Partyflock
 
­ Nederland
 
de ns gaat jullie FUCKEN! niet normaal!

de rookcoupes gaan verdwijnen en roken op het station mag alleen in de aangeboden kamertjes whehehehe :) rede is: het personeel van de ns heeft ook recht op een rookvrije-werkruimte :)


gaan jullie hier op protesteren of pikken jullie dit??

kuzzies heidimeisje :kusje: 'maar ik rook niet!'
 
Ik zeg ook altijd nee tegen de conducteur als ze mij iets normaals vragen :'( :'(
Tjah werd eens tijd. Damm wat gaan je kleren daarvan meuren zeg, je hoeft er niet te gaan zitten, maar af en toe heb je geen keus.

Op de perrons vind ik het maar onzin en moeilijk te controleren. Gaan ze dan overal van die mannetjes neerzetten??? Hadden ze net zo goed de loketten open kunnen houden.
 
hahahahahah, op het station niet meer roken!!!!!


het perron = open lucht!!!

wat een dwazen benne het toch!! laat ze eerst zelf maar hun zaakje op orde stellen, voordat ze eisen aan de klant gaan doorvoeren!!
Goed gezegd Gekhouse!
Ik vind het wel goed van de NS. Afschaffen dat smerige roken! :-)
 
Artiest The Abaddon
is niet alleen de trein maar ook de stationshallen!!!
de NS heeft er niet veel mee te maken in Den Haag moeten we zijn!!!!!
 
Burn Minister Borst ! laat er "roken" !
 
Mag je nog wel basen op het centraal dan?
 
Gewoon een dikke sigaar opsteken in 1e klas niet rokerzzzzz!!!!
2 jezus, basen mag altijd! :D
 
welke oplossing zou er dan moeten komen voor bv de coupes mensen? want roken in de trein... ok mijn kleren gaan er van stinken en ik rook niet maar ik erger me er niet aan... maar hoe doen we het dan? dat je WEL gecontroleerd kan worden op geldig bewijs ZONDER dat die werknemers daar in hoeven? en ook met controle op de gang van zaken in de coupe?? als je daar een oplossing voor hebt kennen ze ook niet meer zeiken...

en de stations zijn openlucht dus ook ik vind dat ze dat niet kunnen verbieden eigenlijk! dadelijk mogen jullie nergens meer roken omdat je op een openbare rijstrook staat :) of gebruik maakt van openbare lucht!
 
nou ik rook zelf ook ! aan de ene kant vink het onzin want waar is het goed voor? alleen omdat het stinkt in de trein? ja sow? als er iemand een scheet laat stinkt het ook en da vink erger als die rook hoor!!! en oke als het mega druk in de trein is en ik zit in het rokers gedeelte en er zit een omatje naast me te kuchen omdat ze er nie tegen kan maak ik me sigretje uit hoor!! dan kun je wel zeggen: mot ze maar ergens anders gaan zitten! ja maar er is geen plaats:D ik vind het misschien ook wel weer goed dat rook verbod! het is echt heel vervelend voor mensen die roken maar als je een peuk opsteekt in de trein is dat ook heel vervelend voor de mensen die niet roken toch?
 
Artiest William Tech
Ik rook al een jaar niet meer (alleen nog in de weekenden en dat hou ik dus al een jaar vol!), maar toen ik nog rookte vond ik het nooit zo erg in een non-smoking wagon te zitten want ik zit altijd hooguit 45min. ofzo in de trein en zo lang hou ik het wel uit zonder peuk, al moet ik zeggen dat het wel handig/lekker tijdverdrijf is een peukje roken :)

Ik geef het personeel van de NS wel gelijk overigens, ook zij hebben recht op een rookvrije werkruimte. Maar als ze zo doorgaan moet je zelfs in restaurants en kroegen op de stoep je peukie uitmaken! :(
We gaan echt america achter na, over 5 jaar mag je ook niet meer roken gewoon buiten op straat.
 
