Partyflock
 
­ Nederland
Hoi Allemaal,

Voor school moet ik een opdracht maken die gaat over de housebus. Ik neem aan dat jullie die bus wel kennen. Ik hoop dat iemand mij hier iets over kan vertellen, want ik kan er niets over vinden. Misschien weet iemand waar ik meer informatie hierover kan krijgen.
Groetjes Manon
Volgens mij moet je dan bij de gabbers zijn op dit forum.
Bij mijn weten waren die bussen er altijd het meest op Hardcore feesten omdat dat in hun o0ggies de meest duivelse muziek is......(niet waar dus)
maar jaerhmm.....
voor de rest heb ik geen idee:(
Is dat die jezus bus die er altijd staatbij een feest of een bus die je naar feesten brengt???
Ja die bedoel ik.
ik zou zeggen ga naar shockers daar zal die vast wel buiten staan, kun je onder het genot van een kopje koffie ff babbelen :P
 
ik denk dat hij ook wel op shockers staat.
moet je gewoon ff kijken....dat lijkt me het beste.
Stuur een mailtje naar info@naarhouse.nl.

Hun website op www.naarhouse.nl is namelijk under construction.
Dat wou ik net zegen Koenie....

Wat voor school zit jij dat je daar een werkstuk over moet maken??? vrij apart..

je krijgt altijd thee en koffie, en lollies.... da's wel beter, zolang ze maar niet tegen je lullen.... vinnik t best....
Heb ook een remedie... laat altijd mijn davidster zien.... ben wel Joods maar doe er niks mee... maar dan zitten ze ook nie meer tegen je te lullen en kan je rustig je thee drinken
 
ik vind de sinasappeltjes wel lekker van ze
Hehehehehehe, die rooie bus, Jaaaa, die herinner ik me nog goed. Ja, wat wilde die mensen eigenlijk vertellen.

Hardcore was volgens hun de uiting van Satan en zo een werving te kunnen doen naar de jongeren hier op aarde. En zo een nieuwe golf van kwaad overbrengen in de wereld. Dus ze stonden na elke grote houseparty bij de uitgang fruit uit te delen, omdat dat volgens hun het lichaam zuiverde van de onheil die je binnen had gehad. En koffie, want dat schijnt je weer puur te maken.

Niemand, tenminste die ik kende, nam deze bus serieus. Iedereen lachte ze altijd uit en ja, elke keer werden ze wel bekogeld met hun eigen fruit, hehehe ( memories ). En voor degene die het zich nog kennen herinneren. Megarave, Rotterdam, lag die bus op een gegeven moment op z'n kant!!!! Hoe kan dat nou??? Ik weet ook niet wie hier aan meegedaan hebben ;-0 .

Oooooooooh ja, de slogans die ik me nog kan herinneren is deze;

- God lijdt je naar jouw eigen House.
- Er is altijd een House bij God.
- God is jou House.

Wat kan je er nog meer over vertellen. Ik vond het vrij dapper dat ze na elk feest, elk weekend er wel stonden. Volgens mij waren het ook meerdere bussen, denk ik. Ach, wat maakt het uit. Maar goed, dit kan ik je erover vertellen. Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Suc6!
Ik studeer maatschappelijk werk. Tja je moet wat!!!! Maar ik heb ze een mailtje gestuurd.
Bedankt.
Ik heb nog een aflevering uit 1994 van de EO (jawel) op video over die bus..stonden ze bij een Nightmare party aan de Energiehal.

Echt schitterend als die so-called 'ex-dealer' onherkenbaar in beeld gaat vertellen dat er demonische krachten op die feesten rondzweven en demonen worden opgeroepen en dat hij nu het 'licht' heeft gezien en nu braaf naar de kerk gaat enzo.

Very amusing ;)
ze stonden zelfs bij Qlimax :-)
Bij Trance Energy ook hoor
en bij houseqlassics ook
Ja ik heb ze idd bij Qlimax ook gezien ;-)

Ben er een jaar of 5 a 6 een keer helemaal van de kaart naar binnen gelopen. Was wel handig want ik had weer eens een gruwelijke lulkick
Ze hadden daar een best wel dik boek met namen van Gabbers die al in de bus waren geweest ;-)
" boek van Sinterklaas" zei ik nog.
Maarja die mensen doen gewoon hun werk. Kreeg nog gratis verse Jus D'orange en 2 halve sinaasappels mee. Maar al dat gezever over House & de duivel....

Neophyte heeft het er nog over gehad tijdens Mysteryland. Check de eerste Mysteryland CD!!!

Neophyte Leeft & Jezus Beeft!!!!

