Partyflock
 
Forumonderwerp · 21160
­ Nederland
 
Fuckin ik ben nog steeds niet mezelf na Thunderdome!!!! AHHHHHHHHHHHH!!

Ik denk dat ik fuckin gek word!!!!

Het is nu al een week geleden en ik kan nog echt niets mentaal gezien!!!!!

Fuck en het is nog mn eigen schuld ook!!!!

Met mn: 'Nou, fuck it dit is Thunderdome laat ik mezelf ff flink naar de klote helpen'

Kutkansloze ik..........
Conclusie?
Tja.... gewoon nooit aan beginnen!!! Heb je daar ook geen last van!! :D
 
voortaan, gewoon ff een beetje normaal doen Lukas...
laatste aanpassing
 
nooit aan beginnen is ook weer zowat .. gewoon wat minderen.
ik snap t niet; als ik xtc opheb ,heb ik totaal geen behoefte aan meer zooi
laatste aanpassing
Dude chill, neem wat 5-htp ben je r zo weer boven op :)
 
ik snap niet dat het voor sommigen zo moeilijk is om weinig PER avond te nemen :S
ja idd 5htp nemen... bij de smartshop kopen.
Of aferE en C

succes en rustig aan volgende keer!!!! Komt wel goed.. je moet gewoon herstellen. Gaat bij jou blijkbaar langzaam...
laatste aanpassing
2 Air: dat ook maar snap ook niet waarom het zo moeilijk is voor de meeste mensen om helemaal niks aan drugs te nemen.
(k)
 
dan moet je er een keer geweest zijn shiny
 
Pff.. kut men.. maja je weet ut he.. als je teveel van shit gaat nemen ken je dit soort dingen verw8en.. desalniettemin evengoed nog steeds egt kut!!
"laat ik mezelf ff flink naar de klote helpen'"

Eeehh... %) Hoezo dat dan, vind je het leuk om de kans te lopen om out te gaan op een mooi feest?!
Juist omdat het TD is zou je 't zo helder mogelijk moeten meemaken. Zo zie ik dat :)

Drugs is bad for ya, mmmmmmmmmmmkay?
Tja snap niet dat mensen zo ver kunnen gaan..
spoel je zooi die je nog over heb door de plee, net zoals ik gedaan heb
laatste aanpassing
lukas je kan mij een hand geven ben ook van de uitwerking geschroken ik begin mij weer een beetje normaal te voelen en het is nu acht dagen geleden een beetje rustig aan dan komt het goed maar het was me het feessie wel alleen je moet ze niet te vaak zo hebben ha ha see ya next week dan kunnen we kijken hoe we er dan aan toe zijn mzzl
 
En zeker nooit meer drugs gebruiken?
 
Werkzaam bij Underground Alert
Denk je niet dat je jezelluf een beetje aan het gek maken bent! Als je maar hard genoeg denkt dat je niets lukt en dat je een geestelijk-wrak bent, dan word je dat vanzelf wel!

Je zegt veel te veel XTC en pep, dat kan wel zo wezen maar dat is na een dagje ook wel weer uitgewerkt. Laat staan na een week!

Niet vergeten .... overal waar 'te' voor staat is FOUTE BOEL (behalve TEvreden dan)!!!
Ligt het dan aan mij? ik heb tegenwoordig echt n.l. nergens meer last van na een nacht zwaar feesten, maar dat is dan ook sinds ik geen XTC meer gebruik, alleen een beetje pep en sossa. Dus ik heb de boesdoener gevonden en ik heb er ook helemaal geen zin meer in om wazig te zijn!
 
sommige mensen zijn wat gevoeliger voor xtc, dus daarom kan het zijn dat jij, Viv er nu beter door functioneert. Ik kan zelfs helemaal niet tegen XTC..ik ben er altijd helemaal van slag van..en dat kan weken aanhouden.
Dus doe ik dat ook niet :)

Bekend is wel dat overmatig speed gebruik kan leiden tot angstgevoelens, verliezen van gevoel met jezelf en paniek aanvallen..
In ernstige gevallen zelfs tot langdurige psychoses..

Het lijkt erop Lukas, dat je blijkbaar toch een grens hebt overschreden.
 
Het feit dat je nu nog verrot bent komt door de speed
 
ja, je kan altijd wel merken dat speed echt kut voor je lichaam is.
 
Looeeekieee haha :bounce:
GOZER, relaxt man neem nog een lijn dan !!!!!!
 
