Partyflock
 
­ Nederland
 
Wahahha, heel leuk PF, ook wel leuke onderwerpen soms. Maar brrr wat gooien veel PF-ers hun priveleven online zeg, niet meer normaal.

Weten jullie wel dat deze site over heel de wereld te zien is. Dus weinig privacy heb je hier eigenlijk, en als je alle replays bij elkaar gooit van iemand, heb je al een heel breed profiel van iemand.

Denken jullie daar wel aan, of geilen jullie gewoon hierop. Lijkt wel vet op een soort Big Brother, maar dan online en zonder lopende camera.
Hmmm lfb :d Ach als iemand z´n ei kwijt wil dan moet dat toch kunnen ..
Zolang (bijna) niemand je kent, is er niets aan de hand... ;)
Achja dat moet je ruim zien en zoals boef al zei als iemand zijn ei kwijt wilt moet dat kunnen :D
 
Ja dat zegt dan genoeg over de persoon, want is er leven naast internet...

En ja zal weinig commentaar op gegeven worden, omdat ieder mens nieuwsgierig is en echt wel het PRIVE/Story mentaliteit heeft
Het leven WORDT internet! En wij zijn alvast begonnen!:D
 
underter>> over open en bloot gesproken, ik wacht op een verhaaltje over je weekend;)
Ik heb geen geheimen voor de wereld..

Alleen voor mijn baas:-D
Ja iedereen heb een privé leven alleen is het soms voor iemand makkelijker om zich zow te uiten dan irl .. de drempel ligt een stuk lager ;)
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
als mensen wat willen weten dan kan dat ook via prive berichtjes en dat gebruiken we dan ook veel ;)
 
miech: dat mag JIJ zekers wel weten, maar alleen via prive berichten :)

De drempel is zekers lager, en je kijkt niemand aan. Maar dan zie je die persoon toch later op een meeting ofzo, brr ik zou me dan rot schamen.

Of score je er juist punten mee...? In die trend van ja, ik ben supersociaal, gooi alles in de groep, dus ik word geaccepteerd...!!!
Ik vind dat het niets uitmaakt! Het gaat mij er echt niet om of ik geaccepteerd wordt of niet!

Ik ben heel erg open en daar schaam ik me echt niet voor! Er zijn genoeg dingen van mij of aan mij waar niemand op PF iets over te lezen krijgt! En dat heeft iedereen! Het zijn meer meningen die we met elkaar delen!
 
mooi verwoord maggy, sluit ik me bij aan:)
Mooi! :D
Werkzaam bij Partyflock
Als je nou echt nieuws wil dan......

als je goed leest..... BOEF kan eieren leggen :D
 
Menigen over gevoelige dingen van iemand, hmps ja dat zekers wel.

Maarja ieder voor zich he, ik ben ook best wel open, maar dus echt nooit op PF. En bij mensen die ik echt langer ken dan een blauwe maandag.
Ja, ieder zijn eigen mening! Maar soms heb je iets meegemaakt (of je voelt je heel speciaal of zo iets), dan moet je dat soms kwijt of je wilt mensen hun mening of advies horen! En daarvoor bestaat PF ook!
 
dat praten over dingen boeit me niet... ik zorg alleen wel dat mijn foto's niet eigenlijk alleen voor prive zijn (borsten en billen geowon netjes opbergen) want dat hoeft van mij perssonlijk allemaal niet zo... maar dat is ook ieder zijn eigen keus
 
ik ben het wel met UndeRTeR eens: ik bedenk me vaak wel bij het posten wat ik bijvoorbeeld ook 'in de groep' zou gooien tijdens een verjaardagfeestje of een andere gebeurtenis met veel mensen....
Echte privézaken houdt ik zeker privé..
Als ik iets persoonlijks kwijt wil dan ga ik wel naar me vrienden. Dan weet ik zeker dat ik serieuze feedback krijg en dan weet ik zeker dat het niet wordt verspreid want vrienden van mij weten hoe ze hun mond moeten houden. Ik ben dus niet zo open. Maar als mensen hier hunm gevoelens etc kwijt willen dan doen ze dat toch, ik doe het zelf alleen niet :D
alsof iemand een profiel van iemand kan maken als je prive dingen verteld dat is dus gelul misschien is het wel helemaal niet waar wat iemand zegd
 
nou, dat zeg je... maar als je flink je best doet kun je soms erg veel van mensen te weten komen via internet
naja ik vertel alleen mah positieve dingen over meselluf natuurlijk
nee joh ik heb al geen priveleve

en ik wil een stalker krijge!
dan voelk meselluf belangrijk!
nee ben ik het niet mee eens,vind ook idd als iemans zn verhaaltje kwijt wilt moet ie dat gewoon doen!betr dan dat diegene het opkropt!
(K)
 
"Het leven word internet..."
toch effe een citaat van Maggy.

Profiel maken is best wel zo gefikst, en als ja van iets meer dan de helft wat iemand zegt waar is , heb je al veel.

Een uitvalshoek om effe iets kwijt te raken of te delen is ook niet verkeerd, maar waar ligt de grens. En het is gewoon een feit dat je via internet achter veel zaken van mensen kunt komen , en dus ook via PF.

2 Lindaaatje = oke , dan ga ik je voortaan stalken :bounce: :bounce: :bounce:
 
Nou als je al mn replies bij mekaar telt wat weet je dan? welke feesten ik cool vond?
 
emilio: jij bent goed bezig geweest door geen cu2.nl pagina als homepage op te geven, of een icq-nummer aan te geven; als je dat wel had gedaan (zoals heel veel hier) had ik al iets meer van je te weten kunnen komen...
daarnaast zijn veel pf-ers redelijk high-profile doordat ze met foto's, vriendjes, favoriete dj's, agenda en forumberichten een redelijk profiel achterlaten..
 
ja toevallig heb ik net mn profielpic verandert in deze 2 lieve olifantjes! :)