Partyflock
 
­ Nederland
Echt dodelijk, vannochtend ook. ik werk weer bijna van de weg gereden. En ja hoor, een vrouw.

Vrouwen en bejaarden laat ze aub niet (proberen te) autorijden. toch mensen??????????????
 
ik ga daar niet eens over oordelen want ik heb me rijbewijs zelf nog nie :D wheheh
 
ik zeg niets, mijn vriendin heeft wel auto+rijbewijs en ik niet

maar over bejaarden ben ik het met je eens;) )zeg ik dus toch wat:D:D)
Sommige vrouwen kunnen niet rijden maar sommige mannen ook niet maar gelukkig krijgen die dan geen rijbewijs, jongen die ik ken moet voor de 9 keer afrijden damn die is 3 jaar geleden begonnen die ziet zijn vrienden allemaal hun rijbewijs halen terwijl hij als eerste was begonnen en sommige hebben al het E rijbewijs maarja daar gaat het hier niet over maar wilde het effe kwijt :D
9 keer over je rijbewijs doen.

Aardig gek, gelijk innemen dat rijbewijs. kan echt niet goed zijn.
 
zo lang oude bejaarde vrouwen maar niet achter het stuur zitten vindt ik alles best.
Het maakt niet uit of je nou vrouw of man bent!! allebei kunnen net zo goed of slecht rijden, uit onderzoek is zelfs gebleken dat mannen meer schade rijden dan vrouwen... (als ze 10 cm zien, denken ze al gauw dat t 30 cm is!!;-) Maakt dus helemaal niks uit! Patsah!! Hoe lang rij jij al schade vrij dan??
Sorry. ben een beetje geemancipeerd hihihi
niet alleen oude bejaarde vrouwen maar ook van die oude bejaarde mannen. echt waar als je 65 ben rijbewijs innemen
Ik rij al 3,5 jaar schade vrij en je mag best geemancipeerd zijn.
 
daar ben ik het ook weer niet mee eens, elke 2 jaar een rijvaardigheidstest voor bejaarden (ogen, reactiesnelheid, validiteit), lijkt me een goede consensus
 
Dodelijk vrouwen achter het stuur net als autodrop het zou verboden moeten worden (sorry dames)!!!!

Greetz Cootje
 
...........bloed aan de muur zeggen ze...

en over bejaarden.... die helemaal gewoon als je 65 ja over nieuw hun rijbewijs laten halen..
ja cootje een beetje mee eens. en bij bejaarden heeft testen geen zin.
 
Nee bij bejaarden niet nee als je 60 ben gewoon rijbewijs afpakken en in zo'n karretje stoppen waar je maar 40km/uur mee mag
aaaaaaaaah tjonge jonge dat ligt aan de jeugd en de bejaarden... hoeveel doden zijn er wel niet gevallen in onze leeftijdscategorie..??? lees de aktueel van laatst maar allemaal leuke grafplaatsen.. bij een boom ofzo
 
Ja daar heeft Alice babe ook gelijk in al die straatraces zijn ook bliksem gevaarlijk daar vallen ook veel dooien we rijden denk ik gewoon te lomp tussen de leeftijd 18 en 24.

Greetz Cootje
die doden langs die bomen is ook niet goed. mee eens. maar van die bestuurders heb je verder ook geen last meer(geintje). Hier gaat het niet over jongeren maar over vrouwen en bejaarden.

De volgende zal over jongeren gaan oke?\
ik keur de straatraces zeker af. ga gewoon PS2 spelen of zo. en laat het racen aan de schumachers over.
 
Ja die Davey-D die begrijpt het gewoon de vrouwen en bejaarden op een stepje op het fietspad dan is de weg ook wat minder vol voor de normale weggebruikers zoals ons.

Greetz Cootje
Met Coetje kan ik praten. thx
En bedankt he!!! Mijn vriendin heeft nét vrijdag haar rijbewijs gehaald!!! Maakt geen zak uit hoor. Hoewel ik wel uitzonderingen ken pffff.....
Mensen in hun waarde laten kennen jullie zeker niet
de mensen laat ik in hun waarde, maar liever niet in hun auto.
Ik vind dit bullshit. Mannen moeten meer op het verkeer letten dan op die vrouwelijke bestuurders, dan worden er ook minder brokken gemaakt :)
Nee maar zonder dollen. Het is niet fair om te zeggen dat vrouwen slechter rijden, want dat is niet zo. Zo en zo vertonen vrouwen veel minder macho gedrag in de auto. Denk dat in de toekomst mannen op een hoger percentage komen met brokken maken. Tuurlijk zijn er uitzonderingen.
haha vinik ook ....heb ook sinds een paar maand me rijbewijs en gaat uitstekend...

tja ze zeggen wel eens vrouwen achter het stuur is bloed aan de muur...nou ja en elk weekend hoor je weer dat een groepje jongens een ongeluk hebben gehad (soms met dodelijke afloop), dus ach ja zegt echt niks !!!!!
Mannen maken over het algemeen meer ongelukken dan vrouwen. Dit is bewezen. Maar dan vind ik niet dat je gelijk kan zeggen dat vrouwen beter rijden. Vrouwen en mannen rijden over het algemeen vaak anders.

Mannen hebben hoe dan ook toch een wat opschepperig gedrag dan vrouwen en rijden daardoor harder en agressiever.

