Partyflock
 
Forumonderwerp · 21008
­ Nederland
NOU schrijf maar op







i.v.m lengte topictitel ,iets aangepast:)
gabber mamma inz.p.f
laatste aanpassing door een beheerder
Dus Pato? Kom jij net kijken op feesten en moet het allemaal maar even conform jouw wil gaan? Weet je wat: ga zelf feesten organiseren!
Misschien in combinatie met de EO???
Artiest Pato
Conform mijn wil?
ligt het nou aan mij of is drugs verboden?

en ja als ik daar tijd en geld voor had zou ik dat misschien wel doen!
wie weet.... ooit een drugs- en alcoholvrij feest van Pato :)
misschien dat mensen dan zien dat je ook kan feesten zonder al die K*nk*rzooi
want dat is het
 
of een rijdend feest in de JEZUSBUS..hehe ;)
Pato, ik zeg dus: het ligt niet aan de drugs zelf, maar aan de persoon die ze neemt. Misschien hadden ze je zonder drugs ook wel lastiggevallen.
Als ik in elkaar getimmerd wordt door jongens met blauwe vestjes aan, elke keer weer, zal ik hooguit op mijn hoede zijn als ik blauwe vestjes zie, maar ik zou wel eerst kijken of het dezelfden zijn. Want misschien zijn anderen met blauwe vestjes WEL aardig. Ik zou in ieder geval niet bang zijn voor jongens in het algemeen (zoals jij, als ik de vergelijking doortrek naar jouw geval)
zoek eerst eens uit wat die lui die je lastig vielen hebben gebruikt. Je maakt het probleem door je eigen houding alleen maar groter, want kijk maar eens goed om je heen: dr zijn meer mensen die drugs gebruiken dan jij denkt. Dus zou je zo ongeveer een hekel aan iedereen moeten hebben! Als jij er zelf wat soepeler mee om weet te gaan, en je ervaringen een plaatsje weet te geven, maak je het jezelf wel heel wat makkelijker.
laatste aanpassing
 
wijze ware woorden Eye..
ok dus ik mag mijn mening niet geven omdat IEDEREEN zichzelf naar de klote helpt?
en dat terwijl iedereen hier op PF maar zo zeikt dat iedereen zo met de kudde mee gaat....

2 Beez: geef zelf eens je mening dan?
Artiest {SHOWLIST artist 13300, 34156}
Heb de antwoorden nog niet gelezen maar dit is mijn mening iig:

- Feesten uitsluitend voor 18 jr en ouder (en hier ook streng op controleren)
- Er moet gratis water beschikbaar zijn (op wc's ed)
- niet teveel mensen in 1 zaal proberen te proppen (op een feest wil ik dansen, en niet als een sardientje in een blik staan)
- geen security neerzetten die een fooi EISSEN als je naar buiten loopt (geef eigenlijk wel altijd wat, maar soms heb je gewoon echt geen geld meer)
2 Pato : dat is jou mening als je daar voor staat is dat prima . Ik deelde die mening ook lange tijd heb een tijdje gehad dat ik gebruikte maar nu doe ik het ook niet meer. Ik kan me goed indenken dat dit jou mening is over drugs en drank,want die shit heb je in 'principe'ook helemaal niet nodig. De muziek is de Drug!Anders ga je alleen maar naar feesten om te gebruiken dat doen ook genoeg mensen,om maar zo hard mogelijk te gaan op een dagje uit.In principe maakt t ze dan niet uit wat er gedraaid word en wie er draait ze gaan tog hard.Ieder zn eige ding,maar ik snap goed dat jy deze mening over drank en drugs hebt.
Eigenlijk maar 1 ding voor mij.....

GRATIS NAAR DE W.C.!!!

Als je gewoon naar een discotheek gaat hoef je ook niet voor de plee te betalen en ze moeten die dingen ook eens een keer schoonhouden!
 
