Partyflock
 
Forumonderwerp · 20435
­ Nederland
dit lijkt me nou een mooi topic op de avond dat Thunderdome plaatsvindt..... Ik heb namelijk het idee dat hardcore "onderdrukt" wordt door de Nederlandse pers. De laatste tijd was er veel aandacht voor trance op tv ook hardhouse en techno krijgen meer aandacht door de media maar waarom is er altijd één stijl die ontbreekt?!? Er worden ook regelmatig awards uitgereikt aan allerlei DJ's over de hele wereld maar nooit aan een hardcore DJ! Is dit omdat hardcore niet populair genoeg is? of wordt het nog steeds geassosieerd met geweld en rasime??
 
ik denk dat het daar door komt dat ze denken dat het nog steeds geweld en rasime is :s, maar het zijn gewonen feesten alleen de muziek is anders en er komt ander soort publiek maar het blijft gewoon knallen en feesten :d
 
Laat de pers er met z'n vingers ook vanaf blijven!!!!

Hoe het nu is, is het goed; er komen precies genoeg mensen en de JUISTE organisaties promoten de evenementen.

Zodra iets dat lang underground is geweest ineens een commerciële hype wordt, kan het snel afgelopen zijn.
Maar ook al is het commercieel dan nog komt al het negatieve in het nieuws.
Hardcore en de pers zijn nooit vrienden geweest.
 
En mogen dat ook nooit worden!!!

(of krijg ik hier nu weer allemaal ethishe reacties op??!!)

Het is een beetje zoals Voetbal; de thuisblijvers en Studio Sport kijkers én de pers geven publiek dat wekelijks naar wedstrijden gaat ook al snel de naam Hooligans etc. etc.
Maar als je er zelf elke week zit weet je wel beter, hetzelfde geldt voor Hardcore. Het zijn altijd mensen die er nooit of nauwelijks bij zijn geweest maar wél altijd een grote waffel hebben!!
laatste aanpassing
 
nee hoor helemaal niet ben het helemaal met je eens danielito :d
 
FUCK THE PERS
 
(y) Ik wil vanavond alleen camera's van ID-T zien en één Sasha de Boer ofzo!! (alhoewel, wel een leuke meid :P )
laatste aanpassing
DENK dat gabber al genoeg in de PERS geweest is vroeger, en zwart is gemaakt...........da­s wel voldoende, laten ze het niet nog maar eens doen, opzouttuh met die gasten
Daar sluit ik me eigenlijk wel bij aan, het blijft alleen vreemd dat er nooit of weinig aand8 voor is....
 
Er is ook weinig aandacht, dat klopt. Ik heb al weken lang de flyer van Thunderdome op m'n bureau op m'n werk staan en de meeste mensen weten amper wat het is.

Maar wat voor aandacht stel jij je dan voor? Er staat de laatste tijd trouwens wel een en ander in de krant, hoor; donderdag een stuk (met foto) over Thunderdome 2002 in de SP!TS, een paar weken geleden een interview in het Algemeen Dagblad en er zijn ook véél meer Party-organisaties dan vroeger die allen hun steentje bijdragen. Dance is HOT!!
Nou ik zou toch minimaal zoveel aandacht voor hardcore als voor techno verw88. misschien heb je gelijk en is er wel aand8 voor. daarom plaats ik dit forum ook.... Maja, eigenluk is het praten over poep want wat boeit die aand8 van de pers nou? als we maar kunnen knalluh toch ? :bounce:
laatste aanpassing
 
Precies!!! En dat gaan we vanavond weer met z'n 15.000 duizenden doen (en dat hadden er nog véél meer kunnen zijn gezien de snelle uitverkoop en de vele mensen die nog kaartjes vragen!!)