Partyflock
 
Forumonderwerp · 21017
­ Nederland
Post hier ff jullie meest brute verhalen desndoods met pics enzo :D
Nellie Style :p
gheghe, ben vroeger weleens van het klimrek gesprongen en brak toen mijn arm, het zelfde jaar struikelde ik over een hele grote steen midden op het schoolplein waar een paal in had gestaan, bam weer arm gebroken.

Ging vroeger rennen om als eerste op het knopje van het stoplicht te kenne drukke, klabam, losliggend steentje, met me kin op die paal, moest in het ziekehuis geplakt worde!

Ben ook weleens vroeger met mijn fiets vlak voor een auto gevalle, zo, dacht toen echt dat die me dood zou rije!! whehehe

Ben gelukkig nog nooit op een feest op me muil gevalle!!
 
van een 2 meter hoog klimrek op mn nek. Had niet onder een veel andere hoek moeten vallen anders had ik nooit kunnen meemaken hoe de eerste schaamhaartjes begonnen te groeien ;)

Bleef nu bij verschoven nekwervels
laatste aanpassing
Vaak zat ga k op bek! Maar dat vaak door die verhogingen en die k*t hekken die in de weg staan!
laatste aanpassing
oE oE

Te vaakkkkkkkkkkkkkkkkk­kk

Keertje toen ik 10 was ofzo, zaten we in zo'n speeltuin met zo'n stang waar je aan kan optrekken ( op 1 meter hoogte ofzo)

Nou, en daar hadden we iets voor uitgevonden, ging je allebei aan 1 kant hangen, dan met je benen in elkaar en dan kon je wip wappen ofzo

MAar ja, wij doen, schoten benen los, snoeihard naar beneden gevallen met de koppen tegen elkaar

>>>Toen ik 4 was op vakantie in zeeland. Had ik zo'n klein fietsje en dan een heuveltje af. Heel hard fietsen, maar ja, dan kun je niet meer met je beetje bij de trapper, en toen was der aan het eind van de weg zo'n balk en daar reed ik snoeihard tegenaan en toen airborn

>> En ehh, toen ik 3 was op texel op het strand, wind vlaagje, woeiiiiiiiiii, rowan waait weg over het strand gaat op ze bek

>> TOen ik jaar of 7 was, me zusje wou iets afpakken, dus ik rondjes rennen om de tafel. Zo pof, met me kop op het randje van de tafel. Dik bloeden naar dokter en die had het weer gemaakt.

>> Toen ik jaar of ehh, 6 was op vakantie met de caravan, ik ren blij naar binnen, struikel, zo met me bek op dat kleine opstapje. Ook weer dik bloeden en weer gehecht


En ja, ik weet het zelf neit meer, maar dit hoorde ik laatst allemaal.
 
Ik ben een keer uit een boom gevallen van 8 meter hoog en toen heb ik me poot en beide armen gebroken en ik had een gigantische open wond op me rug. Het heeft een half jaar geduurd voordat ik alles weer kon. Sindsdien heb ik last van hoogtevrees
Het hardst was denk ik toen ik met gekruiste armen probeerde te fietsen:s
 
1 tje is me toch wel blijgebleven..

Ik samen met 5 vrienden komen terug uit de kroeg.. Beetje teveel gezopen met z'n allen, dus wij fietsen door de polder..

Komt er 1tje met z'n trapper tussen het voorwiel van een ander..

Die gaan dus gigantisch op hun bek ,waar wij vervolgens nog met z'n drieen bovenop knallen..

En wij vliegen dus zo over die andere gasten heen hoppa zo de sloot in...
Ja dat deed pijn jah..

