Partyflock
 
Forumonderwerp · 21276
­ Nederland
Ik hoor heel erg veel commentaar van mensen over de vloer van bijvoorbeeld de Hemkade, maar ook de HMH en vele andere locaties zijn erg glad. Ikzelf vind dit ook heel erg vervelend maar wat moet je eraan doen? Sommige mensen zeggen dat je je bekertje of whatever gewoon op de bar ofzo neer moet zetten, maar er word al genoeg over de vloer gemorst omdat je tegen andere mensen aanloopt of vica versa. Ik ben een paar weken terug in Nightlife (Maastricht) geweest en daar was het dus allesbehalve glad. Was gewoon een heerlijke vloer.

Er zijn natuurlijk wel kleine oplossingen. In bijvoorbeeld de Hemkade zijn van die kleine verhoogde podia neergezet waar je heerlijk op ken springen. Daar heb ik dus afgelopen zaterdag op QT regelmatig gebruik van gemaakt. Het is alleen zo klein. Ook is er in de 2e zaal een houten vloer ofzo neergelegd waar je ook lekker tekeer ken gaan zonder dat je een onverwachte split maakt.

Ik vraag me nou af, wat vinden jullie van de vloeren van de diverse lokaties, kun je ermee leven en hoe zou t verbeterd kunnen worden?

PS. Misschien is hier al eens een topic over geopend maar heb die niet zien staan

GreetZ Techno Junk
Plaats van die tapijt stukken net zoals in de
Borglandhallen.....D­at is echt het betere werk...
je kan aan de kanten op de grond zitten (blijft droog daar) en je glijdt niet uit en je kleding blijft netjes...( xxx KISSIONE)
Oud nieuws, 10 dubbel topic
 
Rebound afgelopen oud en nieuw.. gewoon goedkoop tapijt.. egt betur!!
In de Borglandhallen ben ik helaas nog niet geweest. Hoor van veel mensen dat dat echt een van de beste lokaties is, ook qua geluid.
Dat zouden ze dan op meerdere lokaties moeten gaan doen. Zijn genoeg discotheken die t geld er wel voor hebben, want als je ziet wat je tegenwoordig voor een party en drinken betaald.. Maarja, het zal wel niet gebeuren ben ik bang..

2 heikster >> Ik zei net al: Ik heb geen topic hierover zien staan dus dan open ik een nieuwe. En als je je er aan stoort dan moet je gewoon niet reageren, lijkt mij zo..
Heel vetjes dat er op Rebound tapijt lag maareh...waar werd dat gehouden? En leg dat tapijt daar altijd of was t alleen voor dat feessie?
dat tapijt achtige wat in het silverdome lag was ook prima!!
veerde zelfs nog een beetje! :D
gewoon op elk feest een kommetje zout meenemen. 1 vierkante meter voor jezelf opeisen en je kommetje hierover leegstrooien
Kijk...DAT moeten we dus hebben! Die organisatoren willen toch dikke party's organiseren? Snap niet dat ze dan niet op de vloer letten. Ok, is nu duidelijk dat dat op sommige plekken WEL gebeurt, maar er ken nog een hoop verbeterd worden. We moeten maar zien wat de toekomst ons te bieden heeft.

Overigens vond ik de vloer op Awakenings Festival (ik geloof beide edities) wel supergoed! Dat waren van die planken en daar heb ik helemaal geen last gehad van slippertjes.
Gewoon lekkere houten vloertjes neerkeilen!
Was toen op MOH in de hemkade en daar hadden ze toen een XTRa oldskool tent naast de hemkade geplaatst...met een houten vloer!!
Zo en zo word het stampen beter en als de bass wegvalt kan je gewoon lekker de bass doorvolgen door alle mensen die lekker op het vloertje staan te beuken :P:bounce::P
Ech wel beter duz!
en zo'n houten vloer word minder snel glad (behalve als er een grote hoeveelheid bier overheen gaat zoals die Flippo die een hele meter Bier liet pleuren (zonde toch)
laatste aanpassing
Dat noem ik nou alcoholmisbruik! :p

Vind t inderdaad ook stukken beter, zo'n houten vloer. En wat je zegt HArD BaZz, het klinkt echt heerlijk dat gestamp op zo'n vloer! Was toen op Awake Festival 2001 ook zo. Misstress Barbara was aan t draaien, was t ff stil en je hoorde iedereen maar doorknallen. Kreeg er echt kippevel van. En je kon niet eens stilstaan, want je trilde gewoon lekker mee op t gestamp :)

Hout is dus gewoon zwaar relaxt! Maar ook gewone grond op outdoorfeesten vind ik heerlijk! Maar dan moet t ook weer niet te hobbelig zijn (wat een zeikerd ben ik ook zeg :p)

2 Gert-Jan >> Denken de uitsmijters dan niet dat t sos is? :p
pcies...een houten vloer niet goed inelkaar steekt gaat binnen de kortste keren scheef staan en dat is echt zwaar irritant..!
vooral als je denkt ff lekker te gaan zwiepen door de hele zaal ga je geheid op je plaat :P
wat lullen jullie nou allemaal ,als jullie het zo glad vinden sodemieter dan op en als je het niet glad vind, RAMMUHHHHHHHHHH :D :bounce:
Ow ik heb een x op een (kunst)ijsbaan staan stampen, beuken en raggen duz gladder kan niet :P
 
<Ik vind gladde vloeren wel cool, ik kan me vage dansjes dan nog beter uitoefenen...
Artiest ScuL
Dat tapijt smerige kleren voorkomt ben ik het niet helemaal mee eens.
Dat rooie tapijt in het Silverdome tijdens Qlimax was dusdanig goed geisoleerd dat de plassen drab er bovenop bleven staan.
De spetters hebben nog nooit zo hoog op m'n broek gezeten .. :S