Partyflock
 
Forumonderwerp · 21062
­ Nederland
 
Whaha Dana op IC dames en heren :D
Hoe laag kan je gaan maja :P
Ik vind het ook een beetje triest. Ze mag de main room zelfs afsluiten. Daar hoor je een DJ van wereldklasse neer te zetten, niet een overschat hardstyle dametje a la Dana.
 
Blijkt maar weer dat ze vandaag de dag egt de ultieme hype is. En na IC zal dat nog erger worden.
Met shockers was t egt een drama...de 54e remix van stereomurder.Kon wel door de grond zakken.
Dana is voor 17-jarigen die denken dat Hardstyle DE style is en niet begrijpen dat het simpelweg een verzamelnaam is voor stijlen die al vele jaren bestaat.
laatste aanpassing
 
Mensen die hardcore nummers in een hardstylejasje gooien zouden zelf door de grond moeten zakken :kots:. Maar ja, IC moet schijnbaar weer uitverkocht raken, en Dana zal wel meer publiek trekken dan een topper als Paul Oakenfold denk ik :s.
Hiermee wil ik alleen maar zeggen dat ik Dana niet op IC thuis vind horen, ik vind haar verder nog steeds (Y) hoor!
laatste aanpassing
ik vraag me af of ze zelf blij zal zijn met het feit dat ze een hype is... wie hoog springt valt hard, of hoe was dat spreekwoord nou... :)
 
belachelijk...


maar goed..wel grappig om te zien, hoe de dana-aanbidders van deze site , ineens zo tegen haar gekeerd zijn whehe
heheheh

Je bent goed bezig Rutger!!
Welke Dana aanbidders heb je specifiek in gedachten, Rutgrrr?

En Russisch thema wel geinig? Dus 50.000 man die hun CCCP shirtje dragen?
ja, dacht ik ook al aan

maar goed, ik erger me niet meer aan kleding, ik heb dat een beetje afgeleerd
 
Ach eminem...deze hele site zat met zijn of haar hand in de broek naar Dana @ Qlimax te luisteren... verdere specificatie van namen is niet nodig.... Kuddedieren zijn 't...allemaal :P
whatever rutgerrr, zoals jij wil. Poets alleen eerst even die grote bril van je op voordat je onzin uit je mond laat stromen :P
Ik begrijp het ook niet zo goed. Ik wil niet al te veel onderscheid maken tussen muziekstijlen, ik kan naar alles wel luisteren, maar juist die hardstyle ben ik wat minder gaan waarderen omdat ik o.a. DJ's als Dana zo vaak hetzelfde steje hoorde draaien. ik heb op TD ook nog effe naar dr staan luisteren, en echt, al draait ze lekker en al zal het vast een topvrouwtje staan, ik vind het geen DJ die kwalitatief genoeg te bieden heeft om de Main op Innercity af te sluiten. Ga eens na welke grootheden haar voor gingen. Ik noem een meneer Vath, meneer van Dyke, meneer Picotto...

Mag ik het zeggen? Dit riekt mij een beetje teveel naar vriendjespolitiek!
2 Rutgrr : slaap lekker verder..ik luister niet naar die zielige nepmuziek
laatste aanpassing
Volgens mij doet Tjeerd het gewoon met Dana.

hij was laatst ook al zo positief over dat interview met haar, en liep te pochen dat hij met Dana uit eten was geweest en datze lief was ensow...
 
2 MagicMan: het was bij wijze van spreken..ikzelf luister ook niet naar die takkeherrie, maar 98% van PF wel :P ;)
2 Rutgrr : ok (Y)
Beetje jammer idd.
Dana is wel goed vind ik persoonlijk maar idd als je terug kijkt naar de vorige IC wie toen af mochten sluiten is dit idd een lachertje.....
Ik vind Dana ook zeer okee alleen hoort ze niet thuis op Innercity!!!

SIM-PEL
Wat ik vaak zo jammer vind is dat veel mensen haar helemaal aanbidden...

Voorbeeld:

Laatst moest ze bij ons in de buurt draaien. Ze hoefde pas om 3 uur te beginnen en er draaiden dus andere (hardstyle) DJ's voor haar. Niemand leek echt uit z'n dak te gaan terwijl er toch echt goed gemixt werd en de platenkeuze zeer goed was.

Pas toen Dana achter de draaitafels stond stroomde de dansvloer vol en had iedereen het opeens wel naar zijn/haar zin.

Beetje jammer!!!

Ditzelfde effect merkte ik ook enigzins bij Sensation Black. Toen vond ik haar trouwens niet eens goed draaien!!!
Het is commercieel gezien gewoon slim van ID&T want Dana trek gewoon veel bezoekers...

En van die-hard partygangers (die het niet leuk vind om dana weer te zien) hoeft IC het toch niet te hebben.

Ik ga iig niet.
ik heb Dana nog nooit live horen draaien en betwijfel of dat ooit zal gebeuren, aangezien ik niet op feestjes kom waar zij draait, domweg om de muziekstijl. Dus ik weet niet of ze het kwalitatief in zich heeft.

Ik weet wel dat het inderdaad ruikt als naar Nederland weeer op de kaart zetten met wat nieuws. Tja, business is business he, schijnbaar.
R-Man...ik moest ook gelijk aan dat topic denken ja. Zou het dan allemaal opgezet spel zijn??? Dacht nog wel dat Tjeerd jouw mopje was. En dat jullie dit soort praktijken toch wel even vooraf bespraken....:-(
Wie zegt dat Dana afsluit, timetable komt meestal veel later.