Over de status van alle vijf de fietsen maar te zwijgen.. Echt de onderdelen vlogen in het rond..
laatste aanpassing
weet er nog wel 1:

Met mijn strontlazerusse harses op de fiets naar huis zaterdag nacht (rond 3 uur). Ik rijd de straat binnen en schud nog een beetje met mijn hoofd om proberen een beetje helder te worden. Verllies ik nogal mijn evenwicht en knal ik keihard tegen een stilstaande auto aan. Het mooiste: De eigenaar van die auto, een of ander klere wijf, stond precies toen het gebeurde voor het raam de afwas te doen (jaja, 3 uur 's nachts) en komt hysterisch naar buiten rennen.
ik een smoes verzinnen dat mijn pa wel langs zou komen om de verzekering en alles te regelen en heb haar toen hard laten stikken. Later in de week heeft ze me nog wel gegrepen....
Koenie 18 oktober 2002 13:01
Het hardst was denk ik toen ik met gekruiste armen probeerde te fietsen
--------

Hehe, altijd gegarandeerd succes :D
viel vroeger ongeveer 1 keer per week van de trap :D Heb wat in het ziekenhuis gezeten!!
 
ik was 15 en helemaal in skater style:)
ging ik op ut plein bij ons met un vriend van un kleine half pijp af wil ik dr van af gaan blijf ik met me voor wieletje van me skate ergends an haken, hard op me bek duz.
vette pijn an me pols ik naar huis met em ma naar ut ziekenhuis bleek hij zwaar gekneust
maar ut lollige dr van was 30min eerder was die vriend van mij ook op z'n bek gegaan en had ook pijn an z'n pols maar bij hem was ut net niet gebroken:D
laatste aanpassing
Mountainbiken in ardenne, uhm 15/16 jaar bergie af, 40/50 km per uur keek achterom en ja hoor in de berm en triple salto gemaakt, viel gelukkig in de sloot dus niks gebroken alleen me bril pleitte. Heb sindsdien lenzen dus wat het niet erg. Een dame die achter me fietste was nog over de nek gegaan omdat het zo eng was :)
toen ik vroeger BMX'te, was een jaar of 11, wou een backflip proberen maar ging compleet fout, ben van 'n meter of 5 op m'n kop gevallen (had gelukkig helm aan) en derna BMX op mij. 1 week en half in ziekenhuis gelegen met paar gekneusde ribben, zware hersenschudding en verschillende snij- en schaafwonden, en een gebroken enkel.
Heb nog een jaartje geBMX'ed erna, maar was toch niet meer dat :)
 
Artiest Elcol
OP TD afgelopen keer....over die godver houten dingen in de hollandhall...danm daar ging ik met me zatte ballen vol overheen op me smoel :S gelukkig was het nog nie druk :P
ik val nooit :S

ben ooit wel eens van een trap gestuiterd maar toen was dusdanig jong dat ik er niks meer van weet
 
Een kleine selectie

1) met mijn neefje van de dijk af racen met mn BMX hij op zn bek ik met mn harses op zijn stuur
En natuurlijk de rubers afgesleten en loop nu nog steeds met een lidteken op mijn voorhoofd.

2) Met zn 3en op de scooter en dan zo'n stenen paaltje tegenomen (belegd met grind)ik zat achterop vol met mn knie er tegenaan.

3) Kaartjes halen voor New Frontier met een vriend van me die zijn brommer te naar had opgevoerd (ik hou het bij 100km/ph anders...)
reden wij op de wibautstraat met 80 slaat er ineens een auto af Zonder op het fietspad te kijken Wij VOL erin en eroverheen en ik zag die vriend van me nog onder mij hangen in de lucht (was wel erg vaag)
Week daarna met mitella op new frontier verschenen.
laatste aanpassing
Ben ooit kei hard tegen een lantarenpaal opgelopen(n), werd voor de gein achterna gezeten en keek heel ff om, iets te lang dus.
Ben ook een paar keer achterover van m'n fiets afgevallen met m'n zatte harses :bier: :/
Artiest ScuL
1:

Ik was eens aan het fietsen in een bungalowpark toen ik een jaartje of 9, 10 was..
Kom ik aanfietsen, het was een vrijdag dus de slagboom stond open voor mensen die vertrekken en nieuwe mensen die aankomen..
Wil ik inder die slagboom doorfietsen gaat ie plotseling dicht, *BAM* bovenop m'n stuur.

