Partyflock
 
­ Nederland
* Topic starter is verwijderd, vandaar dat deze posting nu bovenaan staat * Edit By Admin *


Ja, misschien is het ook wel zo, maar wij zijn wel de beste qwa muziek-soort
Beste DieHardGab mischien kun je beter toch maar eens je schoolboeken raadplegen voor je dingen gaat roepen waar je schijnbaar niks van af weet.
(en wiskunde lijkt mij wel een mooi vak om mee te beginnen :-D)

Zoals ik al zei is dit al de 2e (en inmiddels 3e) keer vandaag dat je niet al te snugger uit de hoek komt.

Ik weet niet of je het in de gaten hebt, maar inmiddels heb je de stelling meer bevestigd dan tegen gesproken :-S

(hetzelfde gaat trouwens ook op voor nog wat andere mensen in dit topic).

Maar goed het schijnt jullie toch niks uit te maken hoe mensen over jullie denken, dus dat is dan ook niet zo'n punt ;-)

p.s. en toch weet ik zeker dat er ook slimme mensen in de hardcore scene zitten, al zijn ze hier schijnbaar niet echt in grote aantallen aanwezig :-D (om het verhaal eens om te draaien).
 
het is trouwens percentage
 
nou dat maakt mij wel uit!...en jij loopt gewoon iritant te doen met die vooroordelen van je ik wil graag harde feiten van je zien dat gabbers dommer zijn en in grotere aantallen dommer zijn als anderen...

maar nee jij loopt lelker met je vooroordelen rond..misschien kun jezelf eens naar school gaan ofsow joh
een feit dat ik genoemd heb is bijvoorbeeld het punt dat ID&T de hardcore tent voornamelijk vanwege deze rede geschapt heeft van ML :-)
 
en wou je mij voor dom uitmaken..ja beetje jammer
maar ik studeer nog en jij bent degene die iedereen hier lekker loopt aan te vallen

met die achterlijke denkbeelden van je
joh ehv_brambo, hoe beleefd je ook over komt, JIJ weet niet wat ik voor wiskunde stond!! Ik was de 1 na hoogste van de klas toen ik examen deed!! Dat was geen probleem ,maar al die termen enzo, das alweer zo lang geleden dak dat nie echt meer weet!! Interesseerd me ook niet, ben nu bezig met een heel andere opleiding waarbij ik dat nie nodig heb!! En t blijft gewoon triest om de gabber zo in een kwaad daglicht te zette!! HEb jij onderzoek gedaan ofzo?? naar de intelligentie van gabbers??? volgens mij niet, dus dit is gewoon een vooroordeel van jou!!
hou op of ik ga zingen!!!
een feit dat ik genoemd heb is bijvoorbeeld het punt dat ID&T de hardcore tent voornamelijk vanwege deze rede geschapt heeft van ML
---------------

Waarom gaven ze dan WEL een thunderdome???? Alleen voor t geld zeker??? Nou, op thunderdome was de sfeer echt toppie!!!
ga maar zinge (als je dat maar niet doet net als sita) wheheh LOL
nou mense, ik ben niet meer op deze topic, k ga ete en werke, enne vannut weekend bij mu meissie, duss veel plezier nog op deze topic!!

Hardcore 4 life!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
ja omdat id&T eerst lekker heeft lopen profiteren van de gabberscene maar toen het even wat minder ging met populairiteit en er nie veel geld meer aan te verdienen was hebben ze zich steeds minder bemoeit met ons..id&T vind ik meer dan anderen sowieso een op geld beluste organisatie...

