Partyflock
 
Forumonderwerp · 20260
­ Nederland
Werkzaam bij Studio T
Artiest Toyax
Rob oude bekende van de onderwereld wordt ingeschakeld door 3 huurmoorden te plegen door Marco!!( die vast zit in de gevangenis maar hem beld hiervoor). Rob gaatgeen moorden plegen maar slim naar Peter R de Vries, en die legt via een verborgen camera alles vast zodat rob niet de moorden gaat plegen maar het samen met peter R de Vries in scenen zet. De vrouw van de misdadiger Marco wordt de hele tyd afgeluisterd door Peter R DE Vries, die alles op band legt!!!. Op een dag zegt Rob tegen de vrouw (de medeplichtige) voor de grap dat hij de moord heeft gepleegt. En ja hoor, ze hebben afgesproken in een park en Peter R de Vries stapt uit en zegt tegen de vrouw van de misdadiger: Zo zo dus jij had 3 moorden willen zien gebeuren door een huurmoordenaar, en ze ontkent alles de vrouw!!! de liegbeest geweldig van peter r de vries woeaaa. En der dochter begint Peter r de vries verrot te schelden. Maarjah alles staat op tape en via de verborgen camera, dus de vrouw en de criminineel zijn lekker het zaadje woeeaa . En doordat Rob dus niet de moorden ging pleegen maar naar Peter r de vries ging zijn er 3 huurmoorden verkomen, en jah dan heb je zeker de heldenstatus gekregen bij mij woeeaa!!.
 
woeeeeeeeeeehaaaaaaa­aaaaa

Wat een held is het ook he????

hoooi
huh ??? is dit een nieuwe taal??Yaxxlands ofsow!

Maar peter R de snor, erg verdiende snuit. Ik ontmasker ik ontrafel....... :D
 
ja was cool! Mooi om de SKorpion sub machinegun eens in actie te zien! :P
 
was idd cool
 
Marco?!? Heette die gozer niet Albert K.?
 
albert k zat in de jail en was opdrachtgever
laatste aanpassing
he he bedoelde iid albert K was een beetje de weg kwijt he he
HAHaha En dat gebeurt hier allemaal in de buurt..

:D
 
Ik maar altijd denken dat die brabanders zulke lieverdjes waren...
Hehe dit gebeurd in mijn stadje...... ik weet wel wie t allemaal zijn, want iedereen in Oss kent hun wel. Ook alle plaatsen enz waar het gebeurde ken ik.....

koos r = koos reuvers...
albert k = albert kraus
de rest van de r-en zijn ook van reuvers.
moet je hier niet tegen je hebben. tegen zijn zoon moeten wij altijd voetballen. kan je normaal mee praten, maar als je zijn achtergrond weet en die van zijn familie blijf je er liever bij uit de buurt.

dat jongere meisje wat je op dat kamp zag, zie ik best wel vaak als ik ga stappen. haar naam weet ik zo niet...

Best lachuh als je dit zo allemaal in je eigen buurtje ziet gebeuren.
laatste aanpassing
Ik weet ook wel wie het zijn, maar lijkt me nu niet nodig om hun namen in vol ornaat hier te noemen!! :/

Dus... ;)
 
Nou ze waren er iig gloeiend bij en ik hoop dat ze zwaar gepunished worden!
Boeiend heel Oss en omstreken weet hun namen toch wel...
Ok, wat jij wil jongen.. hihi ;)

Je bent anders nog wel een naam vergeten..;)
 
Namelijk die van Guus H.
Neej Ron. B

:)

Die andere naam schiet me zo gauw niet te binnen, vandaar dat ik em weggelaten heb. komt nog wel :)
 
Ron B., als ik het niet dacht! Ik verdacht 'm altijd al, met dat irritante lachje van 'm! Bah, smeerlap...
 
http://www.vandale.n­l

voor·´ko·men (ov.ww.)

1 niet laten plaats hebben => beletten, afweren, verhoeden, voor zijn

VERKOMEN??????????
 
scherp Jordees! :)
he he kennen we ze allemaal he he!!
Vrijdag 11 oktober 2002 - DEN BOSCH - Een poging om de macht te veroveren in de Brabantse onderwereld. Dat zat volgens het misdaadprogramma Peter R. de Vries achter drie geplande huurmoorden in het criminele milieu. Door middel van een gisteravond in zijn programma uitgezonden undercoveroperatie ontmaskerde De Vries de opdrachtgever, een 33-jarige crimineel uit Oss.