ja idd
Zou wel goed zijn als roken helemaal verboden is.
waar slaat dat nou weer op Snowwhite...
alleen maar omdat jij (neem ik aan) niet meer rookt, moeten de wel rokers maar stoppen.. zeg dan ook meteen 'de mensen die drugsen, mogen dat niet meer doen' 'drinkers mogen niet meer drinken!'
 
blowen op feesten moeten ze afschaffen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Greetz Cootje
Drugs zijn al verboden, Beertjuh. Ik vind het gewoon belachelijk dat de overheid een verslaving die zo slecht is voor de gezondheid in stand houdt.
Ben ook geen voorstander van overmatig alcohol gebruik, maar heb er minder last van als iemand naast mij een biertje drinkt dan als iemand naast mij een sigaret rookt.
Ongeveer 95% procent van alle mensen met longkanker hebben dat door roken. Ik vind dat dat best wat serieuzer genomen mag worden, kan je wel zeggen dat je die kanker op de koop toe neemt voor die sigaretten, maar als je eenmaal ligt te sterven piep je wel anders. En dan nog de wachtlijsten die deze patienten veroorzaken waardoor andere mensen die buiten hun schuld om ziek zijn veel te lang op behandeling moeten wachten :-(.
Ik vind roken gewoon a-sociaal. SIM-PEL


En het is niet dat ik niet MEER rook, ik heb nooit gerookt en zal ook nooit gaan roken.
 
Ik vind het ook wel gaar, maar goed, snap het wel. Als niet roker moet je gewoon geen last hebben van een roker, simpel.
roken is fies!!! ;)
Party on dude begrijpt het! :-)

(K)
het komt door die klote ramen...nu bouwen ze alleen nog maar van die kut treinen zonder ramen.
in die oude lage treinen waar je gewoon ff je raampie open kan zetten heeft niemand er last van!!

N.S. >>> Niet Slim!!!
 
wel lullig voor de rokers onder jullie haha. maar ik rook lekker toch niet dus zal ik er niet van wakker liggen.
ik heb wel de nieuwe sigarettenpakjes gezien haha. zijn cool. je kunt zelfs impotent worden van roken en er slecht sperma van krijgen :)
dus heren.........
je leeft maar een keer....
aardbeitje gaat zeker ook niet naar feesten :)
ik rook toch niet in kleine besloten ruimtes. wordt ik misselijk van op een of andere manier. vindt het wel vervelend van de ns.
klotezooi.....zeg!!! maar ja doe je nix aan tussen de stops ff snel roken whehehehe:P
OK dan! De NS is voor het eerst sinds tijden weer goed bezig! :-p
Ik vind het wel een goede zaak. Conducteurs hebben ook gewoon recht op een werkplek waar ze geen last hebben van de rook.

Ik vraag me alleen af of ze dit kunnen hard maken. Veel mensen zullen volgens mij toch gewoon hun peukie opsteken. En dan doen ze dat automatisch wel temidden van de niet rokers. Deze maatregel gaat vast voor veel gezeur zorgen.
Prima, optieven met die staafjes ;)
 
Ik vind het zo'n gezeik allemaal. Er zijn GVD rookcoupés gemaakt. Gaat toch goed allemaal zo?

Ik ben net gestopt, maar als ik met de trein ga ga ik altijd in de rokersdelen zitten. Het rokende volk is gewoon 10x zo gezellig dan de nietrokers. (No offence, maar tis gewoon zo!)

