Partyflock
 
­ Nederland
 
hallo...
ik heb een jaartje terug ofzo balonnen gehad (lach gas) da was echt vet... hebben jullie da ook ooit gehad??? hoe vonden jullie da? ik gebruik verder geen drugs dus dit is voor mij echt tof! wat vinden jullie er van?
(K)(K)(K) Linsy
 
dat lachgas
is echt zo onwijs slecht ....
per haal dat je neemt sterven dr 10 miljoen duizend honderd vijf hersencellen af...
echt een afrader !!!
Dat je 5 seconden zo'n heel hoog stemmetje hebt?
 
dat is helium ;)
lach gas heb t ook wel es gedaan, merkte r weinig van moet ik zeggen
 
Ik werd er zo vaag als een klosje touwen van, niet normaal meer. Verder nooit meer gedaan, het lijkt me niet echt goed voor je harses.
 
Artiest Jakuza
:Z:Z:Z

Meerdere miljoenen hersencellen opblazen voor een enkele lachkick van een paar miezerige seconden ?
Hmmmm, i dont think so.

:Z:Z:Z
 
2 houspinda
gebruik jij iets anders??? pille ofzo???

-----------------------------------------

nou ik vond het echt wel stoer hoor!!
die lachkick en dan da piepstemmetje hihihi was echt wel cool alleen bij de laatste paar hijzen werd ik toch wel dul hoor :( ik vond het cool .... jammer dat ze dat hier niet meer verkopen:(
whaaaaaaaa lachgas de laatste keer dat ik alleen thuis was. ik jatte die patronen mee van werk (werk in de horica de patronen van een slagroomspuit) en een vriendin van mij had een slagroomspuit en ballonnen en hupaaaaaaa en lachen joh vooral als je het samen met z'n alleen tegelijk doet dan zie je iedereen vertrekken en je hele lippen worden blauw op een gegeven moment. als je het vaak doet is het echt slecht want er komt voor een paar seconden geen zuurstof bij je hersens maar ach....ff experimenteren...daarna had ik ook vette koppijn!!

je wordt er voor 5 a 6 sec echt knettertje vaag van!!
 
ja maar is wel cool of niet?? ik vind het ten minste wel vet hoor!
 
Misschien een domme vraag, maar moet je dat snuiven als poppers, of moet je het "inhaleren" en in slagroom capsules, zit daar lachgas in??? ook degene die ze bij de AH hebben??
 
lachgas ownt :)
Tis leuk, maar sterven idd veel hersencellen af...
Der was hier half jaar geleden braderie in het winkelcentrum en toen stond er een kraampje van het ziekenfonds ballonnen aan kinderen uit te delen. Ik vroeg toen aan die griet die stond uit te delen wat ze erin stopte. Zei ze helium. Ik meteen een ballon meegenomen en genomen :D Leuk kabouterstemmetje :D
Dat er ZO veel hersencellen naar de kllote gingen wist ik niet, vind lachgas wel altijd errug lekker, je kan het alleen zo weinig krijgen, maar das maar goed ook: 1 ballon = 10 ballonnen...
 
2 maus
lach gas moet je inhaleren het is heel wat anders als poppers maar poppers is ook lekker:D vorig jaar zomer was da helemaaal in die poppers:D daar heb ik echt veel van gehad in de zomer hmm en da rook lekker he??? ik vond het altijd naar benzine ruiken! en benzine vink ook lekker ruiken dus!
(K)(K)(K) Linsy
 
lekker??????

Ik vind het juist onwijs ranzig. zo´n vieze lijmlucht. of heb ik het verkeerde potje gepakt:-D
Maar het was zeker leuk om te "doen"
 
Poppers zijn leuk voor op school :)

Trouwens een leuk truukje om iemand geil te krijgen. Zet de verwarming in je kamer hoog aan, eerst poppers met dop erop zetten en daarna als het wat warmer is de dop eraf draaien en open laten staan en helemaal laten verdampen ;)
 
en wat gebeurt er dan????
 