Had nog net geen gebroken arm maar het deed wel gruwelijke zeer.. blij dat ie niet op m'n kop kwam :S

2:
Skiën -> vorig jaar in Zweden.. kom als een gek naar beneden rammen, ik zie een bultje. dus ik denk, die pak ik ff :) lekker springen :D

ik maak een jump, perfect gelukt, precies mijn evenwicht behouden..
kwam er daarna gvd nog zo'n zelfde jump, ik had hem niet gezien dus ik had ook geen goede houding aangenomen waardoor ik te veel achterover leunde tijdens de jump. knaken! snoeihard op m'n plaat en bijna tegen een boom aan :S dat scheelde echt niet veel, was wel een rush :P
laatste aanpassing
 
Jaaaaaa... skieen.. altijd leuk.. Ben een keer tegen me moeder opgeknalt die toen een gebroken been had van simpelweg ompleuren.. ik vloog vervolgens verder een ravijn in.. val van 5 meter.. *ploef* in een laag poeiersneeuw en had verder niets...
Artiest {SHOWLIST artist 45822, 30830}
Toen ik 4 was keihard gaan fietsen op me BMX en dan een scherpe bocht om... wist ik veel dat kleine losse steentjes glad waren :| **BAAAMMM** ... en daar vlogen de tandjes :S jonges uit de buurt hebbe mij nah huis getilt :)
laatste aanpassing
 
uhm nou vaak en heel hard!
ik val zowat wekelijks van je trap (tja we hebbe zo'n houten wenteltrap in de woonkamer en die is erg glad als je er met sokken vanaf rent)

uhm ooit een keer gedoken in een badkuip (nooit doen) resultaat gat in me hoofd!

enne de mooiste was toch wel in frankrijk!
was in de MC Donalds op de champs elysees
daar zaten heel veel mensen in en daar heb je zo'n grote trap naar boven
en ik was bijna boven met me dienbad vol eten in me handen
en ik pleur zo van boven naar benenden, AU! :'(
heb ik nog nooit zoveel mensen om me horen en zien lachen!
Euhm.....tja.....paa­r jaar geleden leuk aan het turnen...moest via de trampoline over het paard heen....bleef hangen met mijn voet....*auw* kwam op mijn nek terecht.

Voor de rest liet mijn broer een houten balk op mijn hoofd vallen waardoor ik van een trap afviel...en hierdoor brak ik mijn pols :s
Was gewend om op noren te schaatsen.
En voor het eerst op hockey schaaten , werd net 14.
ff na honderd meter stilstaan , en bbbBBBAAAMMmmm!!!
Vol op me tanden , die wonder boven wonder nog in me mond bleven hangen :)
 
Whahahahaha.. Vraag maar aan de PF-ers die ik op feesten tegenkom. Ik ga elk feest wel een keer tegen de grond :S

Puur uitglipperij uiteraard :(
Heeft niemand geen brute pics ;D
 
Ik heb een filmpje waarop je mij een backflip ziet proberen (snowboarden) maar ik draaide niet helemaal door kwam ik van 5meter hoogte op mijn nek en echt te naar!Iedereen was stil en begonnen pas te lachen toen ik weer stond (terwijl we om alles lachen:p)
Maar heb hem nog steeds niet digitaal (echt als ik deze upload gaat ie de hele wereld over!!) zo verschrikkelijk naar!!!
Had mijn borstbeen gekneusd!!

en een keer met CARVEN ik sta links voor en een vriend van me rechtsvoor!!wij vette bochten maken vlak naast elkaar maar je hebt dan een dooie hoek!
Na 3 bochten zie ik iets in mijn ooghoek opdoemen,is het die vriend van me Nou we gingen wel met 60kmph BAM zo in elkaar maar ik bleef staan (DIE KOP DIE HIJ TROK OEIOEIOEI)
met turnen, sprong bij de spanbrug over de lage legger heen en dan meteen de hoge pakken... mn voetjes bleven alleen achter de lage legger hangen :) WOEHEEEEEEEEJ

