Partyflock
 
Forumonderwerp · 21246
­ Nederland
 
ja, ik ook!!! Neem ik binnenkort eens een lekkere ZEGEL! :D Lekker trippen en dan naar een GOAfeest!! :)
LSD

Ik weet niet...

Maar ik weet zeker dat ik er nooit aan begin.

Heb gewoon TE lijpe verhalen erover gehoord.
Nou zou lsd dus echt nooit doen vind paddo's al niks lsd 10 keer erger
en je kan het na bv 10 jaar weer terug krijgen
 
Zou wel willen weten hoe het voelt.. maar begin er liever niet aan.. :S

Maar ja.. je weet maar nooit!
Lijkt me echt niks :S en beetje te gevaarlijk :S
Ken die gasten die dat gedaan hebben en tijdens de trip een koe zagen bevallen hahahaha (echt gebeurd dus he, was een heerlijke zonnige zondagmiddag :-P)
Behoorlijke ervaring als ik ze mag geloven %-)

Ik heb het zelf nog nooit gedaan. Ben er zelfs bang van. Vind paddo's al niks, dus LSD begin ik zeker niet aan.
ik vraag niet wat je ervan vind maar het lijkt me interesting om ervaringen te horen

ik ben ckers niej van plan t ooit te nemuh
ik probeer dat over een paar jaar wel, nu ff niet hoor, maar wil het ckr wel een keer proberen
 
Nou, ik vind/vond het geweldig.
Vroeger deden we het hier regelmatig. Met een groep van meestal 10 a 15 mensen gingen we dan in de zomervakantie door het dorp heen zwerven hier. geweldige dingen meegemaakt. Vliegende olifantjes.. Opgegeten boterhammen (een heel verhaal eromheen, moet er nu nog om lachen).. Met 15 man op zoek gaan naar een kwartier dat kwijt was.. Iemand vanuit een boom van 5 zien vallen (geen illusie) en beneden aangekomen, kwam alleen maar gelach uit die gozer. Hij had helemaal niets (wonder boven wonder, achteraf!!)..

Zo kan ik uren doorgaan. Ikzelf heb maar 3 of 4 keer meegedaan. Ik had het er op een of andere manier niet zo op. Maar het was geweldig.. Tot die ene keer. En die ene keer.. toen ging ik paddo's eten. Toen ben ik zo hard doorgedraait dat ik gezworen heb nooit meer een tripmiddel aan te raken. Tot nu toe is dat ook zo gebleven. Voor mij nooit meer !
laatste aanpassing
Paddo's wil ik nog wel een keertje proberen, maar LSD gaat me toch te ver... dat schijnt ook nooit meer helemaal uit je lichaam te gaan!
ukkie heb jij nooit last gehad van flashbacks?
 
ik heb het ook nog nooit gehad wel paddoos maar daar ben k vet fout op gegaan duzz helemaal geen lsD... ken meisje die liep n de stad en zag zo ineens kuilen in de weg en rare dingen op haar af komen (flasback) ze gebruikte eerder wel lsd..
Daar ben ik dus ook beetje bang voor.

Dat je steeds flashbacks krijgt.

Of dat je erin blijft hangen.
 
je moet erg sterk in je schoenen staan voor je er aan begint, dan schijnt het leuk te kunnen zijn, maar wees gewaarschuwd: als je fout gaat kom je echt in een hel terecht.
heb het zelf nooit gebruikt en ben het ook absoluut niet van plan, trippen spreekt me sowiezo niet aan.
dat weet ik allemaal gem

maar t enige dat ik graag wil horen is ervaringen graag uitgebreid

en dingen zoals
heb je weleens last van flashbacks? is je leven verandert door die ervaring? vertel
 
2 Emilio: Binnenkort aan de LSD???? :kwijl: nu al zin in evengoed.
 
Ja ik heb het wel vaak gedaan vroeger, ik vond het wel gaaf ! Het waren papertrippies, je kan er wel een uur of 12 zoet mee zijn als het al niet langer is.

Mijn allereerste ervaring met trippen was dus echt heel slecht. Ik had gewoon pillen geslikt op een feest maar begon in 1 x te trippen, eerst wel lachen maar later vond ik het echt eng ! Zag echt dingen die er niet waren. Janken!! dacht echt dat ik opgenomen moest worden in een gesticht en dat ik dood zou gaan. Na 2 uur ging het weer een beetje, maar ben paar weken heel bang geweest.
Ik had echt geen idee wat lsd was of deed met je, en al helemaal niet dat ik dat op had.

