Partyflock
 
­ Nederland
 
echt niet normaal dat iemand daartoe in staat is. Door de hele school heeft hij docenten doodgeschoten en 2 meisjes.....echt bizar, niet te vatten dit...
... Triest... hoe gek kunnen mensen worden? Heeft ie daarna zeker zichzelf doodgeschoten?
Gekke mensen, levensmoe
 
Ik wou zelf ook een topic hierover beginnen.
Het is gewoon afschuwelijk. Je moet maar eens denken aan de ouders die hun kind ´s ochtends naar school hebben zien gaan en dan het bericht te horen krijgen dat hij/zij op school doodgeschoten is! kom je volgens mij nooit meer overheen.
Inderdaad
Ik snap niet hoe mensen tot zoiets in staat zijn.
Je zou zulke mensen gewoon heel langzaam moeten laten lijden
 
elektrische stoel!!!
opflikkeren met die galleijers!!
 
Nee kom je denk ik ook niet over heen..
Er bestaan gewoon hele zieke mensen op deze wereld..en je staat er bij en je kijkt erna!
 
ja zelf is hij ook dood hoor! Hij hoorde de juten naderen en deed het karwei zelf afmaken.

Zelf heb ik ook wel eens dat soort gedachten als het weer ff allemaal minder gaat met school en het ligt gewoon aan de slechtheid van de school.
(HES wibautstraat adam)Zijn er opeens 10 verdiende studiepunten spoorloos en nergens terug te vinden!

Maar ja ik laat hebt bij de gedachte en ik zou ook zeker geen leerlingen neerknallen
Ja, het stomme is dat die mensen toch al levensmoe zijn, en dus zelfs niet eens een enkel 'doel' hebben met hun actie. (Ik zeg niet dat mensen die met een 'doel' iemand neerschieten wel goed bezig zijn). Waarom wil je dan zoveel mensen meenemen in je eigen dood?
 
ik krijg hier echt zo'n vaag gevoel van...zo'n gevoel van onbegrip...heel moeilijk om uit te leggen is dat.
Ja ik snap wel wat je bedoelt. Datzelfde gevoel dat veel mensen op 11 september hadden...
 
precies...wat je ook hebt als iemand in je "naaste" omgeving overlijdt...
Ja, dat had ik ook toen vorig jaar november de vader van twee hele goede vrienden van me in 1 klap overleed. De moeder had hem gewoon dood op t toilet gevonden... dan denk je ook 'waarom?'.
Het leven is echt zo oneerlijk!! Hoe haal je het in je hoofd om onschuldige mensen neer te knallen!! Dan spoor je gewoon niet!!

Wordt er zo verdrietig van....

Gister is de zus van een vriendin van mij overleden, zij is ook neergeschoten. Ze had er helemaal nix mee te maken, maar omdat een of andere vriend z'n zaakjes waarschijnlijk niet goed had geregeld is zij nu wel dood.......
DAMN, echt kut voor die vriendin van je Loezzy. Kende jij haar (dat meisje dat is neergeschoten) ook goed? Sterkte!
 
gekkenhuis
 
ja sterkte ermee...echt erg...
 
komt me bekend voor emilio:D
 
verkeerde smiley,lijkt me
Past niet bij `t gevoel van onmacht en onbehagen.

Lijkt of het steeds gekker word allemaal.
laten we maar zoveel mogelijk leven bij het moment en blij zijn met kleine dingen...`t is zomaar voorbij......
Die gek moesten ze in leven houden en een bal afdraaien!
2 gold --> zie prive

en gabber mamma ben het helemaal met je eens,
m'n eige mama zei precies hetzelfde
 
Miech jij dezelfde HEStroubles? :C

Ik word gvd elke x door verwezen naar een ander!
Het is me zelfs al overkomen dat je bij leraak A naar B wordt verwezen en B verwijst je weer terug naar A! Helemaal strontziek word ik ervan!

En altijd dat gezeik op die kutadministratie van daar heb ik nu geen tijd voor kom morgen maar terug! Gaat gvd om mn propedeuse! Dan maak je
maar tijd!

gelukkig zijn er genoeg toffe dingen in het leven zoals shockers, queensday and zomervakantie die mij doen beheersen!
 
ja het is nu op het nieuws echt erg!!!
ik heb echt zo iets van volgens mij proberen ze er een spelletje van te maken! een soort wedstrijd! eerst 11 september dan al die aanslagen en zelfmoord acties in israel enzo nu dit weer.... wat is het volgende? het komt steeds dichter bijen waarom????als ze er een kick van krijgen oke maar neem dan geen andere mensen mee de dood in....
ik vind het gewoon echt diep triest!!!
(K)(K)(K) Linsy
Daarom is het ook zo belangrijk zoveel mogelijk van het leven te genieten zoals gabber mamma al zei... Ik ken mensen die zijn alleen maar met hun toekomst bezig, geven nooit iets uit omdat ze alles willen bewaren voor later... maar je moet gewoon op DIT moment van je leven genieten, want wie weet is er helemaal geen later :S.