Vrouwen hebben minder de onderlinge strijd of het gevoel zich te moeten bewijzen. Vrouwen zijn rustiger en wachten vaker en rijden minder hard.

Alleen ben ik van mening dat vrouwen soms wel erg irritant rijden soms zo sloom en een weg inzicht om niet over naar huis te schrijven.

Conclusie vrouwen kunnen slechter rijden maar omdat mannen agressiever rijden en minder angst kennen wordt het geheel gecompenseerd ;-)

En bejaarden.... tsja. Een keuring om de 2 jaar zou niet verkeerd zijn nee.
Wat me trouwens opvalt dat bejaarden vaak gewoon ontkennen dat ze slecht rijden. Mijn overgroot opa die reed echt te beroerd. 120 in zijn 3 en de tandwielen vlogen je om de oren want hij hoorde het allemaal niet meer zo goed. Mijn oud oom inmiddels ook ergens in de 80, die kan absoluut niet meer rijden en slingert over de weg. Maar toch wilt die per se rijden als we gaan uiteten of zo zodat wij kunnen drinken. Nou dus echt niet. Ik drink niet en rijd wel :P

Zo ken ik er meer die het gewoon ontkennen... echt te erg.
Ben het helemaal met Krive eens. En zo'n soort keuring voor bejaarden betaat toch al. Hoorde me oma laats een keer zeggen dat ze voor de komende 5 jaar is goedgekeurd om te mogen auto rijden.

Ook geloof ik dat bejaarden voor Fl.2.50,- met de taxi kunnen. Maar dat zal wel alleen plaatselijk zijn.

:)
 
spreekwoord:
vrouw achter het stuur, bloed aan de muur!!!!!!!!
hmmmmmmmm zal ik dan toch maar niet aan rijlessen beginnen :P;)
Ik zeg altijd heel vorzichtig
'vrouw achter het stuur, kut tegen de muur'
of
'kut in blik'

ik heb bij Mys|tery in de auto gezeten, en die ree goed, dus daar heb ik geen opmerking voor!
:P
 
ik zeg: mannen maken meer schade OMDAT er vrouwen op de weg rijden!!! ;);)

vrouwen letten nml minder op het verkeer dan mannen (links blijven hangen, te langzaam rijden, geen voorrang geven enz)...

vergelijk maar es hoe vaak je op de rem moet voor een man of voor een vrouw...
NO COMMENT :P
partychick 15 april 2002 18:25
hmmmmmmmm zal ik dan toch maar niet aan rijlessen beginnen
---------------------------------------
Neej doe maar nie idd :devil: :P
(k)
 
Moet je de verkering van me oma eens zien rijden, scheurt als een bezetene. rijd altijd veel te hard, maar nog nooit een ongeluk gehad?!
 
is als spelen met vuur!
 
wat is er mis met ons achter t stuur niet da k rijbewijs heb maar k kan wel rijden hoor!
 
Vrouwen gebruiken de spiegels voor andere doeleinde...
dank je wel beertje!!

volgens mij zat ik alleen wel bijna met 150 bovenop een andere auto omdat ik wist dat de radarpaal nie werkte alleen dat wisten zij niet *OEPS* maar dat je dat niet meer weet vink niet zow erg :)

verder ben ik toch blij dat ik zelf mn rijbewijs heb. ik rijd liever zelf dan dat ik bij sommige anderen instap
 
naw je heb er wel gelijk in dat vrouwen nie kenne rijden. mahjah ik ben gewoon net un vent achter ut stuur :P

dus over mij ken je niks zegge want ik vind dat sommige mannen nog wel te langzaam rijden en vrouwen die rijden al helemaal nie door

(nie voor alle vrouwkes bestemd want er zijn er nog wel meer die zow as mij rijduh denk :P)
ag ik heb liever geen vogeltjes tegen de muur :)
Ik heb met vrouwen eigenlijk nooit problemen gehad wel met die 70 + ers die moesten ze idd van de weg sturen beetje 70 km p/uur op de snelweg rijden :s denken dat ze een vrachtwagen besturen enz enz doodmoe wordt je der van :p
Daar ben ik het niet mee eens!!!

Vrouwen rijden volgens mij zelfs beter dan meeste mannen!!! Wij letten op het verkeer en de heren letten op hele andere dingen......!!! Ik heb een keer bijna een botsing gehad met een gozer die met z'n kop achterste voren zat naar een paar meiden te kijken.

Ik zelf heb m'n auto en motor rijbewijs in 1 keer gehaald en heb ook nog nooit brokken gehad.
Ciao :P
 
juist maiky mag ik 1 xtje achter
op lekker toeren .....
de "meeste" vrouwen zijn te bang in het verkeer en rijden super langzaam en kennen de breedte van hun auto niet. parkeren gaat ook niet altijd goed en ze voegen met 60 in op de snelweg.

blergh

(niet alle vrouwen dus)
 
duidelijk

in mijn familie rijden mijn zussen niet langzamer dan mijn broers en inparkeren kunnen ze beide van uit alle richtingen hoe ze het doen geeeeeen idee
maar ze doen het :D
En vanochtend was het weer raak, ik moest boven op mijn remmen, want lady lovely moest ff lippenstift op doen en tegelijkertijd naar links.

trouwens wel een mooie meid. maar ook levens gevaarlijk