Partyflock
 
­ Nederland
 
wie weet der meer van die gozer die gisteren bij qlimax bij de wc's op de tafels lag dood te gaan.????
 
Die vrouw die buiten lag, met zuurstofmasker op en al, die is 'wakker' geworden en weer verder gegaan.
 
ooowhs ook beter.!! pff hoor het ene elende na het andere ellende verhaal over neergaande mensen ook over msn .. niet normaal zeg.!!
 
Wat een onzin!!! 6 dooien bij Bladerunner??? Het was druk ja, er waren een boel verhalen. Doofpotten bestaan maar 6!!! doden kan niemand verbergen... dat is een kwart van het aantla mensen dat bij de ramp in enschede om het leven is gekomen. 6!!! Houdt toch op met dit soort wild west verhalen!
 
2 martijn79 staat ook niet voor niets bij als ik het me goed kan herinderen...en ik weet 1000% cker dat der zoveeel mesne neer gingen daar in de rij voor de deur al...maar das niet dood...

maar dat daar dooien zijn gevallen staat vast.!!!
The Real Bitch!!> Tja, ik had een ex-collega van mij ooit belooft om mee te gaan naar QT, maar toen we eindelijk wilde gaan, was de 10e afgelast. Hij vertelde me dat dat kwam omdat er vorige keer 2 mensen waren overleden.
absoluut wel, er waren 6 dooie!
omdat t zo druk waz kon de ambulance personeel er nie door! 6 dooie ja!
ik bedoel natuurlijk HET ambulance personeel
 
2 ll.!!! gelukkig dat me geheugen het nog een beetje doet... maar zijn alteid weer mensen die denken dat ze het beter weten en dan gelijk andere verhalen tot wild west verhalen te verklaren..jammer....
over die jongen bij de wc's:

het begon ongeveer 1 uur voor het einde, toen die vlak bij het podium zat en een beetje begon weg te trekken. ben ff blijven staan kijken en toen ik vroeg of het een beetje ging, sloeg ie opeens steil achterover, idd epileptie aanval achtig.
wij met hem naar de dichtsbijzijnde wc's. idd lekker gestress daaro. dat meisje was volgens mij niet zijn vriendin, omdat ze dat later nog vertelde.
gelukkig begon die gozer na een aantal minuten weer een beetje terug te komen.
toen waren inmiddels die lui van de ehbo er ook al (die vanaf de andere kant van de zaal moesten komen).

toen ben ik vervolgens 'weggetrokken' door iemand van pf, want het had weinig nut om te blijven kijken.

ut heb ergens toch wel ff me laatste uurtje verpest, omdat je telkens zit van, zou het nu goed gaan???? maarjah dat boeit verder nie.
ik heb idd ook wel wat mensjes fout zien gaan.. o.a. die gast helemaal in het begin die een epileptische aanval kreeg best wel scary om te zien hij zakte zomaar ineens in elkaar..
Partyondude vertelde ook nog van die gast bij de plees..
 
Hallo, doe nou niet of ik er niets van weet. Er waren geen 6 doden!!! Ok stel dat er 6 doden waren. Dan gingen van 6 gezinnen hun kinderen stappen, van 6 gezinnen zijndie niet thuis gekomen. Dat blijft niet stil. 6 doden is te gek voor woorden, maar ja doe maar als of ik dom ben... kan je mooin in sprookjes blijven geloven!sensatie zoekers...

Heb je 6 lijken gezien?? Nee dacht het niet! Hoe weet je het dan? Kende je soms alle 6 en ben je naar 6 begravenissen geweest? dacht het niet.Als je het niet zeker weet dan moet je geen dingen roepen. Ik heb ook de verhalen gehoord maar ja ik denk na....
 
Ik had nog effetjes samen gekeken met Josse, maar wou snel weer verder, zag er behoorlijk angstaanjagend uit :S
 
'hahaha sensatie zoeker... hallow het is al 8 jaar geleden.. boeit nu echt nog.!! oe oe oe
ennuh en ging toen elke week feesten ook en heb vriende van gesproken... en hoor het nu nog wel is bijv.xypzo is ook zijn vriend daar verloren...

en is ook heeeel boeiend om verhalebn te verzinnen van der zijn 6 mensen overleden terwijl dat niet zow is .. ja echt hoor.!!
 
ennuh ff over die gozer nog dat heeft ook mijn zin in het feest echt verpest.. was gelijk 'nugtah' en had het ook meteen wel gezien....

alteid kut om te zien..
 
