Partyflock
 
­ Nederland
Ik wilde wel ff weten wie er allemaal in zijn/haar baas z'n tijd zit te partyflockkuh ?

en of regelmatig aan t internettuh is , is dat wel of niet bekend bij de baas? ( mits het bij je taken pakket hoort natuurlijk he)

Ik heb internet heel vaak open staan, bv Hotmail en nu ook partyflock, mag niet ! maarre je weet het he : alles wat niet mag is leuk :)
ik zit in de baas zijn tijd... Mag af en toe wel, maar niet zoals ik de hele dag... Alleen ik zorg gewoon dat mijn werk ook gedaan word, en dan is er niks aan de hand!!!
Ik heb het zelfde als Fairytale.
Ik zit er de hele dag op, maar ik zorg wel dat alles keurig op tijd af is
Werkzaam bij Partyflock
Ik moet veel internetten voor het werk en ik heb daar vaak gewoon een window met iets anders naast open staan dus partyflock of hotmail.

Maar het is wat fairytale zegt als het werk maar gedaan word dan is er niets aan de hand hier.
G'woon op me stage ja.... ff tussendoor, ff de ontspanning, anders krijg je RSI enzo, niet continue hetzelfde doen is goed voor je toch? :D
Ik doe het ook tijdens mijn stage. Mijn begeleider weet het niet, en zou het waarschijnlijk niet kunnen waarderen.

Ik heb hier alleen niks te ouwehoeren tussendoor. Ik zit met 1 meisje op de kamer en die zegt niks. Af en toe moet ik echt even 5 of 10 minuten ontspannen koffie kunnen drinken enzo en dan ga ik even Internetten.
Het mag wel, maar ik doe het net eigenlijk iets te vaak en daardoor ga ik dingen vergeten en fout doen. Kreeg laatst goed op me sodemieter in de trend van laatste waarschuwing, want anders geen internet meer. Oeps
Ik sluit me bij koenie aan! ik zit ook tijdens mijn stageperiode constant op partyflock samen met mijn mede stagiair. Af en toe kijk ik er op of er nog leuke onderwerpen zijn en reageer dan.
ik zit dan op school, maar het mag niet, maar als er ff's niets wordt uitgelecht open ik het scherm weer en ff's kijken of er weer nieuwe dingen zijn ;)

VERSLAVEND!!!!
ik pf ook tijdens me werk :P
no problemo :)
haha, jaja 90% van de dag staat internet aan op me werk. heb een stand alone computer en er zit meer zooi op dan werk. heel de dag meelen, msn en de laatste tijd ook pf.

baas komt (als ie komt) 5 min per dag.

heb me nu 3 dagen ziek gemeld, dus zit vandaag ook bijna heel de dag al hier. lekker, net een zondag.
Carlo en ik regelen de toegang tot het internet(en ook de logfiles) hier en hebben er geen problemen mee dat wij zitten te internetten.;)
Ik zit tijdens mijn stage best vaak op PF. en zolang het niet uit de hand loopt, is dat ook toegestaan.
 
heheehe ja baas z'n tijd, mag niet en ben dus een wegklikker...maarre zijn de laatste 2 weekjes dus eigenlijk boeit het me niet zo meer als hij het ziet, jammer dan, ga toch al weg....hij moet de laatste tijd wel lachen als ie WEER PF zit staan....hehehe...
Ik ben hypotheekadviseur in opleiding mareh zit meer op PF dan dat ik met mijn stage bezig ben oftewel de relaxte stage plek die je maar kan hebben
 
Ik zit ook altijd op mijn werk te internetten ik zit hier toch altijd alleen en af en toe komt er is iemand binnenlopen dus niemand die er last van heeft!!!
 
Tja ik dus ook!! Maar eh moet kunnen vind ik!! Anders wordt ik ongelukkig...... ;-)
 
ik ook, anders kom ik mijn dag niet door :D
kook op m'n werk, naast m'n werkwindootje een i'net windootje...
 
alleen maar op me werk, keb geen computer!(:s)
Ben druk aan het werk voor een computer.
Hehe.. Ik ook.. Gelukkig ga ik over de Proxy server en kunnen ze me nooit monitoren :-D
ILT: ehhh..Juist een proxy server heeft van die dingen die logfiles heten en perfect zijn uit te lezen met bepaalde programma´s.;)
ILoveTechno 16 april 2002 18:31
Hehe.. Ik ook.. Gelukkig ga ik over de Proxy server en kunnen ze me nooit monitoren
--------------------------------------------
oeps :D
wel dus :P :devil:
ik zit gemiddeld heel wat x per dag op partyflock laten we zeggen elke minuut :)