Partyflock
 
­ Nederland
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
Laatst zag ik, en iedereen denk ik wel, met die voetbal rellen dat ze het over hamas en joden aan het gas hebben. nou ben ik geen voetbalfan, maar wat heeft hamas met voetbal te maken? het zijn gegeens joden die bij ajax voetballen? waarom is er zo'n grote haat tegen joden?
 
Tja, ik hou ook al niet van voetbal, maar als mensen zulke dingen gaan zeggen, mogen ze van mij ook zwaar weggevaagd worden...idooten vind ik het!
het is neit normaal. maar je komt er met je kop gewoon niet bij dat een mens zoveel haat kan hebben.
Het gaat er dus om dat de Hamas de Joden terroriseert... en Joden aan t gas gingen in de tweede wereldoorlog... die combi geeft Hamas Hamas Joden aan t gas, en t rijmt ook nog 'leuk'

En waarom er zoveel haat is tegen ons?? Ik kan t je niet vertellen, maar t gaat al eeuwen terug... overal kregen we de schuld van, de pest, oorlog alles... en waarom?? Waarschijnlijk is het begonnen uit pure jaloezie.. Joden hebben een handelsgeest en weten overal geld aan te verdienen... Hoe slecht de economie ook is. In de middeleeuwen waren de Joden vaak goud of zilversmeden of geldwisselaars.. Daar verdien je veel geld mee... En als andere mensen dan arm zijn, en er gaan dingen mis, zoals de pest of zoiets zoeken ze een zondebok, en dat waren de Joden....
Joduh Rulez!!
Respect To ALL :)
Ajax wil zelf een naam als joden club hebben. Dat maakt het natuurlijk niet goed waarom sommige kut supporters dit zingen, maar ajax wil een naam als een joden club (ze zingen het zelf op de tribune en overal davidsterren). En ja, op iedere naam word wat verzonnen.

PSV'rs zijn boeren. Dus als je zegt bij een voetbal wedstrijd. Kankerboeren. Dan heb je het niet over de boeren, maar over PSV supporters

En als je zegt, kanker joden, Dan heb je het niet over de joodse bevolking, maar over AJAX supporters

Ut zijn gewoon stereotypen
Ajax was in de oorlog de enige club waar nog joden (mochten) voetballen en van oudsher zijn er veel Joden bij betrokken, zoals Micheal en zijn vader... Daarom accocieren de supporters zich met de Joden, Dat hoedt alleen niet te betekenen dat je daar als supporter van een andere club misbruik van kan gaan maken!!
Juist dat het stereotypen zijn maakt t zo erg... Dat kan toch niet??
En ik vraag me af of die mensen wel in de gaten hebben wat ze allemaal roepen, en no offence... Maar ik vind kankerboeren roepen wel heel iets anders dan hamas Hamas alle Joden aan t gas... Maar misschien ben ik wel bevooroordeeld in deze
Ik vind joden aan het gas natuurlijk ook een heel stukje erger, maar dat neemt niet weg dat ajax zich der ook zelf aan schuldig maakt.