Dus dat wordt voortaan stressen in de trein. Die 5x per jaar dat ik er nog gebruik van maak :)
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
van mij mogen die ruimtes verdwijnen. als je niet ff zonder peukie kan us dat toch het probleem van de roker? in een bus mag je tenslotte ook niet roken
uK 29 april 2002 20:49

Het rokende volk is gewoon 10x zo gezellig dan de nietrokers. (No offence, maar tis gewoon zo!)
--------------------------------
hehehehehehehe de nicotine is echt tever in je bol gestegen! ;-)
Dames en Heren, dit is toch grote onzin!
Moet je verdomme wachten op die trein die altijd te laat is! Mag je geen eens een peukje roken(of stiekem een jointje)!
Die NS blijft maar doorzeiken, wordt eens tijd dat ze daar allemaal sterfen!
Sterf!!!!
jullie kennen die duitste treinstellen toch die ze omgebouwd hebben tot nederlandse.. heb je van die couppetjes van 6 personen.. er zijn in een wagon 2 rookcoupees.. en die worden al gescheiden door een extra deur van de niet rook coupees (waar er veel meer van zijn) mensen die niet roken hoeven echt niet roken te gaan zitten, want rook coupees zitten bijna vol en niet rookcoupees niet.. ik vind het belachelijk van de ns. echt..
Ik vraag het gewoon altijd netjes. Laatst zaten we op weg naar HouseQlassics in een niet roken coupé met allemaal oudjes. En toen heb ik vriendelijk gevraagd of ze er bezwaar tegen hadden als ik het raam los zette, en er eentje opstak. Nee hoor, dat hadden ze niet, ze vonden het heel fatsoenlijk dat ik het vroeg. Zo kan het toch ook, waarom moet de NS dan zeiken??

P.s. Toen de oudjes doorhadden dat ik een joint zat te roken, gingen ze wel verkassen, maar ja ik had het netjes gevraagd :D
 
2 G-A-U-Z-Y ----> Ik vind het een beetje Asociaal dat jij moet gaan zitten blowen waar oudere mensen bij zijn.
Totaal geen respect!!!! Is het dan zo moeilijk om even te wachten tot je uit de trein bent?
Gelukkig ga ik zelden met de trein...
 
Eindelijk frisse lucht....

;)
ik heb er eigenlijk minder problemen mee als iemand een lijn legt of een spuit zet naast me dan een sigaret opsteekt. Roken van anderen naast mij schaad ook mijn gezondheid, die andere dingen niet (bij een ander he:))
ben blij dat ik nog in me eigen huis mag roken wat is dat nou voor een gezeik zeg als iemand wil roken dan doe je dat toch lekker een roker heeft toch net zoveel recht als een niet roker de meeste mensen die zelf als een ketter hebben gerook gaan lopen zeiken beetje achterbaks ja ok dan roken ze niet meer maar ze zuipen wel als een gek ( niet allemaal dan) :P
ja ik vind het wel minder, aangezien ik altijd in de trein rook als ik zwaar rot terug kom van een feest,.....nah ja dat word dus gewoon roken in de nietrokerscoupe...dat gezeur om niks....raampie open!
Dat je een in de trein strax helemaal niet meer mag roken vind ik wel logisch (is zo muf in een kleine ruimte waar ook NIET rokers door heen moeten). Dat je niet meer mag roken op het station strax vind ik wel belachelijk.
Asociaal??? Ik zat een joint te draaien waar die lui bij zaten, en 3 andere luitjes hadden al een dikke opgestoken in de coupé, en dan ben ik asociaal als ik vraag of ik mag roken???
Tsss, die lui zijn toch ook niet blind, ook al zijn ze oud...
Wat is dat nou als je in de Horeca werkt, werk je ook tussen de rokende mensen. En daar gaan ze toch ook geen rook vrije ruimte van maken???????
 
nahw die kutperrons syn tog in de buitelugt wrom sau je dan nie moge roke gaat tog helemaal nerges over mensuh gwoon sgyt hebbe aan de NS ja tog :p
 
nouw lekker boeiend voor mij!!!
ik rook gelukkig NIET!!! :D *proud* hihi
2 G-A-U-Z-Y: Uit je eerste reply bleek niet echt dat je 'm eerst open en bloot had zitten draaien, en dat ze het allang gezien hadden. Dat maakt wel verschil.