Ook een keer in de ringen, hing in de vouwhang en wilde een dislock maken en toen ging mn lerares de ringen van iemand anders verstellen.. maar dat waren dus de mijne waardoor ik in 1 keer van een hele hoge hoogte naar beneden vloog plat op mn ruggetje... kon ff niet meer ademhalen, was niet zo prettig :S
Hehe lekkere verhalen allemaal :D

Ik heb er ook nog wel een zooi:
*) Keertje kwam terug van hockeytraining... leun ik beetje voorover op mijn fiets, gaat mijn sticktas opeens van mijn schouder vol tussen mijn voorwiel.... IK ging toen echt vol over de kop, was echt een 360 salto :D maar had nix ;)

*)Een ander keertje, sneeuwballen gooien in tha good old days ;) gooi tegen wat gemeentelui... ik lachen en ren weg terwijl ik nog naar achteren kijk.... BOEMMMM vol met mijn harses tegen een Boom :) klapte zo tegen de grond
 
Heerlijk FORUM ben echt een specialist in klappers

Ok nog een hele fijne!!!

Als jong baldadig ventje klommen wij na een fles vruchtenwijn a 4.50 GULDEN van de AH een garagedak op (4 etages) opeens politie dus ik dacht er wel ff af te klimmen aan de achterkant!
Hingen allemaal horizontale spijlen (type lamellen) 1 voet hield die shit wel maar toen ik er met mijn volle gewicht op ging staan brak het hele zaakie af-----------)BOEM van 4 hoog tussen de bosjes op mijn benen ECHT (en niets hebben) en ik keek naast mij ((halve meter) staat daar gewoon een puntige tak recht omhoog!OOOH ik had er niet aan moeten denken wat er was gebeurd als ik daar met mijn aars op was geland.
laatste aanpassing
Kweet er ook nog wel paar!

Afgelopen vrijdag nacht! Fiets ik daaro besopuh over straat! Beetje slingeren en ik zag een stoeprand niet zo helder en toen klapte ik vol op me bek! Ik moest er zelf wel om lachen ghehehe!

Afgelopen thunderdome! Ik sta daar een beetje te stampe/hakke glij ik vol uit over zo'n kutflesje! Ik kanl keihard achter over met me rug op de rand van zo'n podium!! Ouch!!

Op de middelbare school!
Met Gym, was de leraar uurtje weg, wij pleuren een trampoline voor de basketgedoe! De eerste paar keer ginge goed, maarja toen ik neem aanloop spring kom net te hoog met me lichaam enzo knal beetje tegen die basketring en knal achterover keihard met me kop op de grond! Had die dag beetje last van hoofdpijn :/

Keer trug uit de stad!
Band van een maatje fiets was lek, ik zeg dus: spring achterop! Wij allebei hartstikke besopuh! Vanuit de stad naar huis ga je een beetje bult af, dus ik lekker doortrappen, snelheid maken! Was dus een fout plan! Na een paar keer slingeren enso gruwelijk op ons bek getieft ghehe, we lagen te lachen op de grond :D
laatste aanpassing
Ik ook met uitgaan :)

Was aan het dansen op het podium... en was zeg maar op een verlengd smal stukje loodrecht op het grote podium.
Ik sta daar dus te dansen, en op een bepaald moment stop ik met dansen, draai me dus om en stap dus met mijn rechterpoot NAAST het smalle podiumpje....

Val dus VOL rechtvoorover met mijn Heup tegen een metalen rand van het hoofdpodium.... AUUUU!!!! ik echt Vertieft veel pijn... ik dus maar maar Vodkatjes hakken... en ik weer proberen te dansen wat nog steeds pijn deed, maar ik wilde niet mieten.