Toen een jaar daarna heb ik bewust papertrippies geslikt, ik wist wat het met je kon doen en wat je ertegen kan doen, dus was er niet meer bang voor. (DAT IS HEEL BELANGRIJK, DOE HET DUS NIET ALS JE OOK MAAR EEN BEETJE TWIJFELT !!)

Ik heb het bijna altijd thuis gedaan met vrienden, het lijkt op paddo's maar dan veel heftiger. Met paddo's krijg ik altijd een vette lachkick, maar dat had ik met trippies niet, ff in het begin, maar als snel zit je in een zware trip. Je ziet kleuren, dingen veranderen in andere vormen enzo.

Ik ben ook een keer met een vriendin gaan fietsen 's nachts maar dat kan ik je beter afraden. Je ziet de dingen echt heel anders dan ze zijn.

Ik reed in op een brede weg op de fiets en er kwam een tegenligger (auto) aan, en ik dacht echt dat dat niet zou passen, dus ben afgestapt en de stoep opgegaan en gewacht tot de auto voorbij was en toen weer de weg op gegaan. Ik dacht echt dat de weg heel smal was.

Toen mijn vriendin en ik bij het feest aankwamen, durfde ik niet naar binnen (vanwege mijn 1ste ervaring zie boven, omdat het op een feest was) en dus hebben we een paar uur buiten tegen een muur gezeten in de motregen, kijkend naar een boom, die was echt geweldig !!
Daarna toch naar binnen gegaan, en het ging allemaal goed !

Als je het doet kun je het het beste doen met mensen die je vertrouwt, ik zou het eerst thuis doen. Op een feest kun je zo paranoia worden.

En blijf gewoon denken dat het hardstikke leuk is, dat het over een aantal uur vanzelf over gaat als je ff te hard vindt gaan. Dat werkt bij mij tenminste.

Ik neem nu alleen nog wel eens paddo's, maar trippies eigenlijk al jaren niet meer, zou het best nog wel een keer willen doen.
Ik heb nog nooit een flashback gehad.
En cactus eten wil ik nog een keer proberen, iemand daar ervaring mee ??
 
Zow, wat een lang verhaal zeg! Pfffff.... :)
laatste aanpassing
en hoe zit het met het tijdsbesef?

hoe lang leek de trip voor jou te duren, geen negatieve dingen gevoelt of gezien of wat dan ook?
 
Ik had geen erg in de tijd, je hebt het zo druk met de dingen op te nemen om je heen. Als je een paar uur verder bent wordt die trip ook vanzelf rustiger, het neemt langzaam af. Die trips duurden altijd wel lang, het was ook wel vermoeiend, maar ik vond het niet erg.

Ik heb geen negatieve dingen gevoelt of gezien, behalve die eerste keer dan, en als je iets negatiefs voelt of ziet probeer je het om te zetten in iets positiefs of leuks. Werkt bij mij tenminste. Probeer er niet van te schrikken of bang te worden als je iets raars ziet ofzo.
Probeer gewoon de lol ervan in te zien.
laatste aanpassing
 
Mn pa had vroeger vrienden die het deden en sommige werden zo gek dat ze het raam uit sprongen, ze d88 dat ze konden vliegen:vaag:

Ken verder niemand die het gebruikt maar je kan er volgens mij helemaal gek van worden:s
laatste aanpassing
 
Ja het kan ook echt goed fout gaan hoor! Dat heb ik ook gezien bij vrienden van me.
Je kan echt iemand helemaal gek maken als je diegene gaat fokken en hij niet sterk in zijn schoenen staat.
 
flugelmeisje > Nee, nooit flashbacks gehad. Geinig genoeg hadden wij ook papertripjes :)
En spiraaltjes, herinner ik me ook nog.

Maar wat heel duidelijk moge zijn, zoals witch ook aangeeft, als je het (voor de 1ste) wilt gaan doen:

- Doe het in een vertrouwde omgeving, waar je (voor zover mogelijk) alles onder controle hebt. Dus absoluut niet op een feest ofzo.
- Zorg dat je met bekenden bent, geen of zo min mogelijk vreemden.
- Probeer ervoor te zorgen dat iemand op de hoogte is, die er niet bij is.
- En de laatste, misschien wel de belangrijkste: Zorg dat je vantevoren genoeg info hebt gehaald, desnoods bij de paddoshop, de GGD o.i.d.

Weet waar je mee bezig gaat !!
 
Werkzaam bij Underground Alert
Je ziet de dingen echt heel anders dan ze zijn.


