Partyflock
 
Forumonderwerp · 20600
­ Nederland
I (L) techno: nog nooit geweest :$
Dit jaar een MUST. :P

Gooi hier neer wat jij hebt meegemaakt op eerdere edities of gewoon wat je kwijt wil over I LOVE TECHNO!

TOT 9 november
see ya!!!
tjah.. was in unos woord gewoon : GEWELDUG...

vette locatie.. lekkere muziek.. leuke sfeer..
vorig jaar was zeker top alleen niet echt geweldig georganiseerd, met betrekking op de ingang, 1 deur met 40.000 mensen en schuingeplaatste hekken, en je weet als het koud is dat mensen naar binnen willen met gevolg van duwen :S, en de garderobe mag ook beter+bonnenverkoop, maar zeker de moeite waard om te wachten ;)
cker vet!
vooral nou dat ik kaartjes heb :D
dit jaar wordt voor mij ook eerste keer maar verwacht wel dat het goed is als ik het zo allemaal hoor van vorig jaar;):D

Cu at ILT
Mij benieuwen hoeveel mensen er nu weer OUT gaan op ILT
2q-buz

WAs het zow errug???

wreed!!!

lang leve de korthalzen!!
 
Ja het is wel af en aan rijden van Ambulances.

Verder een advies. Ga er zo vroeg mogelijk heen, zodat je NIETS mist!! Want als je er laat komt, krijg je er spijt van!!
ThnXX 4 het advies..

I keep it in mind!!
 
Het was vorige jaaar suuupervet en dit ga ik ook weer...alleen de reis erheen is al een groot feest...beetje in de bus of in de trein al met de rest van techno nederland feestu..

see ya all in Gent :bounce:
Vorig jaar was het echt in een woord SUPER!!!! Alleen de ingang en garderobe zijn klote...maar het is het zeker waard.

Beez wordt zeker weer vet op de heenreis, net als vorig jaar
Vorig jaar was te bruut gewoon..

Het enige feest waar ik al mijn oogkleur kwijt was :D!
Alleen wel lastig als het ergens (te) druk gaat worden in een zaal, dan sluiten ze die af, m.a.g. dat men gaat pushen om binnen te komen of om eruit te gaan door een smalle opening in de drangehekken die dan geplaatst worden(blauwe zaal 2001).
Verder wasssie top, en ohja, ga niet op de boxen staan dansen, als je beveiliging ziet komen moet je snel wegwezen!
Hahaha
het feest is te GOED voor woorden.....

tot in Gent

later
 
Jeeeeeeeuj...ik ben gewoon jarig op ILT, hoe kewl:D:D:D
wel, m'n allereerste ILT, die van 99, behoort tot één van de beste dagen in m'n hele leven.
De sfeer is onbeschrijflijk, incidenten zijn er voor zover ik weet nog niet geweest, behalve dan vorig jaar een heel kleintje en de muziek is altijd (Y)
Je kan maar beter make da je er bent :)
I LOVE TECHNO is een must go !!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
In 1 woord GEIL, I LOVE TECHNO is het gewoon...
die rij was minder, maar als je omliep had je nog een ingang waar het sneller ging, bonnen voor de jas, bij binnenkomst 5 min wachten bij weggaan zeker wel en half uur, bonnen voor drank ging snel...Parkeren als j met auto komt is een ander verhaal, als je op tijd bent kun je op de parkeerplaats, anders mag je hem op de vluchtstrook zetten, die Belgen zijn echt maf, wij hadden hem in het gras gezet best wel drappig, nou die nacht dus vet regenen en 's morgens zat de auto ingezakt in de blubber, van alles geprobeert om deze eruit te krijgen totdat we van het spollen vet onder de modder zaten..kwam de Belgische wegenwacht langs om veel wagens uit de blubber te trekken, koste wel 100 piek, stelletje geldhebbers maar ja we waren weg...Muziek is megavet, beste locatie voor zo'n groot feest 1 grote centrale hal met daaraan grenzend 6 hallen 3 aan beide zijde, dus geen kut gangenstelsel zoals RAI....Sfeer is ook goed elke overgang of elke bass die erin gegooid wordt wordt bekroond met luid gejuich, ook veel fransen en belgen dus ook een keer ander volk...Fransen zijn best dom want je kunt ze paracetamol verkopen hahaha......
Whoeh, I Love I Love I Love "I Love Techno".
Alleen jammer dat je er niet zo makkelijk rondloopt, fok it, alles gaat moeizaam. De organisatie wil telkens het grootste techno-feestje in de buurt blijven, en met 40.000 is Flanders Expo overvol. Resultaat: Extreem lang wachten voor de ingang (terwijl ze niet eens iedereen fouileerden), extreem lang wachten bij de garderobe, en de bar. Maar het ergste vond ik nog dat het vorig jaar té druk was bij de knallers van de avond. Toen Sven Vath vorig jaar ging draaien, stond al een half uur van tevoren de gele zaal stampensvol. Maar als je ruimte hebt daar, het is super hoor :)
JAAHOOO!!! heb er echt alweer helemaal zin in!
ook mijn eerste I :lief: techno!
lekker hotelletjuh geboekt,JAMMIE!:p
(D) IK had nooit zoveel goede reacties verwacht.
Ik krijg er steeds meer zin in!