2 Pato:
Ik vind dat iedereen voor zichzelf moet beslissen of hij of zij drugs of alcohol gebruikt. Vind alleen niet dat je kan zeggen dat dit soort mensen het feest verzieken. dat heb je helemaal zelf in de hand. Je creeert toch gewoon je eigen feesie. Als mensen irritant doen dan let je daar niet op of ga je ze uit de weg. Het kan toch niet zo zijn dat daardoor je feest verpest is. Dat soort mensen kom je overal tegen en dat komt echt niet door de drugs of de alcohol. Je hebt altijd van dat soort klootzakken tegen waar je ook bent.
party on with or without drugs maar laat mensen in hun waarde (ook degen die veel zuipe of drugs gerbuike)
laatste aanpassing
Pato, dit is niet alleen jouw mening geven, dit is anderen jouw wil trachten op te leggen. M.i. heb jij inzake dit onderwerp, net als de heren beleidsbepalers uiteraard, weinig te zeggen.
2 magic man: ben blij dat er nog iemand is die er hetzelfde over denkt
maar je wordt hier door sommige mensen gelijk aangevallen op braafheid :S beetje sneu
het punt waar het mij om gaat ( heb het al een paar keer gezegd maar volgens mij is het niet helemaal begrepen) is dat op sommige mensen een verkeerde invloed heeft. Dat zegt EYE ook: het gaat om de mensen die het gebruiken, maar dan zeg ik weer: die mensen kun je er niet tussenuit pikken dus gewoon controles!
gotta go! have fun
2 l<aasbek :
helemaal mee eens.
Als die plee's nou schoon waren zou ik nog wat zeggen.
Zo'n feest is gvd harstikke duur en dan ook nog betalen voor die plee's.
2 prhyme: de vraag is : wat vind jij dat er veranderd moet worden?
dan zeg ik deurbeleid en drugscontrole en dan reageer jij met een heeeeeeel flauw antwoord...
het was dus wel mijn mening dacht ik. en zo niet dan moet je ff zeggen waar ik probeer anderen mijn wil op te leggen... misschien weet ik dan waar je op doelt
je wordt hier niet beoordeeld op braafheid, als jij zo denkt, is dat jouw probleem, en zou ik maar eens wat doen aan je eigenwarde. Jouw mening wordt gerespecteerd zolang jij anderen ook respecteert. En dat doe jij bij bepaalde mensen bij voorbaat niet. En DAT is waar ik over val. Niet over een mening.

En je begrijpt het nog steeds niet he? Mensen eruit pikken bij controles is dus mensen bij voorbaat een sticker opplakken van 'fout'.
Precies wat jij doet dus. Nogal kortzichtig, respectloos en niet flexibel. Het lijkt me best wel moeilijk als je zo denkt, dan zal je leven niet makkelijk zijn! Aangezien er altijd wel mensen rondlopen die het niet goed doen volgens jou. Reken later maar vast op burenruzies en moeilijke kinderen, aangezien jij denkt dat jouw waarheid blijkbaar de enige is (en niet inziet dat dat fout is!)
2 Eye: :respect:

2 Pato: [maar als jij 5 keer door buitenlanders in elkaar wordt getrimd of iets dergelijks ga je ook een hekel aan ze krijgen!

Dus als ik een keer lastig wordt gevallen door mensen die alcohol gedronken heb moet ik een hekel hebben aan iedereen die een biertjes drinkt? Als ik lastig wordt gevallen door een paar voetbalsupporters moet ik iedere voetbalsupporter haten (ook al ben ik er zelf een)? Als een stel homo's me lastig valt moet ik maar homofoob worden? Beetje simpel om een hele groep op basis van de daden van een zeer kleine minderheid te be- en veroordelen, nietwaar?

En drugs zijn inderdaad illegaal (hoewel alcohol en wiet gewoon legaal zijn). Echter, dat heeft vooral te maken met de starre houding van overheden die niet als eerste drugs durven te legaliseren, en zich daarmee buiten de rest van de wereldgemeenschap zullen sluiten. De regringen houden veels te makkelijk vast aan het dogma "drugs = slecht". Dat terwijl vrijwel iedereen die er qua beroep mee te maken heeft, iedere kenner, iedere wetenschapper het er ongeveer wel over eens is dat het beter is om pragmatisch te zijn, en dat het beter zou zijn om drugs te legaliseren.
Je begrijpt de 'ondertoon'/essentie van mijn antwoord niet. Ging mij erom, dat maatregelen, als door jou genoemd, dat die niet voor een verbetering van de feesten kan zorgdragen. Nee, sterker nog, ze zullen er juist op achteruit gaan. Als je maatregelen wilt nemen om iets uit te bannen, dan dien je hier heel goed over na te denken en niet lukraak maar iets te opperen.