Paul Oakenfold had wel relaxed geweest trouwens.
En waarom niet die twee trance russen als t thema het oude Sovjet unie is.
centauri,


Z3e gaan heus niet met hardhouse beginnen om af te sluiten met chillende techno...


Dana zal dus wel afsluiten
Ja, lijkt mij ook 't meest logisch dat Dana afsluit!
Zie t wel, lijkt me ook meest logische, maarja als ze bijv. nog wat anders heeft.
Ja, Centauri, ken jij feesten waar ze hard beginnen en rustig afbouwen? Een meisje weet dat DJ bij voorkeur van mellow naar hard worden opgesteld. Mauro Picotto opende toch ook niet op Mysteryland?
 
wat er ook gezegd wordt over Dana ik vind haar een topper
Dit is echt kicke dat er gewoon hard style op IC komt :)
Had me kaartje toch al liggen gewoonweg om het grootse weer eens ff mee te maken.
Marco V kan lekker draaien , tiesto kan de echte trance neerzetten en dana ( hopelijk als afsluiter ) om ff lekker helemaal jezelf naar de klote te dansen/stampen/beuke­n/hakken/swingen of whatever.
Mijn avond is al gemaakt dat is een ding wat zeker is. Of ze moet overgstapt zijn op de club ofzow maar dat zie ik niet zo snel gebeuren.
Ik begrijp dit gezeik ook niet eerlijk gezegd. :bounce:
Opeens gaat iedereen zeiken over Dana...Als je van hardstyle houd weet je dat Dana toch wel zwaar kan beuken alleen ja ze hoort niet thuis op innercity vind ik ook niet. Alles word nu een beetje hardstyle mag van mij ook wel een x wat anders...maar als je geen zin hebt in Dana ga je toch gewoon lekker bij Umek staan en Dave Clarke is ook gruwlijk lekker! Sven Vath nog effe en dan aan het einde stamp je dr nog op los op dana waarom niet. Zie het probleem niet zo
 
Hee RUTGRRRRRRRR

Jij bent echt stoer man dat jij geen kuddedier bent!!

loser! :-P
 
Worden de andere DJ's nu niet uitgefloten? :9
 
lekker boeiend
dan gaan jullie toch niet naar IC
:S
En waarom niet die twee trance russen als t thema het oude Sovjet unie is.


bedoel je PPK?
Ik vind dat thema sowieso een beetje vaag. "Ja, lekker dansen op een feestje met als thema een land waar onder het dictatoriale regime miljoenen mensen zijn omgebracht!" What's next? IC 2003 met in de main room alleen maar Hardstyle en als thema Nazi Duitsland?
 
jeetje waar maken jullie je in godsnaam druk om!
er zijn genoeg zalen om naar te ontsnappen als je zon hekel hebt aan dana, ik bedoel waarvoor kom je naar een feest, ik kom er om plezier te hebben, lekker te dansen, om er gewoon een vette avond te hebben, ok misschien hoort dana nie thuis op IC maar om er nou zon moeite mee te hebben, tis gewoon kinderachtig om zo te gaan zeiken.
ga gewoon voor een leuke avond zeg ipv alles af te zeiken
hahaha, wat een reply;)

Ik vind het wel cool juist:)
Vorig jaar dat Manga thema met Chinese aankondigen (wat ik verstond toen ik die livesets terughoorde;)) en nu de Sovjet Unie, in ieder geval origineel en niet gewoon een feest en verder nix.
 
hehe wat the fuck is IC ???? ;p ik weet het het is een lijpe vraag
InnerCity
 
aha dank je hehe ;p ja ik verdiep me niet zo in innercity daar zal het wel door komen, maar dana op innercity is zeker een vreemd verhaal
 
Ja, als je Dana een hype vind ga dan ook niet naar Innercity want dat feest is zef een hype. Ik ben geen ultieme fan van Dana maar alles beter dan zo'n slap aftreksel als bijvoorbeeld Sven Väth..
 
hehe danielito begrijpt het :d
 
Sorry hoor maar dana is gewoon vet gaaf
Ga eens naar een hardcorefeest, ze draait de sterren van de hemel.
dana rulezz the hardcorescene
 
2--> gabberbitch : ok op TD was ze zeker goed, maar op een hardcore feest hoor je haar volgens mij ook nie zo vaak als op een hardstyle feest.

Ik vind dana ook wel relaxd, maar op het moment staat ze toch wel iets te vaak op een line-up
ik vind het echt te gek dat ze hier draait, stel je nou eens voor dat ik hier meot werken of een akartje voor win , dan ben ik ten minsten nog blij dat dana komt, anders kan ik helemaal wel de avond op de grond gaan zitten !!!

lijkt die grote zaal nou niet een beetje op een sensation black idee ??? :D
 
Geen idee, Sensation ga ik niet heen. Innercity ga ik ook niet meer heen, maar tussen al dat gepruts zou Dana inderdaad nog weleens een lekkere uitvalsbasis kunnen zijn want MIJN GOD, wat is dat Innercity een ongelooflijk ingeslapen feest geworden, zeg!!! Dan zie je bij voorhand erg veel fanatiekelingen die zich weer van top tot teen hebben ingesmeerd met glitters, gel, aftershave, fluorpakken en noem de hele rotzooi maar op en tegen een uurtje of drie staat iedereen elkaar suf en moe aan te gapen...

En om de boel dan wat op te schudden komt dan zo'n sufkut, zo'n IKEA-lul van een Sven Väth met z'n slaapverwekkende Techno de zaal het nekschot geven. Veel plezier, maar ik ga m'n feestjes in feestmaand December buiten onze landsgrens zoeken. Kijken of daar nog wel wat enthousiasts en fanatieks loopt ;-)