E lukas ik leef met je mee.......ikzelf ben ook nog niet helemaal bij me positieven.......ik had op TD ook effe teveel van ALLES genomen....XTC...SPE­ED....alcohol....efe­dra...wiet....eeehmz­....coke...en daarna bij de after waren we effe flink gaan zuipen en daar haddik in een keer een halve gram pep in me neus geragt.....STOM!...g­hehe...maargoed...da­t kannik me allemaal niet meer herrinneren....maar k ben nog steeds niet helemaal de oude....lage bloeddruk enzow...
Tja eigen schuld!!! Bedoel als je drugs neemd moet je wel weten wat je grenzen zijn! Als je eenmaal weet wat drugs is dan ben je er ook snel aan verkocht! I know!!! Maar een beetje verstandig iemand weet wel dat je niet ....XTC...SPE­ED....­alcohol....efe­dra..­.wiet....eeehmz­....­coke... tegelijk moet gebruiken!! Vind dat zelf beetje sneu!!! Vooral als mensen het ff duidelijk gaan vertellen in een forum wat ze nou precies genomen hebben! Vind ik geen vertoning! Wat voorn een imago heb je dan? (mijn mening)!!! Is net als iemand naar je toe komt op een feest en die gaat je even vertellen dat die 10 pillen op heeft nou sorry hoor!!! Drugs is om van te genieten en niet om jezelf naar de tering te helpen!!! Enjoy your life don`t mess with itt!!!
 
Je bent soieso niet goed bij je hoofd als je het op zo`n houseparty doet
2 of 3 pillen is zat..je weet nu geen fuck meer de volgende dag..
zonde van het feest..
 
Ik geef jullie allemaal fuckin gelijk.

Het is nu wel weer rustig in mn hoofd.......

Van fouten moet men leren.

Lesje geleerd zullen we maar zeggen......
Als je de volgende keer weer last krijg van dit soort gedoe, dan moet je zorgen dat je PROZAC in huis heb gehaald. Dit spul helpt erg goed als je depressief bent of een beetje ben doorgedraaid!
Maar dit spul moet je ook niet te vaak gebruiken!
PROZAC vet nummer hahaha!!! trouwens Prozac is bijna drugs hahahaha!!!! kan je volgens mij beter niet gebruiken :D
Prozac is zelf al een drug ja.. Wordt voorgeschreven aan mensen die echt zwaar depressief zijn.. Niet aan beginnen na drugsgebruik..
Prozac wordt door veel mensen gebruikt. Het is een anti-depressiva, met niet al te veel bijwerkingen.
 
Luuk wat bedoel je met 'van je fouten moet je leren'...

Je bent namelijk niet de enige met dit soort gezeik en ik heb gemerkt dat mensen vrij hardleers kunnen zijn :P

En dan nog de volgende vraag: Is er zoiets als 'teveel'...

Maar was wel een vet feessie, moet t alleen niet te vaak hebben zo'n hardcore party :)
 
Wat lul je Lukas, je bent je hele leven al zo.
HAHAHHAHAHAHAHAHA, maar Thunderdome heeft inderdaad extreme groeven gemaakt in m`n hersenen, ik ben na Thunderdome nog doorgegaan met ene Drugter uit Hoofddorp, daarna met allerlei andere idioten uit Hoofddorp en Hillegom nog een midweek naar Center Parcs, geloof mij doe dit nooit, ik zag vanaf Thunderdome, 6 uur smorgens opstaan, donderdag morgen pas weer voor het eerst m`n bed, geloof mij, daarna ben je pas eeeeeeeeeeeeeeecht een mongooltje, ik heb het gevoel dat het nooit meer over gaat, en dan nog maar niet te spreken over de hoeveelheden, die zijn meegegaan. Ik ben voorlopig wel even genezen van die bende. Het Oranje mannetje daarentegen heeft zijn verstand ook opgesnoven geloof ik. Hij zat te mekkeren in die week dat het fout ging en zo, gepaart met enkele tranen, maar gaat wel weer naar X-qlusive, hoezo ik wil gebruiken!!!!! Maar ja sommige mensen leren het nooit. He!!!!!!!!
Verder stop ik nu maar, want typen kost de grootste moeite, mazzol Ermal
haleluja ik ben genezen ik werd vannochtend wakker op een boot en ben weer de oude luuk ouwe gab het komt goed daar ben ik nu achter in het vervolg iets rustiger aan ik dacht dat ik nooit teveel kon nemen en meerdere met mij maar het kan dus wel de afgelopen twee weken was teveel en otto ik heb mij bedacht ga toch wel zaterdag en luuk jij toch ook?????????????????­???????? ff lekker stampuuuuuuuhhhhhh :xtc: :xtc: :respect:
 
Triehieestt.........­.
 
Hoor ik hier enige vorm van jaloezie, ik vind het juist triest om te zeggen dat het triest is, greetz
 
Ermal... iets wat er niet is kan je ook niet opsnuiven toch... :P

Nee maar eeeeeh, genezen ben ik er zeker nog niet van en over die mental break down moeten we t verder ook maar niet meer hebben. X-Qlusiv wordt gewoon vet en ik weet niet hoor, maar je kan ook wat rustiger aan doen op een feest!
 
gebruik verantwoordelijk of gebruik gewoon niet gozzer ;)
laatste aanpassing
 
Onder het motto: eigen schuld dikke bult!
 
idd jordees ik heb er dan ook geen medelijden mee ;)
 
als je zo onwijs geschrokken bent van het feit dat je lichamelijke/geestel­ijke klachten heb gekregen door het vele slikken,maar vervolgens 2 weken later er rustig weer 10 in gooit,lekker belangrijk dan
 
Volgens mij begrijpt niet iedereen hoe het allemaal is gegaan...