Bladerunner was niet 8 jaar geleden. Bladerunner was op 12 oktober 1996. das 5 en half jaar.

en daar zijn GEEN 6 doden gevallen!!!
Heb er gelukkig niks van gezien ;-)
en dat wil ik houden zo ook op andere feesten.
He getver wat een boel ellende op 1 feest weer :S
 
ook goed is iig lang geleden.!!

en waar lig jij wakker van in jezus naam..
Ik ben blij te horen dat ook die blauw aangelopen vrouw weer "wakker" is geworden.
Carlo en ik liepen erlangs en dat zag er inderdaad niet echt fris uit.
Heb er voor het eerst in me leven ook echt bovenop gestaan, toen die gozer in het begin van de avond (rechts voorin) die aanval kreeg. :C

Gelijk daarna had ik wel even een dompertje en maakte me ook gelijk een beetje extra zorgen over degene waar ik mee was. :S

Hoorde nog op het feest zelf, dat er nog heel veel meer mensen helemaal fout zijn gegaan..!! Echt te bizar voor woorden...:( Vraag me af waar het aan ligt??

En hoeveel doden er 'waar' zijn gevallen. Mensen kap erover. Het is al erg genoeg DAT er uberhaupt mensen zijn overleden, maakt het dan nog uit hoeveel het er waren?? NEE dus... elke doden is er 1 teveel... simpel!

hugs
 
2 juup je hebt gelijk.............


en nu achteraf hoorje dan dat het mechien wel niet met drugs of i.c.m te maken heeft...
maar op zo een moment zit ik helemaal in de stress stelje voor dat een van je maten der zow aan toe is pffffff moet der niet aan denken....
en ben meteen rustiger aan gaan doen ...maarjah volgende week ben ik het weer vergeten en begint de ellende weer van vooraf aan
 
Ja kijk...daar was ik nou al bang voor.
Zijn er weer naar de klote voor niks.
Niemand leert he.

Je hoeft niet gelijk als een stresskip te stoppen,maar een beetje nadenken en een beetje anders met je zelf omspringen...ach kan geen kwaad.!

O..lieve hemel,ik wil niet preken,maar je leeft echt maar 1 keer.
Ik heb 10 jaar op een crematorium gewerkt en dan ga je echt wel denken hoor...
t'was gister me laatste keer dat ik wat ging gebruiken, ging erg lekker moet ik zeggen, snap niet dat dit toch nog altijd kan gebeuren.
Gebruikte al 5 jaar p's op feesten en nog nooit heb ik iets gehad van outgaan ofzo.
Beetje jammer dat sommige lui toch gewoon niet op kunnen letten of hun grensen vast kunne stellen
Ik kwam om 10 uur binnen, en toen lag er al een of ander figuur zwaar te nekken, zakte dfoor zn poten heen, enz enz. Als je dr niet mee om kan gaan, kun je van mij part wegblijven, dit soort acties zijn echt niet bevorderlijk voor e feesten in NL.

Stupid fuck!!!
Ik was het meisje die bij die jongen was.
Ik kende heel die jongen niet.
maar ik heb zitten huilen als een klein kind.
ik heb veel mensen gezien die fout gingen van drugs.
maar ik dacht dat ie dood ging.
ik heb een ook 1 keer mond op mond beademing gedaan.
Ik raakte zelf een beetje paniek omdat het ehbo personeel zo lang weg bleef,
maar gelukkig kwam even later wat bij.. bij ehbo.
hij wist nergens niet meer van!
 
