Partyflock
 
­ Nederland
 
je hoort vaak genoeg verhalen, over geesten en dat soort dingen,
ik heb zelf 2 poezen en ze zeggen dat dieren ook bepaalde dingen kunnen zien,
bij die poezen van mij is het soms net of ze ergens naar zitten te kijken en dan springen ze ineens heel bang onder de bank:vaag:
vaak kijken ze naar 1 punt, dat is boven aan de trap!!!! ik vind het zelf best wel eng, maar of het waar is????????????? ikke weet het niet!!!!!!
hebben jullie wel eens iets engs meegemaakt wat je niet kon verklaren??????
dat er een aantal dingen (die allemaal in dezelfde kamer lagen) allemaal tegelijk (ong. 1 dag) kapot gingen :(
ja ik heb al eens ergens gestaan (overdag)met iemand en t was helemaal stil en opeens hoorden we vanuit de kofferbak heel hard geklop! we deden m open en er lag helemaal niks in...

Zo heb ik ook al eens in bed gelegen en hoorde ik een heel hard geluid boven ons huis waar het huis van begon te trillen... ik zette de muziek uit en toe was het weg ik zette de muziek aan (zachtjes en toen was ut er weer... en nee het was geen bas... ik was heel bang en durfde niks te doen.. maar wat t was?
Ik heb een keer de geest van mijn opa gezien...
Ik was heel erg verdrietig dattik niet op bezoek was geweest in het ziekenhuis voor hij doodging, en toen kwam hij zeggen dat dat helemaal niet erg was... dattie me tog wel lief vond... SIndsdien kom ik hem altijd tegen op 3 april... toen issie overleden, dan staat ie ineens ergens en zwaait hij even.... in het begin wel eng maar nu nie meer...
 
ik zelf heb gelukkig nog nooit zulke ervaringen gehad... maar ken genoeg mensen die wel nml.

me moeder bv,
die had vroeger een kussen (geel) die had ze op zolder gevonden toen ze 7 was ofzo..
maar elke keer als ze op dat kussen in slaap viel (op dr rug gewoon) werd ze gillend wakker dat er iemand op dr nek zat, dus kreeg ze ademnood en liep ze al stikkend, spugend het huis door.. Die broers besteden er weinig aandacht aan, tot ze het zelf zagen en dr naast lagen. Dit gebeurde alleen bij me ma!!
Ze hebben dat kussen verbrand... daarna nergens last meer van gehad, van wie die kussen was en HOE die in godsnaam op zolder lag is nog maar de vraag...

kvond het wel creepy zon stikkend meisje op een kussen paar x achter elkaar
pfview... maar keb dit verhaal nie van me moeder, die wou het niet vertellen om 1 of andere reden..
vet vaag... maar ze bevestigde het wel toen ik het vroeg
Toen ik 13/14 was sliep ik eens bij een maat van me.

Om 03:02 werden we wakker door een giga-bliksemknal. Toen bleef het doodstil.
Om 04:02 ging het slaapkamerlicht ineens aan.
Om 05:02 werd ik wakker omdat ik een bloedneus had.

En nee we hadden niet gedronken of genoten van bepaalde chemische substanties ;D

Wel heel bizar en onverklaarbaar, daarna nooit meer zoiets vaags meegemaakt:S
 
Mensen BLIJF TOCH VAN DIE DRUGS AF!!!!! Kijk dan wat het met je doet!!!!

