Partyflock
 
­ Nederland
Ik heb vandaag erg hard moeten laggen toen ik hoorde dat de Utrecht supporters niet waren toegelaten tot de Arena, wat is dit voor iets zieligs? Dan zeggen ze dat er rasistische leuzen gezongen werden en dat het daarom was, nou ik ben zelf PSV supporter en ik kan je vertellen dat dit iedere uitwedstrijd tegen Ajax van ons ook altijd het geval is, maar wij zijn er nog nooit geweigerd.

Nee, er speelt hier iets heel anders, het gaat die EIKELS, want als je zoiets doet ben je dat gewoon, erom dat zij voor de Amstelcup finale veel minder kaarten hebben gekregen dan Utrecht. Erg dom dit allemaal, de Utrecht supporters zijn nu natuurlijk woest, dat gaat dus flink uit de hand lopen met die finale, Ajax - Utrecht in Rotterdam, das vragen om moeilijkheden, want die feyenoord supporters zullen er nu ook wel op af komen. Er bestaat natuurlijk een kans dat er helemaal geen supporters mogen zijn bij die finale, want bij de KNVB zullen ze dit ook wel voorspellen denk ik.
Inzake dit onderwerp heb ik het ook niet expliciet over rellen, meer over de wanordelijkheden van jusitiële- en overheid kant.

Waarom ik er zo fanatiek over reageer? Als jou onrecht aangedaan wordt, ga jij dan stilletjes in een hoekje zitten en het allemaal verkroppen? Ik dus niet. Ik laat me horen en wordt schijtziek van al die media-manipulering, censuur en domheid die erop berust in dit land.
het is toch GODTERING niet normaal met jullie

als de politie en de burgemeester besluiten dat utreg weg moet krijgen de supporters de schuld, WAT NOU ARROGANTIE ??? WAT NOU HUN ZINGEN TOCH OOK JODEN JODEN ????????
denk godverdomme een keer na voor jullie een achterlijke post doen hier.

en vergeten WIJ dat we klappen gaan vangen ??? dat wil ik meemaken phoolie, jij heb hier helemaal niks mee te maken want dit is tussen Ajax en utreg.



A.F.C. AJAX LANDSKAMPIOEN 2001 / 2002

en ja ook ARROGANT, EN TERECHT !!!!!!!!!!!!!!
Dit was het besluit van burgemeester Cohen,
en niet van Ajax, Ajax betreurde deze aktie ook!
Dus voordat je Ajax meteen aanvalt,moet je eerst goed op de hoogte zijn
 
opeens weet ik weer waarom ik niet van voetbal hou (en dus vrienden met iedereen kan zijn)
Hé Jef, waarom zie ik je zo weinig man? Alleen tegen utrecht heel ff op Rembrandt's.

Overigens zou ik weinig tijd hebben voor mee vrienden Mental....;-)
 
Jeffrey inmiddels ook wakker ;-)
ik snap niet waar dit over gaat stomme discussies over mensen die achter een bal aanrennen... doe maar lief tegen elkaar! (K)
Ik zie dat Mental op onze site heeft gekeken.... hehe
Van mij mogen ze die voetbal supporters HARD aanpakken. Het moet maar eens afgelopen zijn met dat achterlijke gedrag dat veel supporters er op na houden.
Nou, ik vinnut allemaal onzin, en ik ben lekker toch voor Utreg, want die ajaxzooi vink maar schijnheilige eikeltjes, en die van Utreg zingen ook dingen die nie kunnen.... ewn die van feijenoord ook, en zelfs die van Omniworld doen t nog!! DUs gewoon genieten van t voetbal en je niet gedragen als kleine kindertjes!!!
SUKKELS(niet generaliserend, maar dit iz zo kinderachtig!!!
 
Tuurlijk.
Je moet je vijand leren kennen. ;)
 
ehv_brambo...