Neem nou m'n opa en oma, die hebben hun hele leven lang zuinig aan gedaan, nu hebben ze superveel geld op de bank, maar m'n opa is nu dement, en m'n oma ook behoolijk hulpeloos... Niks aan gehad dus, ze hadden beter 5 jaar terug toen ze allebei nog de mogelijkheid ertoe hadden bijvoorbeeld lekker op vakantie kunnen gaan naar Curacao (daar hebben ze samen 20 jaar gewoond).
Echt 8terlijk !!! meestal gebeuren zulke dingen in Amerika!!!((Oook super erg natuurlijk))..maar nu gebeurd het gewoon in deutsland!!echt raar...gewoon belangelijk..zometeen gebeurd da ook nog in ons kikkurlandje...niet normaal meer!
 
het is niet achterlijk maar eerder erg dat het zover is moeten komen...

a: hoe komt hij aan een pistool?
b: volgens omstanders was het voorspelbaar
c: zo rond 11:00 uur toen hij de eerste agent doodschoot had er waarschijnlijk opgetreden moeten worden door de waute...

ok de jongen zat fout! zeer zeker! niet goed te praten! maar misschien dat ie ook ziek is in zijn hoofd??? achtergrond kan van alles zijn en dus nah... k zal hem niet achterlijk noemen hoe dom sommige mensen me nu ook gaan vinden.

en waarom stil staan bij dat het gebeurd is? denk eens aan de mensen die het overleefde! zoals dat ene meisje die er als enige van de gegijzelde levend af is gekomen! of de ouders van de kinderen, ouders en kinderen en leerlingen van de leraren! en ook... de ouders van de jongen....

maar goed :) ik geloof altijd in iets goeds in een mens haha das misschien ook een beetje naief van me.

Kuzzies heidimeisje :kusje:
 
btw de opmerking: dadelijk gebeurt het in ons kikkerlandje ook...

aardbeitje en ik zaten op die school in veghel van die schietpartij... die is dus al eentje in nederland geweest! het motto was alleen anders (familieeer) en slechts gewonden en dus geen doden... maar de klap en de schok is dan alsnog groot.... dus als je bang bent dat het in nederland kan komen... dan ben maar HEEL bang want het is er al :)

meer wil ik niet zeggen :):)

kuzzies heidimeisje :kusje2:
Was vandaag iets in de krant dat de kostschool in Engeland weer populair wordt, niet alleen vanwege de Harry Potter Hype, maar ook omdat zo'n kostschool een stuk veiliger zou zijn i.v.m. eerder genoemd geweld op scholen.
Tis idd verschrikkelijk dat dit weer gebeurd :(
K hoorde dat hij net van school was gestuurd omdat hij 2x zijn examen niet had gehaald. K ik snap dat je dan gefrustreerd bent, maar zoiets???
En hij had ook nog een opmerkelijk zwaar wapen...
Hoe komt zo'n kereltje eraan denk ik dan :S
Raar volk die duitsers.
 
dit is echt zo ZIEK!!! dat ik er nie eens grapjes over kan maken :S :S
Mijn god, waarom moeten deze zieke geesten onschuldige mensen meenemen in hun dood.
Deze man moet toch ergens onder behandeling zijn geweest. Waarom heeft er niemand uit zijn omgeving aan de bel getrokken.
Doet me denken aan die film met Michael Douglas.
In dat geval zie je het idd niet aankomen.
..jah kijk als ik da nou 8terlijk vind..dat die jongen da heeft gedaan vind ik da 8terlijk okey!
eenuh...met dat het ook in ons kikkerlandjuh kan gebeuruh bedoel ik mee... zoveeel doden...ik weeet ook wel dat het al gebeurd..maaruh we hebben het hier over een bloedbad...en dat is in nederland nog niet gebeurd...ennnuh trouwens ik zei ook niet da'k bang ben..want da ben ik nie..en ik ga ook niet HEEL bang worduh.
LaTeRr xx
 
Weet je wat het met zulke mensen is die verdienen het niet om begraven of wat dan ook te worden. Dit is gwoon te gek voor woorden!!
Wat ik niet begrijp is dat zo iemand aan zo'n wapen kan komen enne wat hebben die mensen verkeerd gedaan. Die hebben zich aan de regels gehouden. Vind het wel erg ziek, begrijp niet dat mensen zo ziek in hun hoofd kunnen zijn. Zag gisterenavond pas die beelden. Was weer verschrikkelijk maarja volgens mij heeft ie het afgekeken van die scholen in Amerika :(
 
aan een wapen komen is niet zo moeilijk in duitsland hoor! De wetgeving is daar ff wat losser dan hier! En over het wapen gesproken. een pump action shotgun gebruiken ze gewoon voor de jacht dus die kan je zo kopen. Misschien was hij wel van zn pa!
In de vs gebeurde het1 keer waarna een reeks van dit soort acties kwam. Hopen dat de vonk nu niet naar europa overslaat.........
Die kinderen die in die klassen zaten hebben echt voor hun hele leven een trauma denk ik. Ze zaten in de klas les te volgen en opeens komt er iemand binnen, schiet de leraar zomaar dood en loopt alsof er niets is gebeurd naar het volgende lokaal!! Moet je je voorstellen.....