Inzet van drughonden heeft bijvoorbeeld meer nadelige gevolgen dan positieve en het zal er echt niet leuker op worden, iets waar het in deze thread wel om ging...

En uiteraard deel ik de mening van Eye volledig. Om je daarnaast nog even mee te geven dat ik niet een grootschalig druggebruiker ben. (voordat je zwart-wit gaat denken)
laatste aanpassing
 
Geen dugscontroles meer bij de ingang

Oja en secuirety ventjes die fooi Eisen moeten ze gelijk opknopen
laatste aanpassing
2 Pato :
weet je wat t is.Je moet dingen van beide kanten bekijken.Ik kan me voorstellen dat jy zegt dat je t onzin vind dat mensen drinken of gebruiken.Ik weet niet of jezelf ooit wat hebt gebruikt maar daardoor kan je mening wel enigsinds veranderen.Bij sommige mensen is het zo dat ze t nodig vinden om altyd te gebruiken omdat t ze zo is bevallen.Sommige denken na een paar keer heb die shit niet nodig.En nog weer een andere groep zal nooit gebruiken(drinken)..­en weet dus ook niet wat hij 'mist'.Ik vind dat iedereen zelf moet weten of ie gebruikt of niet.Weet wel dat in sommige gevallen niet ongunstig is dat mensen gebruiken dan zijn ze tenminste een beetje relax ipv dat agressieve gedrag door drank of karakter.Kortom gebruiken of niet maar val anderen er niet mee lastig.
 
avfalbakken :S nooit zien staan die dingen
nee, omdat mensen er toch dingen mee doen waar die bakken niet voor bedoeld zijn (in de hens steken). dus nogal logisch.
Artiest {SHOWLIST artist 61069, 10100, 62386}
decoratie kan altijd vetter hoe mooi het ook is .. geluid kan altijd nog beter hoe hard het ook is kan altijd beter :P:) geen entree vragen voor wc s entree is vaak duur genoeg.. drinken zoals water niet voor 3:@:@:@ munten verkopen .. eh kleine cofee shopjes maken waar je per persoon een max van 5 gram mag kopen:P eh... klein hokje om pure mdma pilleh te halen :P altijd van die strandstoeltjes met die vage brilletjes waar je achterover kenliggen:) net zo :vaag:::| :D op ieder feest meer dan 50 lasers en speciale shows :kwijl: gvd wast maar waar :'(
Op sommige feesten kun je niet goed ff zitten een tribune is dus wel een must vind ik.
laatste aanpassing
van mij hoef je niet zo veel decoraties en vette lichten te hebben daar letten de meeste mensen toch niet op, het beste wat je kan doen is gewoon vette dj's hebben en goedkope drank dat zou voor mij perfect zijn en voor wie niet
Ik vind de decoratie toch echt wel belangrijk net als de belichting!!!

De DJ's boeien mij juist iets minder...
Als de DJ's die er draaien maar GOED draaien!!!
vor mij niet en ik weet zeker voor velen niet. want niet alleen je gehoor wordt geprikkeld tijdens een avond uit. dus waarom zou je er dan niet gebruik van maken dat andere zintuigen ook geprikkeld worden en daar iets mee doen, zoals deco's vj's, mooi licht??? ik vind het zelfs essentieel, en onbewust erg belangrijk voor een goeie sfeer.
Decoraties kunnen me gestolen worden. Alsof ik zo nodig naar een verlicht Thunderdome logo moet kijken. Nee. Het licht daarentegen kan wel beter. Het wordt weer eens tijd voor een ouderwetse stroboscoop, bij voorkeur gecombineerd met een dikke laag mist. En dan alle andere lichten uit.
laatste aanpassing
een logo is een logo, geen deco... als er niet meer is dan een logo, mag dat de naam deco niet hebben!
Game, set & match for Tjeerdo!
Ik was een keer(een van de vele keren eigelijk :D) in Nihtown Rotterdam op een hele relaxede avond met wat groovy techno en later harder...:bounce:
Het bijzondere aan die avond was dat wanneer je naar de plee ging er gewoon een dj IN de plee's stond te draaien met 2 kanka grote boxen en dat was me lekker joh...
Ik heb nog nooit zo vet gepist op de plee als toen...

