Partyflock
 
­ Nederland
Wat zouden jullie doen????

Ik had laatst een vriend maar die houdt meer van die apres-ski feestjes maar ik niet. We gingen dus nooit samen naar een feest ofzo. Ik ging dus gewoon zelf weg en dan werd ie boos en zei dat ik meer om vrienden en feesten gaf dan om hem........

Het is dus ook uit. Wat had ik dan moeten doen???
ik vind dat je het goed gedaan hebt!!!
gewoon jezelf blijven, en staat hem dat nie aan ist zijn probleem :D!

:bloem:
Precies, heb je helemaal goed gedaan, ik zou hetzelfde gedaan hebben.
 
je hebt precies het goeie gedaan :)

m'n vriendje houdt gelukkig net zo veel van feesten als ik, maar soms ga ik ook naar andere feessies als hij en dat is helemaal geen ramp, vindt ie ook niet errug...en als ie het wel errug zou vinden, dan had ie duzz eg wel vette pech gehad...hoe lief hij ook is.....
 
Alleen de stelling al; je houd meer van feessies dan van mij..zo`n jongen gun je toch een fanta en dan weer vlug terug naar de creche!!!!
Jezus ik ben blij dat ik niet met iedere hobby van mijn man mee hoeft te hobbelen...en ons huwelijk blijft ook stukken frisser als je af en toe eens wat zonder elkaar doet..heb je samen weer wat te vertellen.
FEESTUH NATUURLIJK !!!
 
feestuhhhh , wat moet je nou op zo'n apres-skiprut party :D
simpel, jij moet je eigen hobbies hebben. anders trek je het toch niet meer bij elkaar.

lekker feesten dus(maar niet vreemdgaan dus: de kern van het probleem waarschijnlijk)
ik dacht ook altijd dattik wel voor het feesten zou kiezen
heb ik gelukkkig uiteindelijk ook wel gedaan
maar heb echt t idee dak een half jaar van me leven verspild heb
 
heb je zekers goed gedaan.
je hebt een eigen leven toch? en sommige dingen moet je met je vrienden doen.
dus feesten zonder vriend(in)is het beste hoef je ook niet met elkaar rekening te houden op dat moment
gewoon een vriend/vriendin zoeken die ook waus is van feesten, heb ik ook gedaan anders had ik het echt niet uitgehouden
Ja dit gaat ook echt niet samen dat is net zoiets als 2 hetero gozers aan elkaar proberen te koppelen ofzo :D
Ik bedoel ik ging al naar feesten voor ik mn vriendin leerde kennen en zij ging er nooit heen en gelukkig vindt ze al die feesten ook vet want anders zou het zeker stuk gelopen zijn.
Goeie keuze dus !
 
dat is rot voor je!
Tja ik en mn vriend houden allebij van feesten, alleen ik ga net wat meer voor hardcore dan hij...
Dus ik ga af en toe mee naar een commercieel feest en dan weer lekker flink er tegen aan...
Proberen te combineren dus als je echt veel om hem geeft...
Probeer hem te begrijpen maar blijf ook jezelf, dus als je echt een feestbeest bent (zoals het hoort, hahahaha) dan zal dat ook zo blijven!

KUSJE!
Tja je had ook wel eens met hem kunnen meegaan, ik ben zelf ook wel eens naar feesten geweest of disco's terwijl ik daar absoluut geen zin in had maar ja je kan togg een leuke avond nog hebben met degene met wie je bent. Maar je moet inderdaad gewoon jezelf blijven, hij had namelijk ook best eens met jouw kunnen meegaan
 
feestuh natuurlijk !!!!!
gelukkig houd mn vriend even veel van feesten als mij! en dezelfde muziek smaak dus das ook mooi meegenomen! :LIEF:
ik ga ook nog wel is met vriendinnen stappen!
moet kunnen toch?!
hij moet gewoon jouw dingen respecteren en andersom ook. en je kan natuurlijk ook een keer met hem meegaan en hij met jou. Zo hou je elkaar in evenwicht
Hi Allemaal !!!!!

Ik ben blij dat jullie hetzelfde zouden doen!!
Het blijft denk ik gewoon best moeilijk.

Kusss
Mijn vriendin houd ook absoluut niet van feesten. Zelf ga ik niet zo heel erg vaak. Die paar keer dat ik een nacht weg ben en een dag naar de klote ben heeft ze dus maar te slikken. Een andere keer breng ik wel weer tijd met haar door.