:bounce:

Thhnx everY1

C ya
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 13300, 34156}
Om even wat tegengas te geven, ik vond het vorig jaar kut!!!
Nu moet ik erbij zeggen dat dit niet geheel buiten onze schuld om was omdat we pas best laat waren vertrokken. Rond 22:30 zagen we het Sanders Expo gebouw en rond 01:30 waren we pas goed en wel binnen (ook bonnen enzo opgehaalt). Verder was het geluid gewoon niet goed en het was bij de bekendere DJ'S veel te druk. Als je echt voor de muziek gaat kun je echt veeeeeel beter gewoon in Nederland naar een techno feestje gaan, omdat daar over het algemeen gewoon alles beter is geregeld. Ga je echter voor groot/groter/groots dan kan ik me wel voorstellen dat je I Love Techno helemaal geweldig vind.
laatste aanpassing
KayDee : een beetje planning vooraf is idd wel aan te raden op ILT, anders kan ik me best wel voorstellen dat het tegenvalt.
Daar kwamen wij vorig jaar dus ook achter ja. Ik denk ook dat als wij eerder binnen waren geweest ik een andere mening zou hebben gehad over het feest. Vorig jaar heb ik me echter zo lopen ergeren aan al die lange wachttijden overal dat ik gewoon de hele nacht niet echt in mijn beste doen kwam (behalve bij Hawtin natuurlijk, maar das vanzelfsprekend)
 
No sound limits at ILT = dus lekker hard prakken.
Het izz wel duidelijk dat ik zow vroeg mogelijk ga.

Ik wou sowiesow nix missen van dit event>>

Als ik me ergens aan ga iriteren dan zullen het wachttijden zijn.
:@:@

De techno maakt dat gelukkig wel weer goed..

:bounce:
Me 2!!!!!!!! :bounce:
:vaag:
Ik ben er ook bij
o ja , hoe duur kost die trein eigenlijk?

en ik heb er CKER nog meer zin in.

%) :xtc: :P :D
haha toch nog vervoer en , t belangrijkste , kaartje kunnen regelen.............­.

vorig jaar was minder , werd gek van idd al dat wachten enzo , vond t te druk en de dj's presteerden niet zoals ik gehoopt had

t jaar daarvoor was t beter , ook niet uitverkocht geloof ik en een ontzettend heilige lineup
dit jaar zeggen ze alles goed te hebben geregeld qua ingang en garderobe, hopen dat het ook waar is

vorig jaar was dat het enige min punt de rest was SUPER !! echt te gek, top sfeer, lekkere HARDE muziek in de zalen, snelle barren (waren er veel)
zie hier, de plattegrond van Flanders Expo :



wel goed geregeld dus dit keer, zelfde manier ingang zoals innercity
laatste aanpassing
 
Ik ga ook voor de eerste keer naar I love techno, maar heb er al vet veel zin in! Vooral als ik die verhalen van vorig jaar hoor! 't wordt dit jaar ook echt knallen!
GOED iDEe die plattegrond!!!!!

Weet ik waar de wc's zijn :P
en de ehbo :vaag:
laatste aanpassing
 
Ik ga dit jaar ook voor het eerst...kaartje is binne enk heb er onwijs veel zin in...iemand nog een tip hoelaat je er uiterlijk moet zijn???
2e x ILT vorig jaar een orgasme gekregen van de wereld set van richie hawtin beetje jammer dat ie er dit jaar niet bij is...
maar het wordt indd. weer kijhard knallen!
see you all there
greetz
Ik zal me zonder richie hawtin ook wel vermaken.

Ik vind het wel jammer dat dave clarke er niet bij zal zijn :(

Maja die zoeken we een andere keer wel weer op :P