Partyflock
 
­ Nederland
Ok eind september zijn mijn ouders 25 jaar getrouwd. Ik weet dat het nog ff duurt, maar het staat zo slordig als je alles op het laatste moment moet regelen.
Ze hebben elkaar ontmoet in Israël en wilde dus heel graag daarheen, maar jammer genoeg zijn mijn broer en ik een beetje erg blut. Dat plan gaat helaas dus niet door.

Heeft iemand leuke ideeën?
een mooie foto van jullie 2 in een mooie lijst
Nou met geld kom je tegenwoordig niet ver mareh alles wat ik kan verzinnen kost best veel geld dus kan niks 1 2 3 iets verzinnen
sorry
 
Een mooie tekening :D
Hahaha, als ik me broer en ik nou teken en dat inlijst, zou wel leuk zijn! *lol*

Maar ik zoek toch wel iets waar ze ook echt wat aan hebben, snappie?
 
:P

Euhm.....misschien een koffer als hint dat ze vakantie zelf moeten boeken?
Of een etentje voor hun 2?
Een avondje weg is altijd leuk .. met eerst diner for 2 en dan samen naar opera of bios ofzow ?? misschien naar een musical als ze dat leuk vinden ???
Misschien een ROLEX :p
Ik ken een wijf die dat heeft gedaan en hij was gewoon vreemd gegaan :s:s
Da's ook lekker lullig dan... heb je net zo'n onwijs duur cadeau gekocht blijkt na een weekje dat je vriend/vriendin is vreemdgegaan...

Maareuh, ik weet het zo snel niet, toen mijn ouders 25 jaar getrouwd waren was ik ook bijna blut, heb het dus met een etentje gedaan...
foto's laten maken van je boer en jou en laten in lijsten of zow ...

of een 'taart' van wc rollen ;) met kaarsjes er op die je niet kan uitblazen ;)
 
Laatst waren mijn ouders 10 jaar samen en toen hebben m'n zus en ik een karaaf met 2 wijnglazen kado gedaan. Het karaf en wijnglazen waren van kristal en in 1 wijnglas stond de naam van m'n vader en in die andere van z'n vriendin en op het karaf stond zo'n zwaan wat uiteindelijk een hart vormt met daarin de namen en de data van bij elkaar, was echt heel apart en mooi kado...
We hadden het besteld bij een glaswinkel (kleintje) in Friesland....als je wilt weten wat de i-net site is moet je me maar ff mailen...als het je wat lijkt....twas echt heel mooi!!!
Of je doet eens gek en geeft ze een kaartje voor een grote houseparty rond die tijd... House Qlassics of Trance Energy ofzo :).
 
Israel is not the place to be...nu effekes niet in ieder geval.
Zou een leuk alternatief zijn om ze door een old-timer of caddi op te halen en naar een israelisch restaurant te laten brengen.

Kijk anders bij www.weekendjeweg.nl daar is het heeeeel goedkoop om ze te laten verdwijnen :bloem:
 
Je kan ze ook een tongpiercing geven,bloeit hun sexleven ook weer een beetje op(k)
Ja, dat is een leuk idee (van die oldtimer en het israelisch restaurant)! Zou ik doen als ik jou was!
Mijn ouders waren 30 maart 25 jaar getrouwd... We wouden ook eerst fotoos doen, maar dat deden me ouders zelf al... Ik moet ook nog steeds een cadeau verzinnen.... ze vieren t en Juni dus.... Als jullie iets weten voor Loezzy... ben ik ook blij...!!!
 
wat dacht je van een hotel bon..... kost bijna niks. was eerst altijd 35 gulden voor 2 overnachtingen (in euro weet ik het niet)
dan krijgen ze 2 overnachtingen in een hotel naar keuze (kun je in het boek dat je erbij krijgt opzoeken) ze zijn dan wel verplicht om in dat hoten te dineren (dat moeten ze dan zelf betalen)
is wel leuk idee toch. mijn ouders doen dat best vaak haha. is ook ideaal, zijn ze weer mooi ff de deur uit ;)