2 danseresje...... leuk je gezien te hebben dan voor het eerst........shit zeg...kan me voor stellen.!!

dat moet volgende feest maar ff over dan....(die meeting)
ja , nou ik zag de 1 naar de andere van de wereld weg gedragen worden. Bij veel mensen rolden hun ogen eruit. Ik had in totaal 6 pillen op , waarvan er maar 1 werkten. Allemaal benden!
Ik denk waar is iedereen hier mee bezig joh, hun zelf verkankeren. als je er niet tegen kan doen je het toch gewoon niet! Zag ook een meissie lopen met een gast , dat meissie moest ik bijna er voor gaan lopen want haar ogen flikkerde eruit. Ze keek zeer bangerig en dat vind ik nou helemaal geen gezicht !! nee in de hmh zie je al die dingen niet lijkt het wel. Daar is het allemaal , veel beter geregelt

Qlimax terug naar amsterdam
 
Toch jammer dat het altijd blijft gebeuren dit soort dingen :(
Dat heb je gewoon met die grote feesten, tuurlijk heb gebeurt overal, maar op de feesten die wat commercieeler bekent worden zijn toch meer mensen die niet in die scene zitten en die dan bv een p'tje nemen voor t eerst. Tuurlijk dat kan goed gaan de eerste keer, denken ze daarna meteen dat ze expert zijn en kunne vreete wat ze willen. n00bs noem ik dat.
Ik was om 06.15 bij de EHBO... Kreeg een astma aanval en had geen ventolin.... Ik werd niet gelijk geholpen omdat ze bezig waren met een spoedgeval... ik weet niet zeker of het dezelfde jongen was, maar hij lag op een brancard, te schuimbekken, schreeuwen, spasten en weet ik wat al niet meer... Ze hingen met negen man, serieus, aan zijn lijf en nog werd hij niet rustig... Ik zat bij de verwarming dus heb alles gezien..

Egt heel heel eng! Hij was al wat ouder, denk een jaar of 30. Op een gegeven moment werd het nadat de ambulance er was, stil en moest ik ergens anders zitten zodat ik niks meer zag. De ambulance reed uiteindelijk weg, zonder sirenes ed... En dat betekend volgens mij maar een ding... Want als je nog leeft en je moet in zo'n toestand naar t ziekenhuis krijg je egt wel sirenes!!

Ik vroeg nog aan de dokter of hij dood was maar hij mocht niks zeggen... Om 06.45 kreeg ik mijn ventolin en kon ik weer verder.. Smorgens hoorde ik dat er iemand was overleden aan een hartstilstand... %)

Nogmaals, ik weet niet precies wat er verder is gebeurt enzow.... maar gisterenavond toen ik t verhaal thuis vertelde, drong t pas egt tot me door, en was wel ff van de kaart ervan... Hoop maar dat hij gewoon thuis of op zijn werk is!!
En dat ik zoiets nooit meer meemaak!!

De mensen van de EHBO zijn wel schatjes trouwens!! Egt lief zijn ze voor je, kreeg een deken en water enozw... En helemaal geen beschuldigende vinger als je deraan bent enzow...!! Petje af voor die mensen, want ze maken heel wat mee zo'n nacht! Dat hebbik nu wel gezien!
Drugs gebruik met mate en met je maten.

Als mensen nou is eerst gingen nadenken over HOE je drugs op een verstadige manier het beste kan gebruiken en daarna het uiteindelijk gaan gebruiken, zou een hoop narigheid schelen.
Als je weet dat je hartklachten hebt, is het dan verstandig?
Als je weet dat G en alcohol niet samen gaan, is een biertje verstandig?
Dan ben je pas echt stoer als je het WEL doet en daar hoef je helemaal geen DJ voor je naam te hebben staan. :-P

En over de EHBO ! Tja, mee eens dat het schatjes zijn, maar als ik tot 4 x aan toe zeg dat ik geen suiker water hoef en ze proppen me vol met die teringzooi, dan wordt ik toch wel een beetje lichtelijk geirriteert. Maar goed, ik had ook maar 10 tellen nodig om daar lekker de boel onder te kotsen.
Zo goed ! En ben kwaad weggelopen !

BTW: Iedereen loopt wel te zeiken over Dance Valley, maar ik vond ik dit ook niet echt cool geregeld. Hoeveel mensen zijn er nu ziek !??? :-(
Ja, je kan niet alles hebben... Maar voor mij waren ze iig heel erg lief! (L) Jammer dat t bij jou niet zo ging!

Hoe bedoel je ziek?? heb 5 mins in de rij gestaan en waz gelijk binnen dus... Maar misschien hebbik iets gemist, vond de garderobe wel raar daar in die tent!