heheh dus..he werkze die hard gab

ga ook maar s verder..ben met me examenjaar bezig dus ja dan moet je wel eens studeren ensow

she-->toe zing wat voor me
heej moppie ik kan veel beter zingen dan sita!!
veel plezier van t weekend bij je meissie en geen dingen doen die ik ook niet zou doen he;)
is deze topic dan nu eindelijk een beetje rustig!???
Sabientje! Niet zo schelden joh, dat heeft toch geen zin via Internet.
wat boeit het toch in hemelsnaam of de ene scene een gemiddeld hoger IQ heeft dan de andere???
Ik vind het juist heerlijk om na een week alleen natuurkundig en wiskundig gepraat aan m'n hoofd te hebben, en om met contactgestoorde mensen om te gaan, om dan eindelijk in het weekend mensen te spreken die wel beide benen in het echte leven staan. Maakt me niet uit of ze niet zo slim zijn, ze zijn in ieder geval niet zo contactgestoord, en vaak stukke leuker.
 
hehe das ook wel een intelligent anwoord hehehe

koenie--> ik schelden nooit toch heheh
Leugenaar! (oeps nu doe ik het zelf ook) :D

Bedankt voor het weghalen.
*zucht*

Wat ehv_brambo nou eigenlijk bedoeld is:

Dat er een groot gedeelte in de hardcore scene rondloopt dat het voor de GOEIEN verpest, door middel van rellen, rascisme en andere not boeiende activiteiten richten zij de aandacht op alle gabbers en dus komt deze groep negatief in de publiciteit. Zoals dus al vaker gezegd is: de goeien moeten lijden onder de slechten, doordat sommigen het nodig vinden om gewoon elke keer te rellen wordt de hele gabber scene er dus voor aangekeken.

De meeste "buitenstaanders" zullen geheid beter weten en sommigen misschien ook wel niet. Maar dit probleem is er en zal er altijd blijven. Ik zou er niet zo zwaar aan tillen om heel eerlijk te zijn. De gabberscene staat er nu eenmaal om bekend, rotte appels zitten er altijd tussen die hier misbruik van maken.

Verder een laag (of lager) IQ... tja ik heb ook wel eens gabbers rond zien lopen waarvan ik dacht: "Nou jij bent ook niet 1 van de slimsten". En ik kom ze regelmatig tegen, maar dat wil niet zeggen dat ehv_brambo er nou specifiek iedereen mee bedoelt. Dat kan ik tenminste niet uit zijn woorden opmaken. In iedere scene, of het nou hardcore, hardstyle, trance of techno is, lopen minder snuggere personen rond. Ook dit is een feit.

Als ik het goed begrijp doelt hij meer op de personen die er gewoon elke keer een potje van maken op een feest en daar de godganse nacht lopen te rellen, duwen, trekken, meppen, terroriseren, schelden, uitlokken, enkel rare geluiden uitkramen, alleen maar middelvingers opsteken en dat er verder geen zinnig woord uit die mensen. Zulke mensen reken ik ook tot het domme volk. Die middelvinger zal er best bijhoren hoor, zal mij ook een zorg zijn verder (voordat men weer uitflipt)

Een combinatie van dat alles zorgt er voor, bij mij en bij vele anderen, dat gabbers (een gedeelte dus) behoorlijk dom en achterlijk overkomen. De goeien onder de gabbers, moeten daar helaas ook onder lijden...

Ook de media zal hier veel schuld aan hebben, aangezien zij deze groep constant in de gaten houden (gehouden hebben) en bij het minste of geringste wordt dit naar voren gebracht en negatief in het nieuws naar voren geschoven. Er zijn nou eenmaal in het verleden veel dingen gebeurt waar enkele gabbers bij betrokken waren, dit vergeet men alleen nooit en daarom blijft het een terugkerend geval.

Ook is er een grote groep "gabbers" die zich bezighouden met nazi praktijken, ook dit wordt niet in dank afgenomen door de rest van de menigte en dus zijn daar al gauw oordelen over geveld. En terecht, nazi praktijken horen er gewoon niet bij. En dus, zo vind ik het, komt dit groepje, dat zich daar mee bezighoudt, ook dom overkomt, dit is mijn mening en van vele anderen. Door die groep wordt hoogstwaarschijnlijk niet beseft wat een verschrikkelijke dingen zijn gebeurt onder het hele 2e wereldoorlog gebeuren. Deze mensen vind ik bij voorbaat al dom en debiel.

