Ik heb het er sinds vanavond maar moeilijk mee, ineens vroeg ik het me af!!! Hoe krijge ze die bier nou in zo een blikje??? En ga me niet vertelle dat het via de opening gaat waaruit je het drinkt!! Tis vast en zeker wel op een verklaarbare manier gebeurd!!! Tis dus nie de vraag hoe KOMT het UIT het blikje?? Maar hoe stoppe ze dat er nou in????
nou kijk, eerst word het bier net zoals ijsblokejs, bevroren in vormpjes, vervolgens stoppen ze het in cylinders met gesmolte blik. de bier smelt door de hitte en het blik word hard en vormt zich meteen om het bier.
vervolgens word er een dingetje op gemaakt aand e bovenkant om hemopen temaken.
vervolgens word er een dingetje op gemaakt aand e bovenkant om hemopen temaken.
laatste aanpassing
het bier wordt in het blik gedaan en van boven geklemd, daarna wordt het blik verhit ( met inhoud )om het bier wat langer houdbaar te maken.
Dat verklaart gelijk het smaakverschil tussen fles en blik, omdat flesjes niet verhit worden
Dat verklaart gelijk het smaakverschil tussen fles en blik, omdat flesjes niet verhit worden
Nou kijk, elk blikje bier is in werkelijkheid z'n eigen mini-brouwerijtje.Dus het blikje is leeg en na verloop van tijd zijn al die kleine biermannetjes verdronken omdat hun mini-brouwerijtje tot de nok toe gevuld is.
Als ze dan ook nog eens niet antwoorden op hun walkie-talkie's is het het teken dat het "treklipje"erop mag en het naar een toekomstige klant kan.
Het is zo simpel.
Als ze dan ook nog eens niet antwoorden op hun walkie-talkie's is het het teken dat het "treklipje"erop mag en het naar een toekomstige klant kan.
Het is zo simpel.
Kun je je misschien allicht ook iets voorstellen bij een clisma met 10 bar in combinatie met een tuutje en het kleine gaatje...