Dit ligt niet alleen aan de supporters. Laatst was er ook een opstootje op stationsplein. Degene die dat veroorzaakten waren buitenlanders met provocerend gedrag. Wie worden er op aangekeken WIJ als supporters en die buitenlanders... die gaan natuurlijk vrij uit...
AGJA DE KUTREGTERS ZULLE ONZ WEL FF PAKKE :d :d IK LAG ME DOOD stelletje mietjes waar ware jullie dan tege ajax2 ????? jullie hadde tog kaarte voor ajaxvakke???? pfffff EEN GROTE BEK ACHTER T HEK!
"ik ben lekker toch voor Utreg, want ........... die van Utreg zingen ook dingen die nie kunnen.... --->>>>
DUs gewoon genieten van t voetbal en je niet gedragen als kleine kindertjes!!! "

??? Beetje tegenstrijdig Fairytale...;-)

En Brambo is echt het prototype burgemeester of M.E.'er. laatst nog met 5 man kleine kinderen de tering in geschopt?
hahaha wat een discussies weer :S

die jode krijge toch geen klappe...die krijge ze pas als denhaag promoveert!!

en die achterlijke media moet gewoon nie zeike over die zogenaamde "racistische" teksten, moeten die eikols zichzelf maar nie zo noemen...

amsterduivel-> ga nou nie weer stoer lope doen hier, met je; "waar ware jullie nou"...als er een volke je is met een grote smoel maar die nergens te bekenne zijn, dan zijn het die joden wel...
Hehe... Whitejunkie.. ook naar rottendam toe 8 mei? We hebben contact gehad met wat ouwere gasten van jullie. Willen ook 8 mei demonstreren. Vergunningen van jullie kant zijn ook al aangevraagd.
Die utrecht supporters konden dit gewoon verwachten. Tuurlijk zijn we niet blij met 5900 kaartjes!!!! Slaat gewoon nergens op!!! Ok er zijn ook vaak Ajax supporters die de boel verneuken, maar met supporters van utrecht is het elke keer raak. Komen met een hoop gebleer die trein uitzetten en voelen zich ow zo stoer achter die hekjes. Tis gewoon een begin van een goeie actie.

Ik vind het anderzijds wel weer belachelijk dat de ME weer zo schandalig optreedt hierbij. Supporters hebben het altijd gedaan en zijn altijd de boosdoeners. Maar ik heb zo vaak gezien dat die klootviolen meteen op alles wat beweegt gaan lopen meppen. En als dat nou toevallig net een vrouw is die met haar zoontje van 10 naar een wedstrijd komt kijken maakt ze geen flikker uit. Hier moet ook eens wat aan worden gedaan!!!!
Je wordt ook als vee behandeld als je naar een (uit)wedstrijd gaat. Weet nog wel van de bekerfinale paar jaar trug. Komen in de buurt van rotterdam en overal op elk station staat een zooi ME. Wel beetje provocerend hoor sjonge...
eeeeeeeeeh, HUP FEYENOORD!


ownee, verkeerde forum! :D
*zucht*

kword hier zo moe van

kga me nu voornemen dit topic niet meer te openen :D

maar ruzie 'kijken' kan zo leuk zijn :D
 
Prhyme, als je met je vurige betoog duidelijk wil maken dat het onrechtvaardig is dat Ajax veel minder kaarten voor de bekerfinale krijgt dan Utrecht, ben je geslaagd.

Maar de tekst "Het is overigens nog maar de vraag of iedereen 30 april wel Amsterdam inkomt onder het motto: wij geen feest = niemand feest!" klinkt als een dreigement om rellen op het Centraal Station te gaan veroorzaken op het moment dat jullie je zin niet krijgen. En dan mag je zeggen "Voetbal is geen spelletje, maar een manier van leven", maar van zulke dreigementen moet ik braken.
 
Xypzo: *LOL* :D

Ennuh, geen bullshit, hierover, ik heb met een rasechte Feyenoorder zitten ouwehoeren op Q-Base en dat moet heel goed kunnen, ofnie Boef ;)
Idd Daan zo hoort dat.

