten welke dj's er komen draaien op het feest! Maar zoals op Qontact heb ik het de afgelopen 2 keren zo super gehad en kwamen er ook maandag weer leuke lui dus ga ik zowiezo! De sfeer en de mensen om je heen zijn ook erg belangrijk! :)
 
Veel van de ouwe garde DJ's (in de Hardcore dan) hebben volgens mij zoiets van ik krijg me knaken toch wel erg jammer doe je niks aan :(

Persoonlijk vind ik een aantal nieuwe talenten tegenwoordig beter draaien als ouwe garde

D-Spirit :-)
het maakt me nooit zoveel uit.
soms hoor ik mensen zeggen ja die heeft slecht gedraaid of die heeft goed gedraait en dan heb ik zoiets van ik heb gefeest en gestuiterd denk je nou eg dat ik ga op letten wie mij aan het stuiteren krijgt eg nie maar goed sommigen vinden dat leuk en dat moeten hun weten.
Ik let altijd best wel op wat voor line up er op een feest is. Van namen die ik niet ken probeer ik recente livesets te krijgen en dan luister ik die en als wat ik hoor mij aanstaat dan zal ik hoogstwaarschijnlijk gaan. Als de financien meezitten natuurlijk.

Maar sommige feesten check ik de line up niet eens meer voor ik een kaartje koop. bij bv Nature One, Mysteryland, Awakenings Festival, Lowlands(deze laatste kom ik ook nie voor de muziek maar gewoon voor de sfeer en om eens 3 dagen leuk te feesten met wause mensen)

Sfeer vind ik trouwens bepalender dan muziek. En sfeer is bij mij de combo mensen, drugs en aankleding. Als de sfeer zuigt moet de muziek wel heel erg goed zijn om mijn avond dan nog goed te breien
als ik naar een feest wil ga ik toch eesrt even kijken wat er draait hoor!
vind de sfeer ook heel belangijk maar als ik bijv weet dat dana draait om 1 uur ga ik er toch wel even kijken maar het is niet zo dat ik de hele avond zit "ik moet daar om 2 uur zijn!!!"
Ik kijk eerst wel wie er komen draaien en beslis dan pas of ik erheen ga.

Zoals de laatste Multi vond ik het ook heel irri, dat ze niet ff wat draaischema's hadden opgehangen, stond in het begin namelijk iemand lekker te beuken, maar wie het was???????