Toen naar huis, doe ik thuis dus mijn broek uit... zit alles onder het bloed... Ik zo fuck diepe snee... ik naar Ziekenhuis Fietsen en laten hechten ;)
2 alexander

Ik ben dus ook 1 keer van een podiumpje afgetieft!! In plaza di christo daaro is best hoog!
 
ik ben vroeger met kinderstoeltje en al van mijn moeders fiets gevallen en op mijn hoofd terecht gekomen dikke hersenschudding en ziekenhuis :d

ooh en een keer in de eerste goed hard uit de ringen gelazerd met gym waarna ik ook neit meer opstond :D

ennuh met honkbal vol over een honk op mijn plaat gegaan die was wel lekkur met je bek in het gravel ennuh ook een keer tegen iemand opgelopen in het outfield je kent het wel van tv twee gasten die heel hard rennen voor un hoge bal :D
laatste aanpassing
 
toen ik jaar of 8 was van me skateboard gepleurd met me muil op de grond, 4 tanden afgebroken, flinke snee in me kin.

met voetbal is me knie aan gort gezhopt, telt dat ook?
 
Nou ok

Shit zijn er niet meer mensen zo'n brokkepiloot als ik ben? kan nog wel wat mooie anekdotes neerpleuren
had me 1e werkdag op schiphol en liep op zo een rolband en aan het einde van die dingen wordt er dus gezegd mind youre step, aangezien ik achteruit liep op dat ding omdat ik aan het ouwehoeren was hoorde ik neit wat er werd gezegd dus bij de 2e keer ging ik luisteren maar ja lag nog geen 2 tellen later gigantisch op me plaat:S en me team en allemaal passagiers maar lachen:S
hmm...das tevaak maar laatste keer dat ik goed hard op me bek ging was toen ik een sprintduel aanging met de fietsenstalling-bonnetjes-knipper hier in tilburg omdat ik me bonnetje weer 's kwijt was. Gingen we rondje om de fietsenstalling doen en als ik zou winnen zou ik weg mogen gaan zonder gezeur en anders mocht ie me fiets houwen...dus ik goed zat zwaar fanatiek weg sprinten, ga ik daar de bocht om...en ik lig 3 meter verderop echt vol op mun smoel :S mun been lag half open maar mun broek was gelukkig nie kapot :worship:

en van die fiets met da kleutertje van een jaar of 6 van paar weken trug zal ik maar nie vertellen :$
 
van het weekend op een feestje aardig op me bek gegaan :(
Kweet er nix meer van, alleen nog ff dat ik in het ziekenhuis lag... Nu een lichtehersenschuddin­g.. :(
 
Nou uuuh.. me fiets was kapot.. En ik fietste vol gas hier een brug op richting me werk.
Vroeger aan wielrennen gedaan. Dus kan wel tempo houden met fiets.. En ineens blokkeerde me voorwiel. Klpate voorover de grond op..

Elleboog en Pols gebroken 10 weken lang van me vingers tot aan me schouders in het gips.. :vaag:
Toen ik 12 was en ging skaten in de bergen ergens, kwam ik erachter dat je dan niet meer kon remmen. Ben die dacht constant op me bek gegaan
vroeger met de fiets omgeflikkerd en toen had ik mn voortanden dwars door mn onderlip.. en dus ook helemaal er door heen.

en 2 jaar geleden in de kroeg van een tafel afgevallen in mijn eigen bierglas ... toen had ik de pees van mn pink doormidden gesneden... mmmm dat was wel minder opzich
ben vanmorgen vroeg in alle haast thuis van de trap geflikkerd en heb allebei me billen geschaafd:S
 
ik ga natuurlijk nooit op mijn bek! maar ik ken nog wel een "leuk" gevalletje. een jongen die de heledag bezig is met zijn fiets. helemaal uit elkaar haalt. dan weer in elkaar zet. hellemaal blij. beetje stoer gaan doen. op je achterwiel rijden. en er dan achter komen dat je voorwiel niet vast zit. en tja. WHAT GOES UP, MUST COME DOWN! BAM.

Op Qlubtempo in de HMH, lekker wausen :vaag: zitten we op de tribune lopen we terug. kom je in van die fijne rooie kamertjes met een trappetje. thelawlord was iets te vaag. en die zag de trap niet. en ja hoor. gewoon recht door stampen. BAM. daar lag hij. het zijn ook wel ERRUG rooie halletjes
laatste aanpassing
Hahaha mensen de eerste x dat ik Morisnet op z'n bek zie gaan meldt ik het! Want dat moet gewoon gaan gebeuren!