Dus door een samenloop van al deze dingen, wordt de hele gabber scene als dom beschouwd. Men denkt er alleen niet bij na, dat er ook goeie peepz rondlopen en dus hebben ze hun conclusie allemaal al gauw getrokken: alle gabbers zijn dom.

Een groot vooroordeel uiteraard, want dat is heus niet zo. Maar door die verschillende groepjes moeten de goeien onder de slechten lijden. Erg kortzichtig, maar helaas waar.

Ook ik ken dus domme mensen die dan ook nog toevallig gabber zijn, maar ik heb ook collega's op me werk rondlopen die dom zijn, en niet eens gabber en ik ken ook "doorsnee" mensen die helemaal niet feesten, maar ook dom overkomen.

Vooroordelen zijn er en zullen er helaas ook altijd zijn, in elke "dancescene groep", op elk kantoor, in elk magazijn of waar dan ook.

En ik moet toch wel ff erbij zeggen, dat het grootste gedeelte toch wel beter moet weten over zichzelf. Een bepaalde groep in die scene is dom misschien, maar heus niet iedereen, dat moet iedereen toch wel weten lijkt me...

*het stuk is inmiddels zo lang dat ik bijna niet meer weet wat ik geschreven heb hihi*

Ik heb trouwens geen enkel probleem met gabbers, de mensen die er komen voor de feesten en voor de sfeer zijn toplui en reken ik niet tot domme mensen, maar tot de mensen zoals jij en ik. De mensen die het verpesten voor anderen (en dus voor de goeien) noem ik dom en achterlijk.

Respect
Pfiew wat een verhaal. En wat je zegt klopt ook nog bijna allemaal. Bijna want EHV Brambo heeft dit geschreven:
--------------------------------------------------
Ik denk dat het GEMIDDELDE IQ onder gabbers best wel eens lager zou kunnen zijn dan onder bijvoorbeeld techno liefhebbers.
--------------------------------------------------
Hier staat dus echt IQ en volgens mij bedoelde hij dat ook. Daar ging het grootste deel van de discussie ook over. Maar ja, hij zal er zelf nog wel een keer op in gaan.
Hm ok, dan heb ik me op dat punt vergist in zijn standpunt, maar het stuk wat ik geschreven heb is ook hoe ik erover denk en hoe alles op mij overkomt
Ook namens mij respect!
2 claudje: hehehe wat een reply zeg :-P, maar mijn complimenten :-)

Het klopt idd allemaal vrij goed :-). En ik had het idee dat ik dat tot nu toe ook al wel duidelijk gemaakt had :-S

2 Koenie: dat heb ik idd gezegd, maar wanneer je het in de gehele context leest dan heeft het een iets andere betekenis (dat was iig wel de bedoeling) :-)

en ook van hier uit respect :-)
 
het verschil is alleen dat claudju het op een iets vriendelijkere manier brengt..

dat wil ook wel s helpen bij het overdragen van informatie en meningen :)
check mijn reply's aan het begin van dit topic, waren best vriendelijk al zeg ik het zelf :-)

Maar nadat:
- ik uitgescholden werd
- mijn woorden verdraaid werden en niet gelezen
- steeds hetzelfde herhaald werd
- mensen compleet van het onderwerp af gingen
- ik een paar leuke inkoppertjes kreeg van de heer DieHardGab (die mij dus eerst al uitgescholden had)

was ik bij een paar reply's niet meer zo aardig :-), vreemd, ik dacht het niet :-)

Verder heb ik meerdere malen gezegd dat ik zelf ook naar hardcore luister, niet generaliseer, en zelf hardcore feesten bezoek (ben dus alles behalve antie gabber) :-)

Ik kan alleen niet altijd aardig blijven, vooral niet wanneer mensen mij ook niet vriendelijk toespreken :-)
 
ja ach meningen verschillen he
ja ik ben het met ehv_brambo eens, het feit dat de mensen hier weer niet rustig lezen en kijken in welke context het is geplaatst en meteen over de zeik gaan zegt al genoeg. :D
 
pfffffffffffffffffffffff

ik ben blij dat het weekend is
ik ook, valt er nog wat te hakken dit weekend? Of vlijven de hersencelletjes voor de komende dagen bespaard?
 
