Partyflock
 
­ Nederland
Dit is iets wat ik me eigenlijk steeds meer ga afvragen. In het begin was ik erg enthusiast over deze optie. Maar de laatste tijd begin ik me er steeds meer aan te ergeren. En sla ik het vaak over.

Was het in het begin vooral leuk om commentaar neer te zetten en te lezen over mensen die je kende en was dit voornamelijk goed en grappig bedoeld. Steeds meer bekruipt me het gevoel dat commentaar alleen nog maar word gezien als afzeik en relmiddel.

Het schoolvoorbeeld hebben we net met ze met alle wel kunnen zien en lezen. Iedereen weet wel over welke foto dit gaat en wat hier uit voortvloeide. Een simpele foto, een momentopname van een feest. Iets wat leuk moet zijn, tenminst dat is het voor mij. Foto's terug zien van een feest is leuk en vaak ook erg grappig.

Had de optie commentaar niet bestaan dan had deze foto ook niets anders geweest. Nu echter met deze optie word er onmiddelijk een rel ontketend. Een iemand begint, onmiddelijk duiken er tig anderen boven op en binnen no time een diep trieste boel. Een ander woord is er toch eigenlijk niet voor.

Dit zelfde geld voor het hoge afzeikgehalte wat er vaak bij foto's plaats vind. Mensen worden volledig afgemaakt om hun uiterlijk en kleding. Wat is het nut van deze bijdrage's? Waarom willen mensen andere zo graag meedelen dat ze iemand lelijk vinden of een sloeri? Ik denk ook wel is, de tering hoe krijg je het voor elkaar of dat trek je toch niet aan. Maar hou het eik altijd voor me. Mensen zullen dit vaak genoeg ook van mij vinden, maar ik zou het ook niet leuk vinden om te lezen.

Op dit moment dus een heel dubbel gevoel over commentaar. Ik heb vaak genoeg compleet slap op me stoel gelegen om commentaar wat op foto's geleverd word. Maar soms word ik wel degelijk triest van het feit wat mensen schrijven.

Ik zeg niet dat ik een heilige ben, absoluut niet. Ik zal ook heus wel dingen hebben geschreven die niet helemaal kunnen. Voordat ik zometeen gelijk weer met allerlei quote's van mezelf om me hoofd word gegooid. Maar dit is hoe ik het momenteel voel en dat wou ik ff kwijt.
Go Mixie !
Perfect...dit is denk ik wat meer mensen kwijt willen
Commentaar is inderdaad iets om je vaak kapot om te lachen, maar die rellen, die slaan meestal nergens op en het creëert alleen twee verschillende partijen die lijnrecht tegenover elkaar staan...

Misschien kan er beter iets ingevoerd worden, dat als er een klacht over iemands commentaar is, dat diegene dan gewoon een poos geblocked is voor comments....
Daar heb je helemaal gelijk in maisje... Ben zelf ook niet helemaal heilig, maar ik heb van mijn paps geleerd.. Als je niks positiefs kan zegge, zeg je maar niks!
Verder niks meer toe te voegen!

en ik denk dat we met zijn allen volwassen genoeg moeten zijn om zulke dingen als blocken niet nodig te hebben
 
Tja, zo riepen veel PF-ers nog dat het hier zoveel gezelliger was dan S2D ... maar uh je ziet het .. ook PF groeit en ook de rotte appels verschijnen met steeds meer op het toneel...

Potverdikkes wat krijg ik toch weer gelijk :-D
 
MEE EENS!!
Er is al genoeg oorlog in de wereld, dus laten we het hier maar ff op vrede houden oke!! Een KUS voor iedereen die hem wil hebben!! (K)
jah nu je het zegt, ik ben zelf ook nie altijd positief over foto's maar kraak iemand nie voledig af.....

tis inderdaad jammur dat mensen mensen veroordelen op hun uiterlijk of meteen af beginnen te geven op mensen met een bepaalde kleding dracht,....