:):):):):)
Ik heb vroeger,jaar of 10 ofzo geesten opgeroepen.....
d8 dat dta leuk was ofsow....
NOU NOOIT MEER DUS!!!!!!!!!!!!
iga het niet allemaal uitleggen maar je hebt dan een blaadje met letters en tekens en een glaasje met rook eronder waar je dan 2 vingers van 2 mensen op moet leggen.
En dat ding bewoog niet door ons:(:P:S
daar hou ik het bij...
 
mr.da

ja
en dan heb je van die mogolen er tussen zitten die van die vragen gaan stellen "wanneer ga ik dood, hoe oud word ik etc"

das echt zo dom ....
blijft je achtervolgen dat gedoe (ook al is het in scene gezet)
Whahahahahahahhahahahahhahaha
 
geesten oproepen dat is scarry!!!! dat doe ik echt niet ieeeeeee moet er niet aan denken!!!!!!
 
ik had wel een tijdje dat als ik de zolder opliep naar me pc,dat ik iets op me schouders voelde ,alsof iemand je aantikt, vondt et wel vaagz :S gelukkig is et nou meer zo! :D
 
wat lul je nou onno
dat was gewoon de hand van je billie
en hij voelde niet alleen je schouder :D
 
maar panoz jij bent toch me billie!!!!!
en jij was nie op mijn zolder :D
Geesten bestaan 100% zeker weten, ik heb het gezien en ik ken een gozah en scheveningen die helemaal para in een zogezegd spookhuis is geworden, daar durft die ook echt nooit meer te komen in dat huis.
vertel door!!!!!

vind ik nl echt cool!!!
 
Ik heb echt al heel vaak geestje opgeroepen ik deed dat altijd met een vriendin van me zij geloovde heel erg in die geest verhalen enzo maar ik had zo iets van : jaa zal allemaal wel! haar moeder had een bord thuis liggen waar je geesje mee kon oproepen dus op een avond waren we samen bij haar thuis en toen gingen we dus geestje oproepen eerst deed ie het niet maar later wel... toen moest ik dus een vraag stellen dus ik vroeg hoe die geest hete toen zij hij de naam van mijn opa.. toen vroeg ik wanneer hij dood was gegaan toen noemde hij precies de datum op toen vroeg ik waarom ik mijn opa altijd zo cool vond en dat noemde hij ook op! en dat kan niemand anders zijn geweest want sommige dingen wisten alleen ik en mijn opa :( maar was wel cool gewoon nog een keer na de dood van je opa contact te hebben:D
 
Ik heb een keer een geest voor me langs zien schieten toen ik in Indonesië op vakantie was...

Verder ook heel vaak het gevoel gehad dat ik bekeken werd en dat ik ineens overal koude vlagen voelde.
Echt heel errug scary en als ik het navertel, dan krijg ik weer koude rillingen door me heen :|
Mja ik heb genoeg van dat soort dingen meegemaakt.
En ik hou ze liever voor mezelf... gewoon omdat ik er niet meer aan herinnerd wil worden.

xxx
zelfde reactie als girl, kep veel heeel freaky dingen meegemaakt, daarom praat ik er liever niet over omdat ze gewoon te erg waren....
Mijn opa is vorig jaar overleden en ze hadden thuis een klok staan die hij altijd op ging winden na het eten en dat deed ie ook de nacht voordat hij stierf! Maar t zieke is, dat op het moment dat hij dood ging, de klok ook stopte met tikken! Hij stond stil op het tijdstip dat hij dood was gegaan das toch geen toeval? (toeval bestaat trouwens niet whehe) maar wat helemaal ziek is, is dat hij deze klok had geerft van zijn moeder en daarbij gebeurde precies hetzelfde! Ook toen zij stierf gebeurde dat. De klok was niet stuk, nu ook nog niet, maar bij een klein tikje liep de klok weer verder!
 