Kus
Ze zijn wel lief, maar ze denken dat ze ALLES beter weten ! Ik zei nog geen suiker, want dan ga ik kotsen ! öpdrinken ! Ok, ... puke
Dat was minder !

Ik heb een half uur buiten gestaan, iedereen moest nog hun jas op hangen, bonnetjes halen, eer dat we compleet waren en naar binnen konden, was ik niet meer zo vrolijk !
 
ik ben de ehbo uitgezet omdat ik zwaar aan het trippen was en ze niet wisten wat ze met me aanmoesten dat vond ik toch een van de mindere dingen op de avond maar ach ik ben gelukkig nog thuisgekomen
haha.. Ja, da's nie zo mooi!!

Idd, als ze t nie meer wete sture ze je weg.. Maar ik heb alleen gezien dat er iemand weggestuurd werd omdat ze niet wou luisteren... Ze was egt zwaar deraan, speed, want ze was helemaal aan t spasten en agressief.. Toen hebbuh ze haar deruit gezet omdat ze nie wou luisteren... Dat kan ik me wel voorstelle, kan je beter je tijd aan mensen geven die wel willen, maar als je probeert mee te werken vinnik wel raar dat ze je eruit zettuh!

Ga iig NOOIT meer alleen naar de EHBO, egt vet eng met al die trippende gasten en als je daar dan alleen van de kaart en half in paniek zit iz dat eg nie koel!!!
 
daarom ;)
dat verziekt de rest van je feestje, keb altijd trouwens altijd wel zelf spullen in me jas zitten als het fout begint te gaan, dextro energy, en normale kleine pakjes suiker :-)
nog nooit op ehbo gezeten en hopenlijk in de toekomst ook niet :P (afkloppen)
 
Vlak voordat het feest begon ...in de rij..toen de hekken nog dicht waren ging er al 1 out
die was echt nog jong zo te zien...hoorde dat ie alles door elkaar had geslikt...hij had vet pijn in ze kop
Ben bang dat er in de toekomst nog wel meer doden gaan vallen op Party's. Er zijn altijd mensen die niet weten dat ze veel te ver gaan.
Maar dat is hun eigen verantwoordelijkheid.
 
die mensen die denken dat drugs gebruiken stoer is...dat zijn meestal de gene die fout gaan..
 
Mjah, de drugs gebruikt hun, ipv hun de drugs :S
2 fairytale : Want als je nog leeft en je moet in zo'n toestand naar t ziekenhuis krijg je egt wel sirenes!!
---

ambulances mogen geen doden vervoeren, dus ik denk dat het allemaal wel mee is gevallen uiteindelijk
Om ff terug te komen op bladerunner, 12-10-'96, ik weet iig ZEKER dat er 2 zijn overleden, waaronder mijn beste en bijna enige maat toen.

Er zijn veel mensen die beweren dat er 6 zijn overleden, ikzelf ben er daar 1 van. Ik heb nog nooit zo een slecht georaganiseerd tyfuszooitje meegemaakt dan op dat feest, ik zag ze bij bosjes neervallen. Toen ik met "mijn toen al dode maat" bij de EHBO aankwam, en ze keken of er leven in zat, zei een mevrouw: "we hebben er weer 1" en toen werd er met het ambulance personeel gesmoest of ze hem wilde vervoeren of niet. Ik vergeet die zin van die grafhoer nooit meer: "we hebben er WEER 1".

Maar eeh, Mike was zeker niet de eerste, en het was om een uur of 0400, dus zeker ook niet de laatste naar mijn weten...
2 walter> doden mogen officieel niet in ambulances worden vervoerd idd. maar omdat dat wel het makkelijkste is wordt het lichaam vaak wel per ambulance vervoerd. ze geven dan vervolgens aan dat degene pas in de ambulance of pas in het ziekenhuis is overleden.
2 Xypzo: wat errug voor ju! het maakt ook geen donder uit hoeveel mensen daar dood zijn gegaan, het is al errug genoeg!
Idd,wat n achtelijke grafhoer dat ze DAT DURFDE te zeggu!
Ik zelf was daar toen nie, maar bekenden van mij wel, en die hebben ook heel wat mensjes neer zien gaan. En zij stond er ook bij dat t ambulance personeel er gwoon nie door kon.
Moet wel gruwelijk geweest zijn daar zeg!
Bladerunner ja dat was echt erg
op t feest zelf heb ik van mensen gehoord over zeker 9 mensen die zijn doodgegaan en op de raarste manieren.