Ik heb er totaal geen spijt van dat ik naar Center Parcs ben gegaan, t was echt onwijs gezellig, ook veel dingen gedaan die ik normaal nooit zou doen. En ik vind t ook niet zo gek dat je als je zo lang wakker bent er na een tijdje ff nix meer van snapt...

Over dat verantwoordelijke gedrag: Dit was gewoon een weekje beesten en geloof mij maar dat ik t niet nog een keer doe, hoe leuk t ook was :P

Als laatst vraag ik me af waar je medelijden mee zou moeten hebben...???
 
Tja, toch een beetje je eigen schuld... Belangrijk is jezelf een beetje in de hand houden... Al ken ik je gevoel nu erg goed. Zelf allemaal ook meegemaakt, 2 weken later nog niet helemaal in orde. Voor te stellen wat die shit allemaal met je doet al blijft het leuk!!! Ghehe
Succes
 
ik ken me grenze ook wel....maar kweenie....ik was te waus om te beseffen dak teveel had genomen....aangezien dat in al die jare dak drukz doe nooit probleme had...
 
Gewoon geen drugs gebruiken als je geen zeker zelfbeeld hebt en niet goed in je vel zit.
Ben je zeker van jezelf dan weet je psies hoe je met drugs om moet gaan om jezelf goed te blijven voelen en geen grenzen te overschrijden,en doe je dat s wel dan nog is er niks aan de hand.
Maar als je onzeker over dingen van jezelf of in je leven bent zijn drugs funest,maakt niet uit welke drug je used,je begeeft je in de gevarenzone op dat moment.
Duz,wil je je leventje in de hand houden wees dan eerst s eerlijk tegen jezelf voor je wat in je mik pleurt,en denk niet te makkelijk dat je t allemaal wel onder controle houdt,want dat is in de meeste gevallen NIET zo...
Donna slaat weer eens helemaal de spijker op de kop.

En allejezus, welke mongool begint hier nu over Prozac? Luister hier aub niet naar. Ik weet uit eigen ervaring en gezien mn studie teveel over zulke zaken om je dit zomaar iemand te laten vertellen. Prozac is een medidijn wat je nooit zomaar mag gebruiken. Daarnaast is de combinatie van antidepressiva en middelen als xtc hartstikke gevaarlijk, je loopt dan kans op het serotoninesyndroom! Afblijven dus!

Anywayz, je weet zelf wel hoe het zit en dat wordt nu vaak genoeg herhaald. Gebruik alleen als je je goed voelt en je eigen grenzen respecteert. Je blijft je eigen proefkonijn!
Alles door elkaar en tegelijk gewbruiken kan je een behoorlijke mind-fuck bezorgen.

Waar dat alles door elkaar gebuiken goed voor is, is me ook een raadsel... Coke en pep zijn uppers, xtc een downer. De coke en pep overheersen waardoor je echt helemaal geen fuck van de xtc merkt. Je kan je erop los slikken, werken zal het echt niet doen. Wanneer het wel werkt die xtc? Wanneer de rest van de dope is uitgewerkt. Het enige wat je daarna zal ervaren is een kut en leegteloos gevoel.

Door mekaar gebruiken is sowieso zonde van je centen. Daarbij kan je er ook flink neerslachtig van worden.
 
xtc is ook een behoorlijke upper hoor....maar dan met een entheogeen effect....ennik voelde die shit dus echt wel samen met al ut andere
Dat is toch helemaal niet wat R-man zegt Speedyjoe? Als jij verschillende middelen door elkaar gebruikt, heeft niet alleen je lijf, maar ook je geest het veel zwaarder te verduren. Speed naast xtc gebruiken put niet alleen de serotoninereservoirs uit, je doet ook nog eens inbreuk op je dopaminehuishouding. Je lever heeft het zwaarder en je zult eerder en meer last hebben van nare bijverschijnselen!

Het is heel simpel. Je weet wat drugs zijn, welk effect ze hebben en wat de voor- en nadelen zijn (dat mag ik althans aannemen want anders hoor je je er niet eens mee bezig te houden). Je weet niet wat de risico's op de lange termijn zijn ook nog eens. Dus maak voor jezelf een afweging. Zolang de positieve punten blijven overheersen, moet je de consequenties maar voor lief nemen. En als je teveel last krijgt van allerlei nare bijverschijnselen, begrijp je ook wel wat je te doen staat...
 
2 Wackiejacky

serotoninesyndroom..­. is dat dat je hersenen altijd de hoeveelheid serotonine aan blijven maken die ze aanmaken als je een snacky neemt???

Nee grapje... ik weet ook wel dat t serieus bedoeld is maar kon t niet laten :)
Ik snap je grap niet zo oranje figuur...