Scary die dingen allemaal, hé?!
Ik geloof echt wel 100% in geesten, de meeste vrienden kijken me raar aan als ik daar over beging maar geloof gewoon vaak in dat soort dingen.
Mijn vroegere vriendin had een bord voor geesten op te roepen dus dat hadden we vaker gedaan, geen rare vragen gesteld maar we vragen die gewoon niemand anders behalve ik en ja hoor, kreeg er echt wel antwoord op.
Beetje vaag allemaal maar geloof er echt wel in.
En weet je wat ik ook niet snap, soms maak je iets mee en dan weet ik gewoon zeker dat ik datzelfde al eens een keer heb mee gemaakt, echt wazig zoiets.
Verder niet echt creepy dingen meegemaakt maar denk er wel vaak over na.
vet om dit sort dingen te lezen zelf nooit ergens last van gehad,...nah ja op die katten van houspauzinnetjuh na dan!
Ja mensen ze bestaan echt, heb zelf een keer een geest gezien, dat was in ons oude huis in de tuin. Stond ineens s'avonds een klein boerinnen meisje, en mijn zus en ik zagen het allebei. Het was niet eng ofzo. En ook mijn oom en tante zijn beide verongelukt en mijn nicht gilde s'nachts omdat haar vader op haar bed zat. Je hoort het erg vaak, dat wanneer je iemand niet los kan laten die overleden is dat degene altijd bij je blijft hangen of net wat Fairytale zegt dat opa altijd even langs komt. Ja is toch super als je van iemand houdt en dat je degene altijd nog eens ziet. Dat heb ik nou niet, zou het wel willen :-( Het is ook wel griezelig, maar ook erg mooi. Ik vind het altijd wel erg interessant, dus kom maar op met de verhalen ben één en al oor :D
dope shit ik zie bijna elke zondag geesten vooral als ik van een feesie af kom :xtc:
Daar heb ik nou ook elke zondag last van.
Waar zou dat toch door komen???????
Volgens mij zag ik er zaterdagnacht ook wat voorbij dwalen
 
een vriendin van mij die heeft een geest in huis
geen bullshit.
Draai de kraan superstrak dicht (hij druppelt dus niet) ga de badkamer uit ga 5 min later terug en de kraan druppelt en je kan hem weer strakker dichtdraaien.
Ze heeft een rietenstoel op de kamer van haar moeder staan zitten we daar te chillen beetje te lullen voor het slapen gaan hoor je dat er iemand op die stoel gaat zitten (dat krakende geluid).

Ligt een andere vriendin van me te slapen het tocht .. deur staat op een kier... ze komt uit bed doet de deur dicht en gaat weer in bed liggen.
ze ZIET de deur open gaan.
Ze doet de deur weer dicht en gaat weer op bed liggen en dat nog een keer.
Ze denkt dat ik (die id woonkamer op de bank pit) de deur steeds open doet.... niet dus.
Echt freaky op sommige plekken in dat huis is het ook gewoon koud en dan heb ik het over plekjes van 30 bij 30 cm vet freaky iig.

Of ik denk dat ze bestaan...?
ik denk .. dat het verhaal van kapitein ortega .... BEST EENS WAAR KAN ZIJN
Afgelopen zomer gingen we steeds met een aantal vrienden/vriendinnen om 2 uur 's nachts nadat we in het cafe geweest waren het bos in, een vriendin van me bleef toen ook beweren dat ze steeds wat zag bovenop een heuvel, ook was ze een keer opeens heel erg bang en geschrokken, toen zei ze dat ze een hand op haar schouder had gevoeld (en nee, dat was ik niet ;) ). Is trouwens niet aan te raden zoiets met minder dan 4 personen ofzo te doen, dan wordt je echt helemaal para.
 