De Ossenaar, die een lang strafblad heeft, zit momenteel 3,5 jaar gevangenisstraf uit wegens handel in xtc. De basis voor de uitzending van De Vries is het verhaal van een ex-crimineel die zegt door de Ossenaar benaderd te zijn om de huurmoorden te plegen. De ex-crimineel ging op het verzoek in, maar stapte gelijktijdig naar De Vries. De aangezochte huurmoordenaar zegt dat hij 50.000 gulden per moord plus een Mercedes zou krijgen. In de uitzending was te zien dat de vrouw van de Ossenaar aan de huurmoordenaar een pistoolmitrailleur overhandigt. De Ossenaar ontkent volgens zijn raadsman H. van Dijk opdracht tot het uitvoeren van huurmoorden te hebben gegeven. Op het lijstje van beoogde slachtoffers stonden drie namen.Boven aan de lijst stond een inwoner van Lith die in 1999 door het gerechtshof in Den Bosch tot zes jaar cel werd veroordeeld wegens drugshandel.
hey lag het nou aan mij, of kon je het gzicht vn die rob gewoon zin als je je kleuren iets anders afstelde? :D
 
Klopt, je kon het al zien als je de tv wat lichter zette. Vond het ook vreemd (of eigenlijk terecht) dat ze die vrouw van Albert K. helemaal in beeld namen.
laatste aanpassing
to ric idd was een beetje mysterieus, ook zag je de dochter enzo lekker heel Nederland zal je herkennen , zou niet fijn zijn voor de familien he he
 
Die Peter is egt een bikkel... sjezus die gast loop ffies rustig kampie op.. waar die paar dagen ervoor nog een gruwelijk wapen van had gehad... die gruwelijke Scorpion... nou als ze die ffies op je leegsschieten blijft er nie veel van je over :S
 
Wheheheheheh, op het moment dat Peter uit de bus kwam dat gezicht en die reactie!!! Platina!!

En die reactie: hij heb de kijk op me! Zeg, verzin eens iets nieuws, het iq komt ook echt niet verder dan zo'n simpele opmerking!
En daarna die schop in Peter's hol van zo'n kampvrouwtje weheheheheheh wat een humor zeg!!!
 
Tja egt lagge was dat.... met zijn allen durfde ze wel hoor... vage kamperoma was ut!! Maar tsjezus.. die peter is egt een held.. wehhehehe.
hij heeft echt schijt , hij had al 30 keer dood kunnen zijn wat een held woeeaa
Ik had die afl. gezien gisteren.Echt leip zooitje. Gekke kampers!! %-)

GREETZ!!
 
k heb t gemist... k*t... wel voorstukjes gezien dat ie met een UZI stond te knallen... maareh zo te horen was ie weer goed bezig...

Peter R de Vries kicks ass :D (Y) stylin'ouwe!
die confrontatie met die kampers was prachtig!
he he het blijft een held
 
Heeft iemand m opgenomen ofzo ? Of is r een herhaling ? Ben wel benieuwd..

Als ik t zo hoor trouwens zou ik toch gaan denken dat Peter wel op mag passen.. Zijn toch wel lui die niet al te blij met m zullen zijn ?!
laatste aanpassing
Peter R. de Vries is zeker een frisse snuit (y)...heeft veel doorbraken gehad met zijn programma en kwam vaak verder dan de recherche die op de zaak zat.
Vooral ouwe zaken die bijna verlopen waren heeft hij weer naar boven gehaald...zonder hem hadden een hoop zaken in de vergetelheid geraakt en onopgelost gebleven...
Khad het gezien ja.. vet wel relax hoe ze het hebben gedaan. dat wijf van die albert ineens vet verbaas whahaha die kop van dr..
Kwam die kamper een beetje link doen.
Volgens mij zijn het altijd kampers..??
Niet alle kampers hoeven meteen zo te zijn hoor. Vergeet niet, plaats niet iedereen meteen in een hokje. Zou jij ook niet willen bobje...

Dat je van t kamp komt hoef niet meteen te betekenen dat je anders ben dan anderen ofzo :S Tja je woont in een woonwagen. So what. Lekker belangrijk toch. Zijn genoeg kampers die ik ken die gewoon heel relaxed zijn en niet altijd problemen opzoeken.
 
Kom ook uit Oss en die namen zijn idd bekend, iedereen kent ze hier wel, je moet ze niet tegen je hebben, maar voor de rest zijn het gewoon relaxte gasten..Zolang je niet weet wat ze privé allemaal uitspoken is het goed, maar dat het zware criminelen zijn tsja.........die ene gast uit het dorpje LITH die ze ook wilden omleggen is weer familie ofzo van de Hakkelaar dus dan weten jullie al genoeg...ik had hier ook ale een topic over geopend...
Heel veel van die mafkezen zijn kampers.. kzeg niet dat kampers slecht zijn..
Tzullen niet mijn vrienden zijn maar oke.
laatste aanpassing
Peter roeleert gewoon!!! En die reactie is goud waard:

"Jja..Ja..h hij hij heb de kijk op me!"

:d