die verhalen sloegen bijna allemala nergens op maar er zijn toen wel verschillende mensen overleden.

ik hoorde op t feest toen mensen zeggen dat het FAG gifpillen verkocht en pillen met glas erin ofzoiets
ik heb gehoord over mensen die van t dak waren gesprongen, over mensen die achter een box neer werden gestoken
iemand die over een hek probeerde te klimmen viel en gespiest werd ofzoiets

echt vage verhalen
Psycho... doe niet zo eng!!
egt he, soms vraag ik me af waar we allemaal in godsnaam mee bezig zijn... ik zit de hele tijd te denken wat er allemaal kan gebeuren, en word er helemaal eng en verdrietig van... en tog weet ik zekah dat ik t volgende feessie weer maximaal %) sta te :bounce:..... vaag!
Ik heb wel een "lijk" zij weggedragen worden op Qlimax als die gozah nog leeft dan is het echt een wonder want hij was lijkbleek en er zat geen leven meer in gewoon, hij knipperde nie niks. Gewoon te eng voor worden maar het gebeurt wel vaker, so you know drugs maakt meer kapot dan je lief is
 
jah de verhalen zijn de werold cker nog niet uit.!! kwa.. mensen die overlijden op feesten...
partyganger 7 april 2002 22:24
Ik kwam om 10 uur binnen, en toen lag er al een of ander figuur zwaar te nekken, zakte dfoor zn poten heen, enz enz.

Hey!
Dat was een goeie vriend die met ons mee was, kwam niet door Pillen, kwam omdat hij de hele bus zich kapot gezopen had, kwam door alcohol.
 
Ik snap het effe niet meer...op een andere topic werd gevraagd of het nou wel zo nodig was om een feest stop te zetten als er iemand dood was gegaan.
Vonden de meesten niet nodig,want eigen schuld dikke bult en nog meer van die lieflijke uitdrukkingen.
Nu hoor ik dezelfde geluiden over die slachtoffers...maar als iemand van de e.h.b.o zegt...daar is er weer een..dan is ze een grafhoer????
Is dat niet een beetje kort door de bocht??
Als een feestganger op een ranzige en ellendige manier onder je ogen de pijp uit gaat en je de behoefte nog hebt om lekker verder te feesten,vind ik het wel weer kortzichtig dat je verwacht dat de wereld anders reageert als het jou maatje betreft.

Sorry,maar ik ben van frustratie over die achterlijke kortzichtige antwoorden drie dagen niet op de site geweest.
Het had ook mijn dochter kunnen zijn of haar vriend en ik dacht dat jullie toch wel meer gevoel in je donder zouden hebben.
Maar jullie feesten liever kotsmisselijk door en gaan dan de volgende dag rond vragen of er nog iemand de pijp uit is gegaan?
En volgens de verhalen blijft dat ook nog een "lastige"herinnering.
Scheld dan ook niet iemand uit voor grafhoer,die daar vrijwillig haar werk probeert te doen en mensenlevens probeert te redden van idioten die zich zonodig de tering moeten slikken.
Die dingen nemen zij ook allemaal mee naar huis en dat word ook niet vergeten.
Ik heb in het uitvaartcentrum ook diverse slachtoffers mogen aanschouwen van o.a.scooterongelukken...allemaal gassies die dachten jezus te zijn.
Leuk hoor,de ouders en de broers en zussen!!
Dan dacht ik ook wel een keer...daar heb je er weer een!!
Ben ik dus ook een grafhoer!!
Zo,dat moest er even uit...en voor je me bombardeerd met reply`s.
Door mijn beroep heb ik meer ellende gezien dat jullie lief is(voormalig beroep) en ook als e.h.b.o er bij popconcerten heb ik ook getuige mogen zijn van naief gedrag en de gevolgen daarvan.
Heb je hetzelfde gevoeld en meegemaakt,reageer dan gerust..denk anders eerst een nachtje hierover na!!!