Heb het één keertje gedaan, maar juist het feit dat je de dingen heel anders ziet vind ik dus niet zo tof! Ik hou het wel gewoon bij de drugs waarmee je 'je kop erbij kan houden' (bij wijze van spreken dan)!
 
tja had verhaal gehoord van een vriend van me broer over een bad trip met LSD. Hij kwam 3 uur snachts thuis, wilde naar binnen gaan, staat ze moeder voor de deur terwijl hij liep te trippen.. En die vroeg aan hem "moest jij morgenochtend niet werken?" Op dat moment had hij zoiets van KUUUUUUUUUUUUUUTTTTT­.. zo weinig slaap, morgen hele dag werken. Dus ging ie zo snel mogelijk met ze strakke kop naar boven, stapte de badkamer binnen, deed het licht aan, keek in de spiegel.... en toen flipte hij. Hij dacht "als mijn moeder NU de badkamer inloopt en mij zo ziet, word ik gek!"



(nog) niks voor mij dus hehe
 
ja 1x door m'n passoa heen geflikkerd, heb de ergste nacht van me leven meegemaakt en het half jaar daarna was dus nog erg.
dus tja no lds for me anymore
 
Als je het met mate neemt, dan is er weinig aan de hand. Ik raad het wel af het op parties te doen. Gewoon lekker thuis, met een paar mensen, dat is het beste. En neem nooit een hele zegel ineens!!
Het gevoel is superlekker, dat wel!
 
Iemand wel es Angel dust geprobeerd?
Weet nie pziez wat en hoe, maar als ik het doe, killed me vriend me...
 
Ik heb het ook 2 keer gedaan en het was in 1 woord geweldig. Met geen pen te beschrijven dat zweer ik je. Wij hadden zegels met een Bart Simpson afbeelding er op. Je ziet dingen anders dan ze zijn, maar dat heb je met paddo's ook. Maar je ziet ook dingen die er NIET zijn. Ik zou met twee maten de weg oversteken en ik zag opeens een vrachtwagen op me af stormen terwijl er helemaal geen vrachtwagen was en dat soort shit. Nou dan moet je dus niet in paniek raken want dan gaat het helemaal fout (wat bij mij dus niet gebeurd is). Maar zoals meer mensen hierboven al schreven : DOE HET ALLEEN ALS JE JEZELF VAN TEVOREN GOED VOELT!!! Anders kan het echt fout gaan
 
die Bart Simpsonnetjes heb ik ook gehad en Ohmpjes je weet wel dat Ohm teken ofzo, weet ik veel hoe ik dat moet schrijven, kan het wel tekenen, maar ja dat gaat hier niet he ;)
 
Artiest {SHOWLIST artist 6357, 24972}
Al die mensen die er bang van zijn voor dat ze het ooit gehad hebben raad ik het zekers af.....nooit drugs gebruiken als je er zelf niet achter staat...

Voor de gene die het wel zien zitten zou ik zeggen: Neem neem neem!!! Echt fantastisch spul!!

Het is wel prettig als er iemand bij is die nog wel een beetje besef heeft en de rest een beetje in de gaten houd..

Maar lachen zal je!!!! :D
Een interessante topic! Ik ben zeker geintresseerd in hallucinerende middelen. Vroeger wou ik altijd LSD proberen, maar omdat het met paddo's al goed mis ging heb ik dat maar even uit me hoofd gezet. Ik had 3x de normale dosis paddo's gegeten, en ben uiteindelijk knock-out gegaan. Politie en ambulance waren gebeld. Was namelijk naar me buurman gegaan (heb zelf 112 proberen te bellen, maar ze gooide de hoorn erop (geloofden me niet)). Als ik paddo's op heb, kan ik echt totaal niet nadenken. In het begin wel, dan krijg je een lachkick. Maar dit slaat om, en kan ik totaal niet meer nadenken waardoor ik paniekerig word. Hebben hier meer mensen last van? En is dit met LSD ook zo? (graag antwoord hierop)

Ciao
Als ik weer geland ben zal ik je zeggen hoe LSD is. Eerst nog even genieten!! ;)
 
peter> Als je door paddo´s al paniekerig word slik dan vooral geen LSD....want dat hou je dan helemaal niet meer in de hand
Mijn ex z'n moeder is vroeger in zo'n trip blijven hangen en die ziet nu nog steeds vliegende olifanten enzo in de huiskamer. Die heeft goedwijs helemaal kapot!!! Maf wijf!!! Ik ga ver met drugs,maar zover wil ik hhet Nooit laten komen, dus ik zal niet gauw lsd proberen.Maar ik zeg nooit nooit. You never know....
een velletje zegels :respect:
beter van niet
Ik heb er 1 van een collega :)

Ga ut dit weekend probere thuis denk, me ouders komen zondagaaf pas weer thuis, beter benk dan weer normaal :)

Ik vertel men verhaal nog wel! :D