En alleen omdat ajax een naam als jood zou hebben, zou het kwalijk zijn om daar mee te spotten (en dan heb ik het niet over die liedjes van joden aan het gas)
ik geloof dat ajax nu van die naa af wilt. ze kunnen beter lerpa aannemen
Ajax....Tja!
Ben ook niet zo'n voetbalfan..!
damien...En als je zegt, kanker joden, Dan heb je het niet over de joodse bevolking, maar over AJAX supporters
--------------------
als ik vertel dat ik uit amsterdam kom tegen sommige krijg ik te horen, Nou, dan ben jij zeker zo'n kankerjood. ga uit mijn buurt. ik ben geneens jood whehehe, ik ben een tonnie
Het zijn gewoon die rottige moslims, die de heletijd lopee te zieke. Ook dat geintje met die hakenkruisen, ja dat mag want het staat in de fucking koran ofzo, en ja ze mogen ook roepen homos moeten dood want het staat allemaal in dat godvergeten geloofsboekie. En als je ook maar iets tegen hun zegt of slaat dan zeggen ze dat ze gediscrimineerd worden ik kots er gewoon op!
Jacco elting had laatst de oplossing: sluipschutters bovenin het stadion en iedereen die in de fout gaat wordt in ze knieschijf geschoten.. maar ja das een tenniser dat blijkt wel weer:)
hehe, les, ja, ben jij geen jood??? Ow, je verteld me wat nieuws. Nou, dan mag ik misschien toch nog wel van me moeder met je omgaan. En zeker als je een tonnie bent. Want dat zijn gezonde ruimdenkende mensen
ff serieus, d8 je dat ik joods was? mee joh, herboe is een jood en inus is een jood. ik ben tonnie maar geen jood whwhehehe
ben wel een Jood... en een echte!!!
en wie niet springtttttttttt.............
Tja...en dan te bedenken dat je 12 mei 15.000!!!!!! van die mongolen in de kuip krijgt ipv 670...:s:s:s:s:s:s
Mongolen? Het zijn toch gewoon voetbalsupporten dat er aan allebei de kanten (utrecht en ajax) een hoop zitten die het verzieken ja maar let wel op je woorden zijn misschien mensen die het erg vinden als je zoiets zegt (bijv als je een gehandicapte familielid hebt)
Les, ik wist wel dat jij geen jood was
Dat is ook wel zo, en dat was mijn bedoeling ook niet. Dus mocht dat zo zijn mijn verontschuldigingen. Maar ik had het over die Utrecht "supporters". Er wordt altijd wat van Ajax supporters gezegd, maar die gasten uit utrecht zijn echt geen lieverdjes hoor. Die komen alleen maar om de boel te vergallen!!!
Ik vind al die voetbal-stereotypen echt zo onzinnig, en het roepen daarvan getuigt nou niet echt bepaald van intelligentie...

Neem bijvoorbeeld het feit wat Damien zei - PSV'ers zijn 'boeren'. Nou, de meeste PSV supporters/voetballers hebben denk ik nog nooit een hooibaal van dichtbij gezien :D

Conclusie over voetbal, het spelletje kan wel leuk zijn, maar het gedoe er omheen is lomp.
Dat doen de supporters van elke club

Bij elke club zit een groepje klootzakken. En hoe groter de club, hoe groter het groepje (alleen der zijn natuurljk uitzonderingen)
 
ik was afgelopen zondag bij Ajax - Utrecht
Wij zaten tegen over het vak waar utrecht ging zitten
er zaten ongeveer 10 utrechters in ... die werden er uit gehaald omdat hun ""vriendjes" buiten aan het poep praten waren over Hasam...
Ben zielig voor die onschuldige utrecht dudes....maar wel ZWAAR TERRECHT >:)
Ja, dat is natuurlijk wel zo, het is altijd een kleine groep die het verpest voor de anderen, wat dat betreft zijn ECHTE voetbalsupporters net zoals ECHTE gabbers :)
Damien=right!! Alleen is utrecht dus die uitzondering. Het gaat al jaren zo daar.
Neej, niet alleen utrecht, kijk is naar Groningen en Den Haag
 
je gaat zien
als ajax in utrecht moet spelen ( fimale geloof ik)
en als die f-side ook maar 1 gaat schreeuwen
mogen zij ook naar huis
ik weet zekr dat de ajax supporters die wedstrijd niet gaan mee maken :)
ik weet zeker dat niemand die wedstijd uit zal zien:)
Waarom niet??? Ligt idd helemaal aan de supporters groep zelf. Ze weten dat die beslissing genomen kan worden dus als ze verstandig zijn...Ik kan er zelf niet heen :( Echt sjit, want het kan zo gaaf zijn!!! En ik weet zeker dat als het lekker weer is en beide clubs er zin in hebben wordt het een groot feest zonder gezeik!!!
 
maar ik blijf voor ajax :D:D:D:D:D
Me 2!!!! Jammer dat die gloeilampen gister niet meewerkten, had ik zondag misschien 3 dubbel feest *damn*
 
het is al jaren een hype..gewoon lekker schelden...beledigen,want dan is er reden om te rellen.
Gaan ze nog wel voor `t spel??

