Partyflock
 
­ Nederland
Uhhh tja een heleboel heheheheh

Greatz :D
Mijn spannendste ervaring was mijn eerste keer, wazzok op vakantie....

en die keer dat ik met :xtc: door de douane moest.... of moest... ging beter gezegt, moest niks.. dat waz egt vet spannend en eng!!!!
 
Dat ik in Portugal met een paar maten op het strand zat te blowen en dat de strandwacht ons betrapt had! Nooit zo hard gerend :D

[EDIT] Hmmmmm, gaat over sex zie ik nu pas, ben net wakker :P Euhm.......in de zee tussen allemaal kleine kinderen die langs ons zwommen :) [/EDIT]
gwoon beetje moeiluk doen in de kou de laatste dag voor je naar huis gaat
met de kans dat er elk moment mense a steegie inkome
wel supergesellug
 
tja mijn spannendste ervaring was mijn eerste keer....
hehe was leuk!!

(K)
Ik denk eigenlijk dat ik alles voor de eerste keer op vakantie heb gedaan ;)
 
Ik was met wat Joegoslaven op een berg in zuid Servië, ongeveer 5 km van Kosovo vandaan. (zomer 2000).Er stond door de Navo volledig kapotgebombardeerde radarinstallatie. Er was met clusterbommen gegooid, daarvan was 5-20 % niet afgegaan. Scheen de taak van de Navo te zijn dat op te ruimen, maar daar kwam natuurlijk geen fuck van terecht. De Joegoslaven hadden het wel een beetje opgeruimd, maar de middelen en het geld waren niet al te overvloedig, dus het was niet 100% veilig. (op sommige plaatsen werd dat met schapen gedaan, zodat schapen en bommen elkaar opruimden). Dus moesten we in ganzenpas lopen. Jugoslaven mochten er alleen met toestemming komen, buitenlanders helemaal niet. En foto's maken was ook ten strengste verboden. Dus wij daar geweest, alle niet-jugoslaven stil zijn, ook wat foto's gemaakt.
Kwam er een groep mannen van ca. 20-50 jaar, die begon te schreeuwen tegen ons. We moesten beter in ganzenpas lopen ofzo. Werd me daarna verteld dat het militaire politie was, eentje net z'n pistool aan het pakken was om eens flink in de lucht te gaan schieten.
Schrik je best van, zeker als net die week 4 andere Nederlanders zijn opgepakt die 3 maanden mogen gaan zitten omdat ze Slobo ontvoerd zouden willen hebben.
spannenste ervaring heb ik in Curacao meegemaakt, ik samen met een vriend een paar gram sos halen (kost daar 10 GULDEN per gram) en op het moment dat we bij de auto met die gozer bezig waren (tis net een MCdrive daar, aan komen rijden raam open zeggen wat je hebben moet, betalen en wegrijden)
komt er een politie-auto aanrijden, mijn hart zat in mijn keel en bonste als een dolle, die gozer zag dat die smeris eraan kwam en deed niks, hij vertelde mij later dat die smeris omgekocht was en dat er niks kon gebeuren

lekker corrupt allemaal daar
Arthur: Lekkere "vakanties" boek jij zeg.
Wat stond er uberhaupt in die vakantie-folder/brochure als lekkeremakertje hem toch te boeken?

Een vurig,ontploffend en avontuurlijke locatie, vol met vriendelijke inboorlingen, die graag een paar ledematen naar je toe werpen.
All-inclusive met aan de bar ook de heeeele dag door gratis molotov-cocktails.
Het uitzicht vanuit u kamer is adembenemend en hoe kunt mega-ver kijken omdat alle omringende gebouwen zijn platgebombadeerd.
Verder kunt u schietlessen nemen op onze outdoorranche en kinderoppas is aanwezig als u eens lekker wilt gaan "mijnenvegen"
Boek nu en get a free handgranate.
LOL heatwave, je bent alleen vergeten je eigen ervarin erbij te zetten :P

Met vakantie Mallorca had ik me eerste one-night-stand dat was erg spannend.
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
uhhhmmm bergbeklimmen zonder klimgereedschap :P
-Sex op het donkere strand met toeschouwers bleek achteraf.
-Van een ravijn gegooid worden door een hitsige berggeit.:(
2 Ilovetechno

Same here!!!

SEX ON THE BEACH
 
Ben niet meer origineel merk ik...
Me too... sex on the beach.
in de dames douche met een meid, op een camping in Hongarije was wel memomerabel
nou mijn spannendste en kribeligste en ook stomste was,
nahh ik zal niet in details treden maar de volgende dag zat mijn kont vol met brandnetelpuntjes [ of hoe je dat ook noemt] PPIIIJJJJNNNNNNNNN!!!!!!!
 
>Heatwave: Nou, dat viel wel mee hoor.
Op zich kwam die vakantie sowieso niet uit een of andere catalogus. Verder was die vakantie heel gaaf. Het vervelendste was eigenlijk dat ik niet op tijd terug kon om de Streetparade & Energy in Zurich nog ff te bezoeken.
ik ook.. sex on the beach.. was leuk..
TODAT er zo´n giant strandschuiver langskwam en ons vol in de schijnwerpers zette...
 
Dat iedereen zomaar sex heeft met iedereen op vakantie!

Of ben ik gewoon preuts?
Ik zou er niet tegen kunnen om mezelf aan iemand te geven en hem daarna noot meer te zien.

Ik vind het te speciaal om zomaar met iemand te doen.
Maar ja wie ben ik.
partyflock=slettendorp....kom juh daar nu pas achter :D