Die actie van koninginnedag is zeker fout ja :s
whitejunkie shut the fuck up eitje als der 1 clup qau relle veel gedaan heeft dit zeisoen is t ajax wel en niemand anders dus sssssssssssssssst
 
Wij wachten met open armen op voorreizende of feestvierende Ajjakes aanhangers.

U bent welkom in Rotterdam.
Joh ik zalig staan stampen met Daan een echte ajaxiet en ik ben een ras echte feyenoorder .. op een feest maakt het toch gvd geen donder uit wie voorwie is .. je moet gewoon lekker feesten met z´n alleen en nie rellen omdat je voor een club bent !! ik heb gesproken en beëindig deze discussie :)
 
Boef: ik ben geen voetbalfan, maar mijn clubbie is toch Ajax ;) Ennuh, ik vind het even leuk om naar Ajax te kijken als naar Feyenoord. Zijn gewoon 22 maloten die achter een bal aanrennen :)
Peter, het is totaal niet mijn intentie om dreigementen te plaatsen. Ik trachte met een dergelijke uitlating enkel aan te geven in hoeverre de supporters momenteel bereid zijn om actie te voeren.

De manier waarop voetbalminnend Nederland momenteel behandeld wordt is belachelijk en we kunnen dit zo niet over ons heen laten gaan. Wij hebben er met een groep van alles aan gedaan om iedereen enigszins rustig te houden, maar worden van alle kanten tegengewerkt. Het lijkt wel alsof de overheid er juist voor gaat om ongeregeldheden te creeren. Het is natuurlijk een heel simpele manier om te scoren met de aankomende verkiezingen. Supporters aanpakken is heel gemakkelijk, aangezien heel 'outside' Nederland al een gevormde mening heeft conform hetgeen de media naar buiten heeft gebracht. Anderen dan de fanatieke supporters zullen dus ook geen tegenstand leveren en juichen alles wat in 1e instantie geroepen wordt ter indamming van de ongeregeldheden toe. Ze hebben echter totaal geen idee dat dit soort beleidsregels het allemaal alleen maar erger maken en dat het zijn invloeden heeft tot ver in de rest van de samenleving.

In het bedrijfsleven zet je toch ook geen gymleraar neer als directeur van de ABN Amro? Waarom zet men dat wel totalen outsiders in om het beleid te bepalen m.b.t. wetten, voetbal e.d.?
 
Van mij mag dat hele voetbal gedoe afgeschaft worden..gewoon geen voetbal meer..das eg wel beter..heje ook al dat domme gezeik nie...
Vind ut toch al een domme sport..gewoon een stelletje randdebielen die achter een balletje aan lopen te rennen :s :D
Amsterduivel als je voor het rellen komt mot je vlug oprotten, door dat soort mietjes moeten dit soort maatregelen genomen worden, trouwens wel stoer om je eigen ufo (stadion is het gewoon niet) in de fik te steken. Die kuthommels die alles verpesten en er voor zorgen dat alles maar een combi regeling word, de goeie ouwe tijd dat je gewoon lekker met je eigen autotje een uitwedstrijd kon bezoeken is door jullie voorbij.

En Phryme ik weet niet wat je fel op Peter1960 ingaat maar hij heeft gewoon gelijk, beetje andere erbij betrekken die er niks mee te maken hebben omdat jullie niet genoeg kaarten krijgen voor die finale? Dat noem ik nou triest.

Trouwens hoe denk je nou dat het komt dat jullie maar 5900 kaarten krijgen, jullie moeten met de trein & dan is 5900 het maximum. Dit hebben jullie zelf in de hand gewerkt door die rellen tegen Utrecht in de halve finale. Ik vond trouwens je grapje erg leuk dat ph als een f word uitgesproken, heb je die helemaal zelf verzonnen, natuurlijk wist ik dat leeghoofd, ik heb gewoon netjes mijn school afgemaakt, dat is iets wat jij niet gedaan hebt anders was je wel slimmer geweest lijkt mij.