Ja daar kan ik ook nog wat over vertellen.Ik heb ook een keer zo iets gehad. :vaag:
Ik was 15 jaar en het was 1st Kerstdag, Ik sliep op de kamer van mijn broertje en daar zag ik mensen door de deur naar binnen komen, als ik naar de deur toe liep was de deur weer dicht en de mensen weer weg, en dat een paar keer achter elkaar ik heb in mijn arm geknepen me hoofd op me kussen geslagen, maar ik was echt 100% wakker!!
toen heb ik het toen meteen tegen me vader verteld,k die is toen even boven gaan liggen maar hij zag niets!!!!
Toen ben ik weer terrug gegaan en toen zag ik die mensnen kaarten aan het bureau met een fles drank erbij!!!!:vaag: ik was toen echt brood nuchter en klaar wakker!!!! ik dacht dat ik gek werd!!!!
En de volgende dag werd het natuurlijk weer besproken met mijn ouders ze verklaarden me voor gek!!!
En toen 2e kerst avond met het eten hoorde we een keiharde klap HET HELE DAKRAAM VAN MIJN BROERTJES KAMER WAS ERUIT GEFLIKKERT!!!!!! en dat zat muurvast!!!!!!!scarry he!!!!!! ik geloofde nooit in geesten, maar daar denk ik nu wel anders over!!!!! ik heb het erna nooit meer gezien, ja alleen bij mijn katten!!!!!
 
Net 13 ghosts gezien samen met Housepinda-PartyQaasj, dies pas creepy :)
 
had die ook gezien :) was wel leukkk vooral die gast die door midde werd gesplete :P had alleen iets bloederiger verwacht :)
~Ik heb ook veel van die dingen meegemaakt.
Het begon toen ik een jaar of 10 was .
Ik heb mijn echte oom nooit goed gekend want die heeft zich op mijn verjaardag opgehangen toen ik 1 werd.
Maar toen ik een keer snachts wakker werd stond er een man in mn kamer.
En toen ik heel rustig het licht aan deed wassie weg.
Toen ik dit vertelde aan mn moeder en vertelde hoe die man eruit zag, zei ze dat ik mn echte oom had beschreven (hij heeft zich opgehangen om onbekende reden)
Ook toen de opa van mijn moeder dood ging heb ik hem gezien , hij zou gecremeerd worden en ik ging niet mee, vondt het eng, maar precies op het moment dat alles aan de gang was stond ie in mn kamer.... vet raar.
Mn vriendin is ook vet bang geweest in mn oude huis, ze durfde nooit alleen naar beneden of naar de wc noem maar op , omdat altijd snachts de stoelen leken te schuiven enzo je hoorde het duidelijk en als je beneden kwam was er nix aan de hand.
Het waren zeker de buren niet want ik bedoel het was altijd snachts en dat verschilde van 1 uur tot 5 uur..
Heel vaag maar jah ik geloof er heel erg in allemaal en mischien is dat een reden geweest.
Ik ben nu verhuisd en precies hetzelfde gebeurd... zelfs mn ouders hebben het gehoord.
Beetje creapy maar toch...
Ik ben er niet bang voor en er is nooit iets ergs gebeurd ofzo.
Mn moeder heeft ook het welbekende glaasje draaien gedaan toen ze jong was en het enige wat ze zei dat is dat alle glazen in het huis braken en dat het begon te waaien.... en ze heeft me ook gezegd dat ik het nooooit mag doen..
maar goed ik kan hier nog uren over lullen :D
 
DJ Panoz 9 april 2002 22:30
had die ook gezien was wel leukkk vooral die gast die door midde werd gesplete had alleen iets bloederiger verwacht
-------------------------------------------------

Dat was idd een vet stukje :)
Of die geest met die hamer dan of de Jackle :)
 
ja echt he
die neger die ownde, met al die stekeltjes in zich.... hij was echt de mastur!!

btw daan, lol @ pakje verkopen @ bios :)
wow vrij apart....
Tijdens paddo trip keer met zijn 3n geesten gezien (raider en predator)

tenminste, predator zag ze, raider voelde dat er mensen aanwezig waren en ik hoorde mensen praten en voelde dat er mensen aanwezig waren

En ja, dit hadden we alle 3 tegelijk en voordat we het tegen elkaar hadden verteld

Met paddo's kom je in andere gedachte wereld terecht waar je meer kan zien geloof ik

Bij summy thuis ook een keer wat zien lopen, maar ik weet niet of dat echt was, of dat dat me gedachtes waren
 
Allemaal vrij apart ja... vooral vanacht... Werd om iets over ene wakker... leek alsof ik mijn hoofd en armen niet meer kon bewegen en heel moeilijk adem kon halen.. Ik had mijn ogen op maar het leek alsof iets mij vast had... vreemd...