Klinkt misschien heel ouderwets,maar gewoon een vol stadion die hun clubliederen zingen..een wave doen..een dweilorkest en dan maar gewoon `t kleine cafe aan de haven...
Is dat nou zo stom...er valt weinig te matten,tenzij je buurman vals zingt%)
 
snap niet dat hier ineens zo'n drukte om gemaakt wordt, gebeurt al jaren en echte joden zijn niet het slachtoffer...
 
sorry maar
hoe die f-side tekeer gaat
come on hey! ga fietsen ofzo
en maar staan en jellen.....ik zat heel relaxed onderuit in de skybox stoel :)

wat ik wel een sterke vond
Een speler van Utrecht als die aan de bal was werd ie ALLEEN maar uitgevloten
Hij heeft een staartje
naar half uurtje ging het van uitfluiten naar : HIJ IS EEN HOMO
en toen ging het naar : LAAAAAT JE TIETTTEEEEN ZIEN LAAT JE TIETEN ZIEN
vanwege zijn lange haar
hahaha was wel humor, maar wel lullig hij werd echt hele wedstrijd uitgevloten
Whahahaha nee ik vind de sfeer in de Arena niet altijd denderend. Komt ook doordat de uitstraling niet echt geweldig is, maar daar zijn ze al heel druk mee geweest en nog steeds mee bezig.

Maar je merkt gewoon dat als het spel goed verloopt dat iedereen geniet en dáár ga je voor. Neem nou laatst met feyenoord - inter. Iedereen genoot van het spel van hun cluppie. Dat is pas gaaf!!!
Ja dat was dus vreven. Hahahaha daar maakt ie het zelf naar met die achterbakse overtredingen van em!! Bah vies ventje!!!

"Hij is een transseksueel..." :p
heb zeker genoten van de laatste 10 min.:P
 
die ajaxlui willen zelf joden genoemd worden dus zijn die liedjes alleen maar waar ze om vragen.
wat een gedoe zeg voetbal! joden, kanker, homo's nog meer jongens want t slaat nergens op...
 
F-side is nou eenmaal ruig
ik vind dat ajax zelf best trots mag wezen op zijn F-side
niet door rellen of gescheld
maar zij hebben toch echt ff die diehards fans
agh ik kan mijn conclusie trekken :
Ajax is puik! ;)
Voetbal = Voetbal
tis maar een spelletje
Net zoals een feessie een feessie is
en niet een mooie gelegenheid om je rehcterhandje in de lucht te steken en iedereen verrot te stampen
UNITE!
 
t is gewoon zo net alsof jullie zulke normale dingen zingen als feyenoord op bezoek komt, moet je je opeens niet gaan aanstellen,.
Ik praat dat ook helemaal niet goed hoor! Maar als je niet van voetbal houdt is dat niet te begrijpen. Niet lullig bedoeld, maar tis wel zo.

Ik kap met deze discussie want heb geen nut. Straks hebben we een PF rel op Shockers ;)
 
ja kijk t is niet de bedoeling om een rel te beginnen of zo maar als je zelf feyenoord aanhanger bent dan irriteer je je gewoon niet aan die liederen, simpel t is niet om de joden zelf aan te vallen maar degene die zich zelf zo graag noemen.

en shockers will be a great party ca yah
greetz
Ja wordt heus wel knallen!!! Bas&Ram gaven gister goed voorproefje :d
 
t is niet voor niks dat er al sinds 1996 geen voetbal shirtjes mogen worden gedragen.
feessie zijn er om te feesten en niet om te relluh vanewege voetbal.
Geweldig al die stukkies in de kranten de laatste tijd. Wat is er nou in hemelsnaam gebeurd??? Ajax II- Utreg, op zich weinig gebeurd. Ook het terugsturen van die Supporters, hoe zielig kan je zijn. Wil ook wel eens zien dat ze de kuip gaan schoonvegen met Feyenoord-Ajax, maar dan durven de lattenboys niet.