En dan nog 1 ding jullie zijn nog lang geen kampioen.
Ik kreeg trouwens vandaag de PSV Nieuwsbrief en daar stond een stuk in over dit hele gebeuren waar ik het wel mee eens ben:

==================================

PSV E-ZINE

EDITIE 142 22 APRIL 2002

UITGAVE VAN HET PSV NETWERK (http://psv.netwerk.to)

==================================

DEZE WEEK

Ik was verbijsterd toen ik de actie van burgemeester Cohen van
Amsterdam vernam. Het moge duidelijk zijn dat spreekkoren momenteel
weer aan de orde van de dag zijn, maar de burgervader laat zich door
deze vooringestudeerde actie behoorlijk in de kaart kijken.
Want het lijkt geen twijfel dat het gebeuren vooraf reeds is gepland.
De Utrechters hoefden maar iets te doen wat Cohen naar de media
kon verklaren en weg waren ze weer. Met sterke arm verdreven,
zoals het in het wetboek geschreven staat.
Deze column is niet bedoeld om welke anti-semitistische uitspraken
goed te brijen, maar om een deel van de onduidelijkheid weg te
nemen die er helaas nog steeds bij menig voetballiefhebber leeft.
Want ik kon me met geen mogelijkheid verenigen met de hypocrisie
van de Amsterdamse politie, met opperbevelhebber Cohen voorop.

Les 1 in spreekkoren. (Cohen let op!)
Supporters zijn snel geneigd een geuzen naam aan te nemen, een
woord dat veelvuldig wordt geroepen, waar de supporters trots op zijn.
PSV supporters zijn boeren
De Graafschap supporters zijn zelfs Superboeren.
MVV supporters zijn Angels
Heerenveen supporters zijn, hoe kan het ook anders, Friezen
En, nou komt het, Ajacieden noemen zich Joden.

Vol overgave worden Joodse liederen ingezet, het stadion hangt vol
met Joodse vlaggen en veelvuldig wordt het "En wie niet spring die is
géén Jood" ingezet als tegenhanger van het door de tegenstander
gezongen "En wie niet springt is een Jood". Dat er geen enkele joodse
speler in de selectie zit, correct me if i'm wrong, en dat het percentage
Joden in de aanhang van de ajacieden miniem is doet daar verder
weinig aan af.
Logisch ook, ik zing ook vol overgave: " BOERUH…BOERUH.." maar
heb echt nog nooit achter de ploeg gestaan.
Kortom, zo probeer je je als club, als supportersgroepering te
onderscheiden. Helaas kiezen de ajax supporters een dermate gevoelige
geuzennaam dat een misvatting met anti-semitistische leuzen snel
gemaakt is.
Zo wordt bijvoorbeeld al eeuwen melding gemaakt van 'Sissende
gasgeluiden.' Naar mijn mening berust ook dit op een misvatting.
Want het "Ssssst" als het stil is in de ArenA wordt snel door de war
gehaald als je zo vreselijk veel jodenvlaggen in dat 'stadion' gaat hangen.

Zeer terecht maakte de Utrecht aanhang melding van al het vreselijks
dat op de tribune naar Stijn Vreven geroepen werd. Want gezien het
bovenstaande, is kankerjood erger dan kankerboer?
Het moge duidelijk zijn dat er hier een logische kink in de kabel ligt.
Burgemeester Cohen wil makkelijk scoren, de media sluit zijn ogen
voor het daadwerkelijke probleem en de Utrecht fans worden nu
onterecht als uitschot behandeld. Want als Cohen écht een daad had
willen stellen had hij het hele stadion ontruimd. Daar was hij helaas te
laf voor. Een spijtige zaak.

Als wij het 'probleem' dan ook daadwerkelijk willen aanpakken moeten
we rechtlijnig zijn. Elke vorm van kwetsende spreekkoren dient hard te
worden gestraft. Prima, als dat ons beleid gaat worden kan ik daar enkel
mee instemmen, maar laten we dan niet één supportersgroepering
ineens de dupe worden van de actie van één laffe Amsterdamse
burgemeester zonder kennis van zaken. Want het gebeuren van
afgelopen zondag was hypocriet en onnodig. En dan heb ik het nog niet
eens over de manier waarop menig fan is aangevallen door de ME of
het feit dat íedereen is gestraft voor de daden van een enkeling. Bij
Haarlem hebben ze waarschijnlijk nog wel wat liplezers over Job.