ehm neej dit weekend niet...ik heb naast mijn feesten ook nog een gewoon alledaags leven hoor..voor alle duidelijkheid..;)
:-D :-D :-D *Lig helemaal dubbel hier*
Opvallend veel mensen in dit topic die de titel met stip bevestigen.... :-D
2 arjan: had je het anders verwacht? En zeker op het PF is de kans groot dat er veel van dit soort mensen reageren omdat toch wel minimaal 50% hier hardcore clamet te zijn. PF staat er ook om bekend om zijn groot aantal "hardcore" leden :D:D:D. Zo trekt elk forum weer andere mensen.
 
en opvallend veel mensen die gabbers toch alleen maar kennen afzeiken en dus nooit hun beeld zullen bijstellen..
moeilijk he....
objectiviteit behouden als emotie erbij komt kijke
hoezo inconsequent..

ik vind deze topic wel lijke op die van "RACISME"
je moet regels die je bij anderen toepast ook bij jezelf toepassen...

"klein groepje verpest het voor de rest"

lees en denk na
 
ik denk altijd na ben ik heeeeeeeeeeel goed in hehehehe ;)
"wat boeit het toch in hemelsnaam of de ene scene een gemiddeld hoger IQ heeft dan de andere???
Ik vind het juist heerlijk om na een week alleen natuurkundig en wiskundig gepraat aan m'n hoofd te hebben, en om met contactgestoorde mensen om te gaan, om dan eindelijk in het weekend mensen te spreken die wel beide benen in het echte leven staan. Maakt me niet uit of ze niet zo slim zijn, ze zijn in ieder geval niet zo contactgestoord, en vaak stukke leuker."

Haha, dit komt me HEEL bekend voor, dat stuk van door de week tussen contactgestoorde mensen lopen :).
 
precies....maar ja kom ook maar gewoon voor mijn mening uit hoor.....

als ik ga feesten wil ik gewoon feesten en nergens aan denken..en dan ga ik me er niet mee bezig houden of de gene waar mee ik sta te springen of te lullen mischien wel een lager iq heeft als mij..
 
het is ineens wel errug stil hier
wat is dit voor een bullshit topic
echt weer iets kansloos
 
whehehe dit slaat weer echt nergens op.

net of wij dommer zijn als mensen die naar trens luisteren whahaha laat me nie lache net of die mensen geen drugz in hun mik douwe daar word je dom van of nahjah je hersenen gaan er wel op achteruit magoe lekkur belangrijk het slaat weer helemaal nergus op

(K)
 
Stil ineens
 
stilte voor de storm?;)
Ik zou graag het wetenschappelijk onderzoek na willen lezen wat hierover uitsluitsel geeft. Tot die tijd denk ik dat het het beste is dat alle amateur onderzoekertjes op deze site zich koest houden.

Het komt namelijk allemaal nogal dom over!
 
aha mijn grote vriend de pizza eter randomaestro is hier ook al actief :-)

gezellie :-)

greetz oz
 
bla bla ba

hehehe nou ja ik behoor in ieder geval nie tot de catogerie domme gabber ofsow

dus da scheelt

heb maar besloten om me er niks meer van aan te trekken....

:D

iemand nog commentaar????
Met dat IQ zal het wel mee vallen, maar ik vind gabbers wel lelijker dan normale mensen.
 
sjonge jonge dat slaat ook gewoon helemaal nergens op

echt helemaal nergens op

alsof jij er zo lekker uit ziet

kijk eens naar iemands innerlijk in plaats van het uiterlijk
 
zijn we lekker aardig voor elkaar hier met zij allen
Heb bah, moet je meteen weer persoonlijk worden. Ik heb het al zo zwaar met mijn mismaakte verschijning:D