Partyflock
 
Forumonderwerp · 20737
­ Nederland
 
hmm ja...
vroeg me af omdat Massive volgens de agenda op 16 nov is..gaat dat nog door?
ik hoor echt niemand erover..
er is nog nix over bekend..
en er waren al twijfels eerder over dit feest..

ben er zelf nooit geweest ofzo..geen idee of het wat is of ni %-) maar vroeg het me ff af...
Artiest Spoon
ID&T heeft het concept in de ijskast gezet. 16 november zal dus niet doorgaan.
 
Volgens mij gaat het niet door heb er niks meer van gehoord, editie in Utrecht, Eindhoven en Groningen liepen alle 3 niet zo super volgens mij, er zijn tegenwoordig ook al zoveel feesten, dus ik denk dat er met dit concept geen eer meer te behalen valt.
De 16e is er een veel leuker feessie joh ;-)

elusive-the flock edition.

mijn eerst feessie watt ikzelf ga regelen!
 
ok :)
duidelijk :)
:D schrijf is wat terug joh :P
 
ik ben ooit op de eerste Massive geweest en dat was op zich wel geinig. Er werden toen in de grote zaal in een afgeschermde ruimte Russ Meyer films gedraaid....heel wazig!!
Nee Partiesje dat word weer een weekendje nix doen;P
nah weekendje nix doen zal het niet worden:D
Wat groovyloco zegt kloopt niet helemaal, want de eerste Massuive was in het Zuiderpark in Rotterdam, ergens in 1999. Dat was dus echt wel een superfeest. Ze hadden toen de techno en Hardcore samengevoegd, en het was zooooo vet om die gabbers te zien stampen op de techtrance van Remy (die zich weer helemaal gabber waande), en de techno'ers stonden vaag te hakken bij Rob en MC Joe. De daaropvolgende editie was idd in Utrecht, en die vond ik ook helemaal geweldig. Superset van John Digweed, het was gewoon relaxed druk en de sfeer was top. En die Massive in Eindhoven? Helemaal uitverkocht en een geweldige ste van Marco V, wederom supersfeer, echt genoten! Dus qua concept denk ik zeker dat het de moeite waard is. Alleen, de tering, Groningen, da's voor moi een beetje ver weg.

Hopelijk leggen ze t effe stil en komen ze terug met een Massive in de Jaarbeurs, komen we met zn allen bij jou afteren! ;-)
Wat wackiejacky zegt klopt, eerste Massive was een buitenfeest in augustus 1999... best wel leuk idee eigenlijk, samenvoeging van techno, trance en hardcore (dat ze overigens geen hardcore maar 'rave' noemden daar, zo staat het op de flyer tenminste). Misschien moeten ze weer teruggaan naar dat concept? Soort van Mysteryland Indoor van maken!
laatste aanpassing
Ja ik ben vorig jaar in Eýndhoven geweest die staat zeer goed in mn geheugen. Marco V draaide idd een SUPERSET en die van Scott Bond was ook errug goed en luister ik nog vaak terug.
al met al vond ik het echt een RELAXED feest.
grtz
 
het schijnt dat ze massive volgend jaar in het gelredome willen doen..
Wow, dat zou wel te gek zijn Colin! Gelredome ken ik alleen van Speedrazorparties. Hopelijk wordt het idd weer een echte Massive, zonder al adt onderscheid tussen de diverse muziekstijlen. En idd Cono, die set van Scott Bond was ook super! Toch vet, dj's alsBond en Digweed draaien amper in ons kikkerlandje, maar bij Massive stonden ze er toch maar mooi. En een feest centraal in Nederland lijkt me toch beter. No offence, maar ik vind het publiek dat op feesten in Friesland en Groningen afkomt toch altijd een stuk minder uitbundig...
 
2 Wackiejacky-->van mij mag ook alles lekker samengevoegd worden en op één groot feestconcept voortborduurd worden.

Ik wordt doodziek van al dat onderscheid dat er gemaakt wordt terwijl het eigenlijk (oh jee, dat ik dit ga zeggen) vaak alleen een kwestie is de platenspelers sneller of langzamer zetten...Uiteindelij­k blijft het toch gewoon dansmuziek, juist ja...DANSMUZIEK dat voortgebracht wordt door twee (soms drie) simpele plaatjes door elkaar te draaien....
laatste aanpassing
wackiejacky> Gelredome is pas een keer een feest gegeven (met oud en nieuw geloof ik, en nog een heel commercieel feest ook - iets van een radio 538 feest ofzo), je bent in de war met het Triavium in Nijmegen :)
Misschien kan diegene die Massive in de agenda heeft gezet ff een vinkje zetten bij 'afgelast' ?? Dat voorkomt extra verwarring.. ;)
 
><Guido>< 15 oktober 2002 22:45
De 16e is er een veel leuker feessie joh

elusive-the flock edition.

mijn eerst feessie watt ikzelf ga regelen!


The Flock edition zou juist een reden om niet naar dit feestje te gaan :S:S:S
Het word wel weer eens tijd dat er een goed trance/hardtrance feest komt van oa van dijk, tiesto, digweed, oakenfold, corsten of marco v.
Feesten met zulke line up's bv zijn er der laatste tijd niet veel meer :s
over massive loopt al een topic

ik heb een tijdje terug een mailtje gestuurd naar id-t en daar kreeg ik een negatief antwoord over massive :'(

vorig jaar was het echt tof daar in martiniplaza

hopen dat er begin volgend jaar een massive komt...
Het word wel weer eens tijd dat er een goed trance/hardtrance feest komt van oa van dijk, tiesto, digweed, oakenfold, corsten of marco v...


Ik zou zeggen ga naar Capital :D