1x een avondje gedaan in Studio 54, eerst nam ik steeds 1 "haaltje" van die ballon zeg maar. Maar toen zei iemand tegen me dat je in die ballon moest blijven ademen.....
Dus ik deed dat een paar minuten, toen blies ik uit en vil ik in 1 keer met mijn hoofd tegen de gene die naast me zat......
Dat is echt het slechtse van het slechtse !!! Beter niet meer doen.
 
Nijntje16 15 april 2002 21:10
en wat gebeurt er dan????
--------------

Probeer maar es uit met je vriend erbij ;)
 
heb geen vriendje...:(
 
Ze verkochten het ook op het Extrema Festival in 98, en zooitje was het daar zeg met veel wappers aan de balonnen en persooneel zat er ook behoorlijk aan, was te merken aan het wisselgeld ism met een vlotte babbel van mij die je dan terug kreeg:-D

Ook was er een soort van ' klimmuur' daar op het terrein, een of ander kneus klimt met z'n lachggas hoofd erin en ja hoor... valt 3 meter na beneden! Krak beentje en hij naar ziekenhuis toe.

Maatje van me had ooit zo'n mega bus van het ziekenhuis terrein ' geleend ', wij thuis een zak er om en lurken maar.... BOEM, ik compleet out en wakker geworden met bruut veel kwijl die langs m'n wangen liep %-)

Grappig maar oh zo slecht spul en de hoofdpijn die er na hebt verklaart alles: niet goed!
ff voor de duidelijkheid je heb lachgas en helium. Van lachgas word je gewoon iets van 30 seconden vet vaag en je krijgt niet standaard een lachkick ofso hoor. Maar het is wel heel erg vet en het leuke is is dat het bijna NIET schadelijk is. Ok alleen als je het de hele dag doordoet misschien maar als je het af en toe doet is het echt leuk. Gewoon ff 30 seconden helemaal van de wereld alleen zou ik het wel zittend doen anders kan je omvallen en das nie zo leuk natuurlijk.
Iedereen beweert wel dat het fakking slecht is maar waar hebben jullie dat vandaan dan? Ik lees overal dat het helemaal niet slecht is.
En ook hoofdpijn heb ik nooit last van gehad.
Poppers is wel slecht was das ook gewoon 1 of anders chemisch troepje. En helium heb ik geen ervaring mee t eneige dat ik weet is dat je er een vage stem van krijgt..

Wel leuk dat heel veel mensen reageren die wel dik aan de pillen en andere troep zitten en die dit dan wel slecht vinden.
Je kan die patronen trouwens gewoon nog in de winkel kopen...
 
Nijntje16 16 april 2002 15:15
heb geen vriendje...
------------------------

Of met een ander persoon van het mannelijk geslacht ;)
ja rothanen huis amsterdam en vroeger in de fun
Lachgas ben er praktisch verslaafd aan geweest in Den Haag had je klein tentje zitten waar weleens hardcorefeestjes waren voor 250 en echt iedereen aan het lachgas.
Ik heb zelf thuis een professionele slagroomspuit staan waar lachgaspatronen ik gaan (te kopen bij de blokker).
Daar heb ik er heel wat weg gejat om zo maar te zeggen ging ik doosjes halen 20 patronen en 2 patronen per ballon en gaan ermee.

Dat het slecht voor je hersenen is wist ik op dat moment niet echt, maar gevolgen merk je wel.
lachgas is gewopon gigantisch lekker en gigantisch verslavend tenminste op t moemnt dat je t gebruikt wil je steeds meer.
ik ging ook altijd naar de avenue poehey
wat een lachgas hebben we daar naar binnen gezogen zeg

iedereen zegt altijd dat het zo verschrikkelijk slecht is voor je hersenen maar ik heb gelezen dat dat dus beswel zwaar is overdreven
Vroeger altijd in trance buddah! en idd als je eenmaal begint dan hou je nie meer op... Op een gegeven moment zat dus ook de hele toko aan de balonnen. Ben nog eens om 7:30 smorgens met 3 balonnen in de tram naar huis gestapt!!!