Kortom, dit probleem reikt verder dan het wel of niet anti-semitistisch
bedoelde gebruik van Joden door de Utrecht aanhang. Als Cohen hier
een daad mee heeft willen stellen, dan is hem dat gelukt, de vraag is
echter of we met dit soort eenzijdige schijnheilige handelingen gebaat zijn.


Niels

==============

Lijkt me erg duidelijk wat hier verteld word, waarschijnlijk wat moeilijker voor degene die hun school niet hebben afgemaakt, maar die zijn het er toch niet mee eens, of ze het nou snappen of niet.
Oke Phoolie (wat overigens staat voor psv hooligan, maar goed), waar haal jij het vandaan dat ik fel reageer op Peter? Ik probeer hem alleen normaal wat uit te leggen.

over eventuele acties die op de planning staan: heb ik dat daarnet niet uitgelegd? Die posting voor de jouwe? Lees nog maar eens even goed...

Quote: "Trouwens hoe denk je nou dat het komt dat jullie maar 5900 kaarten krijgen, jullie moeten met de trein & dan is 5900 het maximum".

-> Hoe kom je erbij dat 5900 het maximum is? Heb je dat weer in de media gelezen ofzo? Dat bedoel ik nou. We hebben bij de besprekingen gezeten en NS had het gehele plannetje voor 15000 supporters allang klaarliggen. Jouw strekking gaat in deze dus niet echt op hè?!

Quote: "natuurlijk wist ik dat leeghoofd, ik heb gewoon netjes mijn school afgemaakt, dat is iets wat jij niet gedaan hebt anders was je wel slimmer geweest lijkt mij."

-> Moet ik hier nu echt op reageren? Moet ik me echt verlagen tot een dergelijk niveau? Jij bent 20, hebt je school al afgemaakt... Veel verder dan een MBO-opleiding ben je dus klaarblijkelijk niet gekomen... Ik zal je de details van mijn kant besparen..... zucht... Lekker kortzichtig, naief en nonchalant...

Quote: "En dan nog 1 ding jullie zijn nog lang geen kampioen."

-> nee, en jullie zijn nog lang geen C.L.-winnaar.... jezus man... waar gaat dit over?


Ten slotte over je laatste posting: was ik niet degene die de actie van Cohen ten zeerste betreurde en belachelijk vond? Lees wederom nogmaals heel goed na en vuur daarna nog een aantal scherpe vragen of antijgingen op me af... succes hè!
Quote: "whitejunkie shut the fuck up eitje als der 1 clup qau relle veel gedaan heeft dit zeisoen is t ajax wel en niemand anders dus sssssssssssssssst"

Ooh ja sorrie man..was ff vergete dat jullie die vrouwen en kinderen toen nog een keer klappe hebbe gegeven...
gaan we nou een discussie houwe wie dr t meest heb gereld en watv oor opleiding je gehad heb? naja boeit nie

mah anyway tis gwoon sow dattet weer nerges opslaat dat @j@cieden wel joden moge roepen en de reactie daarop weer niet mag
zouwe ze ook al die @j@cieden lekker naar huis moete sturen dan!
Dat slaat helemaal nergens op Lindaaatje. Dan zou je dus ook iedereen van de tribune af moeten schoppen die tijdens een wedstrijd van het Nederlands elftal "Holland" lopen te schreeuwen. Er is namelijk wel een groot verschil...

Kijk, dat utrecht dergelijke spreekkoren uit, dat kan me geen mallemoer schelen en ik vind het ook belachelijk dat ze teruggestuurd zijn. Om echter de Ajacieden hierbij te betrekken is nog grotere onzin....
5900 man is helemaal het maximum niet als je met de trein gaat!! Kon eerder ook met 10.000 man dus wrom nu niet met half x zoveel.
Q-dance2002 knap dat je de woorden van Prhyme herhaalt, kan je zelf niks verzinnen?

