Partyflock
 
­ Nederland
 
Wat vinden jullie beter in arnhem Lloyds of Dance <<O>> Theatre ik persoonlijk vind Lloyds veel beter komen tenminste echt dj's (Pavo & Dana) laterzzz
Dat waren wel de 1e twee normale DJ's die ik in Lloyds heb gezien naar mijn weten.... verderz vinnik er geen reet aan, 2 b honest... Assik al ga stappe in Arnhem ga ik liever naar de <<O>>
 
Ja afgelopen zaterdag was de line-up van de <<O>> zeker wel goed (Costen, Tommy) maar ben je naar Tiesto geweest live? beetje heel erg veel te druk terwijl ze van die poortjes hebben die het aantal mensen bijhoud
Zeker wel Lloyds......
Tiesto komt toch pas a.s zaterdag in de O?

Ik vind de O veel beter, vooral qua publiek.
bij Lloyds komen vaak van die aso lui..
En dana & Pavo waren toevallig alleen afgelopen zaterdag, omdat er hardhouse night was
Lloyds of de <<O>>? Moet ik voor de gein is binnen proberen te komen, ik denk dat ze van 100 meter afstand al zoiets hebben van 'wegwezen' :D.
Lloyds komen inderdaad veel enge luitjes binnen (lees: 35+ spierballen-venten)dus de meeste mensen die er komen vind ik niet zo. Verder wordt er wel aardig gedraaid vind ik! En ijsjes/watersprays/weet ik veel wordt gratis uitgedeeld, erg leuk :-)

The O vind ik weer nix, tenzij het vrijdags afgehuurd wordt door B2S.

Hoe weet je trouwens wanneer Dana/Pavo daar draaien?! Ik mis ze echt ALTIJD! gvd :-(
DanCeLaDy> Beetje op de elektriciteitskastjes in de omgeving letten :P.
Mja en hoevaak kom ik in de stad? Haast nooit :-S

Stom dat ze geen site hebben ofzo!
Hmm, das inderdaad zo (van die site), maar in de omgeving hangen die dingen ook wel hoor. Ik woon in Velp, en zelfs hier hangen een stuk of 5 van die posters met het maandprogramma van Lloyds!
 
zeker loyd's
De <<O>> Zuigt zwaar in Arnhem :kots:, het publiek is vaak te jong en als er een goede Dj draait is het zo druk dat je niet eens kan dansen. Dus doe mij maar de Lloyd's wel klein maar zeker zo gezellig. Typetjes van 35 en spierballen lopen er inderdaad, maar het grotendeel zijn één en al partybeestjes. :bounce::bounce::bounce:
Dus ik kies voor Lloyd's!!!
Volgende week vrijdag Dj Isaac in lloyd's wordt zeker weer beuken in dat kleine tentje hahaha :d
 
Isaac in de Lloyds wordt zeker beuken isaac in de <<O>> was overigens ook zwaar vet! op het einde tussen 4 en 5 totaal met een man of 20 beterzzzz groet-jes!
 
Ik moet als Nijmegenaar toch eens vaker in Arnhem gaan stappen merk ik.

Ik zie B2S.. Kan ik een slaapplaats ergens regelen misschien ?
 
Duidelijk LOYDS (en ik ben geen 35!!!) :p
ik ga toch ook voor the eau
Hersenchirurg> Maar wel breed :P
toch zeker wel the <<0>>
en mastermorky... ut was toch zeker wel stampen met lady dana.. en darkraver in the eau en verder genoeg goede dj's :p
en een dikke joint door roken is nooit verkeerd ;)
en ze hebben heineken bier:P:P wel voor 2euro maar ok... this heineken :)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
<<O>> is in elk geval wel de enige tent in Arnhem nog war je nog lekker een jointje kunt paffen. Daar zijn ze wel lekker eigenwijs in. En verder, Lloyds of <<O>>... Is net waar je zin in hebt die avond. Of welke dj ergens staat. Waarom beperken tot 1 tent? Is ook nog Club Forbidden in Arnhem. Heel eigen sfeertje, maar ook lekker op z'n tijd.
Whaaaha ik herkende je niet man TJERK :D Gave profielpic ej. Zit je stiekum te forummen zonder dat ik ervan afweet ;P