Nu ff leuk verhaaltje van mijzelf. Ik was 6 jaar toen ik op de camping in Hongarije stond. Ik had deze keer voor mijn verjaardag (ben in de vakantie jarig) een leuk 2e hands vouwfietsje gekregen. Nou 't kind helemaal blij, scheurt over de camping om melk te halen. Fietst terug met 'r pak melk onder haar mini-armpje..FLIKKERT HET STUUR ERAF!!! Lag Tammie dus voorover te kijken met haar knie en kin totaal open! En je kan het nog steeds zien :(! Kreeg trouwens wel een nieuw stuur van die man waarvan ie geweest was, en een hele mooie pop van zijn vrouw ;)!
Ik ook nog een keer, fiets met nog 2 vrienden, ik in het midden... IN de verte staat een GROOT verkeersbord in het midden... enne ikke gewoon doorfietsen en ineens BWAHM! vol met mijn bek tegen dat bord aan :D
ik heb het zelfde gehad alleen dan lopend . ik lette niet op keek achterom fze en lipe met mn kop keihard tegen de onderkant van een verkeersbord aan %-)
 
lekker scheuren op mn motor in frankrijk, daar hebben ze van die heerlijke bochten, en dan doemt er opeens n olievlek op in zo'n bocht.......en daar ging ik:-(

kwam van n bouwterrein af met mn motor, allemaal zooi in mn banden, niet aan gedacht, gooi m in de bocht en KlABAM.....daar ging ik weer :-(

mer mn zatte harsens op n tafel swingen, en bedacht me dat ik n vriend zo in zn nek ging springen....had alleen de afstand verkeerd ingeschat.....haalde t net niet, maar kon me nog wel vastklampen aan hem.....uiteraard verliezen we beide ons evenwicht en ik knal met mn kop tegen de muur.....gat in mn kop :-(

lekker waus uit mn dak gaan op n podium....en dat was kleiner als ik d8.....of was ik te wild????
ik l8 ernaast dus, sindsdien durf ik nie meer op podiums :-D.

Als klein kind sprong ik achterop de fiets bij mn moeder....(was althans de bedoeling) gaat ze net op dat moment wat harder fietsen :-( en dat doet erg zeer als je met je stuitje op t asfalt beland :-(

k sta, wederom:-D om n tafel te swingen tijdens carnaval, goed veel gezopen, iemand pakt me bij mn onderbenen en wilt zo de zaal rondswingen, helaas was die persoon ook erg bezopen en knalde languit op de grond, en ik belande met mn bovenlijf op de rugleuning van die houten klote stoeltjes, heb weken last gehad van mn ribben :-(
Toen ik klein was zat ik in het klimmerek en viel ik er uit met mijn voortanden op zo'n houten balk. Hup 2 voortanden eruit :'(

Een paar maanden daarvoor was ik ook al gevallen. En toen zaten mn twee ondertanden los :s

Toen ik in groep 8 zat zat ik op turnen. Ik deed de vouwhang mn handen gleden weg en toen lag ik op de grond. Resultaat ? Mn arm uit de kom, mn banden gescheurd en mn arm gebroken. Kan hem nu nog steeds niet buigen :s

Een paar jaar geleden was ik op het station. Ik stapte van mn fiets af, maar stond alleen te dicht bij Laura. Ik kwam met mn fiets vast te zitten aan de hare en toen lag ik op de grond . Afgang whehehe.

Een half jaar geleden toen ik eens heel onverstandig bezig was en helemaal vaag, dacht ik dat ik kon rennen. Ik zei tegen iedereen Kijk ik kan wel rennen hoor, mn spieren waren helemaal slap en ja hoor en ff later lag ik op de grond :(

Laura rende een keer de keuken in op mn werk. Het is daar heel glad. Ze rende zo hard en zei Gerry komt eraan Gerry komt er aan... Das drex en ze had ruzie met m. Ik liep achter dr aan, en net als ze dat hoekje omrent glijd ze uit. Met gekruiste benen glijd ze over de grond hahaha :D