Gelukkig gaat dat goed zo. Als ze er wel problemen mee zou hebben zou ik het ook niet trekken. Ik moet wel een beetje mijn eigen gangetje kunnen gaan. Wel vind ik het superjammer dat ze nooit mee wil, dat lijkt mij nou juist weer geweldig.
 
1 keertje he-ho-en moet best kunnen (wat zeg ik nou, zeker hersenschade), maar zorg ervoor dat je wel een verzekering afsluit (in niet-miechtaal: zuipen!)

even offtopic, zag net die breezerreclame en ben ik de enige die denkt dat die kat naast een breezer ook 'andere' dingen heeft gehad?

hmm: wens is de nogiets van de gedachte
give a litle...take a litle...om en om dus...ene week bijv feestuh endere week iets anders wat hij wou....had juh beide wat juh wou...
Je hebt de goede keuze gemaakt. Tuurlijk kan je apart uitgaan, maar al gaat er 1 zeiken is het snel over :P
 
feesten of je vriend??

ALLUBEI! Moe je natuurlijk wel ff iemand a/h haakje slaan die net zo warm loopt voor feestuhh als jij:) :) :)
 
In een relatie is het geven en nemen!!
Als mijn vriend van apres-ski "feestjes" zou houden ging ik af en toe met hem mee en moet hij maar af en toe met mee meegaan echt feesten!!
Ik heb het een ook een keer gehad, dat ik een vriendin had die me verbood om naar feesten toe te gaan, omdat er volgens haar alleen maar verkeerde mensen rondliepen en za dacht dat ik dan ook vaag zou gaan doen.
Ik heb haar meteen de deur gewezen.
Laat je eigen leven niet veranderen, omdat iemand anders het niet wil.
Als de persoon je niet neemt zoals je bent, dan is hij je niet waard
Je moet gewoon lekker gaan feesten enne draai het verhaal eens om hij ging toch ook nooit mee met jou dus waarom zou jij met hem meegaan? Is allebei geven en nemen enne vrienden zijn erg belangrijk
Mijn vriendje is ook een feestbeest... Alleen door zijn suikerziekte kan hij niet zo vaak als ik... Het komt dus regelmatig voor dat ik alleen ga. Hij zegt altijd dat hij ut niet erg vind, maar ik denk dat hij t wel erg vind, hij maakt namelijk altijd ruzie met me, over de telefoon/sms/irl voor een feestje, lijkt net of hij me dan een schuldgevoel wil aanpraten, dat hij thuis zit, terwijl hij ook makkelijk naar zijn vrienden kan gaan tog??
Blijf ook vaak thuis voor hem, alleen de grote phatte feessies willik nie missuh duz dan ga'k alleen... je moet een compromis sluiten,
ennuh... als hij nie met jou meegaat waarom zou jij dan wel met hem meegaan?? ja toch?? geven en nemuh... lkr latuh die gast! waarschijnlijk mis je er niks aan!!
Je moet doen waar je jezelf het beste bij voelt. ALs je een relatie hebt moet je echt jezelf blijven en de dingen doen die jezelf leuk vind. Tuurlijk is het altijd een beetje geven en nemen. En pas je je altijd wel wat aan, hij gaat een keer met jou mee en jij een keer met hem. Zo zijn jullie allebei tevreden, maar ik zou het zelf ook wel het mooist vinden hoor als ik een vriend krijg dat die ook van lekkere qnal feesten houdt en mee gaat :bounce: :D
Tja, als je nou nooit bij hem zou zijn en elke week alle feesten afgaat, dan kan ik me voorstellen dat dat een probleem is (wanneer hij niet zo van feesten houd).

Maar af en toe een feestje moet zeker kunnen vind ik.

Het is alleen wel erg jammer, tiz natuurlijk veel leuker om samen te feesten :-)
 
Mijn lover heeft het ook een beetje gehad met feesten en gaat dus bijna nooit meer mee. Ik ga wel gewoon naar de feesten. Hij vindt dat soms niet leuk omdat ik de dag daarna natuurlijk ook niks waard ben en dat we het weekend dan niet samen zijn (door de weeks zie ik hem niet). Maar hij maakt er gelukkig niet echt een probleem van, want ik blijf toch gewoon doorgaan met feesten. Mijn vriend bepaald echt niet welke hobby's ik wel en niet mag hebben!!!
Dus ik vind dat je de juiste beslissing hebt genomen. Een kerel die je voor die keuze stelt is een mongool!! :):):)