Partyflock
 
­ Nederland
 
Ja echt waar, echt vaag. Voor degenen die niet weten wat orientaals dansen is, dat is dat buikdansen en zo wat ze in 't midden-oosten doen.

Hadden ze gewoon een docente ingehuurd die ons een spoedcursus ging geven in 3 uur, waarna we 's avonds een act moesten opvoeren in traditionele kledij (er zijn foto's gemaakt :() voor de rest van de groep!

Ik zie geen verband met communicatie en dit dansen...'t schijnt dat 't ging om grenzen verleggen, maar wat heeft dat nou weer met comm. te maken??? :S
 
Niet zeuren ;) Waar zijn die foto's? :D
zal vast wel met communiceren met buikdanseressen te maken hebbenm misschien gaat je buik er van spreken ofzo
 
whahahahahahaha..sjapo!

Geweldig dit...hehe
Ik heb int. bedrijfskunde gestudeerd en had als extra vak japans; toen leerden wij ook sushi maken.
Wat dat met de taal te maken had was me toen ook een raadsel; maar de foodfight die erna volgden zorgden wel voor veel schunnig vocabulair;-)


Buikdansen...*grin*..ik ben zoooo benieuwd naar die foto's
Tja, publiek dat je wilt bereiken met je communicatie moet dan wel een beetje navelstaren... maar kan je dan nu ook een beetje buikspreken dan?
echt belachelijk hoor heej whehehehe!! moete ze bij mij op school probere, ik weiger dan dus echt hoor heej!! In plaats dat ze is goed les gaan geve.. maarja ik zit op het MBO en dat zuigt over het algemeen al heel errug tegenwoordig!!
 
anderen moesten afrikaans dansen, dat was wel lachen, was gewoon stampen, alleen dan op de verkeerde muziek...en verder was er iets met mime-spel, schimmenspel, acrobatiek en improviseren...

maar ik mocht met m'n heupen wiegen, heel fijn...
 
body-language????
met dansen communiceer je ook hoor!! dat is het hele principe ervan... heel veel dansen hebben een betekenis...
Paso Doble beeld een stierengevecht uit, de Jive het spel tussen jongen en meisje, de rumba is een paringsdans, de tango ook... en dat buikdansen beeld ook iets uit, en dus is het communicatie... kijk maar eens naar die dansen die de bosjesmannen, de aboriginals en de indianen doen of deden, dat verteld allemaal een verhaal.... ik snap ut dus wel!
 
mooi verhaal fairytale, maar dat was dus niet de link die zij legden...
Héeey wat lachen!!! :-D
Wij moesten tijdens onze communicatietraining een toneelstuk in elkaar zetten....
Iedere groep van 5 personen moest 30 minuten een zelfverzonnen toneelstuk spelen :-D
whaahahahah wwwhahahahaq *lacht uit*

whahahaha ten eerste dta je het doet ten 2e dat je er foto van laat makuh


djeeeeeeesss
 
hahahahah ray wat ben je ook een nerd af en toe.....;)
 
Tja...af en toe moet je je grenzen verleggen...maar ze hebben me er wel voor uit m'n bed moeten halen, want ik was na de lunch mooi gaan pitten, ik wou dus echt niet...maar omdat je je groep in de steek laat heb ik 't toch maar gedaan...
 
en Tony moet ze muil houwe, en dat weet je zelf maar al te goed...vetkop ;)
 
ik moest eens met eieren gooien haha. nou ja, in teamverband een constructie maken dat een ei wegschiet, maar toch...

eieren GOOIEN klinkt leuker:D
Whahaha wat een onzin. Die lui zijn niet wijs.

Op zich is het best grappig voor de afwisseling. Het lijkt me leuker dan met je neus in de boeken zitten. Als je jezelf niet al te veel voor lul hoeft te zetten tenminste.

Maar als ze dit soort fratsen uit gaan halen begin je ook automatisch te twijfelen aan het nut van de rest van je studie.
Haha, ja Ray was op dreef die avond.. Ik wacht de foto's wel af... Ben blij dat ik een andere opdracht had :D :-D
Sorry hoor, maar terwijl ik dit schrijf probeer ik tevergeefs mijn lach in te houden. WHOEHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAAAAAAAAA
 
ben blij dat ik hier toch wat mensen aan 't lachen kan maken :)
 
tuusen aan het lachen maken en uitgelachen wortden zit een verschil hoor nerd
Lichaamstaal :)
 
interesseert mij dat nou, ze lachen toch...leg jij je wauze koppie maar weer op een vreemde gozer z'n schoot...pootje...;)
vandaag heb ik zo'n oranje winterse UNOX-muts gekregen bij de les Visies op marketing, die vrouw die de nieuwjaarsduik bedacht heeft was dr. (allemaal zakkenvullerij hehe) (maar de muts zit wel lekkel warm hooooor :D)

en we moesten ook een keer een spelletje doen (met kaarten) zonder te praten en ieder had een blaadje met de uitleg en die mocht je dan 5 min van te voren doornemen...
wij spelen en ik snapte dr geen drol van, had ze iedereen andere spelregels gegeven..... hiermee wilden ze aantonen hoe moeilijk dingen kunnen zijn als je niet mag praten ofzoiets :S
 
tja...wij kregen overalls aan, waarvan de benen aan elkaar genaaid waren en de mouwuiteinden ook..

vervolgens moesten we in een leeg zwembad gaan staan en zonder hulpmiddelen elkaar eruit zien te krijgen...waar zijn we nou mee bezig??? Dit is allemaal samenwerken! Noem het dan geen communicatietraining!!!

Tis trouwens wel gelukt :D