Partyflock
 
Forumonderwerp · 20444
­ Nederland
yes or no :S


(wel erg rotterdams gezind denk ik zo :P)
 
ze zeiden ook dat er geen lonsdale mocht gedragen worden......nou veel mensen droegen gewoon lonsdale.


en waarom geen shirt met neophyte erop.......ik denk dat daar niks mis mee is:D
 
ID$T verbiest het misschien nie...
maar denk es na joh...

Neophyte = Rotterdam.
krijg je geheid gezeik mee.

ik ben in september '99 naar Hellraiser geweest in sporthallen zuid... ik stond nog geen 2 minuten op station Amsterdam CS, en ik had al mot met een paar amsterdamse 'gabbers' omdat ik een Neophyte-bomber aanhad :S
laatste aanpassing
 
ik liep zelf ook met een dj panic(paul dj-team) shirt en ik vond juist vanacht dat er helemaal geen verschil in amsterdam of rotterdam was iedereen was zwaar relaxt tegen elkaar
 
indd, ik heb vanacht gelukkig helemaal geen rotzooi gezien tussen A'Dam en R'Dam.

En zo hoort het ook!
 
En ik heb toch een paar lui in @J@X shirtjes zien lopen, beetje triest..

Een groepje heb ik "Rotterdam" horen roepen, maar wat maakt het ook ene fuck uit. Hardcore is een samensmelting van alle soorten mensen in Nederland die van extreme dansmuziek houden en dat is sowieso al geweldig!! Zo leer je mensen kennen uit delen van het land waar je anders nooit komt :D Voetbal mag nooit met Hardcore geasocieerd worden!!!!!!!!!!
 
Amen
 
Danielito, wat lul je nou? Iedereen mag toch lopen waarin hij/zij zelf wil. Ik had zelf gister ook een AJAX-pet op en kreeg alleen maar goede reacties. Ik kom daar zelf ook om te feesten en niet om te provoceren, maar ik maak zelf uit wat ik draag.
Supporters moeten voetbal niet associëren met hardcore, maar omgekeerd moeten DJ's de muziek ook niet associëren met voetbal (d.m.v. "anti"-liedjes). En dat gebeurt net zo goed.
 
Dat is ook triest wat die DJ's doen, Ric en mij maakt het echt geen reet uit of je voetbal-kleding aan hebt maar het is in Nederland welbekend dat dat erg provocerend kan overkomen. En zeg nou eerlijk, ga je op een reguliere zaterdagavond als je gaat stappen ook met AJAX kleding lopen?? Ik denk het niet, misschien wel...

Maar het heeft gewoon iets provocerend en lokt eerder ruzie uit dan als je iets anders aantrekt.
 
Ik zou inderdaad nooit op een gewoon avondje stappen m'n voetbalshirt aan doen, ook al valt dit onder sportkleding, net als Cavello en Australian.
Dat het dragen van voetbalkleding provocerend werkt, is gewoon de domheid van de mensen die zich er door geprovoceerd voelen.
Als het feest in Rotterdam (of bijvoorbeeld Utrecht) was gehouden, had je waarschijnlijk ook niet je petje op gedaan
laatste aanpassing
 
Nee, want dan hou ik rekening met de domheid van sommige mensen...
He Butcher k was ook op TH en een maat en k hadden alleby een Neophyte bomber aan maar heb geen gezeik gehad hoor ook nie na afloop op Amsterdam Centraal.En een feest is om te feesten of je nou uit Rotterdam, Amsetrdam, Den Haag, of uit dat hutje op de hei komt voor my is ieder1 gelyk.En k heb ook gasten met ajax shirts gezien k hoorde de bewaking zeggen tegen zn colegas er loopt iemand rond met ajax shirt zoek hem en zet hem er uit. Ze hadden hem gevonden en vloog naar buiten en hy was niet de enigste. En met rebound met oud en nieuw werd er by 1 gozer zn pet van zn hooft getrokken en sgesloopt omdat er Rotterdam Terror Corps op stond. En door 1 van die gasten zei we zyn in Amsterdam dus g1 Rotterdam Terror Corps. En by Neophyte Live liepen ze met 1 Amsterdam/Ajax te zwaaien, by Neophyte live sta k altyd vooraan maar ben weg gegaan vond het bedrygend worden.K vind het in ieder geval ergens op slaan.
Had m'n belgen shirt weer eens aan. (wuustwezel.. hahaha)..... is weer eens wat anders.....
 
het is gewoon ziek dat het zo moet. ik snap het niet je kan dan wel een enorme fan zijn van je club maar dan moet je andere gasten ook in hun waarde laten
Om dr nog ff op terug te komen .. ik had mn neophyte bomber Toevallig ;)aan..en heb geen gezeik gehad :) nooit eigenlijk in A'dam... terwijl ik toch wel vaak genoeg in A'dam e.o. naar feesten ben geweest... met deze mooie bomber ;)