Volgens mij valt de schadelijkheid (bij "normaal" gebruik) idd erg mee, anders zou het niet 1 van de enige gassen zijn die in de keuken gebruikt mag worden en in de medische wereld wordt het ook nog veel gebruikt.
Kheb al van alles gepropeerd in m'n leven en nog steeds mnaar geen lachgas waarom weet ik niet maar als ik iedereen er zo raar van zie doen nee das voor mij nie weggelegd en khou er niet van dat m'n hersenen ff geen zuurstof krijgen moet je zien hoeveel mensen daar per jaar wel niet dood aangaan door lijm snuifen of van daat sooort andere grapjes nee duzz geen LACHGAS voor mij ....
ik heb ook weleens die patronen van een slagroomspuit gebruikt.. ik vond het wel te gek eigenlijk.. even helemaal verdoofd en kreeg een tinteling van mijn voeten naar boven en weer terug.. vond het wel errug lekker..
 
2daan
jah oke en dan? wordt je dan geil??? hmm toch maar eens ff een potje gaan halen;) hehe geintje
 
die troep is idd vet vluchtig, was een keer potje vergeten dicht te draaien, en weg was het, hele huiskamer stonk naar die troep.
 
Nijntje16 19 april 2002 12:43
2daan
jah oke en dan? wordt je dan geil??? hmm toch maar eens ff een potje gaan halen hehe geintje
-----------------------------------------------

Dan wordt je geil schijnt :)
Ennuh, je mag er wel eerlijk voor uitkomen hoor als je er eentje wilt kopen en wilt proberen ;):P
 
ik heb 1 x ballonnetjes gehad
op een hele vage aftertent op de wallen
ik zat met een gast te praten en ik hoorde...
tsja ik ga het niet eens proberen uit te leggen
ik piste bijna in me broek van het lachen

en vet licht in me bol %-) :-) :-P
bij de macro kun je die partronen gewoon kopen...klopt!! gewoon slagroompatronen kopen en dan moet je een slagroomspuuit hebben en zet die ballon er maar op ...vul 'm goed en huppaaahhh
goed suck'n in ademen uitademen in die ballon...en je krijgt een behoorlijke klap voor je kop hahahah....
 
Ennuh, je mag er wel eerlijk voor uitkomen hoor als je er eentje wilt kopen en wilt proberen
---------------------
haha neej hoor ik wordt zonder die troep ook wel geil hoor;)
 
Nijntje16: Nog geiler worden :P
 
tja.... wat ga ik hier nou op zeggen???
 
nix.........


:VAAG::VAAG::VAAG:
 
ja denk ut:D
Balonnetjes werken het best wanneer
:xtc::xtc::xtc::xtc::xtc::xtc::XTC::XTC::XTC::XTC::XTC::XTC::XTC::XTC::XTC::XTC::XTC::XTC::XTC::XTC::XTC: beginnen te klappen
dan voel je ze gewoon beter
maar ja ik moet toch al 2 pilletjes tegelijk mijn
strot in gooien anders voel ik ze niet eens
:XTC::XTC::VAAG::VAAG::VAAG:
 
o oke:D
ik slik geen pillen dus zou het nie wetuh
 
Homer weet waarover ie lult. ben t volledig met m eens.
poppers worden hier verward met balonnen, en da's iets heel anders.
Dat gas in balonnen is niet schadelijk, mn zoontej kreeg t ook toen ie 7 was in t ziekenhuis, zo worden kleine kinderen onder narcose gebracht, en hij heeft t ook gekregen toen ie zn arm gebroken had, om te ontspannen zeg maar.
balonnen zijn superrrrrrr, alleen jammer dat ze niet overal meer verkocht worden, maar er zijn nog tenten waar t wel te koop is, haha.
en POD, geen spijt ervan dat ik je aan de balonnen heb gezet????? Haha, denk t niet.
was je goed bevallen he???? :-)
tis inderdaad n goede tip om t zittend/liggend te doen, of ergens tegen aan te hangen.
Ik ga gestrekt als ik geen steun heb :-D
kheb ooit in n afterclub gewerkt, daar hadden ze speciale personeelsbalonnen :-D, die waren veeeeeel groter :-D,wereldbaantje was dat:-D