Ik begin steeds meer te twijfelen of ik nu droomde of dat het iets anders was... Ik weet cker dat ik mijn kamer zag zoals ik normaal in bed lag... en kan me niet herinneren dat ik echt wakker geworden ben... ja toen iets me vast hield :S

Wat het vreemde is is dat ik normaal op 2 kussens slaap... 1tje komt bij mijn oma vandaan en 1tje gekocht in de winkel... nu had ik dus alleen dat kussen wat bij mij oma vandaan kwam in mijn bedje liggen, die andere lag naast mijn bed :S

FREAKY... kweenie of 't nou echt was maar heb dus nie lekker geslapen... Of zou het door dat verhaal van Housepinda-PartyQaasj komen met da kussen... ik vind het freaky... vandaag maar weer eens met 1 kussen proberen...
 
HousePinda - PartyQaasj 9 april 2002 22:45
btw daan, lol @ pakje verkopen @ bios
-------------------------------------------------

:)
freaaaaaky :S

ik heb nog nooit echt zelf geesten gezien ofzo maar denk echt wel dat er zoiets bestaat als een tussenwereld enzo :D
D8 je van mij dan

Ik fietste een keer naar huis terug van het uitgaan, langs een begraafplaats. Heel donker heel stil 4 uur snachts. Ik kijk zo naar dat begraafplaats de hele tijd. Iets in me trok me daar heen gewoon .. dus ik het bospad in .. dat pad loopt erlangs .. kweet ook niet waarom ik het deed. Heel donker daar, ik stopte en ging luisteren. Opeens hoorde ik van 2 kanten voetstappen op ne afkomen, iuk hoorde de blaadjes kraken. Ik bleef wel gewoon stilstaan en opeens stopte ze allebei. Toen keek ik weer naar de begraafplaats en ik zag dat er een lichtje branden. Heel dof, opeens ging het lichtje uit en hoorde ik iemand roepen. Het was de man die daar woont, bij de begraafplaats.Hij zei dat ik hier niet mocht komen zo laat snachts .. hij zei niet waarom maar ik wist toen al wel genoeg ...

greetz

Marcus
 
Geeste komen in sprookjes voor.
Voor wie er werkelijk in geinteresseerd is..het zijn gewoon zielen die overgegaan zijn.
En ja,er is altijd wel iemand bij ons,dat heet een entiteit en dan hebben we ook nog gidsen.
Al die dingen die hierboven beschreven staan zijn heel geloofwaardig.
Voor degene die echt geinteresseerd zijn,hebben ik nog wel interessante titels van boeken om eens door te lezen.
En praten met overledenen(en dan niet elvis)b.v. een van je ouders of grootouders is heel goed mogelijk.
Wil je meer weten,stuur dan een pers.berichtje.
Ik heb geen zin in jomanda achtige commentaren.
Ik ben serieus voor degene die hier ook serieus in is.(k)
LiQQi\Marcus> Shit man, dat zou ik dus echt nooit in m'n eentje doen, 'snachts op een begraafplaats lopen, daar zou ik echt helemaal gek worden!
ja ik ook niet normaal maar kweet niet ... iets in me zei gewoon dat k daar heen moest
heel vaag

k was ook best vandekaart hoor weeje enzo maarja
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
ouija boarden heet dat.
als je het goed doet moet je eerst wat boekjes lezen.
geen gouden sierraden want dit trekt kwade geesten aan gebruik 4 mensen om de krachten binnen 1 vlak te houden en ga zo maar door.

zoek maar eens op google er staat heel veel op internet :)
als je je echt bezig wilt houden met occulte zaken moet je je heeeeeeel goed voorbreiden anders word je zo gek als het maar zijn kan :)