Als ze dat overal zouden doen dan zou de sfeer er overal nog beter in zitten

In ieder geval weet ik wel dat als ik een keer echt feest geef dan gaat dat in ieder geval gebeuren!!!!!!!!!!

Waarschijnlijk zal ik het nooit meer meemaken maar als het dan toch een keer gebeurt dan maakt het me niet meer uit maar vind ik het feest gewoon sowieso al HEEL goed geregeld.
Ikke wille ook pisse in die plee

Als ie nie tu duur is
laatste aanpassing
Reality > Uiteraard begrijpelijk dat je juiste de positieve punten van je organisatie naar buiten toe communiceert maar hou het dan puur op JOIW sterke punten en ga geen ZWAKKE punten (jouw inziens) van anderen daarin betrekken.

Daarnaast vind ik het zeer frappant dat elke keer als Tjeerdo, als werknemer van ID&T, reageert op loze uitlatingen van de één of ander je te horen krijgt: 't zit je wel hoog he, want anders zou je hier niet op reageren...
Mijn inziens zal eenieder zich aangesproken voelen als iemand de inspanningen niet onderbouwend afkraakt waarin jijzelf je hele ziel en zaligheid hebt gestopt.

Out!
Artiest {SHOWLIST artist 46650, 42832}
Eeeeeuuh...kan iemand me even helpen herinneren waarover het hier ging? Ik ben in de loop van alle liefdesbrieven hierboven kwijtgeraakt waar het over ging. :)
Ik vind ID-t trouwens super. Wel duur. Maar er wordt voor je gezorgd. Duncan is mijn held. Wie was er op de laatste Beachbop???? Fakk! Als het aan Duncan lag stonden we nog 24 uur met Oakie te trippen :D Dat noem ik nou een organisator.
Ja de laatste beachbop was echt vet !!! En die lasers op het strand echt goed :D
 
Het klopt dat wij zelf onze topics hebben verwijdert gr Wes.
wat opzich mij wel relaxt zou lijken is gewoon dat je een kaartje haalt en er dan alles bij in begrepen zit. Dus ff iets duurder kaartje maar dan wel met gratis parkeren, gratis wc's etc.
grote sponsors aantrekken net als in duitsland en zwitserland voor beter licht en geluid dan kunnen ook de kaartjes goedkoper en drank goedkoper in neem een voorbeeld aan zwitserland alles perfect geregeld!
Thom-ass 19 oktober 2002 14:54
Minder standaard namen

De gehele zaal vol hangen met lichten. Niet alleen voor bij het podium
----

Zolang het maar van die dure lichten zijn

Die goedkope lichten zorgen echt voor een asociaal warm klimaat. Dat is niet leuk meer
De reden waarom je je pillen niet meer kan laten testen is o.a dat er teveel verschillende pillen in omloop zijn. De omloopsnelheid is een beetje te groot geworden om alles bij te houden......
Dat slaat nergens op

Bij een test word gemeten wat der in zit

Dan word der niet naar de stempel gekeken en gezegd, owja, deze bevatten dit.

Der word na de test wel gecontroleerd of het een bestaande pil kan zijn die ze kennen zodat ze je der meer over vertellen, maar het gaat toch in het begin om het feit wat der in zit
laatste aanpassing
 
2 X-ray. Man je weet niet wat je zegt. Sound project harder als L acoustic en EV.....man je spoort niet. Ik zeg niet dat het slecht is, maar het komt niet eens in de buurt.