Maar goed..
B2S gaat volgens mij niet meer naar Arnhem.. te weinig animo laatste tijd, komt omdat Hardcore 4 Life nogal slecht ging, dat was 't 1e b2s in arnhem en gelijk slechte naam.. tenminste dat denk ik. wel jammer.. moeten we nu helemaal naar R'dam :S
hey dan nadia :)
jha deed ik stiekem... (niet door vertellen he?) ;)
nee maar pussylounge en legends waren tog ook goed ?? en wat h4l betreft..
had niet mogen gebeuren :S:S

(K)ie
 
Dan moet B2S maar eens de Matrixx nemen om te testen :)

Lijkt me een strak plan!
de << O >> is echt een klote tent! Daar hangt eeen agressieve klote sfeer! Mij niet meer gezien!
mhwa vind de <<O>> opzich wel n leuke tent.. maar er is idd een klote sfeer daaro... den haag <<O>> vinnik stukke beter...
geen twijfel over mogelijk LLOYDS!
 
Kvind de EAU in Arnhem juist een relaxte tent. Vooral als er een b2s-event is id. Maar op een gewone zaterdag is ut er ook aardig vertoeven. Goed deurbeleid, goed drugsbeleid, niet te jong publiek, lekker geluid en zeker veel en veel VETTER dan al die andere TMF-kutjes-teringzooi in Arnhem. Vooral Legends was echt BRUUT en ik ben er dan ook regelmatig te vinden.
laatste aanpassing
Vind Arhnem geen ene reet aan!
popi binkies...haartjes goed kraagjes recht...
neeeee Arhnem is zeekers niet De stad voor mij
2 ik_pino: goed drugsbeleid in de <<O>>?? verklaar je nader wil je?? En die TMF kutjes zijn toch ook vaak te vinden in de <<O>> volgens mij maar ja ik ben er al een hele poos nie geweest!!
 
2 RichieTheRabbit:

Goed drugsbeleid?? De AEU is de enige toko waar je lekker ongestoord een blowtje mag roken. Ook controleren ze niet overdreven streng op (hard)drugs. Mensen die (door drugs) irritant worden trappen ze er meteen uit met als gevolg dat er (bijna)nooit gezeik, ruzie of een kutsfeer is.

En wat de TMF-kutjes betreft: de rest van Arnhem is gewoon echt te erg voor woorden. Als ik in de Plaza of de Bumpers kom krijg ik spontaan kotsneigingen van al die binkies die er rondlopen :kots:. Die komen er bij de EAU echt niet in dus, zeker niet als ze geen 20 zijn.

Ik zou zeggen, probeer het nog eens!
laatste aanpassing
Met dat drugsbeleid heb ik andere ervaringen... dat blowen kan wel goed zijn, maar qua pillen enzo zijn ze echt niet makkelijk. De uitsmijters lopen daar opgefokt rond en kijken je bijna de deur uit... das mijn ervaring tenminste.
Wat betreft die TMF kutjes en binkies, ja als je naar Bumpers of Plaza gaat kom je die inderdaad tegen, net als veel andere kroegen in Arnhem, ben ik het helemaal met je eens. En ik moet ook toegeven dat er weinig ruzie is en weinig gezeik.

ik kom er eigenlijk alleen niet meer omdat ik de uitsmijters zwaar irritant vind, maar als die er niet waren geweest of anders deden, zou ik er misschien wel vaker komen.
Misschien zijn de uitsmijters wel veranderd in goede zin, ik heb alleen slechte ervaringen met ze. ik kwam vroeger altijd in de Box en later de Opera, de voorgangers van de <<O>> Vond het altijd wel leuk, maar er loopt of liep op zaterdagavond ook veel jong publiek, maar dat kan ook onderhand wel veranderd zijn.... misschien neem ik je raad wel aan, en zal ik zelf nog eens gaan kijken.

Grtz
Richie
 
ben het eens met RichieTheRabbit die gasten zijn echt zwaar irri maar ja waar niet? in de matrixx is het deurbeleid ook streng maar daar verkopen de uitsmijters zelf ook stuff.....dus ja :S groetjes!