je hebt het heeeeel erg goed verwoord, en moet zeggen dak er zelf nog nie zo had naar gekeken
maar gaat d'r zekahs opletten
ut moet hier gezellig blijvuh!!!
(K)
Het valt me wel op dat de mensen die vervelend zijn bijna nooit naar Parties gaan. Ik zie ze er nooit (niet dat ik elke week de deuren plat loop, maar toch). Ik denk dat hun gedrag voortkomt uit jaloezie en onvrede over het feit dat ze zelf niet naar Parties kunnen, willen of mogen! Gelukkig zijn de meeting wel altijd ok. En het forum is een aanvulling op een meeting. Live mensen zien is toch leuker :D
Ja ik ben er het er me eens ik zal niks meer zegen als iemnad mij afkraakt


Mixie: sorry van daar net dan

(K)
Cool
 
ik denk dat de nieuwigheid van pf een beetje over is en dat mensen elkaar al kennen en daar komt ook nog eens bij dat ze zich vervelen en wat gaan mensen doen als ze zich vervelen GALLEN mixie ik ben het volkomen met je eens gisterennacht hebben we bij een foto van Q-base meer als 200 reply,s gehad omdat iemand ze middelvinger opstook.

Jongens waar zijn we mee bezig laat dit nou geen 2e S2D worden alsjeblieft want ik begin het al aardig zat te worden met al dat gezeik over elkaar
 
Ben het er voor de volle 100% mee eens wat hier gezegd wordt... Ik lees soms dingen die niet door de beugel kunnen, maar dan is het vaak te laat om alles weg te halen... Vooral als er 200 reply's staan is dat niet meer te doen.

Voortaan wat meer respect voor elkaar is gewenst en laten we vooral lol maken met z'n allen hier..

REsPEct!
 
Tja.. 't is maar een beetje hoe je bent ingesteld.. ik zal nooit iemand belachelijk maken onder de foto, want je weet maar nooit hoe erg je iemand hiermee kan raken. Aan de andere kant wordt imo wel een beetje overdreven hoe erg de sfeer hier verziekt zou zijn door enkele incidenten. Als iets je niet aanstaat hoef je er immers geen aandacht aan te besteden.
Daarnaast lijkt 't me niet horen dat we commentaar afschaffen omdat er enkele bad appels tussen de gebruikers zitten. Volgens mij wordt er vrij streng gemodereerd en worden kwetsend, op de persoon gericht commentaar gewoon weggehaald. Om even terug te komen op het laatste incident: SHEBYTE en hardcoreblieb hebben allebei een tijdelijke ban te pakken.
 
ach jah niet alles kan leuk lief en aardig zijn ja tog.. lekker belangrijk....
ik heb geleerd dat woorden geen pijn doen.
schelde doet ook geen zeerr
ene oor in andere oor uit...
jah tog.. en kijk eerst naar je zelf voor dat je een ander de grond in boort..
 
MIXIE heeft cker gelijk.

respect everyone.

w komen toch naar die feessies om t feesten.

met zn allen knallen !!! :bounce:

(K) voor mixie

(2>MIXIE was leuk j ontmoet t hebben @ teQ)
Ben zelf wel enthousiast over de commentaar-functie, alleen is het inderdaad niet bedoel om memsen te gaan afzeiken of een eindeloze discussie over kledingmerken te gaan voeren.
 
kep er weinig meer aan toe tevoegen! dus met andere woorden : I AGREE :D
Dat Commentaar moet absoluut blijven!!!!!!!! Dat maakt partyflock juist zo speciaal en leuk!!
Rotte appels blijf je toch houden, met of zonder commentaar...
 
als recent lijdend voorwerp moet ik ook even reageren denk ik, ben het nl. volledig eens met mixie.

nou denken jullie misschien, wat een hypcriete lul, maar ALS en ik herhaal met kracht ALS ik iemand 'afzeik' doe ik dat NOOIT om te kwetsen, puur als grappige one-liner. ok ok, niet al mijn humor is even leuk, maar ik zou een dagtaak hebben aan mensen afzeiken, als ik zou reageren op alle stomme opmerkingen van anderen

ik hoop dat ik hiermee enigszins duidelijk ben, geen zin om mijn lieve imago (die heb ik hier toch wel hoop ik?) naar de klote te helpen

en nu ff kappen met zeiken, maar gewoon lekker feesten
Commentaar bij een foto is vaak leuk en grappig. wel gebeurd het steeds vaker dat mensen een hele conversatie beginnen over weet ik het wat, wat niks met de foto te maken heeft, maar dan zijn ze gewoon aan het chatten met elkaar. ik vind dat ze dit maar op msn of zo moeten doen, en niet bij de foto's.