Quote: "Ten slotte over je laatste posting: was ik niet degene die de actie van Cohen ten zeerste betreurde en belachelijk vond? Lees wederom nogmaals heel goed na en vuur daarna nog een aantal scherpe vragen of antijgingen op me af... succes hè!"
--> Heb ik ooit gezecht dat jij het daarmee eens was dan ? Ik denk eerder dat je mijn stukjes nogmaals moet lezen, bij dat stukje heb ik verder geen opmerkingen gemaakt alleen dat ik er ook zo over denk.

Qoute: "nee, en jullie zijn nog lang geen C.L.-winnaar.... jezus man... waar gaat dit over?"
--> Dat vraag ik me inderdaad ook af, want zijn jullie wel C.L.-Winnaar ?

Denk eerst ff na voor je wat zegt en loop me niet meteen af te zeiken
Quote: "Heb ik ooit gezecht dat jij het daarmee eens was dan ? Ik denk eerder dat je mijn stukjes nogmaals moet lezen, bij dat stukje heb ik verder geen opmerkingen gemaakt alleen dat ik er ook zo over denk."

-> Nee, jij gaf aan dat ik het daar niet mee eens was middels volgende quote "Lijkt me erg duidelijk wat hier verteld word, waarschijnlijk wat moeilijker voor degene die hun school niet hebben afgemaakt, maar die zijn het er toch niet mee eens, of ze het nou snappen of niet.". Vandaar dus mijn reactie dat je mijn schrijvens nog eens moest gaan lezen, want dan had je kunnen zien dat ik een zelfde mening heb inzake dat onderwerp. Tevens was deze reactie dus ook de reden waarom ik dus ook mijn opmerking plaatste met betrekking tot het komen met scherpe vragen en opmerkingen.

Quote: "--> Dat vraag ik me inderdaad ook af, want zijn jullie wel C.L.-Winnaar ?"

---> Nu doe je dus weer precies hetzelfde. Waar ik op doelde was, dat die opmerking nergens over ging als je het onderwerp in acht neemt. Nogal retorisch niet?

Quote: "Denk eerst ff na voor je wat zegt en loop me niet meteen af te zeiken"

---> Nu draai je de rollen geheel om. Was jij niet juist degene die met aantijgingen aan mijn adres kwam? Zo zou ik een leeghoofd zijn en iemand die zijn school niet heeft afgemaakt e.d. Als jij nou degene was die wat beter had nagedacht over wat je zei, dan had je mij helemaal niet op je dak gehad. Wat ik nu doe is simpel: ik verdedig mezelf n.a.v. jouw uitlatingen.

Let wel, ik probeer je hier niet af te vallen, maar ik onderbouw wel ten aller tijden mijn standpunten en de daarbij behorende meningen. Je moet nooit oordelen over iemand die je totaal niet kent en altijd sowieso enige vorm van respect tonen. Neem dat in acht en dan zul je ook niet op een dergelijke manier met mij in discussie komen.;-)
 
Er is weer een gezellig kat en muis spelletje aan de gang...
genieten dit weer. En ik voorspel ook een kleine veldslag. Ze zijn niet allemaal egt Ajaxgezind in die regio.

Aan de andere kant zal het me een worst wezen, alleen moeten ze eens de goede snuiten oppakken en aanpakken en niet altijd de minderheden en gewone supporters, daar beging ik een beetje op te kakkuh hieroh.
jippie.................elkaar in elkaar rossen om een balletje.....tja.......ieder zo z'n plezier toch :)
 
size: lekker nutteloze reaktie
al die mensen wie reageren dat het een nutteloze topic is, reageer/lees het hele zooitje over voetbal/rellen dan niet meer !!!!!!!

