Partyflock
 
Forumonderwerp · 20642
­ Nederland

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

In april 2001 heeft de Eindhovense gemeenteraad besloten om een krediet van 27,6 miljoen gulden (12,5 miljoen Euro) te bestemmen voor een nieuwe Effenaar. Het uitgangspunt was een gebouw dat voldeed aan de behoefte van jongeren die wonen in de vijfde grootste stad van Nederland en bovendien de landelijke uitstraling van Eindhoven zou versterken op een prominente plek in die stad.

De gemeente heeft opdracht gegeven om het raadsbesluit uit te werken, er is een projectleider aangesteld en architecten en adviseurs hebben het project nader uitgewerkt. Het project is ondertussen in de aanbestedingsfase en blijft na een bezuinigingsronde binnen het door de raad gestelde budget. Mei jl. is ‘buurman’ 2B gesloopt om plaats te maken voor de tijdelijke voorzieningen die de Effenaar nodig heeft om open te blijven tijdens de bouw. Het oude kantoorgebouw (woonhuis) van de Effenaar is sloopklaar gemaakt.

Echter, het college heeft nu geheel onverwachts besloten het huidige en definitieve ontwerp niet door te laten gaan en een beperkt plan te laten uitwerken waarbij slechts 8 miljoen Euro beschikbaar is voor nieuwbouw van de Effenaar met Pop-ei sámen.

De noodzaak voor het bouwen van een nieuwe Effenaar was de huidige staat van het gebouw én het feit dat een kleine zaal in Nederland niet meer exploitabel is zonder afbreuk te doen aan een grootstedelijke inhoudelijke programmering.

Op alle fronten is geschokt gereageerd op het feit dat aan de ene kant Eindhoven vele miljoenen investeert in projecten waardoor Eindhoven landelijk beter op de kaart wordt gezet, terwijl aan de andere kant de jongeren van Eindhoven nu volgens het college genoegen zouden moeten nemen met een niet levensvatbaar regionaal zaaltje.

Het huidige ontwerp van de nieuwe Effenaar moet zo snel mogelijk worden afgebouwd, zodat de belangrijkste vertegenwoordiger van de jongerencultuur in Eindhoven niet de nek wordt omgedraaid!



Vind je dit ook belachelijk, geef dan je steun op:

http://www.eindhovenplein.nl/cgi-bin/yabb/...4598813;start=0

En er is in eindhoven al zo weinig te beleven :frusty:
laatste aanpassing
Eindhoven is weer goed vertegenwoordigd op dit forum zo te merken :D
laatste aanpassing
In apeldoorn is nog minder te beleven ds niet zo zeuren:@
Belachelijk! Zo blijft er helemaal nix meer over van ons stadje. De effenaar moet blijven. Sim-pel! Dus stemmen allemaal!
 
deze stad is toch al klote, qua uitgaan dan,zo nu en dan een evenementje in het Beursgebouw, jeuhhhhhhhhh party:S
laatste aanpassing
 
Eindhoven :Z:Z:Z. De laatste keer dat ik in Eindhoven ben geweest om op stap te gaan was met koninginnedag :s:s. En de volgende keer is nog lang niet in zicht. Liever anderhalf uur rijden naar Zaandam/Amsterdam :D:D.
Maar ik vind evengoed dat de Effenaar moet blijven, daar kun je best leuke feessies houden ja.
laatste aanpassing
Als de effenaar ook nog is weggaat dat is er helemaaaaal nix meer te beleven hier.
Zou heel triest zijn.

De technoavonden zijn echt wel vet altijd.
 
effenaar moet sekurs open blijven...worde goede konzerten gegeven :D
Dit wil ik nog even onder de aandacht brengen... EFFENAAR MOET BLIJVEN!!!!!!!
Nou Techno-Tom, dit topic mag dicht. De gemeente heeft de subsidie beloofd, en binnenkort gana ze dan eindelijk verder met de verbouwing. De Manifestatie op het Stadhuisplein heeft dus opgeleverd wat de bedoeling was! Woeiiiiiii!
Uitspraak van Wackiejacky op vrijdag 1 november 2002 om 17:09:
Nou Techno-Tom, dit topic mag dicht. De gemeente heeft de subsidie beloofd, en binnenkort gana ze dan eindelijk verder met de verbouwing. De Manifestatie op het Stadhuisplein heeft dus opgeleverd wat de bedoeling was! Woeiiiiiii!

Uitspraak van Tom™ op donderdag 31 oktober 2002 om 19:18:
EFFENAAR MOET BLIJVEN!!!!!!!

Ja, de effenaar moet blijven!!!!!
Ehhh...anders schop je effe een topic wat al jaren oud is omhoog. %)

Dacht dat die optie uitgeschakeld was btw op Flock.
Ja maar de effenaar moet toch blijven....?
Dat ding is toch al klaar?!!! Eerste Feest wat mijn aandacht al trekt is HARD NATURE op 24 sept as!!
Tot dan!!!