verdermoet je reacties van "rotte appels" maar oog in - oog uit lezen en snel vergeten.
 
idd jammer dat het gebeurt, maar zoals tony zegt, woorden doen geen pijn. 't Valt me trouwens wel op dat degene die hier een beetje tof komen doen meestal bij s2d vandaan komen, zeker als ik zo de verhalen is hoor over s2d...
Ik zeg niet dat het commentaar weg moet in tegendeel. Ik vroeg me alleen af wat voor sommige mensen het nut van een reply is. Wat is de toegevoegde waarde van een afzeikreactie naar iemand toe. En wat beweegt mensen er toe om die te plaatsen. En is dit leuk om te lezen? Ik vind van niet, maar andere vinden het schijnbaar wel leuk om te lezen hoe iemand afgezeken wordt.

En er word hier gezegd woorden kunnen geen pijn doen. Misschien dat jullie zulke bikkels zijn dat woorden jullie helemaal niets doen. Maar ik weet van mezelf en van anderen dat woorden ook zoooo ontzettend kwetsend kunnen zijn. Vaak veel pijnlijker dan welk lichamelijk geweld dan ook. Woorden blijven vaak hangen en zijn niet vergeten na een minuut, een uur of een week. Een blauwe plek daarintegen verdwijnt gewoon op een gegeven moment.

En de hele discussie S2D/PF is hier niet aan de orde. Het gaat er niet om wie het doet, waar ze vandaan komen enz. Het gaat er gewoon om, dat ik me eraan stoor. En ik zal niet de enigste zijn.
Ik ben niet van plan te stoppen met het leveren van commentaar.
Meestal midden in de nacht by the way.

to cOrRiN: ik wil hem hebbehhh!!!!!:D
Hey skatje!
Ik ben het helemaal met je eens, maar dat wist je al (dus dit is een nutteloze reply, op een nog nuttelozer tijdstip %-)).
Commentaar is leuk van en voor mensen die je kent/ op hetzelfde feest waren of als er een leuke/ grappige opmerking over de foto op zich komt (dus niet op de inhoud zoals kleding, hoofden, hairdo etc.) En het is zeker triest als allemaal van die geile mannekes die je nog nooit op een feest hebt gezien van alles d'r onder kalken, b'tje triest.
Valt me ook op dat mensen erg weinig gevoel voor humor hebben en over het algemeen weinig creatief zijn in hun commentaar.

:bloem: Kusz van Snow :-)
 
2 mixie....ik ben cker geen bikkel..
ik zie der heeel jong uit en krijgt alteid slechte/trietse reakties maar ik heb daar gewoon echt scheid aan..en denk bij me zelf wie ben jij dan en wat kan jij???
en als mensen dan ff met me praten bieden ze alteid der exuus aan.....
maarjah zo gaat dat al heel me leven....
 
Inderdaad,ben gestopt om naar de foto`s te kijken en zeker naar het commentaar...soms gewoon zielig.
Woorde kunnen gigantisch kwetsen,weet daar helaas heel veel van,naast lichamelijk geweld is er ook nog psychisch geweld.
En wat voor jullie leuk lijkt en o,zo onschuldig,hakt er bij een ander misschien gigantisch in..
Zo ken ik er wel een paar die het fototoestel vermijden.
 
helemaal mee eens , wat u niet wilt dat u geschied doet dat ook een ander niet!!!!!
meestal reageer ik alleen op frisse foto's en minder op de paupere, terwijl die meestal nog leuker zijn om naar te kijken hehe.

Heel vaak ontstaat er een discussie naar aanleiding van een foto en dan denk ik, open een topic, want dan lijkt het net of het over die mensen alleen gaat wat vaak na een paar antwoorden al niet meer het geval is.
Voor de rest moet je iedereen in z'n waarde laten denk ik altijd maar.