iedereen word in zijn waarde gelaten op PF behalve als het over rellen gaat, dan is het ineens belachelijk, laat ons lekker gaan, je MOET er toch niet op reageren
He Relsmurfie...:-) Wat hoorde ik nou laatst voor verhaal over Amersfoort ofzo? Was je o.a. met Goof mee....
,wij zulllen misschien klappen ontvangen maar zullen ook zeker uitdelen
ik bedoel dat dat geschreeuw nergens over gaat, sommige mensen roepen hier gewoon dingen waat geen reet van klopt
Tsja ach, dat hou je toch overal. Vaak mensen die er helemaal niet bij betrokken zijn, maar zich toch zo willen profileren naar de buitenwereld.
Ik pik ze er zo uit... de echte jongens hebben onderling namelijk allemaal respect voor elkaar. Ook heb je het zo door als mensen over praten van te voren, dan weet je ook genoeg. Er zijn maar enkele gelegenheden wanneer er van te voren over dingen gesproken moet worden (nu zijn er toevallig een paar aan de orde), maar die zijn er bitterweinig.
Allereerst wil ik ff zeggen dat die utrecht supporters met hun hamas geschreeuw heel erg dom bezig zijn geweest ze weten niet waar ze t over hebben. Zulke dingen gebeuren vaker dat is waar en ik vindt dat je om zo'n reden mensen terug mag sturen. Maar de wijze waarop de gebeurd is en de reden waarvoor is echt schandalig. Als er rellen zouden komen zou ajax geen supporters mee mogen nemen naar de finale. Dus als je die jongens er niet in laat....geen rellen. Verder was er die zelfde dag een pro israel demonstratie in de stad waar deze zelde ME-ers nodig waren denk je dat meneer Cohen dit niet wist???
Mijn broertjes zijn naar die wedstrijd geweest met utrecht. Ze hebben staan wachten voor gesloten hekken, terwijl er mensen van de ME van boven op de supporters stonden te spugen. Omdat ze wisten dat utrecht deze keer met weinig supporters kwam konden ze lekker stoer doen. Gaat eindelijk dat rot hek open komt men op de menigte af en slaat in het rond. Charges werden er niet aangekondigt. Niemand werd er gespaard een oudere dame van tegen de 60 kreeg klappen een bejaarde man kreeg er van langs en zelfs een jochie van 12 die met z'n pa naar t voetbal ging. Deze vader duwde een ME-er opzij die zijn kind sloeg en werd later uit de trein getrokken voor deze daad. Kind alleen achterblijvend in de trein. Sorry hoor maar is dit rechtvaardig. En de s'avonds op de buis hoor je er nix over alleen maar die achtelijke utrecht supporters krijgen er van langs. Dit is nou DE MACHT VAN AMSTERDAM. Zielig hoor zielig
macht van Amsterdam ??
nee dit is de macht van de politie, wij Amsterdam kunnen daar niks aan doen, de politie (ME) is al een tijd hardhandig bezig tegen uit supporters, zelfde met feye****d, die kregen ook klappen om niks (op zich niks mis mee:D )
er zijn al verschillende klachten over al hun optreden, de OFA (onafhankelijke supportersver.) baraad zich ook al om klachten in te dienen tegen de ME
J.J., nogmaals, wij vinden het ook ronduit belachelijk dat dit gebeurd is. Kijk, dat die leuzen niet kunnen is wel duidelijk. Het wordt alleen wel al meer dan 25 jaar getollereerd en dus kun je niet zomaar, zonder aankondiging, dit soort acties maken.

Dat de M.E. die bij onze wedstrijden aanwezig is een klote volk is weten wij al heel lang. Die slaan gewoon wanneer ze er zin in hebben, ook als er niets aan de hand is. Ze provoceren de supporters iedere keer weer en ik heb vaak kinderen, vrouwen en oudere mensen geslagen zien worden en niet eens 1 tegen 1. Ze schuwen het niet om met 5 man iemand die op de grond ligt helemaal de tering in te trappen. Dit gebeurt allemaal vaak tegen de Ajacieden.
Hier hoor je echter nooit wat over en ook al zijn het de M.E.'ers die de meeste rellen veroorzaken, de supporters krijgen in de media de schuld... kansloos is het en we kunnen er maar weinig aan doen....
om Ajacieden de schuld te geven is belachelijk, want er is onderling zelfs contact en we steunen utrecht in deze...