/\/\@zzls

Zal wel eens kijken of ik die flyer nog heb die ik toen gehad heb.
Hehe bij Mysteryland op Bussloo stonden ze ook altijd voor de ingang.. Gingen we altijd ff heen om wat sinaasappels te halen.. Maar toen ze begonnen te praten liepen we snel naar de ingang :P
Ik heb ze maar 1 keer gezien (Mysteryland 2000). Volgens mij hebben ze hardcore-feesten een beetje afgezworen als ik dit zo lees, want ze staan blijkbaar alleen nog maar bij techno/trance/hardstyle feesten. Beetje triest, want ik kan wel begrijpen dat ze dachten dat hardcore duivels was (hoezen, namen van feesten), maar waarom zou trance nou weer duivels zijn?? En bij grote hardcore feesten (Masters of Hardcore, Hardcore Overdrive vorig jaar) heb ik ze niet gezien...
denk dat die website van hun niet veel meer aan gedaan wordt :

" Laatste wijziging heeft plaatsgevonden: 03/27/1999 14:03:48 "
Ja, ik wist eigenlijk ook niet dat ze nog bestonden!
2 Gold
ik zag ze ook op qlimax weer staan!
D8 hetzelfde ;-)

 
ze delen sapjes uit toch? :D
 
Ik ging er vroeger altijd komkomertjes en in de zomer watermeloen halen... super lekker als je van de kaart naar huis gaat!
 
Bij mij in het winkelcentrum staan ze ook regelmatig :) (Amsterdamse Poort, Bijlmerplein)
Vraag het aan de KERK :p Die weten vast meer, misschien hebben ze een FOLDER voor je
 
Wahaha idd bij de amsterdamse poort staan ze ook. maar daar zijn ze echt opdringerig.. (of ik trek ze aan dat kan ook)
 
Nooit last van ze in de poort :) Loop ook altijd met een hele grote boog aan de andere kant van het plein er omheen :P
ik ben er na Qlimax die bus ingegaan met --Arjan--, aangezien een vriend van ons in de rij moest staan voor de treinkaartjes!!!! Wel aardige gasten!!! Kregen een lekker kopje koffie van hun!

Ik dahct dat ze je enorm zouden omlullen over het geloof, maar dat deden ze niet! Alleen begon er een klootviool (= wauze pik!) een beetje te bleren en te schreeuwen over het geloof en uit te schelden!!! Ben toen weg gegaan! Maar voor de rest wel relaxte gasten , niks mis mee!!!
als ik jou was zou ik gewoon lekker meegaan naar shockers kan je zelf naar die bus gaan
 
ja lekker na afloop met je wause kop thee en sinasappels eten en komkommer als ze dat nog steeds doen
Ja hun zijn echt lache!!
Vorig jaar in Utrecht waren ze er ook, de thee is ook niet verkeerd daaro, kreeg zelfs nog een cassette bandje met een of andere preek, maar daar staat nu wel iets anders op........van die duivel muziek!!! haha
 
na qlimax zijn wij er ook binnengestapt. We moesten de trein naar utrecht hebben, maar er stonden 100en mensen dus zijn we daar ff gaan zitten. Ik had idd gedacht dat ze gelijken zouden beginnen met preken, maar ze waren heel rustig.
Ik heb een paar folders gelezen en ben rustig gaan zitten. Ik kwam er alleen omdat het daar warm was en buiten koud, maar heb toch nog even met zo'n jongen zitten praten. Hij vertelde alleen iets over zijn geloof als ik m dat vroeg, en probeerde mij echt niet omver te lullen ofzo of me dingen op te dringen.
Ik had (en heb!) eigenlijk wel respect voor die mensen.. als je zag wat voor figuren daar binnen kwamen: schreeuwen, lallen, soms nog agressief ook. Allemaal compleet naar de klote van de drugs.. En ze bléven maar aardig. Koffie en thee uitdelen enzo..
Ik geloof niet god en zal dat ook niet gaan doen, maar een béétje respect voor die mensen kan geen kwaad. Leven en laten leven.. Ze doen jou nix en zijn gastvrij, dus waarom zou je ze dan zo grof behandelen?
Ik ben er na 20 minuten ofzo weer weggegaan, onze trein ging maar ik had niet de hoop dat ik er nog in zou passen. Ik vroeg nog aan die man: als de trein nou volzit, mag ik hier dan weer even komen zitten? Wéér was ie heel vriendelijk, alhoewel hij echt wel doorhad dat ik alleen voor de warme kachel kwam.
Kortom: ook al vind je het mafkezen en snap je niet wat ze bij die feesten doen, ze behandelen jou met respect dus waarom zou je dat andersom dan niet zo werken?

wees maar lief, dat kan geen kwaad :-)
Ja was een lekker bakje in die bus EL-G! ;-)
Hele vriendelijke gasten en helemaal niet opdringerig moet ik zeggen.... kwam toevallig vanmiddag die lolly tegen die ik van dat grietje had gehad :-p

Beetje jammer van die wause pipo die ineens ging bleren en schelden enzo... wilde die gast nog gaan matten ook %-) Toen maar weggegaan want daar hadden we geen zin in....

Maar een beetje respect voor die mensen kan echt geen kwaad want ze waren super relaxed!
Precies Anastasia, ik had het niet beter kunnen zeggen!