Partyflock
 
Forumonderwerp · 21085
­ Nederland
 
Sinds een maand ofzo komen er alleen maar Top dj's in de klaveet!!Wat echt een klote tent is met veel boeren en kinderen!deze komen of hebben er gedraaid:Bas en Ram,Luna,Pavo,Alpha twins
Tsja..
 
Werkzaam bij 2-dance Events
Artiest Droenez
Wat zullen we daar nou 's op zeggen... :P
Dat gebeurd daar al wel wat langer hoor.
Ze zijn daar al jaren bezig met vanalles binnenhalen.
Waarom??
Er zal wel behoefte aan zijn.
laatste aanpassing
Het geluid is echt superkut daaro, ik vraag me ook af waarom die lui daar gaan draaie, krijge ze veel betaald ofzo door de klaveet, kan het me niet voorstellen
 
Werkzaam bij Creative Elements
Jah ff wachten nog.. 15 November staat er een heel zootje te gelijk in Starlight.. i.p.v. 1 dj per avond :D

en daar is het geluid wel goed :)
 
waarom laten ze die top djs niet naar een BETERE tent gaan!! en NIET naar de Klaveet!!
Tsja.. ;)
 
ja ze komme allemaal naar Starlight binnenkort dat word knallen
 
Starlight is tenminste een BETERE tent!! ben nog nooit in de Klaveet geweest, maar van horen en zeggen moet het een BOERE KLOTE TENT zijn!!

dus laat al die top djs maar gewoon naar Starlight kome!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!
Yes..idd..boerenkeet­! Heel erg afgelegen..
 
Starlight ruleerd in A'foort, barneveld, nijkerk en omgeving
Ik ben het met jullie eens dat de klaveet geen geweldige tent is, maar van boeren heb je daar geen last hoor, die lopen in een andere zaal, dus das geen rede
de klaveet kan best gezellig zijn als je met een grote groep gaat die van zichzelf allemaal al gezellie zijn:D
WOWWWW!!!


Ik moet naar dat feestje!
Ik bedoel, er komen echt alleen maar TOP-dj's!!
 
Nou,ik ben er twee keer geweest en voor de tweede keer ging ik alleen maar om mn muntjes op te maken,en die heb ik niet eens opgemaakt!!!Omdat het er voor de tweede keer weer SAAI was!
Nou de Klaveet is echt niks ga dan op zaterdagavond naar Starlight das weer echt beter:)
 
nou de klaveet is echt een kloten tent en starlight heb ik gewerkt en dat vind ik echt ook een kloten tent
 
echt de KLAPSCHEET moeten ze echt verbouwen ben er 3 x geweest en 3 x zijn er naare dingen gebeurt dus niet meer.
 
oke dan jef
 
OKE DAN MARCMAN
 
Precies :P spuit 11
 
ach de klaveet is een boeren tent maar ja de djs die er komen vindt ik toch niets dus maakt het mij niet uit.En ja startlight is af en toe leuk maar er loopt zo veel jong grut rond niet normaal,maar laast was er wel weer een goeie techno avond dus ik mag niet klagen!!!!!
 
16 is jong ja maar jonger loopt er ook niet meer in Starlight omdat je nu elke week een kwartier voor de deur staat om binnen te komen omdat ze iedereen iedere week weer laten legitimeren en de Klaveet is gewoon echt helemaal niks als je van dronken boeren en vechten houd kom je er wel aardig tot je recht ... :)
Het publiek wat in de Klaveet komt is gewoon niet het publiek wat jullie willen zien, er zijn erg veel jongeren van rond de 16 jaar en ja Achterveld is gewoon een mini plaatsje.

Wat verwacht je dan? Dat er alleen maar lui rondlopen uit de grote steden en allemaal van Hardstyle ed houden??

Het is gewoon een plaatselijke discotheek die antwoord op de vraag van de omgeving. Er rijden bussen, dus je hoeft geen rijbewijs te hebben, tis in de buurt en je hebt verschillende soorten muziek stijlen. Hun verdienen er bakken met geld mee.

Ze willen misschien ander publiek trekken, maar ze zullen er vanzelf wel achterkomen dat er dan heel wat moet veranderen, zoals betere geluidsinstallaties, leeftijdsgrens gaan verhogen naar minimaal 18 jaar en mensen van buiten de omgeving proberen te trekken. (het zijn maar een paar voorbeeldjes)

Maar goed, als je met een grote groep gaat, kan je het altijd en overal gezellig maken!
 
daar heb je helemaal gelijk in maar als je een bepaald publiek hebt kan je toch beter dat publiek tevreden stellen en dan zet je Eric Dikeb neer met zn klote nummer van "de Pizzahut" en de hele klaveet is stampvol met boeren die uit hun dak gaan en daarbij komt nog nog eens die kerel treed op voor 10 bier en een lekker wijf ...en dat zie ik pavo , luna , Bas&Ram nog niet doen ...
Nee ik zeg toch, ze komen er vanzelf wel achter dat het niet zo gaat. Tis aan hun wat ze willen idd, als ze dit publiek willen houden kunnen ze net goed die dj's thuis laten ja. Willen ze veranderen dan moeten ze het gewoon heel anders aanpakken.
 
ok dan zijn we het nu eens ...;)
Oke dan :D
 
na veranderingen komen er nooit gaf laatst aan een maat van me een stuk of 12 platen want hij kend een gast die daar draaid dus hij een paar plaaten draaien publiek ging helemaal uit zen dak maar van de orginisatie moest ie zachter.
Het valt me mee hoeveel mensen hiero de klaveet kenne, wie had dat verwacht, dacht dat ik de enige pf´er was die der ooit van gehoord had :D
 
waarom niet
Omdat achterveld een klein klotedorpje is. En omdat er nou nie echt "pf-muziek" gedraaid word.