Partyflock
 
­ Nederland


Ben je een racist als je nation pride hebt ?

mijn mening = Nee!
Ik mag toch trots zijn op me eige landje ?
Ik ben ook trots op mijn kikkerlandje, gewoon omdat ik het hier relaxed vindt. Ik vind zelf persoonlijk dat meerdere mensen wel eens op mogen komen voor hun landje. En dan bedoel ik niet op de rascistische manier.
Wat bedoel je met nation pride. Kan ik dat gewoon vertalen naar trots zijn op je eigen land, of zit er meer achter? En dat plaatje, is dat gewoon een plaatje of is het een symbool ergens voor? Ik heb het hier namelijk wel vaker gezien.
Welk plaatje bedoel je?
Dat plaatje van Nederland hierboven
Van wie dan? Want bij mij pakt ie het plaatje niet.
 
duur lichtscoopje:D
Het plaatje van acces

http://www.bzrkworld.nl/nllaser.jpg
PLaatje staat alleen maar voor mijn Land , verder nix er achter.Het legt de nadruk op het land wat ik bedoel. ( ik vind het een mooi plaatje met die lasers) Geen symbool met xtreem rechts of met racistisch motief.
Ik ben het een beetje beu om als racist, nazi, enz bestempelt te worden als ik iets toon wat met rood wit blauw te maken heeft. Die link word veel te snel gelegt.
Oh, voel je vooral niet aangevallen. Zo was mijn vraag zeker niet bedoeld. Ik vroeg me gewoon af of het een symbool was of gewoon een simpelplaatje.

Het is idd een cool plaatje.
Natuurlijk ben je geen racist als je trots op je landje bent. Dat is een grote fout die veel gemaakt wordt. Veel Nederlanders durven niet eens te zeggen dat ze trots zijn op nederland, omdat ze bang zijn voor rasist of nazi uitgemaakt te worden.
btw. wel een cool plaatje
 


Also proud 2 have indo blood :-)!
Ik vind dat er altijd veeeeeeeeeeeeeel te veel ophef over nederlandse vlaggen enzo gemaakt wordt. Zolang er geen white power dingen ofzow op staan moet het kunnen toch?

Want we wonen toch in Nederland of niet soms?
Hell, je hoort toch ook nooit dat een stel Friezen omdat ze nu toevallig in zo'n shirtje lopen met de vlag erop dat ze discriminerend bezig zijn? Worden hoogstens raar aangekeken ofzo, maar dat wordt nooit gelinked aan discriminatie.
nou ik vind t ook niet hoor! die turke lope zelluf ook met grote vlaggen op hun jas enzo en marokkanen ook en dat mag dan wel?? hoevaak zie ik niet een molukker met de molukse vlag op ze jas??? maarja, als je iets met rood wit blauw doet ben je nazi!! das echt heeeeel krom!!
 
Hmmmm....

Dan zou ik een Indonesische vlag en Nederlandse vlag op me jas moeten hebben :P
 
me proud too :D
Ik krijg nog altijd tranen in m'n ogen als
Nederland speelt en het volkslied wordt gedraaid.

:cry:

Maar aggressiviteit door vaderlandsliefde is stuuuuuuuupid!


Greetz
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
ik zal het nog sterker maken, ik wil die leeuw van holland op mijn arm getatoeert hebben en dat ga ik ook laten doen. is gewoon de trots om nederlander te zijn. :-D
Ja krank, dat idee had ik ook. is echt te gaaf voor woorden.

Zet jij een blauwe, doe ik een oranje OK?

Greetz
Moet je kijken wat Nederland voor land is. Je mag hier zowat alles. 1 groot feestland, daar moet je gewoon trots op zijn toch?!
hij moet een keltische uitstraling hebben, want er moet ook een text bij komen van "holland is godverdomme het hardste!!!" en die horen in keltische letters. das namelijk een nummer van DJ Noisekick en is nu een mooie spreuk geworden :-DDD
Nee, dat vind ik niets :bah:
Ik ben godverdomme het hardste!!! :D
 
laat dan es horen he ??
Wacht maar af binnekort komen mijn lekkere speedcore nummertjes
Wil je die kreet echt op je arm hebben joh. Je hebt dikke kans dat je over een paar jaar helemaal niet meer zo met die muziek bezig bent. Een tatoeage is wel cool, maar zo 1 lijkt mij nu juist iets dat maar tijdelijk leuk is.

Moet je verder zelf weten hoor, het is maar mijn mening.
ik ben ook trots op mijn nederland maar ben niet blij met alles wat er gebeurt en heb een hekel aan racisme. al helemaal als het niet gericht is naar de 'echte buitenlanders' maar naar 'echte nedelanders' met een kleurtje of zo!!
2 Koenie

Ook al vindt hij de muziek over een paar jaar misschien niet meer tof, dat betekent dan niet dat Holland niet meer hard is
Nee maar geef toe! "Holland de hardste" is op zichzelf niet eens echt kippenvelgevend ofzo.
Het staat toch op je lichaam 4-ever.
Daar zullen de meningen wel over verdeeld zijn. Niet iedereen denkt hetzelfde over iets
nope, en k ben trots op me kikkerlandjuh

(hoewel ik graag op den duur ergens anders wil wonen, vind ik nederland het beste land wat er is ;-))
Volkomen mee eens
Ik ga emigreren naar Californie, bij familie wonen. Maar Nederland blijft mijn Land!

Meningen zijn inderdaad verdeeld. ;)
 
trots op je eigen land is oke! ik ben ook trots op nederland... ik vind het heel jammer dat nationalisme vaak verward wordt met racisme want het is absoluut niet hetzelfde! ... (ik ben zelf niet zo nationalistisch hoor, maar als je dat wil zijn: prima... zolang je maar niet gaat roepen dat al het nederlandse beter is dan al het buitenlandse 'geen holland uber alles-gevoel')
Ik ben ook nationalistisch gewoon, omdat ik van mijn landje hou
maar als je het zo zegt

ben ik dan ook racistisch omdat ik trots ben op mijn landjuh, maar de mensen die dit landjuh verpesten, [bv door de gevangenissen die bomvol zitten met 99%allochtoon waardoor onze natuurgebieden worden gesloopt voor nieuwe gevangenissen met allochtonen] vind ik dus ook gewoon kut....mensen die de bijlmer moeten vermiden 's nachts omdat ze hier bang voor zijn en dus een hele omweg moeten maken, heeeel irritant!!!!!

hou je aan de regels pas je aan......
mijn nation pride ga nu dus verder als die van jullie offfuuh?

zo en nu ben ik wel racistisch, ja maar ik ben trots op mijn landjuh en mensen verpesten mijn landjuh......
 
RealBitch[bv door de gevangenissen die bomvol zitten met 99%allochtoon waardoor onze natuurgebieden worden gesloopt voor nieuwe gevangenissen met allochtonen]
------------

egnie! er staat geen enkele gevangenis in een natuurgebied.....
mja dit landje bevalt me wel hoor =)
ik ben ook wel trots op me landje,
een klein landje, dat eigelijk best
wel wat betekend voor de wereld.
 
Kut land, ik heb er niks meer te zoeken hier. Zo gauw ik geld heb dan ben ik hier weg
 
doei!


:P
mijn vriendin heeft het leeuwtje van de nederlandse vlag getattoeerd op haar enkel ( van mij gehad voor kerst lief he), maar dus ook uit liefde voor het vaderland en niet met andere bedoelingen
 
Ik ben trots op nederland.
Ik heb dat gevoel in mijn hart zitten en heb daar geen uiterlijk vertoon voor nodig.